DJI Osmo Action 6 je prva akcijska kamera s promje

poruka: 7
|
čitano: 2.006
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DJI Osmo Action 6 je prva akcijska kamera s promje".
8 godina

DJI se očito odlučio uništit svu moguću konkurenciju u svemu čega se takne. Izbacuju nove proizvode sa mizernim unapređenjima ali doslovno svako mjesec dana se nešto novo predstavi, nenormalno troše na infulensere i reklamu jer čim izbace novi proizvod isti dan je 50 reviewa na YT o toj stvari i svi je (gle čuda) hvale.

Ne kažem da nisu kvalitetni, jer i sam imam i njihov dron, i Action 4 i još par drugih stvari, ali ako ovako nastave postat će doslovno jedini izbor i onda smo svi naj.... jer svi znamo na primjeru Nvidije tko plati cijenu kad uništiš konkurenciju. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
2 mjeseca
Re: DJI Osmo Action 6 je prva akcijska kamera s pr
nikonja kaže...

DJI se očito odlučio uništit svu moguću konkurenciju u svemu čega se takne. Izbacuju nove proizvode sa mizernim unapređenjima ali doslovno svako mjesec dana se nešto novo predstavi, nenormalno troše na infulensere i reklamu jer čim izbace novi proizvod isti dan je 50 reviewa na YT o toj stvari i svi je (gle čuda) hvale.

Ne kažem da nisu kvalitetni, jer i sam imam i njihov dron, i Action 4 i još par drugih stvari, ali ako ovako nastave postat će doslovno jedini izbor i onda smo svi naj.... jer svi znamo na primjeru Nvidije tko plati cijenu kad uništiš konkurenciju. 

Istina, ali recimo kada usporedim akcijske kamere, već godinama ignoriram gopro. Pregrijavanje, smrzavanje, kriminalno loša baterija i užasna app su me totalno odbile od pomisli da se vratim na gopro. Dok se DJI i Insta igraju inovacijama i poboljšanjima, gopro farba 13-icu u druge boje. Mogu unišitit konkurenciju ili ju potaknuti da inoviraju, preporodio sam se od kad sam sa gopro-a prešao na dji, paralelno sam imao i instu x4. Gopro desktop app više ne radi, nego šta radi uz to da bi ju uopće i "koristio" moraš imati pretplatu, spajanje kamere sa telefonom je noćna mora, skidanje videa da ne pričam. Upalim dji i instu, spojim ju/ih na mob sve prođe bez problema, što puno znači kada negdje putuješ i ne uzimaš sa sobom laptop recimo. Tako da ako sagledam overall DJI i Insta su mi tu negdje uz bok po pitanju handheld kamera, gopro nažalost kaska već godinama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2025 10:37 (Hrža).
15 godina

Dali DJI ili Insta može raditi TimeLapse photo?  Recimo u nekoj akciji jednom tipkom upališ i snimaš video, kad držiš par sekundi istu tipku, automatski počne raditi TimeLapse fotke, jako praktično za skijanje recimo, da se ni ne zaustavlajš nego prebacuješ u pokretu.

0 0 hvala 0
2 mjeseca
bus kaže...

Dali DJI ili Insta može raditi TimeLapse photo?  Recimo u nekoj akciji jednom tipkom upališ i snimaš video, kad držiš par sekundi istu tipku, automatski počne raditi TimeLapse fotke, jako praktično za skijanje recimo, da se ni ne zaustavlajš nego prebacuješ u pokretu.

Iskreno ne sjećam se te opcije barem na takav način niti na gopro-u, odnosno ima opcija ali u intervalima od 5-60 sekundi, bubam ovako napamet jer nisam zaista dugo koristio timelapse. Mogu provjeriti kasnije sa svojom kad dođem doma.

8 godina
Hrža kaže...
bus kaže...

Iskreno ne sjećam se te opcije barem na takav način niti na gopro-u, odnosno ima opcija ali u intervalima od 5-60 sekundi, bubam ovako napamet jer nisam zaista dugo koristio timelapse. Mogu provjeriti kasnije sa svojom kad dođem doma.

Opcija za timelaps je sigurno na DJI i imaš jednu tipku ozada na koju su vezani programirani programi i par definiranih, tako da naprimjer na C1 možeš stavit normalno snimanje npr 4k30p, na C2 staviš timelaps, tako da u biti moraš dva puta pritisnit da dođeš na timelaps opciju.

15 godina
nikonja kaže...
Hrža kaže...
bus kaže...

Opcija za timelaps je sigurno na DJI i imaš jednu tipku ozada na koju su vezani programirani programi i par definiranih, tako da naprimjer na C1 možeš stavit normalno snimanje npr 4k30p, na C2 staviš timelaps, tako da u biti moraš dva puta pritisnit da dođeš na timelaps opciju.

E to, recimo sa jednim aktiviras predefiniran video, kad ti je dosta ugasis.... sa drugim aktiviras timlelapse koji prije podesis da slika svakih 2-3...X sekundi dok ne ugasis...

7 godina

ovo će biti moja prva akcijska:)...sad imam novi plan..akcijska+ najobičniji flagship...bolje nego bilo kakve ultre i pro max-ovi

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice