Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Almin94 kaže...

Pogledajte pod "Moj PC" konfiguraciju. Ovo mi se dogadja u Multiplayeru, isto tako i u Singleplayeru..

Edit: Isti problem mi se desava i sa MoH Warfighter.

Na kojoj rezi/postavkama igraš? Jel ti proc dobro ohlađen (unatoč dobrom hladnjaku)? Kakve su temperature?

Freak Show Inc.
14 godina
Almin94 kaže...

Pogledajte pod "Moj PC" konfiguraciju. Ovo mi se dogadja u Multiplayeru, isto tako i u Singleplayeru..

Isto pitanje je bilo prekjucer, nisi to bio ti? :)

I isto sam odgovorio:

Glavni razlog je premalo memorije za najvece postavke. Smanjis sve na Low i onda probas igrati.

Ako ce biti bolje, onda si na pravom putu.

Ako nece pomoci, onda se probaj poigrati sa driverima za graf. karticu. (starije, novije, beta...)

Ako ni to ne pomogne onda postoji mogucnost da nesto od softvera na djelice sekunde zauzme procesor.

Ako imas volje i vremena - napravis backup, formatiras komp, snimis na frisko Windowse i isprobas BF3 prije svega (cak i antivirusa). Naravo snimis sve drivere. Al to je ono, krajnji slucaj, kad isprobas sve moguce i kad zelis rjesiti problem, a vise ne znas kako.

P.S. Jesi provjerio temperature graf. i procesora za vrijeme igranja?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
Almin94 kaže...

Na kojoj rezi/postavkama igraš? Jel ti proc dobro ohlađen (unatoč dobrom hladnjaku)? Kakve su temperature?

Temperatura CPUa ne prelazi 45C, grafa ide od 63C i to su max temperature. Pratio sam u GPU-z sta se desava s grafom, ne spusta frekvu ispod, jedino GPU Load padne na 88%, a bude zakucan na 100% sve do spomenutog drop-a. Isti problem i sa MoH Warfighterom, vjerovatno zbog toga sto radi na istom engineu kao BF3 - Frostbite 2.

13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Moze li pomoć, imam problem. Šta da radim?

i meni se ma bas bas bas isto desavalo na ultra setinzima i na bettlefaild 3 i na moh warifightre nista mi nije undercklokalo tem si bile ok problem sam rijesio tak sto sam sa ultra setinzima stavio na auto a auto mi je stavlio na High opcije

lisnjic
15 godina
Battlefield 3

Ne znam čemu trpati windows osmice na računala sad...čemu da budete in? Stavi 7-icu kao sav normalan svijet, igru sredi, optimiziraj dakle stavi na low nepotrebne opcije, i smanji shadowmap resolution na 256, i poriktaj si opcije da ti budu između ugodnog i fludinog pa će ti sve lijepo raditi.

U mulitplayeru ako imaš bolju grafiku veći ti je kdr, znam to, ali ako staviš na low, sve je ružno i nitko neće da umre, razumijem  te da su ti postavke sve na high i zašto je tako.

Ali probaj, da ti bude lakše igrat bez štekanja smanjiti grafiku, možda ipak ljudi budu umirali i na low.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 12:50 (fila2208).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3
Taj overclock, jesi li siguran da je 100% stabilan? Bf3 ti je osjetljiv na takve stvari. Probaj smanjiti na 3,8GHz pa vidi.
Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Almin94 kaže...

Smanji clock procesora, NB, a posebno memorija, pa onda vidi. Ja kad stavim hiperx na 1600 smrzne mi se komp za par minuta, a kad je 1333 sve je u redu. Tvoja ploča čak ni toliko ne podržava bez oc-a nego 1066.

K4lim3ro
13 godina
neaktivan

Na kolko si stavio ram memoriju da ti radi.

17 godina
odjavljen
Almin94 kaže...
Friday kaže...
Almin94 kaže...

Temperatura CPUa ne prelazi 45C, grafa ide od 63C i to su max temperature. Pratio sam u GPU-z sta se desava s grafom, ne spusta frekvu ispod, jedino GPU Load padne na 88%, a bude zakucan na 100% sve do spomenutog drop-a. Isti problem i sa MoH Warfighterom, vjerovatno zbog toga sto radi na istom engineu kao BF3 - Frostbite 2.

A load procesora za vrijeme dropa? Jer po ovome mi se čini da jednostavno grafa ne bude dovoljno "nahranjena" za vrijeme dropa...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
lisnjic kaže...
Almin94 kaže...

i meni se ma bas bas bas isto desavalo na ultra setinzima i na bettlefaild 3 i na moh warifightre nista mi nije undercklokalo tem si bile ok problem sam rijesio tak sto sam sa ultra setinzima stavio na auto a auto mi je stavlio na High opcije

Instaliraj si play claw 3 u njemu mozes gledati zauzeece procesora i graficke u igri. ja isto mislimj da je do cpu-a jer je igra zahtjevna za cpu ja sam imao problema dok sam bio na 955be.

Battlelog: ljudina
16 godina
Almin94 kaže...
Friday kaže...
Almin94 kaže...

Možeš li odgovorit ljudima na kojim postavkama igraš? i koje drivere koristiš?

Ja mislim da ti dolazi do RAM memory leaka, dešavalo se meni kad sam stavio WIN8, rješio sam nekako, zaboravio, mislim da je do drivera za grafu.. ukljuci task maneger pa  prati memoriju dok igras.  Ustvari sam 99% siguran da je to.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625233545341/

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 13:08 (bik).
13 godina
Almin94 kaže...

Ovo mi se čini kao da mu nema RAMa dovoljno pa čita iz virtualne memorije???

Jel ti RAM u redu, mislio ono je li svih 8 GB ispravno?

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 13:02 (Soldier977).
13 godina
neaktivan

phenom ii x4 955 smanjii ram na 1333 mhz jer phenom  ne podržava više od 1333.

15 godina
Battlefield 3

Svi se satraše pomoći  a dečko je dao informacija koliko i tcomova služba za korisnike.

Daj postavke igre, daj sliek task managera, daj vidi šta radi u pozadini, kako se ponaša proc i rami. Koliko osmica jede rama pogotovo 64bitna?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
osra kaže...

Pa to sam mu i ja napisao, neka ostavi rame na onoliko koliko mu ih ploča prepozna i neće imati problema. Previše je sve to overclockano.

K4lim3ro
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

PC je stabilan 1000%, od CPU-a, graficke pa do rama. Ram radi na defaultnih 1600MHz, NB na 2600MHz 1.25V i stabilno je (na 2800MHz ne ide nikako, nez obzira na napon). Nema cime nisam testirao, OCCT, prime95, LinX. Ostavljao sam programcice po cijeli dan da testiraju i nema problema. CPU je zapravo na 3.9GHz jer za 4GHz trazi puno vise napona nego za 3.9GHz. Problem se desava na bilo kojim postavkama igre, nebitno Low ili Ultra. Koristim 12.10 WHQL drivere. Na 12.11Beta driverima drop je jos ucestaliji. Na starijim driverima ista stvar.

S drugim igrama nemam problema. Crysis 2 koji koristi toliko memorije na Ultra psotavkama, ne desava se nikakav fps drop...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Kendo kaže...
osra kaže...

Pa to sam mu i ja napisao, neka ostavi rame na onoliko koliko mu ih ploča prepozna i neće imati problema. Previše je sve to overclockano.

potvrđujem ovo gore, imao sam problema sa memorijom svaki puta kada bi stavio na 1600- rušenje igre, bsod, trzanje i ostala sranja.

otkako sam kupio ovu narukvicu..... ups krivi film, mislio sam otkako sam spustio na 1333 sve šljaka bez problema

14 godina
Battlefield 3

Ima netko tko se zeli osvetiti Nicz_DK-u? {#}

http://www.twitch.tv/nicz_dk

Pokusava skupiti 100 service starova u Tank destoryeru.

EDIT: Tu igra

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 13:33 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da ponovim phenom ii 955 ne podržava više od 1333 mhz zato ti nastaju problemi.
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ima netko tko se zeli osvetiti Nick_DK-u? {#}

http://www.twitch.tv/nicz_dk

Pokusava skupiti 100 service starova u Tank destoryeru.

EDIT: Tu igra

Sad se sjetio kad je double xp, pametno :)

17 godina
Almin94 kaže...

PC je stabilan 1000%, od CPU-a, graficke pa do rama. Ram radi na defaultnih 1600MHz, NB na 2600MHz 1.25V i stabilno je (na 2800MHz ne ide nikako, nez obzira na napon). Nema cime nisam testirao, OCCT, prime95, LinX. Ostavljao sam programcice po cijeli dan da testiraju i nema problema. CPU je zapravo na 3.9GHz jer za 4GHz trazi puno vise napona nego za 3.9GHz. Problem se desava na bilo kojim postavkama igre, nebitno Low ili Ultra. Koristim 12.10 WHQL drivere. Na 12.11Beta driverima drop je jos ucestaliji. Na starijim driverima ista stvar.

S drugim igrama nemam problema. Crysis 2 koji koristi toliko memorije na Ultra psotavkama, ne desava se nikakav fps drop...

Očito nije 1000% stabilan jer se ruši/bori sa Frostbite Engine-om...

Digni napon na RAM-u za 0.1V, pa vidi da li će raditi bolje (čest problem sa BF3)

Je'l ti 6950 2 ili 1GB? 

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Digni napon na RAM-u za 0.1V, pa vidi da li će raditi bolje (čest problem sa BF3)

Imao sam sličan poblem ali sa potpunim rušenjem i čak pojedini BSOD. Digao napon memorije za 0.1, stavio mali vent da hladi i eno radi ko sat mjesecima...

Freak Show Inc.
17 godina
Almin94 kaže...

Sruši sve žive OCove i vidi onda radili ti.

Ako ne radi a kažeš da si testira sve mem, cpu, gpu... jesili testirao hdd? Vidim nisi ga ni naveo pod "Moj PC".

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Almin94 kaže...

Je'l ti 6950 2 ili 1GB? 

1GB

Friday kaže...
TomoR kaže...

Imao sam sličan poblem ali sa potpunim rušenjem i čak pojedini BSOD. Digao napon memorije za 0.1, stavio mali vent da hladi i eno radi ko sat mjesecima...

Ja nemam nikakvog rusenja.

Vakaka kaže...
Almin94 kaže...

Sruši sve žive OCove i vidi onda radili ti.

Ako ne radi a kažeš da si testira sve mem, cpu, gpu... jesili testirao hdd? Vidim nisi ga ni naveo pod "Moj PC".

Testirao sam HDD i ok je. (WD Caviar Black) Sada cu vratiti sve na default u biosu i testirati.

17 godina
Almin94 kaže...

Testirao sam HDD i ok je. (WD Caviar Black) Sada cu vratiti sve na default u biosu i testirati.

Nemoj zaboravit grafu vratit na default, ako je tvornički OCC onda je spusti ručno pa vidi.

PS. Ako budeš obara grafičku, posebno obrati pažnju na memoriju na grafi, nju prvo spusti pa vidi.

16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
TomoR kaže...
Almin94 kaže...

Da tu ne kemijas bezveze, probaj prvo najlaksu stvar.

Prebaci virtualnu memoriju sa jednog hdd-a na drugi gdje ti nije igra.

Jer to najcesce bude razlog, zapisivanje na hdd.

Cak ju mozes i iskljuciti.

Ako ti se dogadaj samo dok snimas, onda je sigurno da HDD-a, odnsno hdd ne moze zapisati toliku kolicinu podatak pa ti steka.

Samnji kvalitetu filma.

I ako to sve ne radi , onda se zaje*avaj sa biosom.

[M|C] ex_Co7
15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Almin94 kaže...

Nemoj zaboravit grafu vratit na default, ako je tvornički OCC onda je spusti ručno pa vidi.

PS. Ako budeš obara grafičku, posebno obrati pažnju na memoriju na grafi, nju prvo spusti pa vidi.

Sve sam vratio na default, ali opet isto. I grafu sam spustio ali isto.

Co7 kaže...
Almin94 kaže...
TomoR kaže...
Almin94 kaže...

Da tu ne kemijas bezveze, probaj prvo najlaksu stvar.

Prebaci virtualnu memoriju sa jednog hdd-a na drugi gdje ti nije igra.

Jer to najcesce bude razlog, zapisivanje na hdd.

Cak ju mozes i iskljuciti.

Ako ti se dogadaj samo dok snimas, onda je sigurno da HDD-a, odnsno hdd ne moze zapisati toliku kolicinu podatak pa ti steka.

Samnji kvalitetu filma.

I ako to sve ne radi , onda se zaje*avaj sa biosom.

Kako da uradim boldano, sta to zapravo znaci? Ne desava se dok snimam, uopce nisam snimao.

14 godina
Almin94 kaže...
Vakaka kaže...
Almin94 kaže...

Sve sam vratio na default, ali opet isto. I grafu sam spustio ali isto.

Onda je mozda softverski problem.

Gledaj koji proces ti zauzima procesor.

Ili ponovo snimi Windowse.

14 godina
neaktivan
Treba mi mala pomoc oko igrice

Zanima me jedna stvar vezi spremanja i igranja. Gdje je save na internetu ili pc-u? ima nesto cloud sta to znaci to nikak da skuzim. I zanima me kako se tu s oruzjima radi imao sam jedan snajper i nisan za njega sad imam druge snajpere i drugaciji nisan. jel mogu ikako vratiti ovaj prije snajper i ovaj prije nisan sto sam imao?  na battlelog vidim taj sniper a u igrici imam druga 3 neznam kak da taj vratim ili se to nemoze?

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
ovo mi bilo na wall-u
INCREDIBLE PRE-CHRISTMAS PROMOTION:
Battlefield 3 CD Key (Region Free Multi-language) - £9.40
Battlefield 3 Premium CD Key - £24.99

This offer only lasts for 1 week! Then price goes back up! BUY NOW and take advantage of this incredible deal!
...
Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice