Vrlo skoro ćemo dobiti detalje o budućnosti BF4. Snimaju opet bombastičnu najavu DICE style u kojoj će biti info:
http://pbs.twimg.com/media/B9bGrjyIAAE2M2Y.jpg
Dakle, za tjedan-dva?
Vrlo skoro ćemo dobiti detalje o budućnosti BF4. Snimaju opet bombastičnu najavu DICE style u kojoj će biti info:
Dakle, za tjedan-dva?
Dakle, za tjedan-dva?
Budućnost BF4 ti je kao budućnost u hrvatskoj - svi koji mogu će pobjeći negdje dalje.
Ma, budemo samo Antraks i ja, 1 na 1.
Ne smije protiv tebe.
Dado me zamolio da tebe ne diram, a ja poštujem svoje drugare i njihove želje.
Budućnost BF4 ti je kao budućnost u hrvatskoj - svi koji mogu će pobjeći negdje dalje.
Kaže Kolinda da će se to ubrzo promjenit, dakle vjeruj u BF4 i bolje sutra koje nam donosi Dajs
battlelog - Volume_CRO
Kaže Kolinda da će se to ubrzo promjenit, dakle vjeruj u BF4 i bolje sutra koje nam donosi Dajs
Poučen iskustvom o HDZ-u i Dajsu - ipak ja ode vanka 
Dakle, za tjedan-dva?
Pa, moguće da će službeno najaviti izlazak par noćnih mapa/modova, ili koje mape iz starih BF-ova će preraditi za potencijalni slijedeći DLC.
Nešto drugo bombastično ne očekujem više od njih za BF4.
Ali naša Kolinda je izašla iz hadezeja, sad je samostalna i neovisna žena 
battlelog - Volume_CRO
Traitor. Ti se goni, a mi imamo predsjednicuuu. Još ćeš ti plakati nevjerniče! Isto ko i onaj gubitnik CroPower (nema mi servera, nema ekipe, sve kurve su transice, kmekmekme).
Pa, moguće da će službeno najaviti izlazak par noćnih mapa/modova, ili koje mape iz starih BF-ova će preraditi za potencijalni slijedeći DLC.
Nešto drugo bombastično ne očekujem više od njih za BF4.
Pa gdje ćeš bolje? 2-3 mape iz BF2 i još 2 noćne - zakon.
Jedan nacin da produlje zivotni vijek igre bi bio da izdaju moding tools i daju vise mogucnosti kod upravljanja serverima. Iako to nije u interesu ekipi u DICE-u...
Ipak bi bilo ljepo... 
Sunce toliko blješti da će F biti nemoguće napasti iz smjera ABDC!
Kaj je taj "F" o kojem pricas, cul sam puno ljudi da prica o nekom "F" ali ja nikad nisam videl taj flag... To mora biti neki mit!! #njub
Edit: Mozda bi trebal promijeniti pastu... Ili poceti j3bat rodice...
Sunce toliko blješti da će F biti nemoguće napasti iz smjera ABDC!
Kaj je taj "F" o kojem pricas, cul sam puno ljudi da prica o nekom "F" ali ja nikad nisam videl taj flag... To mora biti neki mit!! #njub
Edit: Mozda bi trebal promijeniti pastu... Ili poceti j3bat rodice...
Jesi ti dobro danas?
Jesi ti dobro danas?
Nema guzova pa moram malo trolllo... ;D
Jedan nacin da produlje zivotni vijek igre bi bio da izdaju moding tools i daju vise mogucnosti kod upravljanja serverima. Iako to nije u interesu ekipi u DICE-u...
Ipak bi bilo ljepo... 
E vidiš to ne bi bilo loše, odma se sitim onih 128p servera. Modamo lokere tako da ostavimo samo C i rokaj
battlelog - Volume_CRO
E vidiš to ne bi bilo loše, odma se sitim onih 128p servera. Modamo lokere tako da ostavimo samo C i rokaj
I svi po 10 bombi da nose!
Nemoj zaboraviti na support-e s LMG-evima kako cekaju u onim tunelicima... 
Nemoj zaboraviti na support-e s LMG-evima kako cekaju u onim tunelicima... 
Ma kakvi lmg i tuneli... Znači po 10 bombi, 15 kili c4 i njub tube neograničeno su jedino šta je dozvoljeno, tuneli i ostali dijelovi mape su zatvoreni. Rokamo se samo u onom okruglom dijelu di je C
battlelog - Volume_CRO
Ma kakvi lmg i tuneli... Znači po 10 bombi, 15 kili c4 i njub tube neograničeno su jedino šta je dozvoljeno, tuneli i ostali dijelovi mape su zatvoreni. Rokamo se samo u onom okruglom dijelu di je C
uf... Aj bar onda neki RPG jos k tome i 2 tenka na fast spawn.
Hello...
Tenkovi su op na lokerima tako da ništa od njih, ali može ganšip. Arpiđijovi, ucavi, moratri i ostala letećo eksplozivna sranja su dozvoljeni
battlelog - Volume_CRO
Tenkovi su op na lokerima tako da ništa od njih, ali može ganšip. Arpiđijovi, ucavi, moratri i ostala letećo eksplozivna sranja su dozvoljeni
Ne znam tko je bio dežurni bolesnik, ali prije cca 2 tjedna smo igrali na lokerima i ucav je svako malo zujao. Imam osjećaj da je netko od gerijatrije imao happy hour 
Ne znam tko je bio dežurni bolesnik, ali prije cca 2 tjedna smo igrali na lokerima i ucav je svako malo zujao. Imam osjećaj da je netko od gerijatrije imao happy hour 
Nego! 

Čuje se samo aiburst i UCAV kad Gerijatrija igra Lockere 
Kad smo kod toga, ja ne mogu vjerovati kako malo ljudi koristi UCAV i airburst!
UCAV je malo popularniji od kad je Xfactor napravio one videje...
Ali to je sve malo.... 1 ili 2 čovjeka na serveru s njim, i to samo na otvorenim mapama..
A airburst... pa s njim me netko ubije jednom, možda dvaput, u tjedan dana...
Il su svi postali tako fer, pa igraju samo s normalnim puškama i vozilima, il su njubovi koji ih il nisu otključali il ih ne znaju koristiti 
Nego! 

Čuje se samo aiburst i UCAV kad Gerijatrija igra Lockere 
Ali to je sve malo.... 1 ili 2 čovjeka na serveru s njim, i to samo na otvorenim mapama..
Il su svi postali tako fer, pa igraju samo s normalnim puškama i vozilima, il su njubovi koji ih il nisu otključali il ih ne znaju koristiti 
Mene redovito kickaju sa srevera kad sibam sa navedenim spravicama, pa im radije zabijam C100 u grkljan... 
Ja isto ne pamtim kad me netko ubio sa tim airburstom. A u zadnjih 2 mjeseca su me 2 puta ubili sa UCAV-om. A oružje je genijalno. Nema više rejpanja sa helijem - to se sad vrlo lako riješi. A nema mi draže nego nekoga ubiti tko je sa helijem otišao u "crveni" dio mape da si povrati health. Jer im uglavnom ne napiše da ih je UCAV ubio nego samo killed in action. Da vidiš onda rageanja po chatu 
Prije par tjedana smo igrali na nekom random serveru i lika sam sa UCAV-om ubio 9 puta za redom u heliju. Bilo je pas mater haxorz 
A da stvar bude bolja - to je toliko jednostavno da je smiješno. Likovi mi znaju napisati "nice shot!!!". Lol, pa lakše ubiti nekoga s time nego sa tenkom.
Notorna laž
. Osim što Pero voli mortarirat na lockerima, nitko od nas ne ucavira, šta ti je

(a pogotovo kad smo pola pola pa se bijemo međusobno, jel tak mudo
)
Notorna laž
. Osim što Pero voli mortarirat na lockerima, nitko od nas ne ucavira, šta ti je

)
Ma qurac, zujalo je kao da smo u košnici... Jebem li ga ako nije bilo ispaljeno 50 komada tu rundu!
Notorna laž

)
Ma mi ne koristimo UCAV
, airburst da
. Ja ga na lokerima uvik imam. Gušt mi je rokati kempere na balkonu sa njim. Multi Kill je zagarantiran.
A ti Jopise kad ne igramo zajedno u timu, samo mene sa UCAVOM tražiš po mapi.
Mislim da si me prije par večeri na propagandi sa njim 4-5 roknuo. 
Notorna laž

)
Ma mi ne koristimo UCAV
, airburst da
. Ja ga na lokerima uvik imam. Gušt mi je rokati kempere na balkonu sa njim. Multi Kill je zagarantiran.
A ti Jopise kad ne igramo zajedno u timu, samo mene sa UCAVOM tražiš po mapi.
Mislim da si me prije par večeri na propagandi sa njim 4-5 roknuo. 
Opet laž. Nisam samo tebe
, pitaj Dannya i Replaya
, al da si bio u kratkom vremenu česta meta, jesi
.
Ah, da, zaboravih, ucav, što je to?
Znači danas samo pro1337 spike - UCAV & Airburst FTW?!