Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.750.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...

A skripta ne mora biti ni ukljucena :P

Pošto to automatski rade i serveri koji su ranked.

ali rade na principu squada. znaći prijatelji koji su se joinali jedan na drugoga ostaju zajedno, samo se squad premješta lijevo desno. a ova skripta ne. sve razmiješa. i još ako si ace skvad onda prepolovi igrače i pola vamo pola tamo.

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo konačno da i ja zaigram Battlefield 4, uskoro ću si naručiti i premium, dodajte me na battlelogu http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/CapptainPrice/{#}

I named my penis The Truth, because bitches can't handle it!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

DICE odgovara na Redditu.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

1 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 4

Što je najgore(a možda i nije) taj novi BF niti neće raditi DICE nego Visceral Games oni što su radili Dead Space. Možda oni naprave dobru igru jer meni je svaki DS do sad bio jako dobar, a ni druge igre im nisu za baciti. Jedino mi bezveze što će takva igra nositi ime Battlefield.

EA baš kao da se trudi uništiti sve svoje najveće franšize.

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
NiramX kaže...

DICE odgovara na Redditu.

moj zivot sad napokon ima smisla {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Što je najgore(a možda i nije) taj novi BF niti neće raditi DICE nego Visceral Games oni što su radili Dead Space. Možda oni naprave dobru igru jer meni je svaki DS do sad bio jako dobar, a ni druge igre im nisu za baciti. Jedino mi bezveze što će takva igra nositi ime Battlefield.

EA baš kao da se trudi uništiti sve svoje najveće franšize.

Mislim da prebacivanje franšize na drugog developera nije baš najbolja ideja. Ako se ne varam, bilo je već nekoliko primjera totalnog faila...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Najveća greška je mislim ovaj novi engine. Igra izgleda fantastično i smišljena je dobro, ali team koji je to sve trebao tehnički izvesti nije uspio.

Stisnuo ih je EA da izbace na novom engineu, samo da ne bi ispalo kao cod spamanje na istom engineu, a čemu? Bf3 dan danas izgleda odlično i da su samo isplolirali taj engine do bola, složili gejm nebih a rekao.

Ali to su napravili zato da bf4 bude svojevrsni benchmark i za elitu sa boljim računalima, a nadolazeći Titanfall koji se vrti na source engineu će biti EA-ov svojevrsni cod-mech fps i onda imaju tržište.

Šteta jer ovaj engine 3.0 je prepun rupa i bugova da je to banana. Desinhronizacija scorpionova koja je u bf3 postojala ovdje je potencirana na desetu potenciju radi tog svegh kompliciranja i izmišljanja tople vode.

Mogli su samo ispolirati stari dijamant, nabrusiti ga i prodati pod novi, prošlo bi im to jednom, ali ne, išli su dalje i na nesigurne temelje gradili dobro zamišljenu kuću koja sad polako propada.

Pričate o brojkama igrača, ali uzmite u obzir da su takve baš radi bF3 koji je napravio hype i dignuo bf franšizu do ovog što je danas. Od nas par koji su htjeli na početku ipak voljeti ovu igru bez obzira na sve nije ostao nitko tko iša pozitivno o igri priča...

čitajte postove, patch syebao ovo, meni ne radi ovo, njemu ono, padam ovako, padam onako...

Jedna velika pašteta...ali eto, igrat dalje, nadat se da će kroz patcheve i dlceve se pokušati približiti igrivosti i izvedbi kakvu je bf3 postigao isto nakon pačeva i toga.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
9 1 hvala 5
12 godina
C64 kaže...

Prema ovome (https://www.battlefield.com/battlefield-4/expansion-packs/final-stand) Naval Strike izlazi na proljeće, a Dragons Teeth i Final Stand na ljeto tekuće godine.

U BF3 su DLC-ove razvukli u preiodu od 18 mjeseci, a u BF4 izgleda za 9 mjeseci.

Da li možemo očekivati neku verziju BF serijala već ove godine, nakon samo godinu dana od izlaska BF4?

Nije valjda da EA planira izdavati BF svake godine?

Računaj na to da ce se nakon svakog DLC popravljati stvari jos bar 2 mjeseca,ali tu ce bit jos i popravljanje i same igrice koja ce se moc nazivat betom jos 6 mjeseci,znaci tu negdje oko 18 mjeseci kao u uf bf3! ;)

btw.nisam nikakav hejter jer ih kolko tolko razumijem zasto toliko popravljaju......................a i do sad nisam imao neke velike probleme osim sto me otkad sam kupio igru izbacio mozda 7-8 puta {#}

Battlelog: Ratkapa16
15 godina
Battlefield 4
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 19:44 (jameshook).
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Najveća greška je mislim ovaj novi engine. Igra izgleda fantastično i smišljena je dobro, ali team koji je to sve trebao tehnički izvesti nije uspio.

Stisnuo ih je EA da izbace na novom engineu, samo da ne bi ispalo kao cod spamanje na istom engineu, a čemu? Bf3 dan danas izgleda odlično i da su samo isplolirali taj engine do bola, složili gejm nebih a rekao.

Ali to su napravili zato da bf4 bude svojevrsni benchmark i za elitu sa boljim računalima, a nadolazeći Titanfall koji se vrti na source engineu će biti EA-ov svojevrsni cod-mech fps i onda imaju tržište.

Šteta jer ovaj engine 3.0 je prepun rupa i bugova da je to banana. Desinhronizacija scorpionova koja je u bf3 postojala ovdje je potencirana na desetu potenciju radi tog svegh kompliciranja i izmišljanja tople vode.

Mogli su samo ispolirati stari dijamant, nabrusiti ga i prodati pod novi, prošlo bi im to jednom, ali ne, išli su dalje i na nesigurne temelje gradili dobro zamišljenu kuću koja sad polako propada.

Pričate o brojkama igrača, ali uzmite u obzir da su takve baš radi bF3 koji je napravio hype i dignuo bf franšizu do ovog što je danas. Od nas par koji su htjeli na početku ipak voljeti ovu igru bez obzira na sve nije ostao nitko tko iša pozitivno o igri priča...

čitajte postove, patch syebao ovo, meni ne radi ovo, njemu ono, padam ovako, padam onako...

Jedna velika pašteta...ali eto, igrat dalje, nadat se da će kroz patcheve i dlceve se pokušati približiti igrivosti i izvedbi kakvu je bf3 postigao isto nakon pačeva i toga.

+infinity 

Ako do ljeta, kada bi trebao izaći Final Stand, ne poprave, onda se stvarno radi o propasti igre.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 19:49 (NiramX).
14 godina

Da, gdje je problem?

Jednim metkom pogodi +2 osobe. Najlakše sa buckshotom ili flechete.

http://www.youtube.com/user/MsDome007
15 godina
NiramX kaže...

+infinity 

Ako do ljeta, kada bi trebao izaći Final Stand, ne poprave, onda se stvarno radi o propasti igre.

Jep, ako je ne slože do tad, ofišlno ću objesiti puškicu o klin i zahvaliti se bf franšizi do daljnjega.

Btw. rušenje na lockerima friz igre i boom šaka waka ctrl shift esc pa rušit ručno...još netko?

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
ceco22 kaže...

A skripta ne mora biti ni ukljucena :P

Pošto to automatski rade i serveri koji su ranked.

ali rade na principu squada. znaći prijatelji koji su se joinali jedan na drugoga ostaju zajedno, samo se squad premješta lijevo desno. a ova skripta ne. sve razmiješa. i još ako si ace skvad onda prepolovi igrače i pola vamo pola tamo.

Kazem, i bez skripte od procona. To sad radi i glavna skripta na serveru koji stavljen na ofisl ili ranked.

Ovako mi izgleda svaka runda poslije patcha http://www.twitch.tv/53copceco/b/501992988 . To ili sound loop {#}

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 20:23 (ceco22).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sve današnje igre su priznali to mi ili ne rađene prvenstveno za konzole i to je činjenica,vidi se odma po mehanici i recoilu na puškama od prve da su igre rađene za casual konzolaše ali i tu leži lova pa se nemoramo tome čudit.PC naslov nisam vidio već godinama osim CS-a koji je klasik i nekih novih developera koji se s  svojim naslovima pokušavaju probiti na tržište.Spadam u tip igrača koji vole "haklati" multiplayere i doživjeti neki izazov u svemu tome al dal sad je problem u meni ili igrama to je već tema za godišnji.Uglavnom igram ovaj bf4 jer sam pljunuo lovu za njega a i nema ništ pametnije za odigrat,CS mi se neda jer mi je tog naslova već pun k a cod franšiza je odavno pokopana od 4-ke s iznimkom MW 2-ke koja bi bila pun pogodak da je bio implementiran fov unutra i dedi serveri i bez modanja i piganja po igri da si je posložiš da ispadne PC igra u punom smislu.Mislim da neki normalni stariji gamer sjedi u tom develop teamu i da one iskonske savjete ovim magovima koji štancaju igre da bi se u današnje vrijeme čak i napravil neki zanimljiv naslov za odabranu publiku a ovak dok klinci imaju glavnu riječ i konzole+ ove youtub celebe koji štancaju te neke filmiće a ekipa umjesto da igra to gleda moremo se pozdravit s tim snom.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina

shotgun, aaaaaa vidi ko je prvi na serveru buahahahhaahahahahaha

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
15 godina
$inke kaže...

Sve današnje igre su priznali to mi ili ne rađene prvenstveno za konzole i to je činjenica,vidi se odma po mehanici i recoilu na puškama od prve da su igre rađene za casual konzolaše ali i tu leži lova pa se nemoramo tome čudit.PC naslov nisam vidio već godinama osim CS-a koji je klasik i nekih novih developera koji se s  svojim naslovima pokušavaju probiti na tržište.Spadam u tip igrača koji vole "haklati" multiplayere i doživjeti neki izazov u svemu tome al dal sad je problem u meni ili igrama to je već tema za godišnji.Uglavnom igram ovaj bf4 jer sam pljunuo lovu za njega a i nema ništ pametnije za odigrat,CS mi se neda jer mi je tog naslova već pun k a cod franšiza je odavno pokopana od 4-ke s iznimkom MW 2-ke koja bi bila pun pogodak da je bio implementiran fov unutra i dedi serveri i bez modanja i piganja po igri da si je posložiš da ispadne PC igra u punom smislu.Mislim da neki normalni stariji gamer sjedi u tom develop teamu i da one iskonske savjete ovim magovima koji štancaju igre da bi se u današnje vrijeme čak i napravil neki zanimljiv naslov za odabranu publiku a ovak dok klinci imaju glavnu riječ i konzole+ ove youtub celebe koji štancaju te neke filmiće a ekipa umjesto da igra to gleda moremo se pozdravit s tim snom.

Kapitalizam i zadovoljstvo starih gamera ne idu skupa.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sugavi citeri vidim iskoristavaju ovo sranje od igre.

Lancang dam,udem u jet i uspnem se dosta visoko,iznad svoje baze i lik sa AA iz svoje baze mi da HS.

Katastrofa. Toliko frustrira da je to nevjerovatno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Novi bug.

Cekaj u redu na serveru bilo kojem,nebitno koji sam po redu i mogu cekat do sutra. Po 10min sam cekao i gledam i mislim si nemoguce da nitko ne izlazi.

Napravim refresh,kad ono 10 slobodnih mjesta...

Bravo Dice.. Svaka cast. {#}

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
drahic kaže...

Novi bug.

Cekaj u redu na serveru bilo kojem,nebitno koji sam po redu i mogu cekat do sutra. Po 10min sam cekao i gledam i mislim si nemoguce da nitko ne izlazi.

Napravim refresh,kad ono 10 slobodnih mjesta...

Bravo Dice.. Svaka cast. {#}

Taj bug postoji odavno. Meni se već par put desilo da predugo čekam, refreshao stranicu kad ono slobodna mjesta na serveru.

btw. kod mene je sad ponovo aktualni bug: crash tokom promjene mape {#} Svaka promjena mape, fakin kreš

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 21:31 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Opet mi je nestao ciljnik, ali sada se ne da popraviti. Sve više sam u napasti da ponovno instaliram BF3.

1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Lokeri se krešaju every goddamn time, odlično, opet na početak, kreš igre i servera na lockerima.

{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Lokeri se krešaju every goddamn time, odlično, opet na početak, kreš igre i servera na lockerima.

{#}

Postat ću ćelav uskoro. Prokleti DICE.

15 godina
NiramX kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Postat ću ćelav uskoro. Prokleti DICE.

Ne moram ni brijat glavu, kosa ni ne raste od sikirancije, taman mi paše, štedim na pjeni i britvicama :)

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

bf4 has stopped working... evo nas opet na pocetku {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Pratim temu i vidim sami problemi, onda sam ja pravi sretnik, nikad nikakav problem s igrom, pa cak ni sad nakon ovog zadnjeg patcha {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

Meni se igra nakon zadnjeg patcha opet smrzava,i to na bilo kojoj mapi.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 22:37 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni se igra od uvođenja Mantle-a nije nijednom krešala, pa ni nakon ovog novog patcha.

Možda zato što još nisam nijednom upalio multipleyer.. al svejedno mi se nije krešala

{#}

p.s. ako je ovo istina za DLC-ove da će ih ispaliti sve (preostale) u ovoj godini, onda stvarno :/

Mislio sam im ostaviti donaciju za Premium, ali ovako, morat će biti na opakom popustu.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

uzas, ja nakon ovog patcha nemogu niti jednu rundu odigrat!

ili mi uspije (jedva) uci u server i onda nakon par min zasteka pa moram gasit preko tm ili mi kaze "Game disconnected: client closed down connection"

a tak sam dobio volju igrati nakon duljeg perioda neigranja {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Memory leak.. Just fucking nice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Pratim temu i vidim sami problemi, onda sam ja pravi sretnik, nikad nikakav problem s igrom, pa cak ni sad nakon ovog zadnjeg patcha {#}

i kod mene isto. sve okolo se ruši, raspada... a meni oči krvare od stalnog pucanja po lockerima...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice