a cuj uvijek je bilo njubara koji igraju sami za sebe i uvijek ce biti
ja sam sam svoj majstor.
ja sam sam svoj majstor.
ja sam sam svoj majstor.
Na TDMu, inf 5 vs 5 ili squad rushu teško da će bit commandera, tako da će tvoj majstorluk doći do izražaja i nek je sila s tobom :)
ja sam sam svoj majstor.
Sa lijevom ili desnom ?
ja sam sam svoj majstor.
Sa lijevom ili desnom ?
Ma ne, on si sam pločice polaže. BTW, je'l se drže?
ja sam sam svoj majstor.
Sa lijevom ili desnom ?
Sad vjerojatno vec fugira - " sa lijevom ili desnom "
ja sam sam svoj majstor.
Sa lijevom ili desnom ?
Hebes sixpack, ja preferiram cijelu gajbu ak se vec pita (znam da nema veze al doslo mi da se i ja sa nekom glupošću ubacim) ^^
Što su danas admini laki na okidaču...
Jedan me bena jer mu kažem da je camping faggot (HC server...), drugi me bana jer kažem da nema balansa. Onda mi on kaže da sam njubara. Ja mu kažem, nisam njubara nego idiot jer sam idem na zastave a moji idioti iz teama kempaju negdje... Bamm ban...
evo da se i ja malo ukljucim, na kojim serverima najcesce igrate, malo bi se prikljucio ak vam nesmeta jedan noob,
dosadilo mi vise solo igrat :)
sutra kad uhvatim vremena uploadam drugu
ja sam sam svoj majstor.
if u want something done do it yourselfe
Ako je bilo, sry.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZR87cWTdPmk
Ako je bilo, sry.
Daj! Pa,kako je ovo snimljeno?''
EDIT: našao u komenentarima
Ponekad mi kad igram ovu igru djeluje kao da ju igraju samo idioti. Treba uvest jeb*pip IQ test kao preduvjet za prijavu na Battlelog.
Igraju neozbiljni klinci, igraju neozbiljni starkelje, igraju tardovi i čiterska gamad. Užas.
Hebote treba uvest dozvolu za igranje BF-a, da moraš položit 1-2-3 ispita uspješno da bi mogao igrati.
Ovo ovako više ne ide. I onda dođe svizac i zamota sve bugove ove igre u jedan veliki paket i nazove ga igrom.
Koji rejđ e, koji rejđ.
Ponekad mi kad igram ovu igru djeluje kao da ju igraju samo idioti. Treba uvest jeb*pip IQ test kao preduvjet za prijavu na Battlelog.
Igraju neozbiljni klinci, igraju neozbiljni starkelje, igraju tardovi i čiterska gamad. Užas.
Hebote treba uvest dozvolu za igranje BF-a, da moraš položit 1-2-3 ispita uspješno da bi mogao igrati.
Ovo ovako više ne ide. I onda dođe svizac i zamota sve bugove ove igre u jedan veliki paket i nazove ga igrom.
Koji rejđ e, koji rejđ.
hahahahah, kolega ko te ljutio
Ako je bilo, sry.
Predobro je ovo,ja se divim ovom deckima koji ovo naprave,svaka cast!!
a kak znas da su perverznjaci, mozda su dvije koke :)
Ulovim vremena za igranje i naletim na perverznjake, sa ovom dvojicom sigurno nebih htio biti u klanu...
Znam tog IloveAnalSex. jel te puno guzio
Ulovim vremena za igranje i naletim na perverznjake, sa ovom dvojicom sigurno nebih htio biti u klanu...
Znam tog IloveAnalSex. jel te puno guzio
Ajde dobro kad se ti znaš sa njime
Friendly fire detaljno objašnjen
druga runda ESL-Pr0 vs xxxBeta
Nema se sta posebno viditi decki su nas dobro zrejpali. Obecao sam da cu uploadat pa evo. Bilo bi zanimljivije da se cuje kako rejĐam na Dannya i decke.Lijepo sam im rekao dooooođiiiiiteeeeeeee. Danny je najviše kriv. On slusa a ne vidi, gleda a ne cuje. Sta reci!? Zamjenit ga Antraksom?
edit: ni ova runda nije od pocetka
Ma nikako; Antrax slusa, a ne cuje i gleda, a ne vidi :)
Danny je najviše kriv. On slusa a nevidi, gleda a necuje. Sta reci!? Zamjenit ga Antraksom?
Ma nikako; Antrax slusa, a ne cuje i gleda, a ne vidi :)
druga runda ESL-Pr0 vs xxxBeta
Nema se sta posebno viditi decki su nas dobro zrejpali. Obecao sam da cu uploadat pa evo. Bilo bi zanimljivije da se cuje kako rejĐam na Dannya i decke.Lijepo sam im rekao dooooođiiiiiteeeeeeee. Danny je najviše kriv. On slusa a ne vidi, gleda a ne cuje. Sta reci!? Zamjenit ga Antraksom?
edit: ni ova runda nije od pocetka
...ovo je njihova mapa...
Ja stavrno ne znam jel je, mislim zbilja bez šale, ne znam koja je naša mapa, moram pitat damu lol. Ja sienu prezirem jer imam tamo žasu fps dropove na nekim djelovima, kad gledam na most taj užas kako mi šteka. Baš smo ja i i klanski kolega sinoć testirali, obojici pogled na most ruši frameove.
ugl. tako da koja je naša mapa ne znam, ali moram reć da sam se naživcirao gledajući ovaj video, upravo jer znam kako je kad si rejpan i kad nemoš izaći. Užas. :)
(bez provokacije i sprdnje, ozbiljno mislim)
Kad ste ameri morate zadržat a i b, da imate otkud krenut, ako to ispušite onda nastane sranje :/
Bilo bi zanimljivije da se cuje kako rejĐam na Dannya i decke.Lijepo sam im rekao dooooođiiiiiteeeeeeee. Danny je najviše kriv. On slusa a ne vidi, gleda a ne cuje.
Saće se čut rejđanje, upload je pri kraju.
A o tome tko sluša a ne vidi i gleda a ne čuje ćemo nakon što pogledate prvih par sekundi druge runde u kojoj nakon podrobnog objašnjavanja tko ide gdje basta pita "I, gdje idemo?"
Bilo bi zanimljivije da se cuje kako rejĐam na Dannya i decke.Lijepo sam im rekao dooooođiiiiiteeeeeeee. Danny je najviše kriv. On slusa a ne vidi, gleda a ne cuje.
Saće se čut rejđanje, upload je pri kraju.
A o tome tko sluša a ne vidi i gleda a ne čuje ćemo nakon što pogledate prvih par sekundi druge runde u kojoj nakon podrobnog objašnjavanja tko ide gdje basta pita "I, gdje idemo?"
Pa imao je čovjek pacijenta na stolici pa nije baš sve čuo