Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.210.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Treba mi mala pomoc oko igrice
Lewa kaže...

Zanima me jedna stvar vezi spremanja i igranja. Gdje je save na internetu ili pc-u? ima nesto cloud sta to znaci to nikak da skuzim. I zanima me kako se tu s oruzjima radi imao sam jedan snajper i nisan za njega sad imam druge snajpere i drugaciji nisan. jel mogu ikako vratiti ovaj prije snajper i ovaj prije nisan sto sam imao?  na battlelog vidim taj sniper a u igrici imam druga 3 neznam kak da taj vratim ili se to nemoze?

Singleplayer snima negdje pod My Documents. Na poslu sam pa ne mogu provjeriti.

A Multiplayer nema snimanja, sve je na njihovim serverima.

Cloud se odnosi na postavke Origina i same igre, makar ni sam ne znam sto se snima i zasto :)

A sto se tice snajpera, ako si tek poceo igrati, ovisno za koju stranu igras trenutni mec imas njihova oruzja.

Kasnije, dobijanjem bodova, otkljucas i RU oruzja kad igras za US i obrnuto.

Znaci, da dobijes snajper s kojim si igrao isprobaj se na serveru prebaciti u drugi tim pa ces ga imati.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol sad dosao sa moh na BF3.. i letim ja za svojima iz squada ko budala i tipkam mu e e e e e e iza guze ,ali nista XD {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 17:38 (ceco22).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

@Almin94, s obzirom da ti je sve ostalo stabilno, a nisi nam napisao ingame postavke, pretpostavljam da igraš na High/Ultra. Nažalost za to 1GB memorije nije dovoljan, i kada grafa dođe na rub full iskorištenja memorije počinje bacati na HDD i dolazi do problema koji ti imaš (imao sam i ja). Smanji teksture na medium, i AA nikako preko 2x, pa vidi da li će ti bolje raditi. Sjene isto max medium stavi.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

kaj se tog predatora tice, baniran je i s anr-a

http://angelsnrockets.com/index_alt.php?mod=board&action=thread&where=2899

liku treba 2.7 metaka da ubije s M16 dok npr jikA ubija s 4-5

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ATiGamer kaže...

jel nepratite vijesti, jika isto nije cist igrac, dok izade bf4 ispostaviti ce se da su sve bolje momcadi citeri. i onda u bf4 sve isponova sa drugim nickom. koji debili. nevidim u cemu im je gust ako znas da nisi to sam postigao.

Battlelog: ljudina
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
ATiGamer kaže...

jel nepratite vijesti, jika isto nije cist igrac, dok izade bf4 ispostaviti ce se da su sve bolje momcadi citeri. i onda u bf4 sve isponova sa drugim nickom. koji debili. nevidim u cemu im je gust ako znas da nisi to sam postigao.

gust ne gust, ako mogu pokupit 50-100E tjedno boli ih ona stvar sta drugi misle i dali im je gust tako igrat...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

di pise to da nije cist, jel dobio ban negdi?

16 godina
TomoR kaže...

@Almin94, s obzirom da ti je sve ostalo stabilno, a nisi nam napisao ingame postavke, pretpostavljam da igraš na High/Ultra. Nažalost za to 1GB memorije nije dovoljan, i kada grafa dođe na rub full iskorištenja memorije počinje bacati na HDD i dolazi do problema koji ti imaš (imao sam i ja). Smanji teksture na medium, i AA nikako preko 2x, pa vidi da li će ti bolje raditi. Sjene isto max medium stavi.

Do Full hd rezolucije nema razlike 1-2GB u BF3, to se vec dokazalo davno u drugoj temi. Imao sam njegovu grafičku i bez framedropova tjerao na ultra/high.

Sve na HIGH moze stavit bez AA i uredno imat 50-60Fpsa to bi po mnei bilo idealno za 6950+OC.

Njegov problem su AMD driveri + Win8 + .net frameworkovi te mu dolazi do memory leaka, napuni 8Gb rama i pocme framedropat.

Rješenje: brisanje svih drivera i instalacija najnovijih AMD_Catalyst_12.11_Beta7_dotNET4 , update tih .net gluposti, reinstalacija punkbustera i directX-a ili format C: pa ponovo Win8 ili 7.

14 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
bmwhartge kaže...

Izbacen je iz klana i nema ga u 6kn touch in memories ni da je za njih igrao, neigra vec 3 tjedan a na esl profilu mu 2easy napisao da je koristio tweeker. i pogledajte ovaj video i procitajte u descriptionu videa cije se ime spominje. Citer smrdljivi a ja bio uvjeren da je do optike.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2baSKUTDiOQ

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 19:11 (bmwhartge).
13 godina
berto kaže...
bmwhartge kaže...
ATiGamer kaže...

gust ne gust, ako mogu pokupit 50-100E tjedno boli ih ona stvar sta drugi misle i dali im je gust tako igrat...

Tako je. On uzima tjedno lagano 100njak € i nije mu puno onda mjesečno izdvajati za dobar privatni cheat 15ak€ mjesecno. Čista računica u glavi kao i zamisao cijelog kapitalističkog svijeta. Međutim meni nisu jasni ovi naši lowlife cheateri koji igraju samo za masne naslage oko stomaka.

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan

Zanimljivo je da postoje ekipe koje bejzrejpaju epsilon, a onda kad ih se pita da li će doći na LAN Dreamhack pobjedit epsilon za velke novce kažu da baš i neće ići tamo {#}.

Btw LAN je 22-25.11. pa da vidimo kako tko diše :)

-=PiS=- www.pis-klan.com
14 godina
protjeran
Bongiaro kaže...

Zanimljivo je da postoje ekipe koje bejzrejpaju epsilon, a onda kad ih se pita da li će doći na LAN Dreamhack pobjedit epsilon za velke novce kažu da baš i neće ići tamo {#}.

Btw LAN je 22-25.11. pa da vidimo kako tko diše :)

one citercine universe, jedva cekam da netko od njih padne.

15 godina
neaktivan

Ma čitera ima ko pljeve. Jaki su mi i oni turci Sony_black i Hackolous. Pucaju nonstop prefireom na AnR-u i nikako da padnu...

-=PiS=- www.pis-klan.com
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
ATiGamer kaže...

opaaaaaa jika nije čist??!! Veri najs, va va vi va, znači kad san govorija da smrdi ko kuga sve dovde ipak san bija u pravu, a i latex je isto priča da je smrdljivac, ooohohohoh da bursta 2 metka i siguran je da će past, ja ja...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
ATiGamer kaže...
bmwhartge kaže...

Izbacen je iz klana i nema ga u 6kn touch in memories ni da je za njih igrao, neigra vec 3 tjedan a na esl profilu mu 2easy napisao da je koristio tweeker. i pogledajte ovaj video i procitajte u descriptionu videa cije se ime spominje. Citer smrdljivi a ja bio uvjeren da je do optike.

Ma koja yebena optika kad igra ne ovisi o tome, nema tu optike ma to su priče za malu dicu, ej iman optiku igran ko pravi mačak gle gle samo dva metka ma lol...

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
nooir kaže...

opaaaaaa jika nije čist??!! Veri najs, va va vi va, znači kad san govorija da smrdi ko kuga sve dovde ipak san bija u pravu, a i latex je isto priča da je smrdljivac, ooohohohoh da bursta 2 metka i siguran je da će past, ja ja...

Kod tog jike je čudno što ima damage/bullet sa M16 dosta manji od prosječnog igrača tu na forumu. Al da koristi nešto, koristi sigurno. Nešto drugo si je smanjio u tom twikeru...

-=PiS=- www.pis-klan.com
15 godina
neaktivan
nooir kaže...

Ma koja yebena optika kad igra ne ovisi o tome, nema tu optike ma to su priče za malu dicu, ej iman optiku igran ko pravi mačak gle gle samo dva metka ma lol...

optika ima veze...

-=PiS=- www.pis-klan.com
17 godina
odjavljen
Bongiaro kaže...
nooir kaže...

optika ima veze...

... i to na obje strane...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
nooir kaže...

optika ima veze...

Ako oćeš lajvstrimat :D Ma ima veze al ne čini te toliko boljin... I točka.

[M|C] 7emper_fi
15 godina
ATiGamer kaže...

A jika je bog bfa ili?

Samo ću +1 komentare ispod, ako je on legit, onda stvarno ova igra nema smisla više.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
nooir kaže...

optika ima veze...

zbog cega tocno??

do pinga nije jer na serverima u zg ping zna biti ispod 10 pa se ne osjeti neka ogromna razlika

do brzine isto nije jer imam 35Mbit download i 15Mbit upload i ne osjetim razliku u odnosu na 5/512...

17 godina
bmwhartge kaže...
ATiGamer kaže...
bmwhartge kaže...

Ubuduće ljudina pitaj mene tko je čiter a tko nije.

Ja sam prije 6 mjeseci rekao da nema hebene šanse da ima acc 56% a i gledao sam njegova videa u kojima lik ne puca ništa lošije ili bolje od mene ili bilo koga drugoga na ovom forumu, a ljudi mu padaju ko ludi.

Svatko normalan zna što je moguće, a što nije moguće

Toliko ste hvalili tog Žiku da sam u mislima vidio kako imate njegov poster iznad kreveta kao neka napaljena tinejdžerka.

A ova igra ima toliko loš netcode da je to strašno i počela mi se hebeno gaditi, zato i ne igram već neko vrijeme.

Ova igra iz nekog razloga preferira nečiju net vezu više od druge. npr tvoju i zato ja uvijek od tebe padam iz 1-2 metka, a od većine drugih primam više metaka, možeš i pobjeći možeš se i sagnuti itd.

Kad samo igrali na bazaru prije par mjeseci i kad sam te uhvatio kako pucaš u nekoga i ja počnem pucati u tebe i ti ubiješ toga u koga si pucao i okreneš pušku i upucaš i mene LOOOL{#}

možeš biti bolji ali brate pa nisam ja RETARD

A prije tjedan dana Corona, Mistyq i ja u tenku na Sieni, Corona vozi i skužimo u apoteci preko puta D zastave gore u zgradi par ljudi i Corona opali tenkom u zgradu i NIŠTA i opali opet NIŠTA pa opet NIŠTA i kaže evo jel vidite kako meni internet radi (on se stalno žali na net) očito ima nečeg i ja izađem iz tenka prebacim na rpg i opalim u mjesto gdje je gađao Corona i padne pola zgrade i ubijem jednog iz zida.

A da ne kažem koliko sam helića pogodio u armored killu sa destrojerom i NIŠTA to sve pripisujem lošem netcodu jer drugo NEMOŽE biti.

Pa ako server ne prizna pogodak iz tenk destrojera u ono malo pleksiglas govance od helića šta tek onda ne prizna kad se puca puškom i kad ispališ 10-20 metaka prema nekom ako je jedan pogodak tenkovskom granatom zanemario

A i t-konj mi je nešto prčkao po liniji pa sad imam veći ping nego prije, morat ću im poslati jedan balkanski emajlić pun ljubavi i poštovanja

A punkbuster se treba preimenovati u ProBuster

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
14 godina
protjeran
berto kaže...
Bongiaro kaže...
nooir kaže...

optika ima veze...

zbog cega tocno??

do pinga nije jer na serverima u zg ping zna biti ispod 10 pa se ne osjeti neka ogromna razlika

do brzine isto nije jer imam 35Mbit download i 15Mbit upload i ne osjetim razliku u odnosu na 5/512...

pa ti macak imas optiku pa zato ja tako i padam od tebe. Jel vidis sada cemu sluzi optika. na optici jednostavno nepostoji gubitak paketa podataka, dok na bakru bi se dalo pricati o tome.

15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
berto kaže...
Bongiaro kaže...
nooir kaže...

optika ima veze...

zbog cega tocno??

pa ti macak imas optiku pa zato ja tako i padam od tebe. Jel vidis sada cemu sluzi optika. na optici jednostavno nepostoji gubitak paketa podataka, dok na bakru bi se dalo pricati o tome.

{#} da bar imam optiku

imam 4G LTE od t-mobilea   {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 20:04 (berto).
15 godina
neaktivan
berto kaže...

zbog cega tocno??

A šta da ti  kažem. Jel ti se kad desilo da ispucaš u tipa cijeli klip, a on ne pada? Takvo nešto nikad nisam doživio kad sam igrao na optici...

Onaj u kojeg pucaš, taj pada i amen, bez obzira jel ping 5 ili 55. Optika ti ne može nadomjestiti reflekse to sigurno. 

Očito postoji neki gubitak na bakru...

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 20:08 (Bongiaro).
14 godina
protjeran
Bongiaro kaže...
berto kaže...

zbog cega tocno??

A šta da ti  kažem. Jel ti se kad desilo da ispucaš u tipa cijeli klip, a on ne pada? Takvo nešto nikad nisam doživio kad sam igrao na optici...

Onaj u kojeg pucaš, taj pada i amen, bez obzira jel ping 5 ili 55. Optika ti ne može nadomjestiti reflekse to sigurno. 

Meni je totalno svedno jel imao ja ping 10 ili 70 na serveru jer tih 60ms mogu nadomjestiit, nego me iritira kao sto je bongo rekao kada ispalis recimo 20 metaka u covjeka i mozda 3 ili 4 metka proguta, jedino mi je to potrebno da ebeno registrira sta sam pogodio a sto se pinga tice moze biti i sto sto se mene tice jer 60 ili 70 ms je kao da brzo kliknes misem i pustis.

evo naprimjer moj video sa esl-a, jel mi moze netko logicno objasniti zasto ovaj lik na pocetku nije crkao. i cijela runda je bila takva ali mi se nije dalo sve izrezivati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 20:10 (bmwhartge).
15 godina
neaktivan
Bongiaro kaže...
berto kaže...

zbog cega tocno??

A šta da ti   kažem. Jel ti se kad desilo da ispucaš u tipa cijeli klip, a on ne pada? Takvo nešto nikad nisam doživio kad sam igrao na optici...

naravno da mi se dogadaju takve stvari, ne tvrdim ja da optika nema veze samo me zanima zasto, jer koliko sam ja primjetio do pinga i brzine nije, a sta se tice gubljenja paketa na speedtestu i pingtestu nisam nikad imao gubljenja paketa, a ne pada mi na pamet do cega bi jos moglo biti??

14 godina
protjeran
berto kaže...
Bongiaro kaže...
berto kaže...

zbog cega tocno??

A šta da ti   kažem. Jel ti se kad desilo da ispucaš u tipa cijeli klip, a on ne pada? Takvo nešto nikad nisam doživio kad sam igrao na optici...

naravno da mi se dogadaju takve stvari, ne tvrdim ja da optika nema veze samo me zanima zasto, jer koliko sam ja primjetio do pinga i brzine nije, a sta se tice gubljenja paketa na speedtestu i pingtestu nisam nikad imao gubljenja paketa, a ne pada mi na pamet do cega bi jos moglo biti??

taj test ti je cisto ** da izvines. skini si program pingploterr pro. ukucas u njega ip adressu od nekoga servera na kome igas i ostavi da radi jedno 15-20min ili koliko hoces(koliko traje prosjecna Runda) pa ces vidjeti koliko ces imati gubitak podataka u postotcima prema svim serverima na koje se spajas dok nedodes do game servera.

A da imas optiku vjerujem da bi te brojke bile 0%

14 godina
protjeran
Bongiaro kaže...

Očito postoji neki gubitak na bakru...

Bakar je za cigane i amen!!{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo ja cu si instalirati tweeker da si smanjim damage bulleta, na jedno 10-15 maximalno

Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice