Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.749.985
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...

A zar te išta više čudi u ovoj igri....{#}

Mene čudi da je to on tek jučer primjetio.

Ja, otkad su uveli taj fičr sa headshotom, svako toliko umrem "Killed in action" + kosturska glava.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Pa ovo je stvarno već smješno, sjedim na poziciji gunnera u tenku i sve super, krenemo iz baze i dođemo pred protivnike da bi otkrio da ne mogu pucati.

Dobit ces gun za gunnera u battlepacku kako je krenulo

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Battlefield 4

Koliko mogu dobiti za BF4 igru koju sam dobio sa grafom??

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
herc1988 kaže...

Odkud mi znamo?

Ovisi o trzistu i na koga naletis.

Mozda 50kn, mozda 200.

Pogledaj po oglasnicima!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
13 godina
Battlefield 4

Neće ti nitko kupiti to govno!

I ne gnjavi više jer ćeš dobiti ban takav da te majka rođena neće propoznati.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
12 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
herc1988 kaže...

Koliko je prešla? jel đip ima zimske gume? Za koliko mjesta je IFV registriran? Jel su novi lanci na tenkovima?

Teško je reći bez svih tih podataka.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
herc1988 kaže...

ak si lvl 1 50 kn ak si lvl 100 i imaš sve otključano cca 700 kn

battlelog: CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
herc1988 kaže...

120-150 kn su na PCE

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

sinoć u pol sata "igranja" sam se nagledao desktopa ko nikada do sada... dx11 užas, dok je na mantleu malo ali samo malo bolje...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

igru sam dobio sa grafom gigabyte i taj kupon nisam ni koristio.a vi sta se pjenite jer jedino sto znate igrati igrice a kad vas covjek lijepo pita onda bahato odgovarate.nemate 10 godina.ako mi neko moze pomoci neka mi pomogne ako ne neka suti i nek se primi onoga u cemu je dobar (igranju BF4)

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Friday kaže...
herc1988 kaže...

120-150 kn su na PCE

Kaj je s tobom?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
17 godina
herc1988 kaže...

igru sam dobio sa grafom gigabyte i taj kupon nisam ni koristio.a vi sta se pjenite jer jedino sto znate igrati igrice a kad vas covjek lijepo pita onda bahato odgovarate.nemate 10 godina.ako mi neko moze pomoci neka mi pomogne ako ne neka suti i nek se primi onoga u cemu je dobar (igranju BF4)

Kolega jedan s forum je prodavao po 130, nešto je pričao o spuštanju na 100HRK.

Tako da je to rang love koji možeš dobiti na ovom forumu.

Na njuškalu možda malo više.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
skank666 kaže...

sinoć u pol sata "igranja" sam se nagledao desktopa ko nikada do sada... dx11 užas, dok je na mantleu malo ali samo malo bolje...

I opet AMD? Nvidia nema problema, ili ljudi s njima cak ne mogu ni na forum?

herc1988 kaže...

Joj gle ga. Pa reko sam da pogledas na oglasnicima i pomocu toga odredis cijenu.

Ja ti mogu reci da meni ta igra vrijedi 300kn. I sto sad? Ako nemas kupca, neces je prodat ni za 100kn.

Ako ne znas kako se zovu oglasnici u Hr pitaj.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
herc1988 kaže...

120-150 kn su na PCE

Kaj je s tobom?

Nije, na poslu je...

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Nemozes ni na njuskalu dobit vise od 120kn nisu ni oni blesavi

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ranko091 kaže...

zna li netko kako filtrirati servere sa onim poluretardiranim skriptama za autobalans?!

nije prvi put da se nas recimo 5 ili 6 nađemo na suprotnim stranama samo zato jer neki blesavi admin misli da ta skripta ičemu pomaže.

Nikako. Skripte ne spadaju pod podesenja koja se vide na Battlelogu {#}

Ali bravo za ovo napisano. Mene je od 5 rundi 4 puta prebacilo..

Ovo je malo deprimirajuce:

Bilo bi OK da sam upao u los tim i izgubio.

Ali zbog balancera... 4 put a redom..!!

To me lagano izzivcira :(

E baš ste me super podsjetili, jer već neko vrijeme hoću pitati, a stalno zaboravljam. Molio bih vas da postate servere koji imaju balansiranje po squadovima. Već mi je pun kur4c miješanja timova 150 ticketa prije kraja. Nije mi toliko problem izgubiti, ali kad mi nije dozvoljeno vratiti se frendovima, to me baš pravo r4sp1zi. Drugi uvjeti bi bili da ima normalan broj ticketa i da se ne radi o insta vehicle respawn serverima, ali to mogu i sam vidjeti na postavkama.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
Battlefield 4

Nisam igrao puno jučer, ali nisam imao ni jedan disconnect ili drugi problem. 3 Dominationa, jedan TDM i veliki Conquest.

Nvidia.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Nisam igrao puno jučer, ali nisam imao ni jedan disconnect ili drugi problem. 3 Dominationa, jedan TDM i veliki Conquest.

Nvidia.

Ali si sigurno imao glupe suigrače...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jučer odigrah nekoliko partija i na Paracelu sound loop . Napravio repair igre u originu , no iskreno nisam primjetio da je nešto skidao tokom popravka ali nakon toga

jedno četiri partije na raznim "stazama" bez problema :) , btw  imao sam jako malo problema sa samom igrom od početka ne računajući probleme samih servera.

Usput Dama stvorio si čudovište :) , SKS ftw , otkjučah Scar H ali mi malko presporo puca tako da ostajem SKS cucica :)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nexus66 kaže...

Jučer odigrah nekoliko partija i na Paracelu sound loop . Napravio repair igre u originu , no iskreno nisam primjetio da je nešto skidao tokom popravka ali nakon toga

jedno četiri partije na raznim "stazama" bez problema :) , btw  imao sam jako malo problema sa samom igrom od početka ne računajući probleme samih servera.

Usput Dama stvorio si čudovište :) , SKS ftw , otkjučah Scar H ali mi malko presporo puca tako da ostajem SKS cucica :)

No krasno, još jedan manijak sa SKS-om. U trojci je to bio zenge, ovdje dama a sad još i ti...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
skank666 kaže...

I opet AMD? Nvidia nema problema, ili ljudi s njima cak ne mogu ni na forum?

herc1988 kaže...

Joj gle ga. Pa reko sam da pogledas na oglasnicima i pomocu toga odredis cijenu.

Ja ti mogu reci da meni ta igra vrijedi 300kn. I sto sad? Ako nemas kupca, neces je prodat ni za 100kn.

Ako ne znas kako se zovu oglasnici u Hr pitaj.

da, ovo sam i ja skonto, od mojih frendova jedan ima amd karticu, mi ostali nvidia, i pogodi ko jedini ima problema.. 

amd optimised {#}

ako vidis tu oznaku na nekoj igri, to znaci da radi bolje na nvidiji.. je*es mi sve ako nije tako iz dosadasnjeg iskustva..

smjesno, i zalosno istovremeno

16 godina
Battlefield 4

Nemojte palit igru tjedan dana i onda zaigrajte jednu rundu, dobro utječe na K/D {#}

Nakon toga pokušao odigrat sljedeću mapu, ali naravno, crash tokom promjene mape tak da ju sad ponovo ne palim barem do 18-tog.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/434279009738526400/842108996/

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 12:25 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

No krasno, još jedan manijak sa SKS-om. U trojci je to bio zenge, ovdje dama a sad još i ti...

Šta vi pričate?!

Opet se drogirate ili je to neka interna fora?

Kakav Dama, kakav SKS?!

Pa ja imam više killeva od njega sa SKS-om?!

Najbolji igrač sa SKS-om i dakako najjači s njim u Hrvata je Maggotmeister, i to u BF3, a tako i u BF4.

Tko ne vjeruje, nek mi se javi na PP da mu ugovorim učenje s dotičnim 1 na 1 pošto ga je Pirat nedavno neosnovano banirao pa se ne može sam braniti od vaših provokacija i obmana.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/pasjiskot/weapons/271642860/1/#sks

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

SKS razvaljuje,istina. Ali nedaj Boze iz hipa pucat. Mislim da meci odmah skrecu pod 90 stupnjeva u stranu.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Šta vi pričate?!

Opet se drogirate ili je to neka interna fora?

Kakav Dama, kakav SKS?!

Pa ja imam više killeva od njega sa SKS-om?!

Najbolji igrač sa SKS-om i dakako najjači s njim u Hrvata je Maggotmeister, i to u BF3, a tako i u BF4.

Tko ne vjeruje, nek mi se javi na PP da mu ugovorim učenje s dotičnim 1 na 1 pošto ga je Pirat nedavno neosnovano banirao pa se ne može sam braniti od vaših provokacija i obmana.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/pasjiskot/weapons/271642860/1/#sks

Fake & gay... {#}

17 godina
Battlefield 4

Bas me zanima hoce li mi bf4 raditi bolje kada maknem neispravan RAM...

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 12:46 (191x7).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
191x7 kaže...

Bas me zanima hoce li mi bf4 raditi bolje kada maknem neispravan RAM...

Nas baš i ne zanima. 

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
Battlefield 4

ja nikad nisam igrao s tim njuberskim snajpovima.

bolt jedino priznaj pod snajper-ostalo je za njubare koje neznaju snajpat.

{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel normalno da na PS4 na Conquestu igra radi na manje od 30fps-a u nekim trenutcima?

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja nikad nisam igrao s tim njuberskim snajpovima.

bolt jedino priznaj pod snajper-ostalo je za njubare koje neznaju snajpat.

{#}

Ti si njub jer ne igraš bf4, prema tome otiđi odlazi {#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice