Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 487.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
MalenoSelo kaže...
VeštacCro kaže...
MalenoSelo kaže...
VeštacCro kaže...

low edit, fragovi protiv low+ skilla na cod4.wars, koristi nick od mazarinija kad mixa(kamaz) i nezna engleski(previeuw), zvukovi od oruzja su cudni, nema synca i stavio je na XFIREž

EDIT: radim na jednom moviu sad pa ces vidit sta je igrac...

to opce nisu igraci low skilla,nego med skilla i zna engleski javi se kad ti budes imo 2000h i kad budes igro ko on

hahaha pa boli me kolko ima sati...trazi war na cod4.wars di niko ne zna igrat i sve su zesce botare i igram bolje od njega u to sam siguran...ono lik igra u klanu jazzba neki tamo random bosanci koji su zesci pcw heroji i da igraju protiv nekog jaceg tima ne bi runde uzeli...

to su svi killovi u cupu napravljeni i ja se kladim da on igra 100puta bolje od tebe i jezzba clan je najbolji BiH clan njihov voda ima 5000h

14 godina
neaktivan

Ja sam pocel cod4.. imam oko 300h.. ali cod2 imam 1.5k .. pa sad skupljam ljude i onda kupujem sa frendom server.... i samo da igramo warove.. ima koga zainteresiranoga? ako da neg mi se javi na xf:murk0vic
samo da mi se ne jave neke loware :D  

17 godina
neaktivan
VeštacCro kaže...
MalenoSelo kaže...
VeštacCro kaže...
MalenoSelo kaže...
VeštacCro kaže...

low edit, fragovi protiv low+ skilla na cod4.wars, koristi nick od mazarinija kad mixa(kamaz) i nezna engleski(previeuw), zvukovi od oruzja su cudni, nema synca i stavio je na XFIREž

to opce nisu igraci low skilla,nego med skilla i zna engleski javi se kad ti budes imo 2000h i kad budes igro ko on

hahaha pa boli me kolko ima sati...trazi war na cod4.wars di niko ne zna igrat i sve su zesce botare i igram bolje od njega u to sam siguran...ono lik igra u klanu jazzba neki tamo random bosanci koji su zesci pcw heroji i da igraju protiv nekog jaceg tima ne bi runde uzeli...

to su svi killovi u cupu napravljeni i ja se kladim da on igra 100puta bolje od tebe i jezzba clan je najbolji BiH clan njihov voda ima 5000h

UuUuUuUuUuU sine.

dakle, on ima 5000h i najveća je faca? dakle, ja ako bi imao 6000h bio bi najbolji igrač? zanimljivo...

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan
Punkbuster problem molimo Pomoc!

pozdrav svima , posto sam ja doslovno pocetnik i nerazumijem sve te Punkbuster piz**rije 
dali mi neko moze reci sta znaci ovo   GLOBAL PunkBuster GUID BAN 5bae00cf    navodno to prijatelju izbacuje cijelo vrijeme

trazio sam malo po netu ali bez Uspijeha. molim da odgovorite sto je prije moguce :)
Hvala Unaprijed ! 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Punkbuster problem molimo Pomoc!
NubCake kaže...

pozdrav svima , posto sam ja doslovno pocetnik i nerazumijem sve te Punkbuster piz**rije 
dali mi neko moze reci sta znaci ovo   GLOBAL PunkBuster GUID BAN 5bae00cf    navodno to prijatelju izbacuje cijelo vrijeme

trazio sam malo po netu ali bez Uspijeha. molim da odgovorite sto je prije moguce :)
Hvala Unaprijed ! 

nek promijeni key.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
13 godina
neaktivan

dali to znaci da mu je KEY ban dobio ili :D 

17 godina
neaktivan
NubCake kaže...

dali to znaci da mu je KEY ban dobio ili :D 

a gle, ak nema originalni key, nek mijenja key. problem riješen.

dakle, on s tim keyem je banan na većini servera.

14 godina
neaktivan

Da dobio je ban ili je igrao na serverima kojim trebaš org key a on je probao s cracked keyom

13 godina
neaktivan

ima original Key... do danas je sve uredu bilo , i prije 20-ak minuta  naprivili server  na nekoj free hoster stranici.. ja ujdem , s time da smo stavili Cracked server jel nas 3 prijatelj nema original ..i obojica su dobili isti taj error ili kako god to nazvati

14 godina
neaktivan

Izgleda da ste si sjebali keyeve probaj otič na neki org server tipa NETSKY ili AR51 da vidiš jel radi

13 godina
neaktivan

Meni sasvim uredu radi ,  a ova dvojica imaju problema stime da jedan ima original key , a drugi neki cracked :) 

LOL je**s mi sve ja tu pokusavam shvatit i pomoc mu...on meni odgovara da ga boli ku*ac za vas tu NOBOVE
oprostite decki , hvala na trudu sad i mene boli ku*ac za njega.

"dobro oces mi prestat vise pricat o tom nobu i dat mi ip ?
   boli me ku*ac sta on kaze 

ako nisi jos skuzio 

nakon sto sam ti 10 puta napiso da mi ip das
    ti mi jos pricas o tom konju...  "
iz navodnog mozete i sami zakljucit o cem se radi ...

Hvala jos jednom , nek si sam sređuje kad je toliki kre**ten 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 21:19 (NubCake).
14 godina
neaktivan

Taj s org keyem je koristio hax .. De mu reci nek da guid

17 godina
neaktivan
Call of Duty 4

beta gamers pub.

neki lik prati kroz smoke, ja poludim, opsujem mu i kicka me i neš u stilu: aj još jednom, to mi je brat...

dakle, idiot može haxat/koristit smoke skin, al mu neće niš bit jer mu je brat admin. a mi koji se požalimo odma na lomaču.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tipično za beta gejmers . Igrao sam stalno na njima dropo sam po 35 fragova na mapi . kad ubijem kroz smoke odma hax ili kick/ban . Možeš li dat nick možda te znam sa servera ?

17 godina
neaktivan
Protecon kaže...

Tipično za beta gejmers . Igrao sam stalno na njima dropo sam po 35 fragova na mapi . kad ubijem kroz smoke odma hax ili kick/ban . Možeš li dat nick možda te znam sa servera ?

nemam "ustaljeni" nick, svaki dan me možeš s drugim vidit.

13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Dečki, tražim COD4 klan, med-high skill sam, 268 sati igre imam, najviše volim S&D HC rajfl onli.

Tražim semi-pro klan za natjecanja.

Klan mora imati web sajt, svoj server i TS.

Javite se.

dodaj me na xfire: jaso91 

mi ti igramo sd hc warove pa mi se samo javi kad me dodas

imamo sve to

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
protjeran
djdomi kaže...
VeštacCro kaže...
MalenoSelo kaže...
VeštacCro kaže...
MalenoSelo kaže...
VeštacCro kaže...

UuUuUuUuUuU sine.

dakle, on ima 5000h i najveća je faca? dakle, ja ako bi imao 6000h bio bi najbolji igrač? zanimljivo...

ja ih nisam vidio na nitijednom LAN kao sto je recimo Made in Bosnia nego su to ownali terrorecon, o3s i ekipa...igro sam protiv njih jednom sa nekim mixom i owno sam ih sa sacmom tak da nemas pravo sta reci...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 11:15 (MalenoSelo).
15 godina
Call of Duty 4

Ima netko nekakav clan dobar? 300+ h , i jos dosta imam sto sam igrao ko mali kod frenda^^ , med skill , 16 god , uglavnom igram na CTN serveru , nije mi sad bitno da je neki super clan sam da je ekipa oke i da mozemo neke warove igrat :)

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Ima netko nekakav clan dobar? 300+ h , i jos dosta imam sto sam igrao ko mali kod frenda^^ , med skill , 16 god , uglavnom igram na CTN serveru , nije mi sad bitno da je neki super clan sam da je ekipa oke i da mozemo neke warove igrat :)

add me xfire: murk0vic

17 godina
neaktivan
ficosime kaže...

igrao sam s malenim selom, dobro igra.

dodaj ga: jaso91

15 godina
Call of Duty 4

murkovic dodao sam te {#}

evo par ss , nisu nest al ponosim se {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DiRT kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Anyway, jedan fini SS. Rekli bi, brutal anal rape {#}

Kad smo već u Javnoj...To su slike prije pol godine. :)

A na toj mapi di si ti igro, isto S&D, imao sam negdje, 33-1-3, tako nešto.

Btw, na HC-u nećeš naučit igrat kao na Promodu, nije isto uopće, zato sam prešo na promod i ok sam, 1400 h, no neki puno bolje igraju s toliko sati.

E i da, na tom serveru sam, neću se hvalit, jedan od najjačih, ako ne i najjači. :D Al kad mi dođe cheater, jbg...

Na CoD4 sve više i više hackera.....{#} Ne možeš normalno igrat...

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
15 godina
ExStazy kaže...
DiRT kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Anyway, jedan fini SS. Rekli bi, brutal anal rape {#}

Kad smo već u Javnoj...To su slike prije pol godine. :)

A na toj mapi di si ti igro, isto S&D, imao sam negdje, 33-1-3, tako nešto.

Btw, na HC-u nećeš naučit igrat kao na Promodu, nije isto uopće, zato sam prešo na promod i ok sam, 1400 h, no neki puno bolje igraju s toliko sati.

E i da, na tom serveru sam, neću se hvalit, jedan od najjačih, ako ne i najjači. :D Al kad mi dođe cheater, jbg...

Na CoD4 sve više i više hackera.....{#} Ne možeš normalno igrat...

nije istina, ako igras na malo boljim serverima, neces naici na "hackera"

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Neznam na kojim Vi serverima igrate?? Meni na xFire-u je najdraži Balkan boys ili oni serveri s Toujan mapom <33

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

znate...nadjete tim i igrate warove a ne public servere...pubove igram jedino kad se zajebavam jer sam inace ovak predobar ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ExStazy kaže...

Neznam na kojim Vi serverima igrate?? Meni na xFire-u je najdraži Balkan boys ili oni serveri s Toujan mapom <33

Balkan boys definitivno , H8 je isto super server samo sta su preestrogi , ubis nekoga kroz zid jer si ga vidio na radaru , ili kroz smoke pucas odma kick  , pitbull malo manje , zna biti haxera a admini se prave glupi , ali meni osobno najdrazi CTN , rotira se stalno TDM,SD,Domination i Sabotage , skoro uvijek cete naci admine gore , i fkt paze da nema haxera :)

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

u kuci imam 125 fps-a i cim izadem van dropaju na 30...prije sam normalno mogo igrati sa 100fps-a dok sam bio vani...a sad 30, omg...pls help

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
strbi kaže...

u kuci imam 125 fps-a i cim izadem van dropaju na 30...prije sam normalno mogo igrati sa 100fps-a dok sam bio vani...a sad 30, omg...pls help

tvoj pc? koji cfg koristis? na kakvim postavkama igras? itd

14 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
strbi kaže...

tvoj pc? koji cfg koristis? na kakvim postavkama igras? itd

imam yitch3 cfg-u...smanjio sam postavke i rezu...intel core2duo @2.10 GHz, ati mobility radeon 4300 512mb, 3gb rama....a prije je normalno radilo

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
Call of Duty 4

zna netko neki cfg , da nije bas prelos , onako solidan , na ovim postavkama kojima sada igram jedva vuce 60-80 fps , a mislim da bi s ovim laptopom mogo barem 125 lock stavit ..

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice