Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.623
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Scorp21 kaže...

Jel ima tko u zadnje vrijeme problema sa B3, tj. da zamrzne igra i sve blokira? Do sada mi je sve uredno radilo ali danas mi stalno nakon par minuta mp zamrzne cijeli komp i čuje se ton tipa: "brrrrr"

I meni, danas dva puta.

Da pogadjam, snimio si nove BETA Nvidia drivere?

Ja idem vratiti stare, da vidim dal je to problem.

EDIT: Nexus... jao... {#} Taj nije normalan....{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 23:23 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield 3

ma, nisam ništa mijenjao. upravo sam skinuo nove beta drivere i instalirao ih pa ću sada vidjeti da li će to pomoći

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Evo, jos jedna potvrda, Battlefield 3 se rusi zbog novih Beta drivera od Nvidie.

Potvrdio mi i Nexus.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

praobao sam sada i nove beta drivere ali isto mi se ruši igra kao i sa prethodnim driverima...

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Večeras par super lag teleport back trenutaka. Taman kad je luda akcija i jedan rev bi mi cijeli skvad držao živim još sigurno par killova.

Ali ugl. čudni lagovi, i to ne samo meni, frend isto sa kojim igrao, isto mu zatrzalo u isti trenutak.

Šta im se događa se serverima nakon god dana igre, pa nije valjda sad stress test neki lolwut.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Večeras par super lag teleport back trenutaka. Taman kad je luda akcija i jedan rev bi mi cijeli skvad držao živim još sigurno par killova.

Ali ugl. čudni lagovi, i to ne samo meni, frend isto sa kojim igrao, isto mu zatrzalo u isti trenutak.

Šta im se događa se serverima nakon god dana igre, pa nije valjda sad stress test neki lolwut.

Da, meni sinoć isto na 3 različita servera i to lagčina za konja ubit - ljudi su se pojavljivali i nestajali na 4-5 metara udaljenosti u pravcu u kojem trče.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 6:59 (Friday).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fila meni je na sieni lagalo svakih 10 sek i to me vrati 2 metra, teleport na Bazzar mi je bio preporod. jbt samo naš squad je dizao zastave i kako odemo tako naši ne mogu zadržat ovu koju smo digli. što jest jest, padali su ko kruške. Jedan sq drži rundu. Uglavnom lijepo te pratit i uzimat ti killove :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nekaj se jučer "čudno" dešavalo,jer vidim da nisam jedini koji je to skužio....

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Da, meni sinoć isto na 3 različita servera i to lagčina za konja ubit - ljudi su se pojavljivali i nestajali na 4-5 metara udaljenosti u pravcu u kojem trče.

Evo samo da potvrdim, nije do vaših providera i meni je sinoć teleport dva koraka nazad radio.

pokušao sam igrat sa snajperom... umal miša nisam razbio. >.<

Btw, meni je HT Mostar, tako da nešto je do BF3 bilo a ne net isporučitelja.

17 godina
Battlefield 3
Očito je na Bregani neki zastoj, Slovenci opet blokiraju, damnit :)) Srećom po mene ja odustao od gameanja sinoć, inače bi bilo ....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hummer kaže...

Hehe otkad je došao COD BO2 nekak je u Bf3 manje "skillera".

Ama, uzeo sam taj famozni BO2 da vidim u životu kako cod izgleda, ali.... Ma preneozbiljno. sa BFa i MOHa otići igrati COD je kao s konja na magarca. (moram napomenuti da nikad ranije nisam igrao niti jedan nastavak CODa osim singleplayer COD1 i COD2)

Ali, dobro je za onda kada ti se ne da ozbiljno igrat i želiš da vidiš da je BF ipak najbolji FPS današnjice.

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Hummer kaže...

Ama, uzeo sam taj famozni BO2 da vidim u životu kako cod izgleda, ali.... Ma preneozbiljno. sa BFa i MOHa otići igrati COD je kao s konja na magarca. (moram napomenuti da nikad ranije nisam igrao niti jedan nastavak CODa osim singleplayer COD1 i COD2)

Ali, dobro je za onda kada ti se ne da ozbiljno igrat i želiš da vidiš da je BF ipak najbolji FPS današnjice.

cod je.......

mislim nije da je sranje,ali od kada sam po prvi put zaigrao bf ( bf3 mi je prvi ) cod je sranje. {#}

ajde neki je hype stvoren ,izašo je novi nastavak i tak to ,pa bi se možda dao i zaigrat tek toliko,pošto imam nekih viška para ,a od moh-a sam definitivno odustao sve mislim da bi ga mogo piknut,ali to još nisam ziher.

di si ga kupio?

što se tiče reloadanja,čim kreneš sprintat ,prestane reload tak da se na to malo privikni. {#}

od kada sam instalirao bf3 to je jedina igra koju igram s guštom ,a i jedina koju igram igram,ništa drugo mi više netreba do bf4.

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
zdenko1991 kaže...

Isuse boze dragi koja retardacija nemogu vidjet ko lajka a ko dislajka boze dragi i foruma i sve.

Eno vidiš "hvala" {#}

Dama_The_Crow
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Soldier977 kaže...

cod je.......

mislim nije da je sranje,ali od kada sam po prvi put zaigrao bf ( bf3 mi je prvi ) cod je sranje. {#}

ajde neki je hype stvoren ,izašo je novi nastavak i tak to ,pa bi se možda dao i zaigrat tek toliko,pošto imam nekih viška para ,a od moh-a sam definitivno odustao sve mislim da bi ga mogo piknut,ali to još nisam ziher.

di si ga kupio?

što se tiče reloadanja,čim kreneš sprintat ,prestane reload tak da se na to malo privikni. {#}

od kada sam instalirao bf3 to je jedina igra koju igram s guštom ,a i jedina koju igram igram,ništa drugo mi više netreba do bf4.

Kupio na Steamu.

Ma greška ti je što si odustao od MOHa. Vjeruj mi, bolje ti je odustani od CODa a uzmi MOH. Ljudi su prerano refundirali MOH (mislim da je to samo zato što je ispala fora onda kada je Dannyju uspjelo pa svi poletili da vide hoće li i njima, nešto kao "zagrebi srećku") a nisu u biti ni probali igrati. 

Što god više igram MOH (17 h do sada) sve je bolji i bolji i sve partije na serveru od 53ca su bolje i bolje. mišljenja sam da svi BF igrači, ako žele malo promjene trebaju ići na MOH a COD zaboraviti (naravno ako nemaš love viška onda zemiš i COD :).

Neko gore spomenu Zombie mod. Ma.... ako to želiš puno bolja solucija je WarZ ili Left 4 dead 2.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 9:16 (Soldier977).
13 godina
Nexus66 kaže...

Počelo padanje "vrhunskih" i "pro" igrača ...sve skiller do skillera :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/.......

Svi pro igrači (mislim na one što igraju esl kupove i imaju sponzore) imaju neku vrstu cheata 100% jer NEMA ŠANSE da onako gađaju s jedne strane mape na Tehranu na drugu sa M16kom. Stojim kod C, i tup tup mrtav. Lik me skinuo sa kuće na A sa M16. Ma braaavo.

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

cod je.......

di si ga kupio?

Ma meni je COD4 zakon. Ovi poslije su mi kamilica. Naravno da je BF3 puno kompletnija igra ali kad se sjetim backlot, vacation, ambush, bloc... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Imam i MOH i BO2 i obje igre su daleko ispod BF3. BO2 nije loš ali nakon BF-a izgleda kao arkada. Brz je kao i svi ostali codovi, gameplay je zabavan, igra je optimizirana i leti ali jednostavno ne ostavlja dojam "ozbiljne" pucačine. Meni osobno bude odlična za ubiti vrijeme između BF3 DLC-ova.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanima me oko koliko se vrti cijena za BF3 acc.? Hvala

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovako igra mi se rusi svakih 5 minuta igranja max 10. i otvori se kao battlefield 3 has stoped working. citao sam nesto tu na forumu ali kad nerazumijem i neznam sta tocno trebam napravit da me vise ne izbacuje upnp sam iskljucio.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Imam i MOH i BO2 i obje igre su daleko ispod BF3. BO2 nije loš ali nakon BF-a izgleda kao arkada. Brz je kao i svi ostali codovi, gameplay je zabavan, igra je optimizirana i leti ali jednostavno ne ostavlja dojam "ozbiljne" pucačine. Meni osobno bude odlična za ubiti vrijeme između BF3 DLC-ova.

realno ,nije niti bilo za očekivat da će biti bolji od bf3 ,ali točno za to i služi cod,

kada ti je dosta bf3-a ,kad se previše naživciraš malo upališ cod tek toliko.

eto ja prekjučer upalio cod nakon dobrih 6 mjeseci i prvih 5 minuta nadobudno potežem puškicu ala kontriram recoil {#} pa kad ekipa pretrčava ja opet nadobudno pucam ispred njih ,još malo pa sam i počevo revajvat {#}

nakon 5 minuta eto kaj sam "došo sebi" počeo ownat ,bio prvi daleko prvi da sam stvarno mislio da sam narihtao botove.

ukratko cod je sranje i to potpisujem.

ali ovdje uvijek neko nešto brije za cod ,a 90% ekipe ga je ili igralo ili probalo igrat, i onda pričaju cod klinci došli na bf3.

ma daj,a koja je razlika u codu i bf ? tj bolje pitanje šta im je zajedničko? ama baš ništa osim kaj su fps-i.

naravno da ti treba neko vrijeme za prilagodbu kad dođeš sa cod-a na bf ,pa ekipa nezna popravit vozilo,bacit ammo,rivajvat,flenkat,,držat se squada itd itd i tak te stvari koje čine bf3,

ali nakon nekog vremena nitko nije telast da ne nauči pucat sa lijevom tipkom miša ,a sa desnom cilja i malo uključi mozak.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Zanima me oko koliko se vrti cijena za BF3 acc.? Hvala

jučer sam gledao na www.g2play.net i cijena ti je bila 120,00 kn šta je sasvim prihvatljivo.

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 9:55 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
Zero2 kaže...

A zašto sinoć me ti upita kako sam znao da ćeš naići iza zgrade kod B na Karkandu? Pa j3b3mu nije valjda da uvijek svako prejudicira da je neko cheater samo ako te negdje sačeka. Bio sam kod onog kamena na ćošku zgrade koji gleda prema zastavici i vidim jednog ili dvojicu ode iza zgrade (dio zgrade prema A) te fino otričm desno iza kamena i sačekam kad...puf ti tu dolaziš {#}

Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

neznam zakaj se pravite zeleni i lupate td na moje pitanje.

sorry pa neznam sve i sorry kaj sam uopće na forumu nešto pitao.

kaj je MVP Virtu ??

To ti je aplikacija/chip da ti koristi integirani GPU iz tvog CPU i diskretni GPU zajedno, ajmo reci da integrirana grafika u procesoru olaksa pravoj grafici posao.

To je jos sve u povojima tek, ali mislim da ce biti jednog dana velike razlike.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
15 godina
Soldier977 kaže...
Hummer kaže...

Pa ovaj novi cod nešto pokušava, unijeli su više noviteta nego ijedan dosad. Pošto je buraz više orijentiran na cod, i ima slabiji komp, možda mu pripomognem da uzme, pa igram zombije koji su mi daleko najzabavniji mod. Ali jedna stvar kod coda je bolja nego bf. Svi ga igraju sami, dakle ts ekipa ti ne znači nešto previše (osim par modova) dok ovdje ako si sam, puno si lošiji i više puta nayebeš. Mislim da je cod manje frustrirajuć i kad umreš, jer i vidiš killcam i nešto je bolji hitreg. Naravno da je bf3 pucačina broj jedan i tu nema rasprave, ali mogu razumjeti ljude koji lude za bo2, napravili su ok igru, vjerovatno će srušit sve rekordove prodaje, opet.

ARazer kaže...

Fila meni je na sieni lagalo svakih 10 sek i to me vrati 2 metra, teleport na Bazzar mi je bio preporod. jbt samo naš squad je dizao zastave i kako odemo tako naši ne mogu zadržat ovu koju smo digli. što jest jest, padali su ko kruške. Jedan sq drži rundu. Uglavnom lijepo te pratit i uzimat ti killove :D

Ma ja punio supporta pa reko ajde da ti malo pustim, da ti se odužim.
Šalu na stranu, solidne partije i dobar play,treba to češće :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Soldier977 kaže...
Zero2 kaže...

A zašto sinoć me ti upita kako sam znao da ćeš naići iza zgrade kod B na Karkandu? Pa j3b3mu nije valjda da uvijek svako prejudicira da je neko cheater samo ako te negdje sačeka. Bio sam kod onog kamena na ćošku zgrade koji gleda prema zastavici i vidim jednog ili dvojicu ode iza zgrade (dio zgrade prema A) te fino otričm desno iza kamena i sačekam kad...puf ti tu dolaziš {#}

Ma svi koji mene ubiju u BF-u su čiteri do kad se ne dokaže drugačije {#}. No hrad feelings stari (vidio si smajliće u chatu jučer nadam se). Nije mi bilo jasno jer igrao sam sa njuberskom M16 sa silencerom i popeglao 2 tipa sa kontra strane i u žaru borbe krenuo čistiti "tvoju stranu" i ti me onako mučki dočekaš i ubiješ i mrzim te zbog toga...čiteru...i čučavcu...u kutu...nekog zidića...tamo!!

You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moze li pomoć, imam problem. Šta da radim?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 11:59 (Almin94).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Almin94 kaže...

Moze li pomoć, imam

. Šta da radim?

Na čemu igraš? Čini se kao da ti dolazi do throttlinga ili na grafi (ako je uopće moguće) ili na procesoru.

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3

Almin napiši koju konfiguraciju imaš i koje settinge ingame za grafiku koristiš.

Meni liči da ti se prepuni RAM od grafičke, ali to ne mogu potvrditi dok ne vidim do kraja koji komp imaš.

Također, ako imaš T-COM 4Mbit-a DSL, to se i meni često tamo događalo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pogledajte pod "Moj PC" konfiguraciju. Ovo mi se dogadja u Multiplayeru, isto tako i u Singleplayeru..

Edit: Isti problem mi se desava i sa MoH Warfighter.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 12:04 (Almin94).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Zero2 kaže...
 (vidio si smajliće u chatu jučer nadam se). 

Ma no Frks. Naravno vidio sam {#} 

Dama_The_Crow
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice