Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ako nekog interesira memorijsko zauzeće BF4 bete:

malko me iznenadilo da uzima "samo" cca 2,5GB, pogotovo uz sve preporuke o optimalnih 8GB.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zbog cega igra bolje radi na Win 8 ? Hajd ako mi neko moze ukratko pojasniti jer kao sto rekoh nisam neko vrijeme bio aktivan na forumu uopste. Je li razlika samo u vecim frejmovima ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
infeqt0r kaže...

Zbog cega igra bolje radi na Win 8 ? Hajd ako mi neko moze ukratko pojasniti jer kao sto rekoh nisam neko vrijeme bio aktivan na forumu uopste. Je li razlika samo u vecim frejmovima ili?

ukratko igra je optimizirana za win8 te sa time bolje rasporedjuje resurse (cpu,grafa,ram)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...
infeqt0r kaže...

ukratko igra je optimizirana za win8 te sa time bolje rasporedjuje resurse (cpu,grafa,ram)

Pitam se da li ce ostale igre profitirati prelaskom na Win8 (ako uopste hoce) kao BF4.....vec vidim probleme s malo starijim naslovima.

16 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...
LeftY_CRO kaže...
infeqt0r kaže...

Pitam se da li ce ostale igre profitirati prelaskom na Win8 (ako uopste hoce) kao BF4.....vec vidim probleme s malo starijim naslovima.

ja sam osjetio poboljsanja i u starijim naslovima. Kad nije bila beta u centru paznje pa je vecina tu pljuvala po win 8 , a sad je svi hvale. Uglavnom puno bolji brzi sustav kojeg mozes potpuno podesiti svojim potrebama i zeljama.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
infeqt0r kaže...
LeftY_CRO kaže...
infeqt0r kaže...

ja sam osjetio poboljsanja i u starijim naslovima. Kad nije bila beta u centru paznje pa je vecina tu pljuvala po win 8 , a sad je svi hvale. Uglavnom puno bolji brzi sustav kojeg mozes potpuno podesiti svojim potrebama i zeljama.

U redu ali znas li koliki postotak ljudi koristi Win 8 trenutno? Valjda je i izdavac svjestan toga, moraju to ispraviti ako vec nisu, jer nije mala stvar samo tako promijeniti OS radi jednog naslova.

17 godina
Battlefield 4

Gdje god se mora igrati timski PUBLIC serveri tu nemaju šta tražiti.

U 90% slučajeva igrači, ili da se ispravim, debilni retardusi, trče okolo ko muve bez glave ili kempaju iako gube.

Ista kenjara u BF4 kao u BF3. Hebo public i onoga tko ga je izmislio da ga hebo.

Nemoš nač normalan server s normalnim igračima. Kud ovaj svijet ide ne želim ni pomišljati.

Za mene je beta gotova. 35 sati života bačeno na igru, samo par sati uživanja i timske igre.

Shvaća li Dice da su igru namijenili debilima a ne igračima?!

Twitter: @191x7
Moj PC  
5 16 hvala 1
17 godina
Zura kaže...
ceco22 kaže...

... Btw jeste primjetili da battlelog jede statistiku ? ....

već sam mislio da jedini haluciniram.. srećom ima još takvih :P

(da, primjetio sam da smanjuje  broj kilova i redovito ti doda još jednu smrt na kraju runde).

Svaki puta kada se crasha server nema dodavanja na statistiku.

Svaki assist counts as kill je u battlereportu, ali nije dodan "oružju/vozilu".

Na kraju runde ako letiš, "padaš" sa letjelicom i pribroji ti još jednu smrt.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
moderator
191x7 kaže...
  Hebo public i onoga tko ga je izmislio da ga hebo.

Glupost.A šta bi trebali biti samo privatni zaključani serveri?

191x7 kaže...

Zašto?Zašto je BF4 namijenjen debilima a ne igračima?

Imaš squadove,voip,komandera,pa one squad specijalizacije(koje dobiješ ako dižeš svog u squadu i slično)...ali to je sve ku*** ako netko ne želi taj dan igrati "timski"

Ovi moji i ja isto ponekad odemo na oman i 2h sjedimo na onoj zgradi.

Ovisi o tome kako si usran dan imao,pa sjedneš u heli i rejpaš njihovu bazu iako nemaš ni jednu zastavu.

Ako nam se neda neće nas dice natjerati da igramo timski pa da nam onam mali peder Zhinto liže jaje.

Isto kako je bilo dobrih partija u BF3 bit će ih i u BF4.

Probaj America's Army novi,pa kad ti od 8 ljudi 5 kempa snajperima na spawnu(hotel mapa)...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 16:24 (pirat).
14 godina
Battlefield 4

Beta jos sinoc deleteana sa mog kompa.. {#}

Probao nakon nje BF3.. Ugasio sam igru nakon 10min i 7 smrti za redom. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

U redu ali znas li koliki postotak ljudi koristi Win 8 trenutno? Valjda je i izdavac svjestan toga, moraju to ispraviti ako vec nisu, jer nije mala stvar samo tako promijeniti OS radi jednog naslova.

Koristim win 8 iz razloga sto je jednostavno bolji sustav od win 7. Imam puno vise mogucnosti sad njim nego sa 7, tako da mi jedan BF 4 dodje samo kao plus zajedno sa svim ostalim programima i driverima.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
drahic kaže...

Njub ostaje njub. Ovako treba:  http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/70541365/377093387/   {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

super su mi ovi"pro"igraci sto samo pljuju okolo po ljudima.

kao sto ti je drugar vec objasnio nekome nije do toga da mu igra bude posao. zbog slicnih razloga sam i wow i slicne odj***o prije par godina.....

radis citav dan dodjes navece malo da se ispucas i razletis ko muva bez glave.. ne da imam jos jedan posao, da se pored ovih sati i sati radea preko dana opet fokusiram i da je igrao kao posao... nula bambija.

hocu da uletim i raspletem okolo smajserom pa makar i samo zgradu pogadjao.

a vi "pro"kojima mi rastereceni smetamo izvolite pa trazite "pro"igre sa zakljucanim serverima...

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
13 5 hvala 1
14 godina
Soldier977 kaže...
drahic kaže...

Njub ostaje njub. Ovako treba:  http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/70541365/377093387/   {#}

Lako vama sa tim injectorima i pomagalima...{#}

17 godina
Battlefield 4

@Dama i Astra, izgleda da Dami još nije istekla pretplata na čit {#}

@mirkoj - ako ti je da se malo raspucaš odi igrat neki SP FPS pa se ispucaj - ja nisam pro, ali kvragu, ako igram objective mode baziranu multiplayer igru onda ću i igrati tako da probam osvojiti objective i pobijediti rundu... A ne da igram Obliteration, pa pokupimo bombu i onda je lik ide "plentat" na "plave" MCOM - naravno da dođe protivnik i sve nas pobije tamo, uzme bombu i naravno, imamo jedan MCOM manje (ispričavam se ako se netko prepoznao u tome, vidjet ću po TD-ovima koliko vas je)...

Moj PC  
7 1 hvala 1
13 godina
TomoR kaže...

@Dama i Astra, izgleda da Dami još nije istekla pretplata na čit {#}

Ne može isteći, uzeo sam "extended warranty" {#} {#}

15 godina
191x7 kaže...

Gdje god se mora igrati timski PUBLIC serveri tu nemaju šta tražiti.

U 90% slučajeva igrači, ili da se ispravim, debilni retardusi, trče okolo ko muve bez glave ili kempaju iako gube.

Ista kenjara u BF4 kao u BF3. Hebo public i onoga tko ga je izmislio da ga hebo.

Nemoš nač normalan server s normalnim igračima. Kud ovaj svijet ide ne želim ni pomišljati.

Za mene je beta gotova. 35 sati života bačeno na igru, samo par sati uživanja i timske igre.

sve je to uredu ali zašto bi ja moram igrat kako mi netko kaže?

jesam kupio igru?jesam.pa onda mogu ić okolo i lupat glavom u zid ako me to zabavlja.

uredu i ja volim timsku igru ali glupo je nekog nazivat retardusom ako on igra kako on želi

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
mirkoj kaže...

super su mi ovi"pro"igraci sto samo pljuju okolo po ljudima.

kao sto ti je drugar vec objasnio nekome nije do toga da mu igra bude posao. zbog slicnih razloga sam i wow i slicne odj***o prije par godina.....

radis citav dan dodjes navece malo da se ispucas i razletis ko muva bez glave.. ne da imam jos jedan posao, da se pored ovih sati i sati radea preko dana opet fokusiram i da je igrao kao posao... nula bambija.

hocu da uletim i raspletem okolo smajserom pa makar i samo zgradu pogadjao.

a vi "pro"kojima mi rastereceni smetamo izvolite pa trazite "pro"igre sa zakljucanim serverima...

Moj ti, niko ti ovdje nije Pro. Ekipa se malo zeza, malo provocira, ali svi igraju iz zabave. Neko voli malo više timski orjentiranu igru i onda idu na esl Vs ili laddere, čisto radi osjećaja takmičarskog duha, a neko ide na public jednom rukom pit pivu a drugom pucat. Ali nikad niko neće moći osporiti  da voli osjećaj kada u igri (ili sport neki svejedno) pobjeđuje protivnika.

17 godina
Battlefield 4

Ma ja se samo spojim na Nex-a i "brate mili", čovjek je ko ptica "trkačica"...prođeš cijeli Šangaj za minutu {#}

::: peace 0n earth :::
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 9:42 (wiz4rd).
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Beta nam završava sutra u podne. Šmrc {#}

mislim da je ovo trajalo i više nego dovoljno...

da su je odužili još tjedan-dva mislim da bi mi toliko dojadila mapa da ju nebi nikad zaigrao u MP kad full igra izađe

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

sve je to uredu ali zašto bi ja moram igrat kako mi netko kaže?

jesam kupio igru?jesam.pa onda mogu ić okolo i lupat glavom u zid ako me to zabavlja.

uredu i ja volim timsku igru ali glupo je nekog nazivat retardusom ako on igra kako on želi

Ko te tjera igrati na određeni način? Možeš ti lupati glavom o zid do mile volje, ALI postoje određena pravila i cilj. Cilj je naravno dobiti partiju, a pravila su određena game modom.

Bilo bi sjajno da se ljudi pridržavanju nekih smjernica ako već igraju neki objective mode, tipa ne biti sebičan i sl. Samo zato što su neke stvari dozvoljene, ne znači da ih treba raditi. To mi je kao da dođeš sa ekipom na nogomet i onda svaki put loptu napucaš u nebesa, jer eto možeš. Bez veze i nesportski.

Ako je nekome samo do napucavanja, pa brate dragi, ima deathmatch pa piči do mile volje.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
13 godina
animosity_frenzy kaže...
Bilo bi sjajno da se ljudi pridržavanju nekih smjernica ako već igraju neki objective mode, tipa ne biti sebičan i sl.

Tocno to. Pa nis ti se nebude dogodilo ak tu i tam mislis na druge, a ne samo na sebe. {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jer netko zna koliko jos traje igra ?

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo napravio sam jedan kratki chill video povodom završetka BF4 bete... uživajte {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 4

Jackfrags sa ekipom pokušava "spasiti" brod, tj. kita vratiti u vodu:

Xfactor također voli "zemaljski" brod:

BTW, naigrao sam se bete, ali ni jednom nisam uspio ući u "land boat"...

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

AA P.G. ako igras hc da tesko je snip nadmudrit al smoke to rjesava i dobar team.Inace ta igra zahtjeva totalnu timsku suradnju ili je pusing rundi neminovan.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
17 godina
Battlefield 4

Kvragu, 105 knife killova, a samo 2 melee ribbona...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Beta nam završava sutra u podne. Šmrc {#}

mislim da je ovo trajalo i više nego dovoljno...

da su je odužili još tjedan-dva mislim da bi mi toliko dojadila mapa da ju nebi nikad zaigrao u MP kad full igra izađe

Slično se pričalo i za Metro nakon BF3 bete. Pa je ipak bila (i još je uvijek) jedna od najpopularnijih mapa :)

Meni je šangaj sasvim ok mapa, barem dok ne vidim druge

EDIT:

jednom ranije sam napisao da me razočaralo kada sam se našao u predvorju zgrade koja se rušila (gore kod ceste, sjever?) i da nisam vidio kako me drobi.

E, pa konačno mi se ispunila želja. Spawnao sam se na squad drugara točno u podnožju zgrade (južna strana?), da bih pogledao gore i vidio da mi se zgrada obrušava na glavu. Epic moment.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 11:36 (Zura).
15 godina
Battlefield 4
Krepala krava...
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice