Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Isto tako sam pročitao na EA forumima ili negdje da je jedan od developera izjavio da rade na Alphi i obrađuju feedback, te je na kraju poruke napisao "*cough*CommRose*cough*"

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 10:58 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Brijem da sam ja jedini kome se ovdje ne svida commo rose.Najvise ce me zivcirat taj voice spam,need ammo need ammo ,a covjek na drugom kraju mape.:/

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Brijem da sam ja jedini kome se ovdje ne svida commo rose.Najvise ce me zivcirat taj voice spam,need ammo need ammo ,a covjek na drugom kraju mape.:/

da ko i u css kak ima likovi spamaju stalno sa tim voice .. mozda ce imat mute neki

Kaj Dinamo?
16 godina
moderator
Battlefield 3

Gamescom 2011 EA Press Briefing...LINK

Ovaj link spremite,bit će live u utorak(15.30-16h)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 10
15 godina
neaktivan

Mislim budući da je prošlo godina i godina od BF1942, BF2 i BF2142 da je DICE našao način kako izbjeći da bude voice spama, u Bad Company 2 kad ste pitali nekoga ammo/medic/request pickup onda su to čuli samo on i igrači u neposrednoj blizini. Vjerujem da će tako biti i sa BF3 ComRoseom.

OK, jedna obavijest; postoji stranica na facebooku (http://www.facebook.com/BF3Countdown) "Battlefield 3 Countdown".

Za 400 like-ova je bio Beta Key giveaway, sada će biti i za 500, ali prvo moramo doći do 500.

Ako imate FB i želite BF3 Beta Key (recimo, ja ga želim ali imam MoH LE i pre-order BF-a 3) i vi pomozite da dođemo do tu.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 11:42 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma da,ali nezelim mute napravit jer volim cut sta me netko trazi AKO JE U BLIZINI,a ne na drugom kraju mape.Kaj se mene tice bilo bi najbolje samo da stave go go go bude -V,folow me -B,need backup netreba jer se moze sa q na za zastavicu naciljati da se supporta to mjesto,sorry,thank you,roger that,negative se u konzoli napise vrlo lako i brzo da se smanji nepotreban voice spam,Sve ostalo neka bude ko dosad sa q.

Primjer:napada se B,naredi se sqadu sa q da se napada ta pozicija i stisnes B na tastaturi da te prate,i kad oces narediti squadu da krene u napada stisne se V i rijesena stvar.Kad bi tak slicno slozili bilo bi super.Ovo je samo primjer nemorea bit strikno v i b,ali mislim da su te 2 naredbe bitne da se jos samo nadodaju na ovaj postojeci Q koj postoji u bc2.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Ma da,ali nezelim mute napravit jer volim cut sta me netko trazi AKO JE U BLIZINI,a ne na drugom kraju mape.Kaj se mene tice bilo bi najbolje samo da stave go go go bude -V,folow me -B,need backup netreba jer se moze sa q na za zastavicu naciljati da se supporta to mjesto,sorry,thank you,roger that,negative se u konzoli napise vrlo lako i brzo da se smanji nepotreban voice spam,Sve ostalo neka bude ko dosad sa q.

Primjer:napada se B,naredi se sqadu sa q da se napada ta pozicija i stisnes B na tastaturi da te prate,i kad oces narediti squadu da krene u napada stisne se V i rijesena stvar.Kad bi tak slicno slozili bilo bi super.Ovo je samo primjer nemorea bit strikno v i b,ali mislim da su te 2 naredbe bitne da se jos samo nadodaju na ovaj postojeci Q koj postoji u bc2.

Zašto tako sa slovima? Jednostavniji je bio commorose oblik. Stisneš Q i odabereš što hoćeš.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zato kaj previse tog ima i zauzme pola ekrana kad se upali,najbolje je ovo ko dosad sa q raditi sve + imas te dodatne 2 naredbe kao shortcut na keyboardu.Ovak kak sam reko izbjego vi se voice spam i bila bi opet dobra timska komunikacija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 14:34 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
kach kaže...

Zato kaj previse tog ima i zauzme pola ekrana kad se upali,najbolje je ovo ko dosad sa q raditi sve + imas te dodatne 2 naredbe kao shortcut na keyboardu.Ovak kak sam reko izbjego vi se voice spam i bila bi opet dobra timska komunikacija.

Kakav Voice Spam. LOL Odi odigraj rundu u Battlefield-u 2 i nitko ne spamma. I ako spamma imas anti-spam protection Ne mozes 100 puta u sekundi nesto rec nego ti zablokira chat na 10-ak sekundi.

www.facebook.com/Battlefield3.Info
16 godina
moderator
Battlefield 3

Vidjet ćemo drugi tjedan na gayscomu dal ima commo rose il ne.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja znam samo da je na alphi na njihovom suportu ljudi i ljudi glasalo za comm rose,a sada se zale ,to je savrsen primjer kad covjek ne zna sto hoce.
14 godina
protjeran
Angelx kaže...
Ja znam samo da je na alphi na njihovom suportu ljudi i ljudi glasalo za comm rose,a sada se zale ,to je savrsen primjer kad covjek ne zna sto hoce.

Ko se žali? Ja samo vidin da se kach žali iz nekog suludog razloga. 

16 godina
neaktivan

Njega sam uzeo za primjer.Iako mu je netko u posljednjim postovima ljepo objasnio da se nece moci spamat jer nakon toga zablokira chat.Ne znam uopce u cemu je problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 20:00 (Angelx).
16 godina
neaktivan
Angelx kaže...
Njega sam uzeo za primjer.Iako mu je netko u posljednjim postovima ljepo objanio da se nece moci spamat jer nakon toga zablokira chat.Ne znam uopce u cemu je problem.

ma neka stave sve sto se moze, od viška glava ne boli. ali jedino što bi želio da uvedu, a to je VOTE KICK. ponekad kad nema admina bi dobro došlo.

17 godina
neaktivan
kach kaže...

Nemaju konzole dosta tipki za tak nešto {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma koga briga za konzole,ja sam zelim da nebude tak prenatrpan meni od commo rosa,bolje mi je ovo sa q + dodatno te 2 naredbe i mislim bi to bilo dosta za neki takticki  timski napad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 15:35 (kach).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

Mislim budući da je prošlo godina i godina od BF1942, BF2 i BF2142 da je DICE našao način kako izbjeći da bude voice spama, u Bad Company 2 kad ste pitali nekoga ammo/medic/request pickup onda su to čuli samo on i igrači u neposrednoj blizini. Vjerujem da će tako biti i sa BF3 ComRoseom.

OK, jedna obavijest; postoji stranica na facebooku (http://www.facebook.com/BF3Countdown) "Battlefield 3 Countdown".

Za 400 like-ova je bio Beta Key giveaway, sada će biti i za 500, ali prvo moramo doći do 500.

Ako imate FB i želite BF3 Beta Key (recimo, ja ga želim xD) i vi pomozite da dođemo do tu. (čitaj: pomozite mi da dobijem beta key)

i ako imam taj beta key di cu s njim?

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/ps3/crofck007/][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean5/ps3/crofck007.png[/img][/url]
14 godina
protjeran
ranko091 kaže...
Angelx kaže...
Njega sam uzeo za primjer.Iako mu je netko u posljednjim postovima ljepo objanio da se nece moci spamat jer nakon toga zablokira chat.Ne znam uopce u cemu je problem.

ma neka stave sve sto se moze, od viška glava ne boli. ali jedino što bi želio da uvedu, a to je VOTE KICK. ponekad kad nema admina bi dobro došlo.

E da ga bar stave.

14 godina
protjeran
ToMisLaW kaže...
roko121roko kaže...

Ako imate FB i želite BF3 Beta Key (recimo, ja ga želim xD) i vi pomozite da dođemo do tu. (čitaj: pomozite mi da dobijem beta key)

i ako imam taj beta key di cu s njim?

Kako misliš di ćeš s njin? Igrat ćeš betu kad je izbace eto di ćeš s njin. 

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne vidim svrhu toga. Beta će biti otvorena i svi će dobiti key.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Masta1 kaže...

Ne vidim svrhu toga. Beta će biti otvorena i svi će dobiti key.

betu će prvo dobiti oni koji su napravili preorder na originu BF3 limited edition ili oni koji imaju moh.

Potom ce dobiti ostatak korisnika.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Experience Everything. Sacrifice Nothing. Play Fully Loaded. Get yourself “Fully Loaded” to experience this year’s hottest games on the PC! Visit us in the PC Freeplay Area on Level 6 at PAX Prime to experience the unreleased, highly-anticipated game, Battlefield 3, the way it’s meant to be played: On “Fully Loaded” PCs featuring two NVIDIA GeForce GTX 580s in SLI, provided by Maingear. Enter the daily 12v12 single player tournament to win some great prizes – a grand prize winner will be selected each day. These Fully Loaded systems are also available every day for free play so you can polish your tactics. Visit the PC Freeplay Area on Level 6 for details. Other Ways to Win with NVIDIA at PAX Prime Didn’t get to school the other kids at Battlefield 3? Don’t fret – there are other ways to win: 1. Are You My Match? It’s not a love connection, but it’s darn close. Here’s what you do: A) Look for an NVIDIA tattoo sticker in your show bag and wear it. NVIDIA B) Find an NVIDIA staffer (bright green t-shirts) located at one of our partner booths and see if your tattoo number matches the t-shirt number. NVIDIA Fully Loaded C) If your numbers match, both of you come to the PC Freeplay Area on level 6 to redeem your prize. Prizes include 3D Vision Kits, GeForce GTX 550 graphics cards, game codes, PC gaming peripherals, cooling systems and more! 2. Wear It Proud! Were you lucky enough to score an NVIDIA shirt or hat from previous contests? As long as it has an NVIDIA logo, wear it! NVIDIANs will be roaming around PAX (and even out around Seattle at night) searching for people proudly sporting our logo, new or old. No gear? Tattoo stickers or body paint will do too… Get randomly selected to be handed a prize ON THE SPOT. 3. The “Golden Ticket” Look inside your show bag and see if you are one of five lucky winners to receive a fabulous prize…just because! What you win is listed on your “golden ticket” and prizes can be picked up in the PC Freeplay Area on level 6. 4. Random Contests…Just Because We (and You) Are Sick in the Head Random shenanigans for giggles and prizes located in the PC Freeplay Area on level 6. Seriously. Just stop and listen for announcements on what to do next to win. Thank You To Our Partners All around the PAX Prime, you’ll find our partner booths - including system builders, graphics card manufacturers, memory suppliers, case manufacturers, peripherals, game publishers, and more – all here to show you why playing on a PC is absolutely the best gaming experience on Earth, and just how easy it is to buy or build your own fully loaded gaming system, no matter what your budget is.

EDIT: link- http://www.nvidia.com/object/pax-prime.html

{#}Baš i nisam previše skužio

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 21:22 (CodEA).

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, dobit će čak 2 dana prije. Mislim da to nikom ne igra veliku ulogu...

16 godina
moderator
k1klop kaže...

Da, dobit će čak 2 dana prije. Mislim da to nikom ne igra veliku ulogu...

Bilo je tipova koji su kupovali MOH zbog bete(neki su dali i 30€ za MOH),siguran sam da će puno ljudi dati 350kn na originu samo da igraju dva dana prije svih betu.

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 3

Gledaj da ce dosta ekipe kupit tamo da u beti mogu vidjet kakve su mape i kako funkcionira to sve. Zasto ne? Kad se ima,nije bad. ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
drahic kaže...

Gledaj da ce dosta ekipe kupit tamo da u beti mogu vidjet kakve su mape i kako funkcionira to sve. Zasto ne? Kad se ima,nije bad. ;)

Ma da,al za 48h će svi vidjet kakve su mape i to :)

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
drahic kaže...

Istina,strpiš se 2 dana,big deal,bezveze su bacili lovu kojom su kupili moh le.

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
15 godina
Tommy_123 kaže...
pirat kaže...
drahic kaže...

Istina,strpiš se 2 dana,big deal,bezveze su bacili lovu kojom su kupili moh le.

Možda im se igra svidjela pa nisu bacili lovu :)

17 godina
neaktivan
Ko ne voli commo rose dobit će instant ban s BUG servera. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
Battlefield 3

zalosno je da se na takav nacin mora prodavati moh.na sta su spali

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice