Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Assassins Creed 2
XXL Gamer kaže...

mi može netko odgovoriti di da ubacim save-ove:

1.save

1.save.metadata

1.save

1.save.metadata

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWlya2Vja2lsbGVy\4

My xf.mirkeckiller
16 godina
Assassins Creed 2

Samo da javim da je izašo novi update i da igra ponovo radi, DRM je u pogonu. Fiiinnnaaalllyyyy!!!!! XDBelji se

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 18:36 (Viziman).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

e aj nek neko postavi screenshot ac-a2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Zasto je tema o jednoj genijalnoj i odlicnoj igri postala rasprava o piratima i njihovim organizacijama.

dobro pitanje

a sta da raspravljamo niko nemoze igrat i niko nije lud da kupuje iz nekoliko razloga al najvazniji je da DRM radi probleme i to teske legalnim kupcima

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 21:32 (TopForumaš).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Zasto je tema o jednoj genijalnoj i odlicnoj igri postala rasprava o piratima i njihovim organizacijama.

pitaj ubisoft

http://www.razor1911.com/demo/ /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

pitaj ubisoft

Ljudi stite svoj proizvod kao sto bi i ti stitio svoj kucni prag da neko nelegalno ulazi/izazi Namigiva nego neke ljude previse boli to sto nemogu za 40 kuna da igraju mega hit na koju su ulozene nenormalne cifre u izradi. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

pitaj ubisoft

Ljudi stite svoj proizvod kao sto bi i ti stitio svoj kucni prag da neko nelegalno ulazi/izazi Namigiva nego neke ljude previse boli to sto nemogu za 40 kuna da igraju mega hit na koju su ulozene nenormalne cifre u izradi. . .

40 kn???

Brate moj cijena je 50 eura + tome sto je u mom gradu nece bit jos barem mjesec dana....toliko o tome...

16 godina
odjavljen
D3ViL kaže...

I nenormalne cifre u izradi zaštite koja diskriminira legalne kupce.

Meni ni iz džepa ni u džep - nit ću skinuti pirata, nit ću kupiti igru jer me AC nikad nije zanimao.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
-Desmond- kaže...
D3ViL kaže...

40 kn???

Brate moj cijena je 50 eura + tome sto je u mom gradu nece bit jos barem mjesec dana....toliko o tome...

Pirat platis oko 40 kuna, vecina ljudi koji rage rade u temi su cisti pirati koji ni u jednom trenu nisu ni bili zainteresirani da kupe orginal.  (Cast izuzetcima)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
-Desmond- kaže...
D3ViL kaže...

40 kn???

Pirat platis oko 40 kuna, vecina ljudi koji rage rade u temi su cisti pirati koji ni u jednom trenu nisu ni bili zainteresirani da kupe orginal.  (Cast izuzetcima)

a kako je krenulo sa ovim DRM sistemom,i oni što su mislili kupiti original predomislili su se

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

3 stranice spama i rasprave koja će krakerska grupa prva razbit zaštitu?!

Slijedeći offtopic i bit če tamnih kartona!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

9 0 hvala 0
17 godina
-Desmond- kaže...
D3ViL kaže...

pitaj ubisoft

40 kn???

naravno ali samo u retardiranoj hrvatskoj jbt,ameri istu igru plate 23 dolara

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 22:48 (R4zOR229).
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ima li itko da igra original pa prenese kakva je igra? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nevjerujem da je netko kupio igru...
17 godina
Assassins Creed 2

http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed2/index.html?tag=topten;available;2

Game spot dao slabiju ocjenu u recenziji zbog DRM zastite.

Igraci pak nisu bili toliko blagi i totalno su srusili ocjenu.

Ovo je odraz te njihove fasisticke DRM zastite.

Gamespot ocjena - 8.0

User ocjena - 4.3 i jos u padu

Edit: Sad je palo sa 4.4 na 4.3 i jos pada. :P

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 10:30 (Psiho246).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed2/index.html?tag=topten;available;2

Gamespot ocjena - 8.0

User ocjena - 4.4 i jos u padu

Citat iz recenzije: 

This is one kind of leap of faith. Putting up with this game's copy protection is another.

Sama igra izgleda dobro, ali cijena i zaštita će ju zeznuti.

17 godina
neaktivan
Dojo kaže...
Psiho246 kaže...

Gamespot ocjena - 8.0

Citat iz recenzije: 

This is one kind of leap of faith. Putting up with this game's copy protection is another.

Ne kužim zašto se svi žale zbog cijene pa igra košta isto ko i svaka druga nova osim MW2

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Igor kaže...
Dojo kaže...
Psiho246 kaže...

Gamespot ocjena - 8.0

Citat iz recenzije: 

Ne kužim zašto se svi žale zbog cijene pa igra košta isto ko i svaka druga nova osim MW2

Na game.co.uk je oko 230kn+poštarina, ali pretpostavljam da amere smeta to što je 10$ skuplja; pretpostavljam da nije stvar novaca jer 10$ im ne bi trebala biti tolika razlika, nego je stvar principa. Što to (osim copy protectiona koji sjebava legalnog kupca) Ubisoft tebi nudi za tih dodatnih 10$?

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

no... je ko igro creeda????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...

40 kn???

evo ja znam gdje ima za 290 kuna i mozes ju imat vec u ponedjeljak, ak te zanima javi na PM

original naravno!

btw igra je prva liga, mada... nije baš "moj žanr"....

BUG 200/201, najsss!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 9:28 (Vicko).
15 godina
neaktivan

Na game.co.uk nabaviš je za 215kn + poštarina.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Vidio sam screenshotove i gameplaye i mislim da mogu slobodno reć da je to jedna od najboljih igrice (ako ne i najbolja) igra koju sam igrao.Smijeh Ali pošto je ubisoft zafrknuo sve sa zaštitom, još razmišljam dal da ju kupim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 19:11 (djdragon95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Negdje sam procitao da MISIJE (ukljucujuci i animus) nisu na cd-u nego na njihovom serveru pa je u tome ocito problem.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Negdje sam procitao da MISIJE (ukljucujuci i animus) nisu na cd-u nego na njihovom serveru pa je u tome ocito problem.

Šta je onda onih 6-7gb igre?Samo mape?

Još jedna glupost Ubisofta i njihovog DRM-a(ako je to točno).

Punk's not dead!!!!
15 godina
neaktivan
djdragon95 kaže...

Znači još malo pa će se moći i igrat odpočetka.Smijeh

Mozda XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
decko1987 kaže...

da DRM je najnovija zastita o kojoj puno trebaju saznati...i mozda zele da prva igra s DRM-om radi savrseno pa trebaju vise vremena...

DRM = zaštita

DRM nije vrsta zaštite, DRM je generalni naziv za sve načine zaštite autorskih prava i prava korištenja - Digital Rights Managment.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 20:28 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

da DRM je najnovija zastita o kojoj puno trebaju saznati...i mozda zele da prva igra s DRM-om radi savrseno pa trebaju vise vremena...

Scena nije istraživački projekt, već utrka. Tu je natjecanje ko prvi napravi. A onda kasnije ide nuke/unnuke itd.

Uglavnom - razor je i prije prvi izdavao igre koje nije gotovo ništa znao (modern warfare 2 je najbolji primjer - razor je dosta loš i neiskusanpo crackanju steam igri. Zna se da je skidrow kasnije izbacio verziju koja nije zahtijevala steam).

I za ovog bisera koji baljezgari o facebuku: Razor1911 je grupa koja je preživjela sve antipiratske operacije (jedna od rijetkih, ako ne i jedina). Neki su dobili višegodišnje zatvorske kazne. A ti tvrdiš da oni ili ovi koji su to izbjegli nošalantno po facebuku piskaraju tebi o updateovima. Razmisli malo tom svojom glavom...

Inače isprobao sam igru i nije mi se posebno svidjela i osvojila me. I da mi je najbolja igra koju sam ikada zaigrao dvaput bi razmislio o kupnji zbog ove drakonske zaštite. A ovako su me s (po mome mišljenju) prosječnom igrom poštedili razmišljanja.

Svima kojima je igra odlična i sviđa vam se - želim vam da uživate u njoj i da imate što manje problema s tom zaštitom.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ako se ova zastita ne probije, a sve mi se cini da nece, onda ce ju sve gamerske kuce koristit tu zastitu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Pitanja za one koji su odigrali bar nešto:

Da li je igra opet repetitivna, jer jedinica mi je možda najrepetitivnija igra koju sam igrao.I

I da li su maknuli one retardirane osobe koje te guraju i napadaju. Ako me nešto iživciralo u igrama onda je to kad bježiš i onda te taj retard napadne. Mislim što bi trebali povjerovati da u gradu od kojih tisuću ljudi ima 200-ak retarda....

Oni prosci su realniji ali i oni brzo naživciraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
wyks kaže...

I da li su maknuli one retardirane osobe koje te guraju i napadaju. Ako me nešto iživciralo u igrama onda je to kad bježiš i onda te taj retard napadne. Mislim što bi trebali povjerovati da u gradu od kojih tisuću ljudi ima 200-ak retarda....

Oni prosci su realniji ali i oni brzo naživciraju.

Uuu, kako sam to mrzio! Ne znam da li su me više iživcirali beggari ili oni pijanci - valjda je to ispravljeno nekako.

I još jedna stvar, može li se na početku svake misije prekinuti dijalog i ima li na kraju igre free roam?

Jer kad sam u AC 1 završio igru, htio sam free roamat, a kako te opcije nije bilo, išao bih igrati zadnju misiju.

Problem je bio u tome što se dijalog između glavnog lika i Al Mualima nije mogao preoskočiti, nego sam ga svaki put trebao slušati(a dosta je dug) - nakon nekog vremena sam ga znao napamet. Eto, valjda toga nema u AC 2.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice