TO TI JE TVOJ MOD ZA PRAVE MUŠKE HAHAHAHAHAHAH zc_someone imas kaj mozda za rec? recimo da se meni ispricas i kazes bio si u pravu HC je za muske a normal je za PI*KE?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema PB veze sa registracijom pogodka u igri.
A čuj nakon 450h igre primjetio sam da s lagom i hitboxom imam problema na apsolutno svakom serveru na kojem sa igrao osim onima na kojima je PB bio isključen.
Tko je konkretno kriv u to ne ulazim. Ali u BC2 je uz PB bilo vezano puno problema. Čak i onaj po meni najgori, da se igra smrzava jer su realtek driveri i PB u konfliktu.
EDIT: Doduše slažem se s tobom da PB sam po sebi i nije potpuno kriv. U Vientamu s hitboxom i lagom nema problema a jedina razlika koju ja znam u odnosu na BC2 je da Vietnam koristi dorađeni Forsbite engine iz novog MoHa. Pa bi za probleme u BC2 prije mogli okriviti DICE a ne PB.
znaci ne vjerujem kak vam se da igrat sa tim spotanjem kaj nije to pickinsi malo al sad ozbiljno? lik sjedi i ubija iz grmlja trokutice pa strasno ....
znaci ne vjerujem kak vam se da igrat sa tim spotanjem kaj nije to pickinsi malo al sad ozbiljno? lik sjedi i ubija iz grmlja trokutice pa strasno ....
strašno je to što u HC-u moš ubit nekoga ak ga pogodiš luftericom u mali prst,tolko od mene....
Meni ni ne smeta toliko taj spoting,a to je i jedina mana u Normal modu,a sto se tice komentara od Domi-a pa takv.....(pa on igra HC,znate odmah šta je on :)
Nakon što sam ti sto puta ponovio daj već jednom zapamti da je HC za pič**ce (poput npr. tebe, a čime se očito i ponosiš o.O) samo zato JER IMAŠ 60% ZDRAVLJA I RADI NIČEG DRUGOG. Pa i njub (ko npr. ti) može ubiti koga hoće jer ne mora znati ciljati. Također sam ti sto puta rekao da ima i normal servera bez 3D spotinga i da ja preferiram igrati na njima. Zbilja mi se više ne da to objašnjavati jer ti očito to svaki put preleti iznad glave.
Pa tako će i biti u BF3
Jer ima kojih novosti o vozilima u BF3 kakva će bit oće li bit poboljšana i itd.?
Hoće li biti otvorena beta kao što je bilo i za Medal of Honor?
Hvala!
Hvala!
Da.
Hvala!
Da, pročitaj par stranica unazad.
...a kao drugo HC mod igraju samo igraci koji imaju skilla...
Da bi ti ta tvrdnja stajala prestani igrati HC
...a kao drugo HC mod igraju samo igraci koji imaju skilla...
Da bi ti ta tvrdnja stajala prestani igrati HC
još uvijek ne razumijem što je to "problem" igrati HC. Sve je isto kao i u Normal. osim šta nema "pomagala"!
čemu ta silna svađa. Ja igram i Normal i HC, i jedan i drugi imaju svoje kvalitete. Normal igram u velikim bitkama, serveri 24 - 32 igrača, a HC igram na malim serverima 12 - 16 igrača. I jedino tako mi je zanimljivo. I zabavno na kraju. Neznam u čemu je problem igrati oba moda...
BF nije BF bez spotanja. Toliko od mene, odoh sad na BF2.
To je istina,al tu je u pitanju 3d spotanje.BF2 ga nema :)
Meni spot stvarno pomaže jer teško uočavam neprijatelja i njihove uniforme (a je*eš ćorav sam).
Osobno samo gledam od kud tko puca pa se po tome nekako navigiram, te čim ugledam nekog prije nego zapucam ga označim sa q (u slučaju da za*ebem kill da ga moji mogu silovat )
Ni jedan nije crnac,u BC2 je bilo crnaca a ovdje svi bjelci.
Sad zbog toga razmišljam da otkažem svoj preorder
Ima još evo ameri obicna verzija i spectat verzija
Ima još evo ameri obicna verzija i spectat verzija
druga je sugurno fake,recon fura Misfits rukavice, za crnce i dont give a shit,svejedno mi je.
mogli su barem staviti da se ingame random mijenjaju lica za svaku klasu.kakvu customizaciju su ono spominjali?dogtag,eventualno ime na odori i ?ne trebaju nam poniji na puškama ali barem da si stavim brčine pa hebemu ne tražim rpg ali ipak daj 2011 je.
Ni jedan nije crnac,u BC2 je bilo crnaca a ovdje svi bjelci.
Sad zbog toga razmišljam da otkažem svoj preorder
Racizam nema što sad im obama neče kupit igru.
Nema PB veze sa registracijom pogodka u igri.
A čuj nakon 450h igre primjetio sam da s lagom i hitboxom imam problema na apsolutno svakom serveru na kojem sa igrao osim onima na kojima je PB bio isključen.
Tko je konkretno kriv u to ne ulazim. Ali u BC2 je uz PB bilo vezano puno problema. Čak i onaj po meni najgori, da se igra smrzava jer su realtek driveri i PB u konfliktu.
EDIT: Doduše slažem se s tobom da PB sam po sebi i nije potpuno kriv. U Vientamu s hitboxom i lagom nema problema a jedina razlika koju ja znam u odnosu na BC2 je da Vietnam koristi dorađeni Forsbite engine iz novog MoHa. Pa bi za probleme u BC2 prije mogli okriviti DICE a ne PB.
Engine za MOH / BC2 / Vietnam je isti, potvrđeno iz pouzdanog izvora.
Hitreg na MOH-u i Vietnamu radi odlicno, zato jer je tamo destrukcija svedena na minimum ili je gotovo pa i nema, to je veliki offload za game server.
Za sve one koje zanima kako radi sistem pre ordera na base hostu,porazgovaro sam malo s stricekom iz base hosta i on veli:
Dok napravite narudzbu na mail ce Vam doci podatci za uplatu. Nakon sto uplatite i dok uplata bude proknjizena, Vas status narudzbe ce biti promijenjen u "Predbiljezba" (a status narudzbe mozete vidjeti dok se prijavite na nasu stranicu) te to znaci da je jedan primjerak igre rezerviran za Vas.
Biti ce popusta kroz par tjedana.
Tocno, igra ce se aktivirati preko Origina i postoji velika sansa da CD Keyeve pocnemo isporucivati dan prije sluzbenog izlaska igre kako bi ste igru mogli igrati na sam dan izlaska.
Ja preordo dok je Limited Edition bio 190 kn
Engine za MOH / BC2 / Vietnam je isti, potvrđeno iz pouzdanog izvora.
Hitreg na MOH-u i Vietnamu radi odlicno, zato jer je tamo destrukcija svedena na minimum ili je gotovo pa i nema, to je veliki offload za game server.
Kako onda objasniti očajan hitreg na hrvatskom squad rush serveru. 8 medica na mapi, nema destrukcije, a hitereg živa jeza. ?!
“Battlefield players are among the most loyal out there. Our games are literally played for years by our hardcore fans, and we want to actively support that. There should always be something left to achieve in Battlefield 3.”
Read more about unlocks and rewards in Battlefield 3 on our official blog:
http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/08/05/bb.aspx