Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 618.664
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pa stvar je u tome da se Call of Duty podjelio u dva dijela, i s promjenjenim imenom mi nebi bili ni svjesni da je u pitanju ista igra! Postoji publika koja zeli WW2 i oni nesmatraju CoD4 pravim nastavkom pa ako racunas koliko su PC korisnici cekali na nastavak CoD-a s tematikom WW2...., jer ipak CoD2 je davno izasao, isto tako CoD6 se nebi trebao pojaviti do kraja sljedece godine sto znaci da ce proci dvije godine od Modern Warfare nastavka... I Rainbow Six, Half Life izbacuju nastavke ko na tvornickoj traci pa se nitko nezali...

CoD prave dva studija Infinity Ward i Treyarch koji istu igru vode u dva smjera.., s obzirom da dosad nisu razocarali sumnjam da ce se to desiti bar sto se tice Infinity-a...

Iskreno Treyarch mi se gadi zato sto su sa Call of Duty 3 zaobisli PC!!!

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo dali su ign-u da isprobaju co-op način igranja ima i gameplay video:

http://pc.ign.com/articles/900/900134p1.html

Mislim da je svaki COD koji radi bilo tko osim Infinity Warda bezveze, vjerojatno će bit jadna igra onako dosadna isfurana...

COD 6 će IW radit 2 godine pa bi moglo bit opet jako jako dobro na razini jedinice, dvojke i četvorke, engine imaju pa u 2 godine mogu ispolirat igru do savršenstva...

Svaki COD se u igranju osjeti da je COD, po ciljanju kretanju itd. ali meni se više sviđa WW2 tematika i jako mi je žao što baš ovaj nastavak na pacifiku ne radi IW.

P.S. bit će kul igrat ko japanac  heh

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty 5: world at war
Izgleda dobro ali nema bas neki pomak u grafici.
Od ovog posta,izlazi za 82 dana 9 sati
I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
neaktivan

Mogu reci da me ovaj filmic jakooooo razveselio, jer pokazuje da je COD 6 pravi nastavak COD-a 2, a to mi se jako svidja! SmijehSmijeh

Pogledajte i ovo: http://pc.ign.com/dor/objects/14222042/call-of-duty-5/videos/cod_waw_coop_080808.html

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 18:35 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Trebali bi digod ta dva tima koji prave cod sukobit,
trebao je i IW u tajnosti napravit cod5 pa da vidimo koji je bolji, samo to uzima mnogo mnogo vremena i $.
Meni se u CoD4 nesviđa onaj main menu ni u multiplayeru menu(nemam cod4, ali san vidio), u CoD 2 je jednostavan skrooz.
I meni se svidio video samo treba imat veci monitor, samo neznan kako ce se moc igrat udvoje na jednom pc (2 tipkovnice i 2 miša)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 19:28 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pa svatko će igrati na svom kompu, kao u mreži recimo da igraš samo što ćeš igrati zajedno i tako prelaziti misije. bar se nadam, jer dvojica na jednom kompu baš i ne bi išlo...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sto se mene tice taj co-op mi je vazan kao i single player..., NIMALO!!! To igras, predjes i brzo dosadi jer budimo iskreni FPS i nema neku repetativnu vrijednost, bitan je Multy Player i ako to naprave kako treba bice ok..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Sto se mene tice taj co-op mi je vazan kao i single player..., NIMALO!!! To igras, predjes i brzo dosadi jer budimo iskreni FPS i nema neku repetativnu vrijednost, bitan je Multy Player i ako to naprave kako treba bice ok..

Potpisujem
17 godina
16 godina
D3ViL kaže...

Slažem se, meni je multiplayer najvažniji, prvo priđem igru da vidim kakva je pa onda multiplayer stalno!
a nisan jos igra cod 4, triban nabavit komp.!
17 godina
Imam nekakav predosječaj da će biti kratak singleplayer.
ali posto nemam bas brzi internet nista od multija za mene.
Ali co-op mi je glupo zasto da igram za Njemačku ako znam da ću izgubit!
17 godina

E vidis tu grjesis.., konstantno dobijamo igre gdje pobjedjuju Ameri i Britanci a nikako da se sagleda druga strana medalje.. Ukoliko bi programeri napravili Njemacku kampanju gdje se bitke vode od pocetka rata a kampanja zavrsava sa recimo Pearl Harbour-om ti nebi izgubio niti jednu bitku u igri..., naprotiv pokorio bi i prosao kroz cijelu Europu sa drugacijom taktikom i stilom igranja koji su pruzili dosadasnji FPS-ovi prezauzeti glorificiranjem Amera..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Imas pravo možda čak i stave neke pobjedničke misije.
Ali Company of heroes je stavio nekoliko misjia gdje gubiš kao Švabo.
17 godina

a zahebi to jel imam kaki MP gameplay single je bzvze mozda ga odigram jedino ak dosta rano igru nabavim pa moram cekat org key

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za onakve efekte i detalje kao na slikama morate imati vistu i dx10 grafičku.

17 godina
Pa sta onda ja mmislim da je danas tesko0 naći karticu bez DX10
i onoga koji ju koristi.
A za vistu.... tko voli nek izvoli ali mislim da ih ima većina koji ju koriste.
Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.
17 godina
neaktivan

Taman se naviknem na CoD 4 kada ono eto 5-ice uskoro , ono wtf ? do kada ce tako izbacivati svako malo novi nastavak , samo da ne zavrse ko serijal NFS Mršti se

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina

pa kaj ja sad igram mjesano cod4 malo cod2 sad cu s cod5 zamjenit cod2 i to je to

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

Krenulo ja igrati COD 4(tek ga nabavioBelji se) sada jedva čekam 5

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma meni je jos CoD 2 sasvim dobar za ubiti vrijeme jer prije sam ga igrao aktivno a sada samo onako usput kada ne igram WoW Neodlučan

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
unknown kaže...
i onoga koji ju koristi.
Otkud ti ta informacija? Koliko ja znam engine je od cod-a 4 koji radi u dx9.
Šta su stvarno stavili i DX 10?

ova grafika po meni nije puno bolja od COD4 tako da mislim da je to isto dx9
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2008 1:10 (Vido).
17 godina
neaktivan

A neki je već i imaju!   http://kotaku.com/5043091/michael-phelps-has-cod-world-at-war-and-you-dont

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vido kaže...
unknown kaže...
i onoga koji ju koristi.
Otkud ti ta informacija? Koliko ja znam engine je od cod-a 4 koji radi u dx9.
Šta su stvarno stavili i DX 10?

ova grafika po meni nije puno bolja od COD4 tako da mislim da je to isto dx9
 CoD4 koristi samo DX9,ali ja imam Vistu i GF8600 GTS.Znači DX10 Ready!!!!
17 godina

a gle vi koji govorite da nema pomaka u grafici pogledajte system requierments i vidjet cete da su isti ko i za cod4 tak da

17 godina
neaktivan

Mislim da ce nesto sitno updateat engine i moc ces nesto sitno unistavat one barake i te fore, a ostalo sve isto. Inace ne ocekujem puno od igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nemos vjerovat plivanje monkey perk bezveze sranje jedno:

http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=296685

17 godina

joj bit ce dobro na multi-u...niti jednu igru nisam igro toliko dugo ko cod 4...kad izađe cod 5 bit ce svega

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB

0 0 hvala 0
17 godina
Tijekom Activisionove "Analyst Day" konferencije CEO Mike Griffith potvrdio je planove za koje je većina znala.

Naime, Treyarch trenutno završava Call of Duty: World at War, a Infinity Ward već razvija novi nastavak u Call of Duty serijalu, koji se očekuje iduće godine. Griffith također otkriva da Activision Blizzard ima u planu utrostručiti količine igre Guitar Hero u maloprodaji i novog sadržaja za download do 2010. godine.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan

Igra ce po meni bit ok za multiplayer sto je najvaznije, ali single player ce bit bezze zbog radnje koja je smjestena- na Pacifik..j*bo te Pacifik...Bilo bi fora da mozes recimo birat stranu, i da ima vise prica, a ne da ti se tocno govori sto i kako moras radit...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice