mi može netko odgovoriti di da ubacim save-ove:
1.save
1.save.metadata
1.save
1.save.metadata
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWlya2Vja2lsbGVy\4
mi može netko odgovoriti di da ubacim save-ove:
1.save
1.save.metadata
1.save
1.save.metadata
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWlya2Vja2lsbGVy\4
Samo da javim da je izašo novi update i da igra ponovo radi, DRM je u pogonu. Fiiinnnaaalllyyyy!!!!! XD
e aj nek neko postavi screenshot ac-a2
Zasto je tema o jednoj genijalnoj i odlicnoj igri postala rasprava o piratima i njihovim organizacijama.
dobro pitanje
a sta da raspravljamo niko nemoze igrat i niko nije lud da kupuje iz nekoliko razloga al najvazniji je da DRM radi probleme i to teske legalnim kupcima
Zasto je tema o jednoj genijalnoj i odlicnoj igri postala rasprava o piratima i njihovim organizacijama.
pitaj ubisoft
pitaj ubisoft
Ljudi stite svoj proizvod kao sto bi i ti stitio svoj kucni prag da neko nelegalno ulazi/izazi nego neke ljude previse boli to sto nemogu za 40 kuna da igraju mega hit na koju su ulozene nenormalne cifre u izradi. . .
pitaj ubisoft
Ljudi stite svoj proizvod kao sto bi i ti stitio svoj kucni prag da neko nelegalno ulazi/izazi nego neke ljude previse boli to sto nemogu za 40 kuna da igraju mega hit na koju su ulozene nenormalne cifre u izradi. . .
40 kn???
Brate moj cijena je 50 eura + tome sto je u mom gradu nece bit jos barem mjesec dana....toliko o tome...
I nenormalne cifre u izradi zaštite koja diskriminira legalne kupce.
Meni ni iz džepa ni u džep - nit ću skinuti pirata, nit ću kupiti igru jer me AC nikad nije zanimao.
40 kn???
Brate moj cijena je 50 eura + tome sto je u mom gradu nece bit jos barem mjesec dana....toliko o tome...
Pirat platis oko 40 kuna, vecina ljudi koji rage rade u temi su cisti pirati koji ni u jednom trenu nisu ni bili zainteresirani da kupe orginal. (Cast izuzetcima)
40 kn???
Pirat platis oko 40 kuna, vecina ljudi koji rage rade u temi su cisti pirati koji ni u jednom trenu nisu ni bili zainteresirani da kupe orginal. (Cast izuzetcima)
a kako je krenulo sa ovim DRM sistemom,i oni što su mislili kupiti original predomislili su se
3 stranice spama i rasprave koja će krakerska grupa prva razbit zaštitu?!
Slijedeći offtopic i bit če tamnih kartona!
pitaj ubisoft
40 kn???
naravno ali samo u retardiranoj hrvatskoj jbt,ameri istu igru plate 23 dolara
Ima li itko da igra original pa prenese kakva je igra? :)
http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed2/index.html?tag=topten;available;2
Game spot dao slabiju ocjenu u recenziji zbog DRM zastite.
Igraci pak nisu bili toliko blagi i totalno su srusili ocjenu.
Ovo je odraz te njihove fasisticke DRM zastite.
Gamespot ocjena - 8.0
User ocjena - 4.3 i jos u padu
Edit: Sad je palo sa 4.4 na 4.3 i jos pada. :P
http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed2/index.html?tag=topten;available;2
Gamespot ocjena - 8.0
User ocjena - 4.4 i jos u padu
Citat iz recenzije:
This is one kind of leap of faith. Putting up with this game's copy protection is another.
Sama igra izgleda dobro, ali cijena i zaštita će ju zeznuti.
Gamespot ocjena - 8.0
Citat iz recenzije:
This is one kind of leap of faith. Putting up with this game's copy protection is another.
Ne kužim zašto se svi žale zbog cijene pa igra košta isto ko i svaka druga nova osim MW2
Gamespot ocjena - 8.0
Citat iz recenzije:
Ne kužim zašto se svi žale zbog cijene pa igra košta isto ko i svaka druga nova osim MW2
Na game.co.uk je oko 230kn+poštarina, ali pretpostavljam da amere smeta to što je 10$ skuplja; pretpostavljam da nije stvar novaca jer 10$ im ne bi trebala biti tolika razlika, nego je stvar principa. Što to (osim copy protectiona koji sjebava legalnog kupca) Ubisoft tebi nudi za tih dodatnih 10$?
no... je ko igro creeda????
40 kn???
evo ja znam gdje ima za 290 kuna i mozes ju imat vec u ponedjeljak, ak te zanima javi na PM
original naravno!
btw igra je prva liga, mada... nije baš "moj žanr"....
Na game.co.uk nabaviš je za 215kn + poštarina.
Vidio sam screenshotove i gameplaye i mislim da mogu slobodno reć da je to jedna od najboljih igrice (ako ne i najbolja) igra koju sam igrao. Ali pošto je ubisoft zafrknuo sve sa zaštitom, još razmišljam dal da ju kupim.
Negdje sam procitao da MISIJE (ukljucujuci i animus) nisu na cd-u nego na njihovom serveru pa je u tome ocito problem.
Negdje sam procitao da MISIJE (ukljucujuci i animus) nisu na cd-u nego na njihovom serveru pa je u tome ocito problem.
Šta je onda onih 6-7gb igre?Samo mape?
Još jedna glupost Ubisofta i njihovog DRM-a(ako je to točno).
Znači još malo pa će se moći i igrat odpočetka.
Mozda XD
da DRM je najnovija zastita o kojoj puno trebaju saznati...i mozda zele da prva igra s DRM-om radi savrseno pa trebaju vise vremena...
DRM = zaštita
DRM nije vrsta zaštite, DRM je generalni naziv za sve načine zaštite autorskih prava i prava korištenja - Digital Rights Managment.
da DRM je najnovija zastita o kojoj puno trebaju saznati...i mozda zele da prva igra s DRM-om radi savrseno pa trebaju vise vremena...
Scena nije istraživački projekt, već utrka. Tu je natjecanje ko prvi napravi. A onda kasnije ide nuke/unnuke itd.
Uglavnom - razor je i prije prvi izdavao igre koje nije gotovo ništa znao (modern warfare 2 je najbolji primjer - razor je dosta loš i neiskusanpo crackanju steam igri. Zna se da je skidrow kasnije izbacio verziju koja nije zahtijevala steam).
I za ovog bisera koji baljezgari o facebuku: Razor1911 je grupa koja je preživjela sve antipiratske operacije (jedna od rijetkih, ako ne i jedina). Neki su dobili višegodišnje zatvorske kazne. A ti tvrdiš da oni ili ovi koji su to izbjegli nošalantno po facebuku piskaraju tebi o updateovima. Razmisli malo tom svojom glavom...
Inače isprobao sam igru i nije mi se posebno svidjela i osvojila me. I da mi je najbolja igra koju sam ikada zaigrao dvaput bi razmislio o kupnji zbog ove drakonske zaštite. A ovako su me s (po mome mišljenju) prosječnom igrom poštedili razmišljanja.
Svima kojima je igra odlična i sviđa vam se - želim vam da uživate u njoj i da imate što manje problema s tom zaštitom.
Ako se ova zastita ne probije, a sve mi se cini da nece, onda ce ju sve gamerske kuce koristit tu zastitu.
Pitanja za one koji su odigrali bar nešto:
Da li je igra opet repetitivna, jer jedinica mi je možda najrepetitivnija igra koju sam igrao.I
I da li su maknuli one retardirane osobe koje te guraju i napadaju. Ako me nešto iživciralo u igrama onda je to kad bježiš i onda te taj retard napadne. Mislim što bi trebali povjerovati da u gradu od kojih tisuću ljudi ima 200-ak retarda....
Oni prosci su realniji ali i oni brzo naživciraju.
I da li su maknuli one retardirane osobe koje te guraju i napadaju. Ako me nešto iživciralo u igrama onda je to kad bježiš i onda te taj retard napadne. Mislim što bi trebali povjerovati da u gradu od kojih tisuću ljudi ima 200-ak retarda....
Oni prosci su realniji ali i oni brzo naživciraju.
Uuu, kako sam to mrzio! Ne znam da li su me više iživcirali beggari ili oni pijanci - valjda je to ispravljeno nekako.
I još jedna stvar, može li se na početku svake misije prekinuti dijalog i ima li na kraju igre free roam?
Jer kad sam u AC 1 završio igru, htio sam free roamat, a kako te opcije nije bilo, išao bih igrati zadnju misiju.
Problem je bio u tome što se dijalog između glavnog lika i Al Mualima nije mogao preoskočiti, nego sam ga svaki put trebao slušati(a dosta je dug) - nakon nekog vremena sam ga znao napamet. Eto, valjda toga nema u AC 2.