Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 618.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

evo vam jedan Co-Op trailer

nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war
Nove se COD igre neće vratiti na stara dobra ratišta.
Eh da!
Čini se kako će najnoviji COD naslov World at War biti zadnji sa maksimalno iskorištenom tematikom Drugog svjetskog rata.

Tako nam je barem neizravno natuknuo jedan od Treyarchovih producenata, Noah Heller, tijekom ekskluzivnog interviewa za OXM .
Noah je na pitanje o povratku na WW2 tematiku odgovorio kako im je sa igrom World of War naglasak bio da ´završe rat´ te da će povratak biti jako težak, posebice nakon ogromnog uspjeha sa igrom Call of Duty 4: Modern Warfare.

˝Igračima ćemo pokazati zadnje bitke na Pacifiku i Europi te ćemo im tako dati mogućnost da završe sa tim ratom.
Siguran sam da će druge kompanije nastaviti praviti WW2 igre u godinama ispred jer je WW2 vrlo klasičan rat. Mi smo ipak sretni što tu temu možemo ostaviti iza nas.˝

Mislim da je ovo ipak bilo prilično izravno te nam je jasno kako se COD serijal više neće baviti spomenutom temom.
Ipak, jedva čekamo da vidimo kako će izgledati taj kraj, kraj rata, a siguran sam da mnogi jedva čekaju informacije o tome gdje će nas novi, novi COD naslov slijedeće godine odvesti.

prekopirano s gamer.hr
17 godina
neaktivan
sub_zero kaže...
Ipak, jedva čekamo da vidimo kako će izgledati taj kraj, kraj rata

Sigurno će biti neka junačka bitka gdje američki heroji proljevaju krvi na hektolitre, a ne realno s dve nuklearke na parstotisuća civila...
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
sub_zero kaže...
Ipak, jedva čekamo da vidimo kako će izgledati taj kraj, kraj rata

Sigurno će biti neka junačka bitka gdje američki heroji proljevaju krvi na hektolitre, a ne realno s dve nuklearke na parstotisuća civila...
 U to uopce ne sumnjam! Ne bi bila bas dobra propaganda kad bi zavrsilo na istinit nacin!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

pogledao sam Trailer sa BUG-ovog DVD-a o CoD:"World at war". komentar:  + grafika, +bacač plamena, + pametan neprijatelj ,  +promjena ratišta(Pacifik).   - WW II  . sve u svemu vidjet ćemo. nadam se da će biti dobro.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
sauron_15 kaže...

pogledao sam Trailer sa BUG-ovog DVD-a o CoD:"World at war". komentar:  + grafika, +bacač plamena, + pametan neprijatelj ,  +promjena ratišta(Pacifik).   - WW II  . sve u svemu vidjet ćemo. nadam se da će biti dobro.

Meni je WW II VELIKI +! Ali to je sve stvar ukusa. Grafika ne izgleda lose, a ovo ostalo sto si nabrojao cemo vidjet kako ce bit, moze biti dobro, ali mogu to i jako lose napravit (plamen npr.).
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina

Sad ce sve igrice imat lijepu grafiku i dobru fiziku, a to je započeo crysis.

Najvise mi se svida kod COD:V,bacač plamena i penjanje po drveću ,ali ja mislim da se igrica izbacuje u krivo vrijeme zato jer ce svu slavu pokupit FARCRY 2 koji je grafički puno bolji i ima puno bolju fiziku, radnju i puno veci prostor tj. slobodu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Da, jer između Wolfensteina3D i Crysisa nije izašla niti jedna druga igra... :rolleyes:
17 godina
Završetak CoD5 nemora nužno biti krvoprolićem, zadnji nastavak tj. CoD 2 jer završio ja bi rekao na najdosadniji način. Morali smo samo preći Rajnu i oslobodit neko selo, Nije imalo nikakve veze s berlinom. Iako bi bilo savršeno da u CoD 5 stave zadnju misiju da moramo oslobodit tj. Berlin mora pasti!
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Završetak CoD5 nemora nužno biti krvoprolićem...
 Ne komentiram post, tako da znate, ali me ovo podsjetilo; COD5 će biti više nasilan nego prošli nastavci. Ja više ne igram nasilne FPS-ove. Čemu služe?
Ozbiljno...
16 godina
neaktivan
unknown kaže...
Završetak CoD5 nemora nužno biti krvoprolićem, zadnji nastavak tj. CoD 2 jer završio ja bi rekao na najdosadniji način. Morali smo samo preći Rajnu i oslobodit neko selo, Nije imalo nikakve veze s berlinom. Iako bi bilo savršeno da u CoD 5 stave zadnju misiju da moramo oslobodit tj. Berlin mora pasti!
 Bilo bi dobro da ovaj put bude zadnja misija napad na Berlin tj. oslobodit.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...
unknown kaže...
 Bilo bi dobro da ovaj put bude zadnja misija napad na Berlin tj. oslobodit.

Pa u jedinici na kraju jurišaš na Reichstag, a i rat je trajao još skoro četiri mjeseca poslje toga, tako da će teško tu biti kraj.
17 godina
Je li se zna datum izlaska?
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...

Da.
16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Pa u jedinici na kraju jurišaš na Reichstag, a i rat je trajao još skoro četiri mjeseca poslje toga, tako da će teško tu biti kraj.
Steta ali CoD1 nisam nikad igro SP samo MP, igro sam ga nesto malo na PS2 ali je bio los pa nisam igro do kraja.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
unknown kaže...

Da.
A to bi bilo...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Ige kaže...
dekstroza kaže...
unknown kaže...

Da.
A to bi bilo...

...spomenuto više puta samo u ovoj temi, i izuzetno lako dostupno elementarnim guglanjem.
17 godina
protjeran

Meni je jedino žao što nisam igrao 3-ći dio na PC-u kojega nema za PC... Datum izlaska je mislim 18.11. ako se ne varam (ili 11.11.)Neodlučan...

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, MB Gigabyte EX38-DS4, s775, iX38, DDR II, SATA II, FW, GLAN, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

izlazi možda 11.11. ili je to kriva informacija

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina

Četvorka je super al je single player kratak.A waw će bit sličan cod4 po grafici jer ima poboljšani engine od cod4.Sve u svemu će sigurno bit super.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Hyperion kaže...

Da, jer između Wolfensteina3D i Crysisa nije izašla niti jedna druga igra... :rolleyes:
LoL! 
16 godina

Vele ce igrica izaci u 11 mjesecu pogotovo 11.11, sad vecina govori od CoD 6(dobro nije vecina) jer, kako govore bit ce kao 4!

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2008 20:15 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Evo kažu da je počelo primanje prijava za beta testiranja na njihovim stranicama.
Viva La Vida
17 godina

Nevjerojatno je koliko se prasine dize na najobicnije najave, a svi znamo da je COD odradio svoje. Nikad se vise nece ponoviti zarazna igrivost i stimung singlpleja i multipleja koji su donijele jedinica i dvojka.

... ...sine spe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
threadNo245 kaže...

Nevjerojatno je koliko se prasine dize na najobicnije najave, a svi znamo da je COD odradio svoje. Nikad se vise nece ponoviti zarazna igrivost i stimung singlpleja i multipleja koji su donijele jedinica i dvojka.

Ti nisi igrao četvorku?
17 godina

Igrao sam. Al nema dusu.

... ...sine spe
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2008 11:53 (threadNo245).
16 godina
neaktivan
threadNo245 kaže...

Igrao sam. Al nema dusu.

Meni je CoD4 naj, i ima dusu.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Ako misliš da CoD2 ima dušu onda će CoD5 imat nešto 100 puta više od duše.
Viva La Vida
16 godina
neaktivan
ivan88 kaže...
threadNo245 kaže...

Igrao sam. Al nema dusu.

Meni je CoD4 naj, i ima dusu.
 također
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
threadNo245 kaže...

Igrao sam. Al nema dusu.

Slazem se.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice