Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.758.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
drahic kaže...

Od kud si ti sad ispao? 

Nema te zadnjih 50 stranica vec i nisi aktivan na forumu vise od 3 dana bio tako da...Sshhhh...

{#}

Igram Kilzonu i hladim muda. :) Živaca imam ko u priči i ne moram se nosit s forumskim ispadima.

Pirat odradi moj dio posla a ja samo uberem vajdu na kraju. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
14 godina
SiNkE.Zgb kaže...

da hocu igrat igru u kojoj se nezivciram igro bi supermario bros

Ako te to ne sekira kak te onda BF4 sekira?

12 godina
buljo781 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

sekira me i zena pa joj nemogu update napravit

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
SiNkE.Zgb kaže...

znalo je i tamo svega bit {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...
buljo781 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

sekira me i zena pa joj nemogu update napravit

Tako dugo dok s tobom ne napravi replacement, dobro je.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
15 godina
Battlefield 4

Ne znam koliko se o tome pisalo, ali dali je netko testirao network smootihing factor.

Imam osjećaj da ovdje nije isto kao u bf3, da treba pogoditi neki broj koji bolje radi, a ne stanadrd <10 pa da radi kako spada.

Ako se netko bavio time nek napiše.

ja sad gledao nešto, na 100% sam probavao igrat (dama igra tako pa je preporučio) pa probao i desi mi se da dođem do lika koji je okrenut leđima, ispucam u njega cijeli okvir a ne metar sam mu, nisam klao. Niti jedan hit. Lik se hladno okrene i padnem.

E sad ok, ajde možda je ta slučajnost, a možda je i do 100nsf tko zna.

Ako se netko igrao time i testirao...hvala.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

U slucaju da vam se igra zaledi pri ulasku u mec tj. nakon nekoliko sekundi igre, a imate AMD graficku samo reinstall AMD 14.1 bez uninstalacije starih drivera, meni radi ali moram to svaki put...

1 2 hvala 0
15 godina
Dariio7 kaže...

U slucaju da vam se igra zaledi pri ulasku u mec tj. nakon nekoliko sekundi igre, a imate AMD graficku samo reinstall AMD 14.1 bez uninstalacije starih drivera, meni radi ali moram to svaki put...

I svaki put to radiš prije neg ideš igrati?

Svaka čast!{#}

16 godina
Dariio7 kaže...

Ne vidim smisao ovog ili te nisam dobro razumio.

Po ovme sam sinoć triba 16x reinstalirat drajvere...

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ne znam koliko se o tome pisalo, ali dali je netko testirao network smootihing factor.

Imam osjećaj da ovdje nije isto kao u bf3, da treba pogoditi neki broj koji bolje radi, a ne stanadrd <10 pa da radi kako spada.

ja sad gledao nešto, na 100% sam probavao igrat (dama igra tako pa je preporučio) pa probao i desi mi se da dođem do lika koji je okrenut leđima, ispucam u njega cijeli okvir a ne metar sam mu, nisam klao. Niti jedan hit. Lik se hladno okrene i padnem.

DICE je preporučio da se stavi na što manju vrijednost bez grafičkih glitcheva.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
NiramX kaže...
DICE je preporučio

nemoj samo da dice preporuča {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
fila2208 kaže...

Ne ne ne... ja testirao i stavio 100 gdje mi je bilo bolje nego na 0.

Sada je na 50 i čini mi se najbolje rješenje.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
fila2208 kaže...

Pustite više to kraju!

Lijepo je rekao čovjek u videu o server ticku, 10 je i j3beš ga, konzole nam ga tutnule! Sad mi je jasnije kako 3 ili 4orici sve radi ok  iza jednog usr4nog DSLa sa uploadaom od 768K!

Fila, mislim da možeš network smoothing factor micati, ali ti fali još 10tak cm ulijevo van okvira monitora da povučeš da bi bilo kako želiš!

Kada bi nam dali setup servera sa gamescona u Kolnu sve bi bilo riješeno! Ovih par bugova oko nepucanja gunner ili ispadanja iz igre nitko ne bi niti vidio!

Do tada ... {#} i nosikiriki, CQ large te živce na klin!

BTW ja ne igram, jer ne da mi igra ne radi već mi se Win 8ica sasula i ne da mi se reinstall raditi, igram Super Mario Galaxy 2 do daljnjega!

Cheers M8s!  {#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sta da radim, moram ju igrat:)
Nego moram drivere instalirat svaki put kad upalim i ugasim pc... 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

vidim da se neki ljudi muče sa dužinom učitavanja novog servera. e pa nije potrebno izalzit van iz igre. samo u battleogu lupit na drugi server, a igru pustit da radi u pozadini i to je to. 5 sekundi i na drugom si serveru.

naročito ovi bez SSD-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 17:20 (ranko091).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Svima vama kojima je Mantle jedina mogućnost za igranje igre, a u nejmu imate zastajkivanja preporučio bih da u konzolu unesete "RenderDevice.MultiGpuEnable 0" što bi vam trebalo smanjiti broj zastajkivanja (barem meni jeste). Inače, ta zastajkivanja u Mantleu igrin graf pokazuje kao šiljke u procesorovom renderiranju.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Svima vama kojima je Mantle jedina mogućnost za igranje igre, a u nejmu imate zastajkivanja preporučio bih da u konzolu unesete "RenderDevice.MultiGpuEnable 0" što bi vam trebalo smanjiti broj zastajkivanja (barem meni jeste). Inače, ta zastajkivanja u Mantleu igrin graf pokazuje kao šiljke u procesorovom renderiranju.

Moraš to eksplicitno unijeti iako nije multigpu konfa???

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Tu i tamo se 191x7 malo gubi, al mu jos uvijek vjerujem u prosudbama.

EDIT: Kaj sam to napisal?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 17:40 (CyberDemonVZ).
13 godina
Friday kaže...

Mislim da je ipak "Moraš" = "Možeš".

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
Battlefield 4

Meni je BF4 super igra

hoću dobit sad ban ako sam to napisao u ovoj temu, jer vidim da više nitko ovdje ne piše o temi iz naslova??

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Dariio7 kaže...

Svaka čast!{#}

ne mora biti nista cudno. Kad je izasao Bf 3 spas za rusenje na kraju runde bio je instalacija drivera nakon paljenja kompa.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
Battlefield 4

na kojim mapama imate soundloop i na kojima vam se crasha igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

prodajem pc na kojem bf4 radi bez greske. cijena 99 000 dolara + linič. detalji oko primopredaje u inbokas.

ako mogu oni sa flafi brds mogu i ja.. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

takojde prodajem za 150k dolara uz gratis flappy bird {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 18:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...
Dariio7 kaže...

Svaka čast!{#}

ne mora biti nista cudno. Kad je izasao Bf 3 spas za rusenje na kraju runde bio je instalacija drivera nakon paljenja kompa.

Ne postoji igra radi koje bih ja instaliravao neke programe ili drivere samo da bih rundu odigrao. To je sramota da je to jedini način da igra radi.

I btw. kad je izašao bf3,  bf4 je izašao prije 3 mjeseca pa valjda opet ljudi instliraju windowse da bi odigrali jednu rundu...

Btw. evo usporedbi mantlea (lol kako su testali bez rušenja) i dx-a

r9 290x r9 290x
r9 280x r9 280x
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 18:49 (fila2208).
16 godina
Battlefield 4

ja sam još na 12.13 driverima i dobro je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...
Dariio7 kaže...

Svaka čast!{#}

Ne postoji igra radi koje bih ja instaliravao neke programe ili drivere samo da bih rundu odigrao. To je sramota da je to jedini način da igra radi.

I btw. kad je izašao bf3,  bf4 je izašao prije 3 mjeseca pa valjda opet ljudi instliraju windowse da bi odigrali jednu rundu...

Btw. evo usporedbi mantlea (lol kako su testali bez rušenja) i dx-a

J3bena mizerija za tako pompozno najavljivan API! Iako mi se čini da je kod mene gain dosta bolji kad radi. Kad radi, jel...

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...

J3bena mizerija za tako pompozno najavljivan API! Iako mi se čini da je kod mene gain dosta bolji kad radi. Kad radi, jel...

Moram se složit. Još da ne spominjem sami izgled mantlea, kao da trčim Zagrebom sred jeseni po najvećoj magli.{#}

13 godina

Imala ili ne imala nVidia Mantle, i dalje radi uz puno manje "fičura" nego ATi {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
Jovanka kaže...

Imala ili ne imala nVidia Mantle, i dalje radi uz puno manje "fičura" nego ATi {#}

Note to self: Next gpu, Nvidia.{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice