evo vam jedan Co-Op trailer
Eh da!
Čini se kako će najnoviji COD naslov World at War biti zadnji sa maksimalno iskorištenom tematikom Drugog svjetskog rata.
Tako nam je barem neizravno natuknuo jedan od Treyarchovih producenata, Noah Heller, tijekom ekskluzivnog interviewa za OXM .
Noah je na pitanje o povratku na WW2 tematiku odgovorio kako im je sa igrom World of War naglasak bio da ´završe rat´ te da će povratak biti jako težak, posebice nakon ogromnog uspjeha sa igrom Call of Duty 4: Modern Warfare.
˝Igračima ćemo pokazati zadnje bitke na Pacifiku i Europi te ćemo im tako dati mogućnost da završe sa tim ratom.
Siguran sam da će druge kompanije nastaviti praviti WW2 igre u godinama ispred jer je WW2 vrlo klasičan rat. Mi smo ipak sretni što tu temu možemo ostaviti iza nas.˝
Mislim da je ovo ipak bilo prilično izravno te nam je jasno kako se COD serijal više neće baviti spomenutom temom.
Ipak, jedva čekamo da vidimo kako će izgledati taj kraj, kraj rata, a siguran sam da mnogi jedva čekaju informacije o tome gdje će nas novi, novi COD naslov slijedeće godine odvesti.
prekopirano s gamer.hr
pogledao sam Trailer sa BUG-ovog DVD-a o CoD:"World at war". komentar: + grafika, +bacač plamena, + pametan neprijatelj , +promjena ratišta(Pacifik). - WW II . sve u svemu vidjet ćemo. nadam se da će biti dobro.
pogledao sam Trailer sa BUG-ovog DVD-a o CoD:"World at war". komentar: + grafika, +bacač plamena, + pametan neprijatelj , +promjena ratišta(Pacifik). - WW II . sve u svemu vidjet ćemo. nadam se da će biti dobro.
Sad ce sve igrice imat lijepu grafiku i dobru fiziku, a to je započeo crysis.
Najvise mi se svida kod COD:V,bacač plamena i penjanje po drveću ,ali ja mislim da se igrica izbacuje u krivo vrijeme zato jer ce svu slavu pokupit FARCRY 2 koji je grafički puno bolji i ima puno bolju fiziku, radnju i puno veci prostor tj. slobodu.
Meni je jedino žao što nisam igrao 3-ći dio na PC-u kojega nema za PC... Datum izlaska je mislim 18.11. ako se ne varam (ili 11.11.)...
izlazi možda 11.11. ili je to kriva informacija
Četvorka je super al je single player kratak.A waw će bit sličan cod4 po grafici jer ima poboljšani engine od cod4.Sve u svemu će sigurno bit super.
Vele ce igrica izaci u 11 mjesecu pogotovo 11.11, sad vecina govori od CoD 6(dobro nije vecina) jer, kako govore bit ce kao 4!
Nevjerojatno je koliko se prasine dize na najobicnije najave, a svi znamo da je COD odradio svoje. Nikad se vise nece ponoviti zarazna igrivost i stimung singlpleja i multipleja koji su donijele jedinica i dvojka.
Nevjerojatno je koliko se prasine dize na najobicnije najave, a svi znamo da je COD odradio svoje. Nikad se vise nece ponoviti zarazna igrivost i stimung singlpleja i multipleja koji su donijele jedinica i dvojka.
Igrao sam. Al nema dusu.
Igrao sam. Al nema dusu.
Igrao sam. Al nema dusu.
Igrao sam. Al nema dusu.