Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.623
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
xyan kaže...

evo ja cu si instalirati tweeker da si smanjim damage bulleta, na jedno 10-15 maximalno

tebi niti 150 ne pomogne{#}

eventualno da imas famas sa 200 metaka u sazeru i 150 dmg metka onda bi bio{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 20:42 (berto).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo ti primjer sa servera od xXx, koji meni nikako nije odgovarao. ljudinu cekam da se digne i ispucam 3 metka a na kraju registrira samo 1.

0 0 hvala 0
13 godina
berto kaže...

{#} da bar imam optiku

imam 4G LTE od t-mobilea  {#}

Maus u kojem dijelu grada živiš odnosno kakav ti je signal?

Ja sam već dva puta pitao lika iz t-coma koji isto to ima na Belvederu i kaže da mu je signal loš, a pokrivenost u Rijeci nikakva.

Ja sam na Viškovu - kod mene će signal doći vjerojatno 2047 :(

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
ATiGamer kaže...

kaj se tog predatora tice, baniran je i s anr-a

http://angelsnrockets.com/index_alt.php?mod=board&action=thread&where=2899

liku treba 2.7 metaka da ubije s M16 dok npr jikA ubija s 4-5

jel nepratite vijesti, jika isto nije cist igrac, dok izade bf4 ispostaviti ce se da su sve bolje momcadi citeri. i onda u bf4 sve isponova sa drugim nickom. koji debili. nevidim u cemu im je gust ako znas da nisi to sam postigao.

Ti se javljaš.. LOL

HR_Nick
15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

evo ti primjer sa servera od xXx, koji meni nikako nije odgovarao. ljudinu cekam da se digne i ispucam 3 metka a na kraju registrira samo 1.

lol pa nisi ni ciljao gdje je trebao provirit vec si pucao lijevo uza zid,

btw. tako cekati nekog da proviri, bolje da si suicide napravio

Skilledžija kaže...
berto kaže...

{#} da bar imam optiku

imam 4G LTE od t-mobilea   {#}

Maus u kojem dijelu grada živiš odnosno kakav ti je signal?

Ja sam već dva puta pitao lika iz t-coma koji isto to ima na Belvederu i kaže da mu je signal loš, a pokrivenost u Rijeci nikakva.

zivim na tresnjevci 200m od zgrade t-mobilea i stick ima line of sight sa antenama, signala na bacanje{#}

btw. evo test prema xXx serveru

neznam zasto ali ne prikazuje ni jedan hop pravilno osim zadnjeg... na kojem izgleda nema packet loss...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 21:10 (berto).
15 godina
neaktivan
nooir kaže...

opaaaaaa jika nije čist??!! Veri najs, va va vi va, znači kad san govorija da smrdi ko kuga sve dovde ipak san bija u pravu, a i latex je isto priča da je smrdljivac, ooohohohoh da bursta 2 metka i siguran je da će past, ja ja...

ma kakav burst 2 metka o cemu ti? on ubija s 4-5 koliko i treba na close sa M16 sta mu se fino moze vidit iz streamova. ako ne vjerujes odi na bf3 ststs ukucaj jika i vidi koliki mu je omjer hits/kills po rundama. al lako moguce da koristi taj no recoil tviker iz videa jer ono sta je kod njega fascinantno je ta potpuno mirna ruka, nisam nikog jos vidio da tako mirno puca.

fila2208 kaže...

A jika je bog bfa ili?

Samo ću +1 komentare ispod, ako je on legit, onda stvarno ova igra nema smisla više.

bog i batina {#}

13 godina
berto kaže...
  zivim na tresnjevci 200m od zgrade t-mobilea i stick ima line of sight sa antenama, signala na bacanje{#}

Ja sam bio uvjeren da si iz Rijeke :)

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
berto kaže...

Ja sam bio uvjeren da si iz Rijeke :)

aha... sad mi je jasno, kao mcdonalds i te spike.. noup{#}

Inace sam iz pule ali sam na faksu u zg, btw. vidim otvorio vam se novi mek na vratima jadrana samo ako odes uzmi racun {#}

15 godina
neaktivan
bik kaže...
TomoR kaže...

@Almin94, s obzirom da ti je sve ostalo stabilno, a nisi nam napisao ingame postavke, pretpostavljam da igraš na High/Ultra. Nažalost za to 1GB memorije nije dovoljan, i kada grafa dođe na rub full iskorištenja memorije počinje bacati na HDD i dolazi do problema koji ti imaš (imao sam i ja). Smanji teksture na medium, i AA nikako preko 2x, pa vidi da li će ti bolje raditi. Sjene isto max medium stavi.

Do Full hd rezolucije nema razlike 1-2GB u BF3, to se vec dokazalo davno u drugoj temi. Imao sam njegovu grafičku i bez framedropova tjerao na ultra/high.

Sve na HIGH moze stavit bez AA i uredno imat 50-60Fpsa to bi po mnei bilo idealno za 6950+OC.

Njegov problem su AMD driveri + Win8 + .net frameworkovi te mu dolazi do memory leaka, napuni 8Gb rama i pocme framedropat.

Rješenje: brisanje svih drivera i instalacija najnovijih AMD_Catalyst_12.11_Beta7_dotNET4 , update tih .net gluposti, reinstalacija punkbustera i directX-a ili format C: pa ponovo Win8 ili 7.

Ma igra radi ok na ultra, ali je u*ebu ti framedropovi. Ista stvar je bila i s Windows 7, potpuno ista.

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...

@Almin94, s obzirom da ti je sve ostalo stabilno, a nisi nam napisao ingame postavke, pretpostavljam da igraš na High/Ultra. Nažalost za to 1GB memorije nije dovoljan, i kada grafa dođe na rub full iskorištenja memorije počinje bacati na HDD i dolazi do problema koji ti imaš (imao sam i ja). Smanji teksture na medium, i AA nikako preko 2x, pa vidi da li će ti bolje raditi. Sjene isto max medium stavi.

Da, i? Postoji li rijesenje za taj problem s memorijom ili da mijenjam graficku karticu? :/ Btw nije mi jasno, kako onda Crysis 2 radi bez frame dropova, sve na Ultra.

17 godina
Almin94 kaže...

... Btw nije mi jasno, kako onda Crysis 2 radi bez frame dropova, sve na Ultra.

Stavi texture pack (DX11) pa budeš vidio...

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
TomoR kaže...

Da, i? Postoji li rijesenje za taj problem s memorijom ili da mijenjam graficku karticu? :/ Btw nije mi jasno, kako onda Crysis 2 radi bez frame dropova, sve na Ultra.

kakvo rijesenje??? jednostavno igra na ultra zahtjeva preko 1GB memorije koje kartica  nema, smanji postavke....zasto bas mora bit ultra?? i koje veze ima sta neka druga igra na ultra radi??

i nije mi jasno ti si instalirao igru, puknuo sve na ultra i kad ti igra steka trazis sve moguce razloge zasto steka prije nego probas smanjit postavke???{#} pa to je prvo sta provjeris u bilo kojoj igri kad imas takvih problema

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 22:07 (berto).
15 godina
Battlefield 3

Meni je super ekipa koja stavi sve na ultra jer mu ide igra na dx9 koja je kao tkz. benchmark i sad stavi ''gladnu'' osmicu i igra bf možda još na 64 igrača i onda se čudi.

SIngleplayer je uživanje na high, multiplayer je fludinost, igrivost sa minimalnim detaljima. 

i odyebite osmicu, zaqurac je :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo jedan meni vrlo zanimljiv mec, morao sam ovo uploadati. Igra zivaca protiv šveđana.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
10 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

evo naprimjer moj video sa esl-a, jel mi moze netko logicno objasniti zasto ovaj lik na pocetku nije crkao. i cijela runda je bila takva ali mi se nije dalo sve izrezivati.

u ljudina moj koliko ja ovakvih situacija imam uf uf jako cesto

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
ceco22 kaže...

lol sad dosao sa moh na BF3.. i letim ja za svojima iz squada ko budala i tipkam mu e e e e e e iza guze ,ali nista XD {#}

dobro mi bilo kad sam prvi put s bf3 presao na moh, i igram sa damom na tsu, i ubiju me i ja se ovome derem ''daj em reviveee eee'' {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
Skilledžija kaže...

Poz susjed,ja isto s Viškova {#} .

15 godina
neaktivan

Daj nemoj zezat. Viškovo mjesto s tisuću ljudi već ima 5 BF igrača tu na forumu. Ima li još netko da je s Viškova?

Mi na Viškovu već polako možemo organizirati LAN  {#}

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 7:05 (Bongiaro).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Opet zaokružio... {#}

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže...

Meni je super ekipa koja stavi sve na ultra jer mu ide igra na dx9 koja je kao tkz. benchmark i sad stavi ''gladnu'' osmicu i igra bf možda još na 64 igrača i onda se čudi.

SIngleplayer je uživanje na high, multiplayer je fludinost, igrivost sa minimalnim detaljima. 

i odyebite osmicu, zaqurac je :)

8ica bolje radi od 7ice manje je gladna, trosi manje memorije, ugodnije radi alt+tab prebacivanje iz igre sto se tice bf3, ali orginal, ne neke polucrack gluposti. Eto jedino je bio tj bug sa memory leakom u BF3 zbog AMD drivera, sad je to rješeno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 9:43 (bik).
14 godina
Friday kaže...

Opet zaokružio... {#}

Vi knife frikovi (nekoliko tisuca knife killova) mora da se jako dobro snalazite u vremenu i prostoru!

Jucer sam bas probao skupljati Melle ribbone i po jednoj igri sam max dobio 4-5 killova.

Imam i silencer, i ne pucam kad ne treba, i skrivam se, i gledam minimapu, i penjem se na vise dijelove i skacem na neprijatelje...

Ali nekoliko tisuca killeva? Vjerojatno bi mi trebalo 500-1000 partija i to da sam koncentriran samo na knife {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Hm pa i nije tako tesko.. Ja dok sam gonio cakijanje obicno sam furo noz +smoke.. Rekord mi je metro 41 noz u rush modu.. I to jos na prvom djelu mape.. Nismo ni usli u tunele...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Evo jedan meni vrlo zanimljiv mec, morao sam ovo uploadati. Igra zivaca protiv šveđana.

jedan ticket,nemoš vjerovat

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
berto kaže...

kakvo rijesenje??? jednostavno igra na ultra zahtjeva preko 1GB memorije koje kartica nema, smanji postavke....zasto bas mora bit ultra?? i koje veze ima sta neka druga igra na ultra radi??

i nije mi jasno ti si instalirao igru, puknuo sve na ultra i kad ti igra steka trazis sve moguce razloge zasto steka prije nego probas smanjit postavke???{#} pa to je prvo sta provjeris u bilo kojoj igri kad imas takvih problema

Ako me sjećanje ne vara, napisao je da mu je isto na ultra ili na low postavkama.

13 godina
animosity_frenzy kaže...

Ja probao promijeniti i kažu nešto ne može da probam kasnije.

Ali ne kontam. Jel ovo znači da su imali isti pass i za email i za origin? Kako će promijeniti pass, ako taj hacker ne može pristupiti tom mailu na koji je registriran origin account?

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 10:25 (Soldier977).
13 godina
bmwhartge kaže...

A moj Ljudina, ovaj tvoj video na youtoubeu na 720p izgleda ko 800x600  {#}

Edit: Naravno šala, ali odlično odigrano  {#}

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 11:06 (Soldier977).
15 godina
Battlefield 3

Potaknut ovim Almin94 problemom instalirao sam Playclaw da vidim kako se ponaša procesor i grafička u BF3. Specifikacije PC-a su vidljive pod Moj PC. Na low zauzeče grafičke i procesora na 50%, na auto gdje sam komp podesi postavke, u mojem slučaju high - ultra sa isključenim ili smanjenim onim donjim postavkama AA, Blur... zauzeče i grafe i procesora oko 70%, na ultra grafa na 100% procesor na 70-80%. U prva dva slučaja na low i auto zabetoniranih 60 fps u svim situacijama na metrou sa 64 igrača, a na ultra ima oscilacija i padova po 10 - 15 fps samim time i malo štekanja. Sve je to probano na full HD i monitoru 24 inča. Meni najviše smeta kad se pojavi igrač sa pingom preko 200, oda imam situacije ko Ljudina da likovi jednostavno ne padaju. Znam i zašto je meni tako, na kraju sam mreže i cijela moja ulica ima strahovitih smetnji na linijama ali Iskon i t-com ne namjeravaju ništa poduzeti iako plačamo večina paket 5mb/s, a jedva postigne 3,2. Oni garantiraju minimalno 2,5 Mb/s pa je to njima u redu{#}

K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kendo kaže...

Potaknut ovim Almin94 problemom instalirao sam Playclaw da vidim kako se ponaša procesor i grafička u BF3. Specifikacije PC-a su vidljive pod Moj PC. Na low zauzeče grafičke i procesora na 50%, na auto gdje sam komp podesi postavke, u mojem slučaju high - ultra sa isključenim ili smanjenim onim donjim postavkama AA, Blur... zauzeče i grafe i procesora oko 70%, na ultra grafa na 100% procesor na 70-80%. U prva dva slučaja na low i auto zabetoniranih 60 fps u svim situacijama na metrou sa 64 igrača, a na ultra ima oscilacija i padova po 10 - 15 fps samim time i malo štekanja. Sve je to probano na full HD i monitoru 24 inča. Meni najviše smeta kad se pojavi igrač sa pingom preko 200, oda imam situacije ko Ljudina da likovi jednostavno ne padaju. Znam i zašto je meni tako, na kraju sam mreže i cijela moja ulica ima strahovitih smetnji na linijama ali Iskon i t-com ne namjeravaju ništa poduzeti iako plačamo večina paket 5mb/s, a jedva postigne 3,2. Oni garantiraju minimalno 2,5 Mb/s pa je to njima u redu{#}

Ja sam udaljen od centrale 5km a jos imam max tv i drugi kompjuter i kada se to sve ukljuci bude opci kaos, kada dode ttehnicka sluzba znas koliko je sati kada oni sami priznaju da neznaju kako to sve skupa moze raditi na tolikoj udaljnesti.{#}

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 11:42 (bmwhartge).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

evo kanala opet,omiljena g3a3,prije bio u 1% sa g3a3 dok sam više igrao

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/48565528/1/336431208/

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice