Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.624.704
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

I gotovo je. Sad me izbacilo sa servera, nema više ni novog battleloga...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

A nis, sad jos koji tjedan spamati BF3 temu, i onda se zauvijek preseliti ovdje :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel vam ovak izgleda preorder od bf4 ili meni nesto fali jos na slici?

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
kach kaže...

Jel vam ovak izgleda preorder od bf4 ili meni nesto fali jos na slici?

Meni ispod piše i Product code, ali ga nema, samo XXXX...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
Battlefield 4

Fora bug.

BF3: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ljudi planiram nabavu Win8 za BF4. Koliko vidim normal vezija Win8 je ok. Za Win8 Pro nema potrebe ?

Drugo pitanje, dali Win8 normalna verzija podrzava 16GB rama? neki pisu da podrzava samo 8 GB neki pisu 128GB....

sry na malo off-topica ali vezano je sve za Bf4 :)

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

ljudi planiram nabavu Win8 za BF4. Koliko vidim normal vezija Win8 je ok. Za Win8 Pro nema potrebe ?

Drugo pitanje, dali Win8 normalna verzija podrzava 16GB rama? neki pisu da podrzava samo 8 GB neki pisu 128GB....

64-bitni sustavi podržavaju više od 3.2 gb memorije, ali to da imaju limit na 8 gb još nisam čuo (bilo bi to idiotski).tako da home, pro ili neka druga verzija nije bitna.

tako da ako imaš više od 4 gb rama preporučeno je uzeti 64-bitni sistem...

17 godina
::: peace 0n earth :::
17 godina
MegaTheJohny kaže...

Pričekaj do tjedan dana, taman za nekolik odana izlazi Windows 8.1 u prodaju.

Biti će dorađeni Windows 8, a cijena će biti ista kao Windows 8 ili čak i niža.

Twitter: @191x7
16 godina
ranko091 kaže...
MegaTheJohny kaže...

64-bitni sustavi podržavaju više od 3.2 gb memorije, ali to da imaju limit na 8 gb još nisam čuo (bilo bi to idiotski).tako da home, pro ili neka druga verzija nije bitna.

tako da ako imaš više od 4 gb rama preporučeno je uzeti 64-bitni sistem...

Obije verzije su ogranicene, obicna na 128GB, Pro na 512GB RAMa, iako je max za 64bit OS preko 1TB(trenutno, teoretski 16exabytea)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 16:54 (power_user).
16 godina
power_user kaže...

Obije verzije su ogranicene, obicna na 128GB, Pro na 512GB RAMa, iako je max za 64bit OS preko 1TB(trenutno, teoretski 16exabytea)

Ja sam baš planirao puknut terabajt RAM-a...ali ako ne podržava to je poražavajuće ;)

Jasno, ove "ultra" brojke su za serverska okruženja gdje je tolika količina RAM-a bitna stavka..

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
mrxa1 kaže...
power_user kaže...

Ja sam baš planirao puknut terabajt RAM-a...ali ako ne podržava to je poražavajuće ;)

Jasno, ove "ultra" brojke su za serverska okruženja gdje je tolika količina RAM-a bitna stavka..

Naravno, to je ograničenje zbog Windows Servera, da netko ne bi koristio Win8 za velike servere

13 godina
Battlefield 4

Kad smo vec na toj temi, je netko negdje vidio podatke na kakvim masinama se vrte BF serveri? Bas me interesira kolko oni imaju RAMa :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Kad smo vec na toj temi, je netko negdje vidio podatke na kakvim masinama se vrte BF serveri? Bas me interesira kolko oni imaju RAMa :)

Zar to nisu bili privatni serveri?

16 godina
Deawood kaže...

Svejedno, uvjeren sam da koriste RAMe ;)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...
MegaTheJohny kaže...

Pričekaj do tjedan dana, taman za nekolik odana izlazi Windows 8.1 u prodaju.

Biti će dorađeni Windows 8, a cijena će biti ista kao Windows 8 ili čak i niža.

cek sta Microsoft nije dao free upgrade sa 8.0 na 8.1 ? tak da dode na isto...

14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Da, ali nisu svi identični. Tu je bitniji proc od RAMa tako da...

1 0 hvala 0
16 godina
MegaTheJohny kaže...

cek sta Microsoft nije dao free upgrade sa 8.0 na 8.1 ? tak da dode na isto...

Ma vraga je free, mora se aktivirat...ili prek neta ak si oriđiđi ili telefonski ak nisi ;)

12 godina
neaktivan

bit ce origigi, pa cu si sam aktivirat, bitno da je free...kad sam vec narucio jbga:((

13 godina
Deawood kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Potpuno mi je svejedno kakvi su, al bas me zanima dal su to neke lude serverske mrcine sa stotinjak GB RAMa i viseprocesorskim plocama, ili malo jaci PCi kakvi se tu i tamo mogu nac kod korisnika...

15 godina
Battlefield 4

Taman mi danas dođu novi proc i grafa i onda mi završi beta {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina

Ne brini se.

Sacuvao si zivce od raznih morona,bugova i "loading screena".

Nadam se da ce to ispolirat za zavrsnu fazu.

Btw

Da napravimo jednu,zavrsnu  anketicu

BF4 beta Vas je:

40 Odusevila
49 Razocarala
Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 20:14 (Paradox1).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja nisam ni mogo porbat betu..nakon zadnjeg updatea i dalje se smrzavala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Paradox1 kaže...

Btw

BF4 beta Vas je:

A šta je s nama ostalima koji su ostali ravnodušni i čekaju izlazak full igre? 

šumski put je bio ravan.
12 godina

Ili crno ili bijelo,nema sivog!

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
16 godina
Paradox1 kaže...

Ili crno ili bijelo,nema sivog!

{#}

Onda ti nedam svoj glas {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 20:35 (dreammaker).
12 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Ne brini se.

Sacuvao si zivce od raznih morona,bugova i "loading screena".

Nadam se da ce to ispolirat za zavrsnu fazu.

Btw

BF4 beta Vas je:

nešto između, može bit da mi je oduševljenje splasnulo zbog toga što mi je mapa dosadila nakon nekog vremena, al me definitivno igra nije ni razocarala a ni oduševila kako sam mislio da hoće(možda je to to, prevelika očekivanja je dosta igrača imalo)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da. Meni je ono, nije lose, ali fali nesto. Posebice kad se vratim na bf3...

Moj PC  
10 1 hvala 2
15 godina
Battlefield 4

Kratki review, ako dopuštate

Beta me nije oduševila, iz razloga jer nisu dali Paracel i nisu nam dali više igračaka; čitaj pušaka, specijalizacija i dodataka.

Levolution mi je fantastičan, ali treba dorade. Liftove treba zatvoriti da se ne zna kad ti netko dolazi. Druge stvari i sitnice su super(zatvarnje kontenjera itd. fora)

Klase su bolje organizirane i balansirane. Sviđa mi se npr. assualt sa noob tubeom i medkitom. Revive je dobro smišljen samo treba doradu.

Gunplay i pucanje su ok, recoil je manji, i samim time bit će više sličnih pušaka, pa možda neće biti neke super duper OP puške. 

Karabini i DMR na sve je odlična ideja i super funkcionira. 

Samo kretanje je usporeno na nivo bc2, sa naravno većinom stvari iz bf3, ali vjerovatno će ubrzati sve kao što su u bf3 sa vremenom sve ubrzali.

Vozila odlična, brodić mi je favorit. Tenkovske granate imaju veći drop i me likes.

Mapa, kao Šangaj mi je super, dodaje vertikalnost u borbu što je super stvar ako se umjerno koristi a ne da od 30 igrača 20 bude na krovu, lol.

Battlelog inagame, ok, ali nisam koristio.

Novi battlelog, odlično, zasad mi odgovara.

Sa zasad viđenim sam zadovoljan, vidi se napredak u mnogim stvarima, mnoge stvari su poboljšali, nerfali, doradili.

Igra mi je radila i više nego dobro, imao sam i po average 90-95 frameova sa nekim postavkama, samo se treba igrati.

Igra je naklonjena više timskom radu, VOIP mi je super, neku večer sam sa kukyem igrao, a nismo na ts bili. Što se samog rushanja i sprinatanja tiče, mislim da će se trebati prilagoditi na novu mehaniku, što je sad čudno,. ali kroz mjesec dana bude sjelo.

TLDR; sve u svemu, nije nekakav veliki skok kao što je bio sa BC2 na BF3 i to što su neki očekivali. 

Uzeli su BF3, pročitali forume i pola toga ubacili/izbacili i sredili igru, sviđa mi se što su u beti pokazali da će češće patchati(nadam se).

Sve u svemu, imamo kvalitetnu igru pred nama koja će nam kao i bf3 donijeti puno smijeha do suza, puno rageanja, provociranja po chatu, i zezancije i iskreno se tome veselim jer to je sve battlefield.

Drago mi je da je ova bug zajednica i općenito Hr tako aktivna i gušt će biti igrati na domaćim serverima, preko voipa komunicrati sa domaćim i igrati bf kako treba, timski, pametno i inteligentno.

Jedva čekam da izađe, a dotad idem završit neke igre koje nisam.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 0:20 (fila2208).
Moj PC  
14 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dok BF4 ne izađe! :D

Interested in all thing Android, also freelance programmer!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 22:18 (jameshook).
Moj PC  
15 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice