Google u Hrvatskoj lansirao jeftiniji paket AI pre

poruka: 7
|
čitano: 7.635
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google u Hrvatskoj lansirao jeftiniji paket AI pre".
13 godina

Kod mene tog paketa nema, i dalje je najjeftiniji onaj od 23 EUR mjesečno. Izgleda da i dalje nije dostupno u HR. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Isključi VPN. Meni je tada izašao izbornik kupnje i izvršio plaćanje. 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Re: Google u Hrvatskoj lansirao jeftiniji paket AI
torrente kaže...

Isključi VPN. Meni je tada izašao izbornik kupnje i izvršio plaćanje. 

Nemam uključen VPN. Jednostavno mi ne nudi taj paket.

Trenutno sam na AI Pro paketu, je li možda zato? Je li to dostupno samo novim pretplatnicima, a ne postojećim?

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2025 10:29 (Q-Tip).
17 godina

To ne znam. Vjerojatno prvo ugasiš trenutnu i čekaš datum isteka. Zatim će se pojavit ovaj Plus. 

Ne vjerujem da imaju proporcionalni downgrade uz nadoplatu razlike tj priznavanje viška. 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

0 4 hvala 1
13 godina
Re: Google u Hrvatskoj lansirao jeftiniji paket AI
torrente kaže...

To ne znam. Vjerojatno prvo ugasiš trenutnu i čekaš datum isteka. Zatim će se pojavit ovaj Plus. 

Ne vjerujem da imaju proporcionalni downgrade uz nadoplatu razlike tj priznavanje viška. 

Nema to veze s priznavanjem razlike, pa svaka pretplata koju izmijeniš uvijek traje dokad si je platio i nakon tog datuma ide downgrade.

Uglavnom, riješio sam problem kroz Google One mobilnu aplikaciju. Na webu mi na siteu uopće ne nudi downgrade na bilo koji paket, dok u mobilnoj aplikaciji ispod glavnih AI paketa postoji mali link "See more plans". Kad se klikne na to, dobivaš mogućnost downgradea na sve manje pakete, uključujući i one koji daju samo storage, bez AI-ja. Tamo sam odabrao ovaj novi AI Plus i kao što sam gore rekao - AI Pro mi traje do isteka 07.12., nakon čega će se prebaciti na AI Plus. 

Eto, ako netko drugi ima sličan problem sad znate kako riješiti. 

10 godina

Evo u BiH 2.15 Euro na akciji a kasnije 4.31 Euro, nema na čemu

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2025 1:45 (nedimh).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice