Ja vise nakon nene nedajem ruku u vatru ni za brata a kamoli nekog drugog.Moje objasnjenje moze bit jedino ono sto se i meni desilo neki dan.Igrali smo bazar i Dama me skine isto ovako ko Kiki tebe,pao sam ko pokosen od jednog metka i kazem Dami pa kako si me tako s jednim metkom skinuo a on kaze kakvim jednim metkom pa pol sanzera sam ispucao u tebe.Da se razumijemo tom covjeku vjerujem jer je covjek kojem mozes vjerovat tako da sam zakljucio da ja nevidim ono sto vidi ovaj koj me gadja,ne uvijek ali ocito se desi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da se razumijemo tom covjeku vjerujem jer je covjek kojem mozes vjerovat tako da sam zakljucio da ja nevidim ono sto vidi ovaj koj me gadja,ne uvijek ali ocito se desi
Dami vjeruješ?? Ehh :D
Btw. [xXx-CRO] Bazaar-Seine-Metro-Karkand Only || NO RULES server je prebačen u Zagreb
ja netražim tu neke svađe, prepiranje ili nešto treće.
netko neka mi objasni evo prvi kill i ja sretan i zadovoljan.
pa nisam ja ovo izmislio ili neznam šta ,ovo sam snimio ,znaći ne prodajem maglu i ne valjam spike,
dao sam video ,a netko nek mi objasni prvi kill.
nemora niti drugi di sam prvi krenuo pucat dok je bio u sprintu,čak niti ovaj treći di je magično znao da sam i ja dolje pa nije prestao pucat kad se spušatao niz stepenice.
Da se razumijemo tom covjeku vjerujem jer je covjek kojem mozes vjerovat tako da sam zakljucio da ja nevidim ono sto vidi ovaj koj me gadja,ne uvijek ali ocito se desi
Dami vjeruješ?? Ehh :D
Btw. [xXx-CRO] Bazaar-Seine-Metro-Karkand Only || NO RULES server je prebačen u Zagreb
Kaj će bit nešto bolje? Ja uvijek imam dobar ping bez obzira gdje je server,to si samo haxori namjerno povećaju ping
pa nisam ja ovo izmislio ili neznam šta ,ovo sam snimio ,znaći ne prodajem maglu i ne valjam spike,
nemora niti drugi di sam prvi krenuo pucat dok je bio u sprintu,čak niti ovaj treći di je magično znao da sam i ja dolje pa nije prestao pucat kad se spušatao niz stepenice.
ma kakve svadje,cemu?najjace mi je ono ovaj je u pisu ili mc i odmah ga trebam mrzit,boze dragi cemu,pa ovo je igrica.evo ja sam ti probao objasnit jer se meni desilo s poznatom osobom pa sam ga mogao pitat,drugo objasnjenje nemam
matematicki su svi killovi moguci tako da dmg mod nema....
prvi kill ti je skinuo 54% sta dobijes jednostavno sa 2 ili 3 metka (to sta ti to vidis kao 1 je do igre)
a matematicki to izgleda ovako: minimalni dmg=18,5 legshot+2xbodyshot=0,9x18,5+2x18,5=53,65 posto igra ne ispisuje decimale (zato i vidis ekipu kako trci sa 0%) to je 54
Evo da se predstavim ja sam Kristian, clan XXX clana već godinu dana. Danas sam brutalno napadnut od strane nekog pro bota "Zenge-a" koji tvrdi da sam haxor. Kao prvo Zenge možda da pratiš minimapu ne bi bio očajan. Kao drugo naući pucat. Za mene nisi čuo kad rijetko igram na rh serverima jel više volim strane. A za statse moraš shvatit da je to profil na kojem smo igrali ja i zdena u početku tak da su mu statsi u banani. Kad kupim premuim i resetiram statse vidjet ćeš da svaku stazu imam 2.5-3,0 kd kad mi se igra kužiš. Prvo se nauči igrat onda se javi....Fala na videou..
čiterčino smrdiš na kilometar.
To je žalosno kolko si jadan.......Odi igraj cod i probaj tamo nekog ubiti....
Oće još ko kokice dok sebi sad delam?
imam i sa maslacom ako oćete.
ja više neželim ništa odgovarat po tom pitanju.
sa klincima se neželim natezat jer su jaki samo iza malih ekrančića i svojih tipkovnica.
ja sam stavio video,a vi prosudite.
Postenih igraca ima, to nemojte zaboraviti.

dzukac ma kakve kokice... uz ovo se tucu masni cevapi i dvolitarska Osjecka..
E yebga ja sam na dijeti, pa tučem kokice, one nisu tako strašne :)
prvi kill ti je skinuo 54% sta dobijes jednostavno sa 2 ili 3 metka (to sta ti to vidis kao 1 je do igre)
a matematicki to izgleda ovako: minimalni dmg=18,5 legshot+2xbodyshot=0,9x18,5+2x18,5=53,65 posto igra ne ispisuje decimale (zato i vidis ekipu kako trci sa 0%) to je 54
Otkad je min. dmg 18.5?
Zar ne 18.4?
Bez vrijeđanja čiteri,za sad ste dobili samo žuti,sljedeći put idete u "kut" na par dana.
Evo da se predstavim ja sam Kristian, clan XXX clana već godinu dana. Danas sam brutalno napadnut od strane nekog pro bota "Zenge-a" koji tvrdi da sam haxor. javi....
Ja ne tvrdim ali sam uvjeren da jesi. I ti i tvoj buraz Zdenko.
Možda niste, ne napadam samo kažem da mi se čini da jeste.
Otkad je min. dmg 18.5?
Zar ne 18.4?
istina, neznam zasto mi je u glavi bilo 18,5
svejedno ispadne 53,36, sta igra oper prikazuje kao 54
Pa Kiki je ProBot :)
Neznam zasto na njega 'sumnjate' ? :)
Teska njubina :)
istina, neznam zasto mi je u glavi bilo 18,5
svejedno ispadne 53,36, sta igra oper prikazuje kao 54
Valjda onda ne zaokružuju kako treba, mislim da je preko .5o onda bi zaokružili na 54, po pravilu, ali valjda oni čim pređe jedan broj zaokruže na sljedeći.
Samo sam vidio da si stavio 18.5 pa samo rekao, niš bitno.
Samo ne kužim zaš si računao leg shot, pa nije ga valjda gađao u nogu, mislim možda je metak odletio naravno, ali opet...
Hvala na odg.
Iskreno, meni je već dugo sumnjiv.
Igrao sam na serveru s njim (protiv njega) par puta i od njega padam brže nego kad neko drugi pucaju po meni.
Baš sam ga zapamtio po tome što me našilji jako brzo, kad me našilji.
Moguće je sve al s njim mi se tak nekaj desilo masu puta.
A slično mi se i sa Zdenkom dešava.
sad sam gladan....
Iskreno, meni je već dugo sumnjiv.
Igrao sam na serveru s njim (protiv njega) par puta i od njega padam brže nego kad neko drugi pucaju po meni.
Baš sam ga zapamtio po tome što me našilji jako brzo, kad me našilji.
Moguće je sve al s njim mi se tak nekaj desilo masu puta.
A slično mi se i sa Zdenkom dešava.
Ja sam imao slicna iskustva sa pojedincima iz drugih Hr klanova. I sta mogu? Nista. Cekat PB i ban.
Pa da.. Nikaj nemreš.
Nitko nije kriv dok mu se ne dokaze suprotno.
Nitko nije kriv dok mu se ne dokaze suprotno.
Svi su krivi dok se ne dokaže suprotno.
Ako je tako,čiterčino prokleta,prestani haxat vise.
Pa da.. Nikaj nemreš.
Kako ne! Pazi, 1mbit uploada trpi 3 masine u bf-u (provjereno) i to super radi, 4 malo na guzove. Dakle, složiš roštilj, kupiš pive i pozoveš par uberigrača koje si oduvijek htio vidjeti na djelu i udri. Na vašem omiljenom serveru ekipa igra, a ti stojiš iza ledja sa masnim čevapima i pivom, uživaš gledati pa baciš i ti jedan hakl, sam pazi da ti bat za meso bude pri ruci i of kors trebaš mjesto za LAN sa pristupom internetu.
Evo jedna čiterska od mene.
A ti si???