Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.749.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
Blade Runner31 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

to ti je zamjena za onih 250 kn sto si platio premium

Đavla sam kupio premijum,ne kuzim...bit ce fičur kako Djukac kaze

Pa player aprecciation month, djele svaki dan bronze a subotom silver pack mislim. cijelu veljaču kako sam ubra.

Isprike jer igra saka.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa player aprecciation month, djele svaki dan bronze a subotom silver pack mislim. cijelu veljaču kako sam ubra.

Isprike jer igra saka.

Kakve ludare rade tamo to je cudo jedno {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

Isprike jer igra saka.

Potpisao bi odmah da tamo radim. Imaju yebenu teretanu, odbojkaški teren i menzu.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Potpisao bi odmah da tamo radim. Imaju yebenu teretanu, odbojkaški teren i menzu.

Haha a je radni prostor je odlican sta je je,previse ih maze to ti je {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Već mi se danas 3 put desilo da se igra freeza i da se ponavlja zvuk isti tak dugo dok ju ne ugasim prek task managera (prije današnjeg patcha mi se nije dešavalo). A u LAV-u i dalje gunner može samo "slikat" okolinu. {#}

Battlelog: dr34mshake_CRO

4 0 hvala 0
15 godina
patoHD kaže...

Već mi se danas 3 put desilo da se igra freeza i da se ponavlja zvuk isti tak dugo dok ju ne ugasim prek task managera (prije današnjeg patcha mi se nije dešavalo). A u LAV-u i dalje gunner može samo "slikat" okolinu. {#}

Da, fixali su da se ne ruši igra prema tome sjedi i gledaj iz tenka.

A kreš igre potpisujem , meni se rušila isto.

11 godina
protjeran
fila2208 kaže...
patoHD kaže...

Također

15 godina
Granzon kaže...
CyberDemonVZ kaže...

I daj izmisli nesto, kako da iskoristimo sva ona sra*nja koja su uveli na mjesto gunnera {#}

Guided + CITV?

Za gunnera je u četvorci najbolje zoom+proxy..... nista drugo nažalost ne radi kako bi trebalo tj. kako je zamišljeno jer jbga ljudski igrači nisu botovi koji se onak fino okupe oko tenkića pa kao kod logorske vatre pjevaju borbene i laganini čekaju kaj bu se desilo.

Najveća mi je ipak retardacija onaj gunner incendiary koji umjesto da opali vatru tj. incendiary smoke oko tenka kako i stoji u opisu, on se baca kao malo veća granata koju čak ne možeš niti baciti gdje želiš nego ide samo nazad i lagano sastrana/gore, a o dometu tog bacanja neću ni pričati..... dovoljno je reći da moja baba od 70+ godina može dalje baciti vreću cementa od 50 kg nego ja to go.no od gadgeta :/

Guided +  citv se čini kao dobra kombinacija ali sve i jedno vozilo ima obranu od njega a ne uništava čak ni džipove iz prve što je po meni ipak premali dmg kada se uzme u obzir koliko vozač i gunner tenka moraju žrtvovati da bi imali tu kombinaciju + naravno sad kada  sva glavna oružja tenka imaju ammo ovo je zaista jaaaako slabo oružje protiv drugih vozila.....šteta, jer to mi je bila najbolja kombinacija u trojci.

Slažem se. Za sad je najbolje da na mapama gdje ima više vozila idu dva tenka zajedno. Setup top i LMG za pješadiju + gunner sa zoom i proxy + rpg. Takav dvojac zauzima svaku zastavu bez problema. Još ako to malo poprati AA da ne ostane u bazi, može se dosta toga napraviti.

16 godina
fila2208 kaže...
patoHD kaže...

I meni se strušila tokom promjene mape. {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
fila2208 kaže...

2 additional gadgets

3GL (3 grenade launcher) attachment for the Assault class

Anti-Heli Mine; an aircraft disabling projectile for the Engineer class

{#}

Ovo mi se bas svidja.

Jedino sto je ovoj igri falilo su nekoliko spamerskih eksplodirajucih oruzja i self guided mina!

Sad je savrsena! {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo prvi put imam crash u igri svako malo, samo onaj soundloop kao u BC 2. Opet realtek problemi ili ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ceco22 kaže...

Evo prvi put imam crash u igri svako malo, samo onaj soundloop kao u BC 2. Opet realtek problemi ili ?

Ne, opet patch problemi.

16 godina
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

Ne, opet patch problemi.

A nakon i patcha meni i mantle puno gori!

StariGad_HR @battlefield
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Najčešće mi se dešava ovaj freze kad alt-tabam, tak da preporučam izbjegavanje te radnje.

0 0 hvala 2
13 godina

known issues in Battlefield 4: something went wrong...

11 godina
protjeran
Battlefield 4

Zna li itko kad će izać mantle za laptope??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sad sam se tek sjetio da se frendu i meni kad smo igrali na istom serveru, u istom trenu freezala igra 2 puta. Nekad se samo meni, a ta dva puta nam se istovremeno. Al ne da bi nas izbacilo ko da je server down, nego baš freeze sa onim zvukom šta se ponavlja.

1 0 hvala 0
16 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Zna li itko kad će izać mantle za laptope??

16.3.2014

www.eslpro.com/bušinjubove
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

hebo ih patch.. ja vidio nisam nista da su popravili...al da su sjebali..jesam...da vidio...cuo....ek ek ek ek sound loop... izda im terina... plus sve nesto trzaka... a vec duze vrijeme radilo ko podmazano (na stranu hit i ostala sranja) ... dice je stvarno oso u ku..kuruz...

{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Killed in action i headshot.

Jel mi može tko objaasniti? Dakle killed i još ikona headshota?

Jesam sam sebe pogodio u glavu?

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Aaa kretena majko mila, prije 3 tjedna sve je radilo OK

evo opet sound loop svakih 30sec, ja ne mogu vjerovat

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 23:02 (pamark).

4 0 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže...

Killed in action i headshot.

Jel mi može tko objaasniti? Dakle killed i još ikona headshota?

Jesam sam sebe pogodio u glavu?

Znam kako ti je, sjedim u čamcu za minigunom i samo odjednom isto to, killed i glava...

A i taj death mi nije evidentirao uopće...

Btw, kaj je sa Bugom, pojela ih ova Nike reklama...Čudno da nije Apple {#}

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 23:02 (mrxa1).
14 godina
Battlefield 4

O hvala ti Dice na predivnom sound loopu usred partije dok moja ekipa vodi na Lockeru,oni nas jednostavno hoće rastjerat sa svojim patchevima,pa od kud mi tolko živaca... {#}

Danju zarađujem na crno,noću trošim na bijelo... :P BF4 Nick:Godfather0501
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina

Pa ovo je stvarno već smješno, sjedim na poziciji gunnera u tenku i sve super, krenemo iz baze i dođemo pred protivnike da bi otkrio da ne mogu pucati.

Sav hud imam osim crosshaira i uredno klikećem al ćorak. Pa stvarno idu iz šupljeg u prazno, iz jedne p**darije u drugu.

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
Battlefield 4

Moj komentar:

poluproizvod {#}

Noćas stavljam skidati BF3.

Mislim da bismo trebali iz protesta svi opet početi igrati BF3. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ja više ne mogu igrati BF4, čim uđem u igru igra zablokira i sound loop krene.

Psujem im sve po spisku trenutno, slobodno neka mi se pridruži tko god još hoće.

Pa koji su to debili od game-developera, nisu u stanju ni patch napraviti a da nešto ne sjebu.

Oprostite na izrazu ali smatram da je u ovom slučaju primjeren. I više nego primjeren.

Twitter: @191x7
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
mrxa1 kaže...

Pa ovo je stvarno već smješno, sjedim na poziciji gunnera u tenku i sve super, krenemo iz baze i dođemo pred protivnike da bi otkrio da ne mogu pucati.

Sav hud imam osim crosshaira i uredno klikećem al ćorak. Pa stvarno idu iz šupljeg u prazno, iz jedne p**darije u drugu.

ovo se i meni desilo maloprije:D

16 godina
neaktivan

Pa moraju neke bugove vratit, da se ne ulijene.

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

nas 6 ili 7 evo sad na voipu deremo, pucamo, ubijamo... nitko problema. a spektar mašina nam je zbilja raznolik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se freza samo na jednoj mapi- dawnbreaker, i to od nas 5 na TS-u trojici se to dogadjalo na toj mapi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice