Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.216.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Ti si prvi na popisu
12 godina
neaktivan

tebe nisam nista pitao i tko si ti da uopce odg. na moje postove.. ako zelim postat cu stalno..a ne kad ces mi ti reci. i tko kaze da sam nepopularan, jel ima video o meni na forumu, ima, jel se prica o meni, da. onda onda bobe?

14 godina
Battlefield 3

Zdenko i Kiki kad izađe novi update za....

http://i.imgur.com/awSWw.jpg

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
19 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kiki_Cro1990 kaže...

tebe nisam nista pitao i tko si ti da uopce odg. na moje postove.. ako zelim postat cu stalno..a ne kad ces mi ti reci. i tko kaze da sam nepopularan, jel ima video o meni na forumu, ima, jel se prica o meni, da. onda onda bobe?

Ajde Kiki šuti.. {#}

HR_Nick
17 godina
odjavljen
Battlefield 3
Za nenu bi život dali a kikiju?
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kiki_Cro1990 kaže...

ysus mater sa bobovima{#}

Malecki, znam da ti je ovo "so much win", samo daj - postaj uvijek! Ne mogu ti ja reći jel smiješ ili ne. Postaj ujutro, navečer, na tašte, punog stomaka, samo daj - ovo ti je vjerojatno najveći "uspjeh" koji ćeš doživjeti skoro (osim ako možda nekim čudom uspiješ maturirati sa svojom generacijom). Samo, ne bi bilo loše da barem imaš mrvicu smisla za humor ili da napišeš nešto zanimljivo. Ovako si baš dosadan u očima nas "velikih", jadan i neshvaćen... (jer u tome što ti napišeš nema što biti shvaćeno, osim tuge zbog praznine koja se nalazi između slušalica) Ali postaj ti, pričat ćemo o tebi još barem - stranicu i pol - dakle tamo oko 3 popodne ćeš biti "bivši" svima nama... A znaš kako bude sa bivšima... (čisto sumnjam ali potrebna mi je ta "konstrukcija" za zaključak posta)

Freak Show Inc.

5 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

lol ovo je cisti prikaz pro boba..

17 godina
odjavljen
Kiki_Cro1990 kaže...

lol ovo je cisti prikaz pro boba..

Nisi shvatio ono sa humorom, malecki? {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan

ne imas cudne fore{#}. i da zavrsim s ovim ipak sam na poslu,pozivam zengea(boba) i ostale bobove da u nedjelju dodu na xxx server da se lijepo naigramo i pomirimo evo jel posteno ? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 11:41 (Kiki_Cro1990).
17 godina
odjavljen
Kiki_Cro1990 kaže...

ne imas cudne fore{#}

Ček dok dođe džukela, ja sam još umjeren!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Kiki_Cro1990 kaže...

ne imas cudne fore{#}

Mislim da bu netko popijo ban ili barem crveni danas.......... {#}

imam muda
14 godina
Miki Liki kaže...
Kiki_Cro1990 kaže...

ne imas cudne fore{#}

Mislim da bu netko popijo ban ili barem crveni danas.......... {#}

popIo.

Sry,grammar nazi..

15 godina
Battlefield 3

ako tko ovdje ima premium key za prodat neka mi se javi u PM, frend bi trebao jednog

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kiki_Cro1990 kaže...

ne imas cudne fore{#}. i da zavrsim s ovim ipak sam na poslu,pozivam zengea(boba) i ostale bobove da u nedjelju dodu na xxx server da se lijepo naigramo i pomirimo evo jel posteno ? 

Kod nas velikih "pomiriti se" znači nešto drugo. Evo baš sam se sa ženom pomirio - dvaput! Ali ako baš inzistiraš... budi spreman na koji šav!

Freak Show Inc.
14 godina
Kiki_Cro1990 kaže...

Super si, svi i sve ti je bob i jedino šta si sa time uspio postići (barem kod mene) je kontra efekt pa te od sad zamišljam i zovem ovako:

14 godina
neaktivan
Kiki_Cro1990 kaže...

,pozivam zengea(boba) i ostale bobove da u nedjelju dodu na xxx server da se lijepo naigramo i pomirimo evo jel posteno ? 

jesam ti jučer rekao snimat?jesam

jesam ti reko kako čudno padam od tebe?jesam

jel to video potvrđuje?potvrđuje

mislim šta da ti ja još kažem? reko sam te ignorirat ,ali ti se vidim tu javljaš sa spikama ispod prosječno inteligentnog dječaka.

još kad sam vidio na šta ličiš dođe mi da ti izvadim 20 kuna da si kupiš burek i bioaktiv.

ove fore da se pomirimo  ( lol ) tko se uopće posvađao?

ja sam dao tu dokaz ,da nije ništa čudno na videu rekli bi večina zenge u qurcu si , ja bi se povukao ,čak bi i priznao da sam u krivu i ispričao bi ti se,ali

da tako padam čudno od tebe ne razumijem,zato sam i pitao jučer na chatu pa šta je sa hitregom.

to se ne dešava niti kod jednog igrača sa ovih naših prostora osim tebe i tvog famoznog buraza zdenka wtf.

i 100 % sam siguran da ste čiterčine.

neka kažu svi su nevini dok im pb dokaže drugačije, još pogotovo jer igrate na istom kompu i isto indentično isto ekipa pada od vas,nenormalno brzo.

mislim da nemoraš biti previše inteligentan da bi vidio/skužio/shvatio da nešto ovdje ne štima ilit ga smrdi.

znaći ponavljamo gradivo,smrdiš na kilometar.

i s ovime završavam daljnje preprike i dopisivanja preko foruma s temom ti i tvoj brat zdenko wtf

jer nemam niti živaca ,a bogami niti strpljenja slušat djecu kak se izvlači.

doć će cica na kolica {#}

pozz

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Kiki_Cro1990 kaže...

niko nije zeljan tvojih gey pride fora to zadrzi za sebe njezni....a to o godinama mogu ti komotno tata biti i doci u posjetu kad te nema...

Mali hint:

Ako je godina u tvojem nicku godina tvojeg rođenja onda te dosta ljudi s ovog foruma može poslati po šibice {#}

Moj PC  
16 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 3

Joj. A kako se tek prdi od boba{#}

Valjda ga se najeo, pa zato tolko prdi gluposti ovdje. cijelu temu nam je usmradio{#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

šta je bob?

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
letece_prase kaže...

šta je bob?

Mahunarka{#}

15 godina
Battlefield 3

Nisam ziher ali mislim da je taj dečko policajac, barem je neko vrijeme bio kikicrocop1990 tako nekako. Dakle...

A te fore bot, bob i te spike samo pokazuju kako ste limitirani. Zašto?Sjećam se davnih godina informatike, kad smo halali quake i unreal i onda se spradli ti si bot ti si ovo. Onda krenem igrat cod i tamo je glavna fora ti si bot ti si low. Sad kao svi su odrasli i igraju bf3 i opet se koriste dječjih izrazima low faggot bob bot pi.čka mila materina. Daj ako već nemate dovoljno godina za bf3 a igrate ga daj se bar ponašajte kao da imate, da ljudi ne vide da ste samo prekaljeni cod klinci koji igraju bf da budu face i in.

Mislim daj gtfo više sa tim forama, ispadate jadniji od sanadera neki dan.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...
letece_prase kaže...

šta je bob?

Mahunarka{#}

Jel? A ja sam mislio da je to onaj Mr. Bean fazon "Bob"...

:)

-BiH-slackspace
17 godina
Battlefield 3

da , pa to mr bean govori.... ima bas ono jedno gostovanje na top gear kad spominju "bob"...

:)

-BiH-slackspace

1 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

evo nasao sam hahah lol

iz crne guje je

-BiH-slackspace

5 1 hvala 1
16 godina
bmwhartge kaže...

Evo ja sam malo istrazio, pogledao sam gore vrijeme meca i trazio sam taj match i nasao sam ga. Meni se cini da je decko cist.

Ima je 321hit i sa time je ubio 70 ljudi=4,59 metaka po covjeku

Kaj nije to malo pre malo ipak?

Neznam di se vidi koliko hitova imaš po rundi ali kaj nije imao kill assiste?

Na 70 kilova za koje mu je trebalo 4.6 metaka po killu i sve ukupnih 321 hit, ne ostaje mjesta za assiste.

Kažem, treći put, moje mišljenje, naravno da nemora biti točno ali čvrsto sam uvjeren da nije čist.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 12:35 (DadoZG).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne zelim se miješati u raspravu 'ko je čiter, a 'ko ne (iako se sumnja može roditi iz videa....), ali da netko tko ima 22 god nekog drugog naziva balavcem -LOLČINA.

Zato nam zemlja i je puna samodopadnih, egoističnih, "ja sam najpametniji na svijetu" morona....

Kultura, poštovanje, osnove bontona i komunikacije očito padaju u zaborav kod mladaca.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 12:20 (Maddog_HR).

18 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Meni samo nije jasno sta pokusavate postic ovom raspravom. Onaj video ne pokazuje apsolutno nista jer ti imas svoj prikaz on u tebe isprazni sarzer ti vidis one shot. Otisli ste predaleko sa zajebancijom i lakse malo ti fridaj ako si ozbiljan muskarac onda se brini za svoju djecu a nemoj se sa nama mladima raspravljati na forum pogotovo ako te nitko nije trazio za izjavu. Zenge ti nisi los decko ali utjehu u svojoj losoj igri opravdavat time da su svi chiteri je koma. Nemoj pisat da su svi balavci nego prvo vidi sebe kuzis. Ovi komentari sumnjivo padam i to lol imam 800 sati igre ujutro 34% aim nemam cit jer bi nako 700 h i vrag vec pao na pb. Nespamajte temu o vasim subjektivnim dojmovima ko je chiter a ko nije a fridaj boze
dragi et moj jedini komentar. Sva statistika upucije da nije chiter also dakle tema gotova.
Moj PC  
5 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo jos jednog dogtaga u mojoj kolekciji {#} na trecoj slici je plug-in za bblog koji mozete skinuti ovdje,ako neznate kako dodati plug-in pitajte

battlelog:69KICKASS

2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 3
Smiri se spuzva bobe haxani a i ostali,bit će banana od admina
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
zdenko1991 kaže...
Meni samo nije jasno sta pokusavate postic ovom raspravom. Onaj video ne pokazuje apsolutno nista jer ti imas svoj prikaz on u tebe isprazni sarzer ti vidis one shot

Ako je računica koju je ljudina izvukao točna, ne isprazni sarzer. Da isprazni imao bi više hitova i nebi mu trebalo 4.6 metaka po kilu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice