Znači danas samo pro1337 spike - UCAV & Airburst FTW?!
Gerijatrija je cila PRO. To već i vrapci znaju. 
Znači danas samo pro1337 spike - UCAV & Airburst FTW?!
Gerijatrija je cila PRO. To već i vrapci znaju. 
Traitor. Ti se goni, a mi imamo predsjednicuuu. Još ćeš ti plakati nevjerniče! Isto ko i onaj gubitnik CroPower (nema mi servera, nema ekipe, sve kurve su transice, kmekmekme).
A ti trejteru? Kad god ja dodjoh na TS tebe nema. 
A ono da mi nekad zafali da igram s vama je.
Ali ima i drugih stvari za zabaviti se 
Moj Ante, tregedija je da odeš u Maleziju i tamo prckaš Europljanku a ne Azijku. 
Moj Ante, tregedija je da odeš u Maleziju i tamo prckaš Europljanku a ne Azijku. 
Sigurno je sigurno 
Ja isto ne pamtim kad me netko ubio sa tim airburstom. A u zadnjih 2 mjeseca su me 2 puta ubili sa UCAV-om. A oružje je genijalno. Nema više rejpanja sa helijem - to se sad vrlo lako riješi. A nema mi draže nego nekoga ubiti tko je sa helijem otišao u "crveni" dio mape da si povrati health. Jer im uglavnom ne napiše da ih je UCAV ubio nego samo killed in action. Da vidiš onda rageanja po chatu 
Prije par tjedana smo igrali na nekom random serveru i lika sam sa UCAV-om ubio 9 puta za redom u heliju. Bilo je pas mater haxorz 
A da stvar bude bolja - to je toliko jednostavno da je smiješno. Likovi mi znaju napisati "nice shot!!!". Lol, pa lakše ubiti nekoga s time nego sa tenkom.
Volume bi sada rekao to nije oruzje za muske. 
Ja ga redovito koristim i ne zalim. 
Sigurno je sigurno 
"Domaće" je domaće!
Ovaj jesi siguran? Nismo se culi par dana 
Znači dobila je UCAV ona kineskinja? To te ja pitam. 
Znači dobila je UCAV ona kineskinja? To te ja pitam. 
Da sam dalmatinac sad bi rekao da je dobila UDAVa
A sta ces mora se. Ovisi joj to dosta i o poslovnim vezama s partnerskom kompanijom.
A moja placa njenu tako da.............a ugovor istice u 8 mjesecu tako da.............
Biti dobar samnom joj je od velike prednosti 

Volume bi sada rekao to nije oruzje za muske. 
Ja ga redovito koristim i ne zalim. 
Pa nije baš muški ni pustiti nekoga da te jebe cijelu partiju, ne?
Kad vidim da se sjaji snajper na zavodu iznad C ili D... *sigh* unzip!
Penetrirao je u nju ko sa UCAVom u rodicu! ANTEEEE nema te ko ribljih nogica, jesi nam ti dobro?
Da sam dalmatinac sad bi rekao da je dobila UDAVa
A sta ces mora se. Ovisi joj to dosta i o poslovnim vezama s partnerskom kompanijom.
A moja placa njenu tako da.............a ugovor istice u 8 mjesecu tako da.............
Biti dobar samnom joj je od velike prednosti 

Samo pazi da ovo nije ona. 
Ja kad ivaneca spucam s UCAVom on napusta server. 
Najbolje mi je na zavodu kad se skupi vise njih na krovu. Jednog,dvojicu pregazis a ako imas srece pustis ga da eksplodira kod treceg,cetvrtog.
Uspio sam jednom njih trojicu gore skinuti. 
Ucav je za gejeve... Pravi muškarci se tuširaju old spiceom i ubijaju suavom zato šta je to maći džet.
Cro druže nemoj samo kakvu boleštinu pokupit doli ili napravit malog kosookog
battlelog - Volume_CRO
Penetrirao je u nju ko sa UCAVom u rodicu! ANTEEEE nema te ko ribljih nogica, jesi nam ti dobro?
Matooo ides rano spavati jbg
jesam sve 5. A biti ce jos i bolje 
Ucav je za gejeve... Pravi muškarci se tuširaju old spiceom i ubijaju suavom zato šta je to maći džet.
Ovo mu nebi bilo loše.
Kako se kaže "Neka Hrvata"
Volume pokojni bi mi caca znao reci "sine nek se siri vira isusova"
Ali jutros sam vidio komad auuuuuuu. Haljinica uska do koljena, bila je malo vislja od prosjeka, potamnuli ten. Ono za otkinuti.
Bokovi i hod kao kakva brazilijanka.
Kasnije mi kolega na poslu pokazuje slike od "kolegica" i kaze to su ti svi SHIM
Kad vidis to nemozes da vjerujes da je to musko.
Modeli kao iz kataloga.
Odmah mi splasnula fantazija i moj plan da je i ujutro docekam ispred hotela.
Inace vole ti one nas bijelce. Njima smo mi em egzoticni em misle, bijelac ovdje je poslovno i ima para 
Ali jutros sam vidio komad auuuuuuu. Haljinica uska do koljena, bila je malo vislja od prosjeka, potamnuli ten. Ono za otkinuti.
Brkovi i hod kao kakva brazilijanka.
Kasnije mi kolega na poslu pokazuje slike od "kolegica" i kaze to su ti svi SHIM
Modeli kao iz kataloga.
Inace vole ti one nas bijelce. Njima smo mi em egzoticni em misle, bijelac ovdje je poslovno i ima para 
There i fixed it for you 
Mislija sam da ne praviš nešto neplanirano, u pijanstvu i to...
Nego kakve su te kosooke za deranje? Nije valjda da su im i mufovi kosi?
battlelog - Volume_CRO
Ja kad ivaneca spucam s UCAVom on napusta server. 
Najbolje mi je na zavodu kad se skupi vise njih na krovu. Jednog,dvojicu pregazis a ako imas srece pustis ga da eksplodira kod treceg,cetvrtog.
Uspio sam jednom njih trojicu gore skinuti. 
Ifanec je ragequitter
Nego, da vidiš sinoć 'nove zabave'
Chainlink, potopljeni zmajić mapa, i ucaviranje ekipe koja 'letara' jeepom od flaga do flaga, multikillova ko u priči
Matooo ides rano spavati jbg
jesam sve 5. A biti ce jos i bolje 
Jok spavanje, preselio sam se pa nemam interneta u hiži, danas me T-com obavjestio da oni nemaju nikakav zahtjev sa moje strane tako da se to još možda oduži, pas mater. Tako da sam neko vrijeme AFK
.
Power samo se ti nama pazi i ostaj nam dobro, neka te vodi ona stara: Hrvatska (Hrvati) do Tokija (doduše ti krećeš sa suprotnog kraja ali netko i to mora
)
Bokovi i hod kao kakva brazilijanka.
Modeli kao iz kataloga.
Pošto si toliko nesiguran u rod priželjkivanih partnera za intimno druženje, a zanimaju te samo konkretne ponude predlažem da daš oglas u novine sljedećeg sadržaja. Naravno zamoli recepcionara da ti prevede............
Pošto si toliko nesiguran u rod priželjkivanih partnera za intimno druženje, a zanimaju te samo konkretne ponude predlažem da daš oglas u novine sljedećeg sadržaja. Naravno zamoli recepcionara da ti prevede............
Taj iz oglasa isto ima glavu ko u mačka...
Taj iz oglasa isto ima glavu ko u mačka...
A ovi iznad, "Žena 40 god, traži muškarca bez dece", sad je'l on treba biti bez djece a ona će dovesti samo svoju?
I, "Djevojka od 45 traži muškarca", mislim da su to ipak godine kada su sve osobe ženskog roda već u kategoriji žena...
Jbg kad Mrski sakrije brojeve da se ne bi zabavljali..... škrtico
!
I, "Djevojka od 45 traži muškarca", mislim da su to ipak godine kada su sve osobe ženskog roda već u kategoriji žena...
Pa pogledaj našu severinu i rozgu. Te će bit djevojke i slikat se gole još 30 godina...
Ara, vidi - opet te provocira:
http://sportski.net.hr/na-rubu/video-voli-se-seksati-prije-meceva-a-sad-je-snimila-i-vruci-editorijal
A kad joj nisi dobar u krevetu, onda ima i skilla da te premlati.
Living dangerously!
Danas sve neke mlatilice linkate.
A kad joj nisi dobar u krevetu, onda ima i skilla da te premlati.
Living dangerously!
Danas sve neke mlatilice linkate.
Bolje i to nego da te netko na lokerima UCAV-om rokne. 
http://sportski.net.hr/na-rubu/video-voli-se-seksati-prije-meceva-a-sad-je-snimila-i-vruci-editorijal
Vidio rano ujutro ;)
Kad bi ona samo znala koliko bi ja njoj testosterona darovao, plaćala bi mi put u Meriku prije svake borbe