I?
Proxy Korea? Kim Jong? Radi ? Ne radi?
I?
@Djukac - Jbga frende, loshe ti pao grah kad si slagao novi komp 
I?
Jok... 
tri put hura za nvidiju 
Zbog podrške i drivera sam ja odavno prešao na nvidiu i nije mi žao bilo nikad
Driveri su i bli glavni razlog zašto sam odabrao GTX 660 Ti, a ne HD 7950. Jednom kada ih probaš više ne možeš na ništa drugo.
Driveri su i bli glavni razlog zašto sam odabrao GTX 660 Ti, a ne HD 7950. Jednom kada ih probaš više ne možeš na ništa drugo.
Ja sam sa nvidie prešao na ATI. Za sada je "čupavo" ali poprilično sam siguran da će se stvar popraviti. Radi takvih stvari glave padaju, nema tu puno izbora...
Ja sam sa nvidie prešao na ATI. Za sada je "čupavo" ali poprilično sam siguran da će se stvar popraviti. Radi takvih stvari glave padaju, nema tu puno izbora...
ja sam čitav život na ATIju iako je prva kartica bila nvidia, 64rama, otkidaljka.
Otad ATi i uvijek neka sranja, ali ajde jeftiniji je i Ruby te tada gledala sa kutija i morao si kupiti jer je bila lijepa.
Sad na ovoj, nemam beda što se grafike tiče, jaka je i tjera, ali software...ubija me u pojam totalno, tako da velim prvom prilikom pada zelena i tražim azil kod zelenaša.
Ja stvarno neznam u cemu je problem?
13.12 i sve radi ko podmazano..
Beta driver ovaj,onaj..Zato i je beta,da se vidi dal radi sta bolje/losije. Ali imas uvijek i final verziju kao u ovom slucaju 13.12 koja radi kako treba.
Kaj radite vi s tim driverima i grafickim karticama?
Daj Astra molim te, šta ti radiš s grafičkama i driverima? 
Mjenjam za nove. 
Beta driver ovaj,onaj..Zato i je beta,da se vidi dal radi sta bolje/losije. Ali imas uvijek i final verziju kao u ovom slucaju 13.12 koja radi kako treba.
Tebi radi, a meni ne. Zaboravio si crvene ekrane, frizeve i kreševe. Vječnost da izađe normalan driver.
Pričao sam ti kako mi je razbu ima problema na mw2, di se rušilo stalno uz rasipanje boja po ekranu i naišao sam na internetu još na takvih problema ali fixa nikad nije bilo.
Jednostavno nisam zadovoljan, gledaš ljude sa nvidijama kako ih boli qurac, a ti čekaj neke fixeve za fixani beta driver.
Eto ti mantle i 14beta driver. Bmk šta je beta, trebao bi radit a ne ubijat mi računalo rušenjem i problemima.
Tebi radi i meni radi, ne žalim se previše, ali radi priajšnjeg iskustva i svega dosad čim budem u prilici, bježim.
Tebi radi, a meni ne. Zaboravio si crvene ekrane, frizeve i kreševe. Vječnost da izađe normalan driver.
Pričao sam ti kako mi je razbu ima problema na mw2, di se rušilo stalno uz rasipanje boja po ekranu i naišao sam na internetu još na takvih problema ali fixa nikad nije bilo.
Jednostavno nisam zadovoljan, gledaš ljude sa nvidijama kako ih boli qurac, a ti čekaj neke fixeve za fixani beta driver.
Eto ti mantle i 14beta driver. Bmk šta je beta, trebao bi radit a ne ubijat mi računalo rušenjem i problemima.
Tebi radi i meni radi, ne žalim se previše, ali radi priajšnjeg iskustva i svega dosad čim budem u prilici, bježim.
Poanta je u boldanom. Beta driver.
Pa yebemu,nisi tulac,instaliras finalne drivere i sve radi ok.
Sjecam se red screena. Imao ga je Heat,koji je imao u to vrijeme beta drivere a ja 13.12 i nisam imao te crasheve. Ali ne,radije se poyebat za 5fpsa.
Frizevi nisu bili zbog drivera za grafu nego zbog samog Bf4 ako se ne varam. ;)
Kako je Rupyu radilo sve odlicno a ima ATI/AMD?
A Nvidijasi isto nisu ostali kratki,imali su i oni kreseve ali koji su bili povezani kao sto rekoh sa samom igrom.
Zato kaj Rupy ma lijepo složene kablove, i onda mu igra bolje teče, i ne ruši se.
Pa ima i Nvidia beta drivere između ovih WHQL. Ja sam imao nvidiu sad 5 godina i nikakve probleme nisam ima sa njihovim beta driverima, a izlazili su skoro svaki mjesec.
Dobro, dosta o driverima. Ajmo malo o ovoj prekrašnoj igri.
Sjecam se red screena. Imao ga je Heat,koji je imao u to vrijeme beta drivere a ja 13.12 i nisam imao te crasheve. Ali ne,radije se poyebat za 5fpsa.
A Nvidijasi isto nisu ostali kratki,imali su i oni kreseve ali koji su bili povezani kao sto rekoh sa samom igrom.
Daj me bar ti nemoj tu po forumu živcirati.
Beta driver, da, idem staviti finalni od prije 4 mjeseca kad je zadnji put bio finalni. Ne sjećam se koji je zadnji finalni prije ovog bio i kad je bio. Driveri po par mjeseci stoje u beti ffs i više ne znam koji da stavim uopće.
Rupiju uvijek radi sve odlično i nema pravila, da imaš istog lika sa istom konfom, njemu bi se rušilo, a rupiju ne bi, rupy je lucker.
I ne razumijem čemu sad ovo, razumiješ da jedni imaju jedna iskustva, drugi imaju druga, i ako sam si tako odlučio, nisam sigurno se probudio i rekao, idem na nvidiu, uostalom to će bit za koju godinu, ne mjenjam hardver kao čarape ko neki.
Ugl. ukratko, podrška za AMD je smeće i to i sam znaš, i to će potvridti ovdje hrpa ljudi koji su prešli na nvidije i nikad beda. Ugl. čujemo se na ts.
Daj me bar ti nemoj tu po forumu živcirati.
Beta driver, da, idem staviti finalni od prije 4 mjeseca kad je zadnji put bio finalni. Ne sjećam se koji je zadnji finalni prije ovog bio i kad je bio. Driveri po par mjeseci stoje u beti ffs i više ne znam koji da stavim uopće.
Rupiju uvijek radi sve odlično i nema pravila, da imaš istog lika sa istom konfom, njemu bi se rušilo, a rupiju ne bi, rupy je lucker.
I ne razumijem čemu sad ovo, razumiješ da jedni imaju jedna iskustva, drugi imaju druga, i ako sam si tako odlučio, nisam sigurno se probudio i rekao, idem na nvidiu, uostalom to će bit za koju godinu, ne mjenjam hardver kao čarape ko neki.
Ugl. ukratko, podrška za AMD je smeće i to i sam znaš, i to će potvridti ovdje hrpa ljudi koji su prešli na nvidije i nikad beda. Ugl. čujemo se na ts.
LOL
Pa vodimo raspravu,sa ostatkom foruma. :D
Ne nagovaram te da ostanes na AMD,dapdace,nego samo raspravljamo. :)
Dobro, dosta o driverima. Ajmo malo o ovoj prekrašnoj igri.
Kojoj igri
?
LOL
Ne vidim da je baš puno ljudi ostalo u raspravi. Dosta ih je otišlo, sa konstatacijama da je nvidia bolja i to je to.
Evo da probamo: Po Vama koji proizvođač grafičkih kartica ima bolju podršku, dakle driveri i to? Hvala na Vašem glasu.
| 11 | AMD |
|---|---|
| 32 | Nvidia |
LOL
Ne vidim da je baš puno ljudi ostalo u raspravi. Dosta ih je otišlo, sa konstatacijama da je nvidia bolja i to je to.
Evo da probamo: Po Vama koji proizvođač grafičkih kartica ima bolju podršku, dakle driveri i to? Hvala na Vašem glasu.
Tocno. I sad ce ti glasat ljudi kojima je nvidia ljepsa recimo,bez ikakvih konstatacija i argumenata.
Kak bi ti napisao;
GG,WP,GZ,FU...etc. 
Jeste li nostalgični za BF3?
| 22 | Da |
|---|---|
| 33 | Ne |
Sta se zali te na igru svaka igra nije uvijek savrsena i cod ghost ima prolema
LOL
Tocno. I sad ce ti glasat ljudi kojima je nvidia ljepsa recimo,bez ikakvih konstatacija i argumenata.
Kak bi ti napisao;
GG,WP,GZ,FU...etc. 
Ha - ha a tebi je ( malo ) zao kaj imas Ati - jer su svi cekali Taj mantle kad ono nis . Zna se da Nvidia ima bolje drivere i tocka . Puno ljudi se nadalo da ce se to promjeniti ali nije . 
Je3o vas patak... jos si mislim koji ku4ac mi se stuca, kad vidim vi se ne skidate s Rupya.
Ili je to bila Ruby u pitanju!?
@Perky, ja ni nemam kablove zato mi sve super radi. 
Ja sam vjeran AMD-u (zaljubljen sam u RubYcu) i dobar sam prema njihovom hardveru, a dobro se dobrim vraca... valjda.
Iskreno i je- i nije.
Imao sam spremne novce za 290(x) i odustao sam jer je bila odgadana stalno i nista se nije znalo na kraju.
Sad sam na 7870 i ok mi je. Da bi volio imat 290(x) i /ili 780(ti),da volio bi kao i svi drugi.
Ja sam zadovoljan i ne volim ekspermentirati,radije se drzim provjerenog. (driveri itd..)
Kak bi ti napisao;
GG,WP,GZ,FU...etc. 
Lol, fanboy na entu si astra, daj molim te budi realan ništa drugo te ne tražim.
Totalno nebitno tko će glasati, pa nije ovo legitimna anketa, ovo je tek toliko da ti dokažem da će ti u 10 minuta ovdje biti omjer 5:2 u koristi nvidije, od toga je realno 3:1 sigurno.
Dont get me wrong i ja imam amd ako si zaboravio.
I ne, fu ne pišem, pišem ovako, da znaš za drugi puta:
gg, wp, n1, gj, gz, kk, bb, zz.
Kak bi ti napisao;
GG,WP,GZ,FU...etc. 
Lol, fanboy na entu si astra, daj molim te budi realan ništa drugo te ne tražim.
Totalno nebitno tko će glasati, pa nije ovo legitimna anketa, ovo je tek toliko da ti dokažem da će ti u 10 minuta ovdje biti omjer 5:2 u koristi nvidije, od toga je realno 3:1 sigurno.
Dont get me wrong i ja imam amd ako si zaboravio.
I ne, fu ne pišem, pišem ovako, da znaš za drugi puta:
gg, wp, n1, gj, gz, kk, bb, zz.
daj molim te COD 10 godina ista grafika