Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
naxeem kaže...

To su prastare vijesti. Populacija je krajem prošle godine počela rasti i vratilo se jako puno igrača, a za razliku od Warhammera koji je u konstantnom padu populacije, AoC populacija raste iz tjedna u tjedan.

Točno. A i ne gledaju se vijesti da bi volio igru.

Sad kad su ljudi sve više zasićeni WoWom ostaje raspodjela većine igrača na tri najjače MMOG - LotRO, AoC i WAR. 

LotRO - uvijek će imati zdravu populaciju, ali ne previše onih koji baš i ne vole Tolkienov setting.

WAR - mislim da će se zbog zastarjele grafike zadržati na omanjem broju obožavatelja Warhammer settinga, opet nedovoljno za nekakve masovne ratove.

AoC - s novim sadržajima, najboljom i vrlo drugačijom grafikom i različitim sustavom borbe, igra dolazi u svoju zrelost, pa se tu očekuje vrlo jaka i zdrava populacija.

Tu i tamo će oscilirati popuarnost dolaskom novih MMO igara, ali mislim da će ove tri legende ostati.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

To su prastare vijesti. Populacija je krajem prošle godine počela rasti i vratilo se jako puno igrača, a za razliku od Warhammera koji je u konstantnom padu populacije, AoC populacija raste iz tjedna u tjedan.

ufff jako mi je drago zbog tog. jer se u AOC-u vidi očit trud ekipe iz Funcoma i bilo bi mi žao da tako perspektivan mmorpg zamre. jer se prije il poslije namjeravam vratit u igru.
LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 54 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 45
17 godina
Snyder kaže...

samo da ne nestanes iz igre :)

evo jucer, napokon, ubili gargoyle mastera u BRC W1, mucili se vec par tjedana oko njega...

Super, GZ.
Ma kakvo nestajanje, igram 30 godina pa cu i dalje :)
Mala oce 10 dana gimnastike a za ne falit u tom stanu nema telefona a kamoli netaŠutim
Ovo sam na poslu pa koristim net da bacim oko na forum.
Uskoro se vidimo, i da, ubacit ces mi u guild mog drugog chara (muskarcina) assassin 28lvl?
cya
madafaka
17 godina
Faerdhur kaže...
naxeem kaže...

Točno. A i ne gledaju se vijesti da bi volio igru.

Sad kad su ljudi sve više zasićeni WoWom ostaje raspodjela većine igrača na tri najjače MMOG - LotRO, AoC i WAR. 

LotRO - uvijek će imati zdravu populaciju, ali ne previše onih koji baš i ne vole Tolkienov setting.

WAR - mislim da će se zbog zastarjele grafike zadržati na omanjem broju obožavatelja Warhammer settinga, opet nedovoljno za nekakve masovne ratove.

AoC - s novim sadržajima, najboljom i vrlo drugačijom grafikom i različitim sustavom borbe, igra dolazi u svoju zrelost, pa se tu očekuje vrlo jaka i zdrava populacija.

Tu i tamo će oscilirati popuarnost dolaskom novih MMO igara, ali mislim da će ove tri legende ostati.

Ovdi nedostaje i EVE online, kvalitetna igra po meni koja ima svoju igracu populaciju.....
madafaka
17 godina
neaktivan

Evo ja bih se vratio igranju AoC-a ali problem je sto nemam instalacijski cd a da dignem sa neta ce trebat vjecnost jer je instalacija poprilicno velika .

Ima li medju vama itko da mi kopira instalaciju ili da mi posalje a ja mu vratim ? Glupo pitanje ali gdje ja zivim nitko tu igru ne igra pa nemam drugog izbora :D

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 54 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 45

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

Solidan promidžbeni filmić, ali nisu uključili napredne grafičke detalje, to me čudi. Igra je izgledala bolje od tog filma na DX9, a sad s DX10 izgleda još bolje.

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
17 godina

Upravo igram AOC trail verziju. Kad sam skidao igrru skinuo sam "full game client".
Sad me zanima dal ikako mogu kupiti samo prepaid bon ili moram kupiti igru sa kutijom??

TNX

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kada napravis trial acc i on nakon 7-10 dana bude ugasen trebas ukucati AoC key koji se dobiva sa igrom i onda dobijes 1 mjesec free

Necu zvaku , hocu kusur !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 19:19 (Xorantu).

0 0 hvala 0
17 godina

Bas razmisljam da kupim igru preko "digital downloada". Malo sam na vagi jer mi se cini da ga bas ne igra previse ljudi iz Hrvatske. Kupiti ili ne pitanje je sadNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima hrpa hrvata na crom serveru, za ostale ne znam :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Faerdhur kaže...

Na ovo sam se, ali doslovno, razvalio od smijeha. Sry, nije baš pristojno od mene, ali stvarno što si napisao...
Moj tip žene? Plug'n'play
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2009 9:42 (Bukva).
17 godina
Bukva kaže...
Faerdhur kaže...

Na ovo sam se, ali doslovno, razvalio od smijeha. Sry, nije baš pristojno od mene, ali stvarno što si napisao...
 Neznam zasto bi to bilo smijesno... Nikad nisam igrao WOW, ali sam zato bio u GW, LOTRO pa i neko vrijeme u raznim besplatnim MMO-ima. Sad sam dobio volju za nekim novim MMO pa sam isprobao WOW te AOC trial. O ukusima se ne raspravlja, ali AOC je svjetlosnim godinama od WAW-a!!!!Cool
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Faerdhur kaže...

Uvijek mi je drago kad nekog nasmijem, na ovaj ili onaj način. Uživaj!

"On the 7th day Heavy Metal is born!" (Dream Evil)
17 godina

Jel zna neko dobar i AKTIVAN guild u AOC-u? Naletio sam na neke likove iz CRO guilda ali sve samo ne HrvatiNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa javi se meni:)
snyder, konobarica, unfortunate : biraj:)

inace, guild je internacionalni, cro je samo jer smo poceli samo hrvati, al od toga nije bilo kruha:)

imas web na www.cro-guild.com

dodao sam neki dan iteme likova koji se vuku sa aoc.yg.com, samo trebas slikati lika u tortageu kod tradera...

17 godina
Snyder kaže...

Pa javi se meni:)
snyder, konobarica, unfortunate : biraj:)

inace, guild je internacionalni, cro je samo jer smo poceli samo hrvati, al od toga nije bilo kruha:)

imas web na www.cro-guild.com

dodao sam neki dan iteme likova koji se vuku sa aoc.yg.com, samo trebas slikati lika u tortageu kod tradera...

Uf ovaj yellow gremlin je dobro zamisljen ali ne funkcionira kako triba :)
 Jos sam 21lvl na njemu iako sam 49lvl, oprema mi je sa tog lvl-a....
 Jel ima neka opcija za update/upgrade ili to ide "automatski"?
madafaka
16 godina
neaktivan

ne ide automatski, moras otici u tortage kod tradera i slikati lika

meni je necro 59 a na yg je jos 17... :(

btw.mogao si to i na nasem forumu pitat:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

TNX. Budem se javil ekipi
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 12:00 (Sova).
16 godina
neaktivan

Zanima me sad igram igru trial vec 2 dana i jako mi se dopala, inace igram gw ( Guild Wars) i sad ako si kupim one pretplatu jel cu mos sa tim likom nastaviti kojeg imam na trialu?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Domek kaže...

Zanima me sad igram igru trial vec 2 dana i jako mi se dopala, inace igram gw ( Guild Wars) i sad ako si kupim one pretplatu jel cu mos sa tim likom nastaviti kojeg imam na trialu?

Uvijek se moze u takvim igrama, ali ne garantiram. Trebao bi moci.
16 godina
neaktivan

Ma da, al bilo bi glupo kad vec daju liku da proba igru igra cijele dane i onda mora napravit novi acc kad mu istece trial acc.

inace igra netko od na chromu? jucer poceo i lvl 13 sam... igra mi je predobra bolja od guild wars. zato ako netko zeli prodajem gw sva 4 nastavka. 

za aoc account.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Domek kaže...

prodajem gw sva 4 nastavka. 

Preporučam ti da ne prodaješ, ako si se dugo trudio, igrao i ako čekaš GW2. Bit će mogućnost transfera nekih stvari iz GW u GW2, vezano uz tvoje postojeće likove.

Imam i ja sva 4 boxa, 5 nabrijanih likova u elitnim armorima, dosta platinuma, ali čekam GW2.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Domek kaže...

prodajem gw sva 4 nastavka. 

Preporučam ti da ne prodaješ, ako si se dugo trudio, igrao i ako čekaš GW2. Bit će mogućnost transfera nekih stvari iz GW u GW2, vezano uz tvoje postojeće likove.

Imam i ja sva 4 boxa, 5 nabrijanih likova u elitnim armorima, dosta platinuma, ali čekam GW2.

Naravno da cekam GW2 al ono sljedeče godine? ako i to bude onda.... a i kad dode ce t obit potpuno nova igra<3 barem se nadam...
17 godina
neaktivan
Domek kaže...
a i kad dode ce t obit potpuno nova igra<3 barem se nadam...

Jeste. Ovo je off-topic, ali GW2 će biti nešto gotovo potpuno drugačije od GW, developeri se jako muče oko pomirivanja klasičnog koncepta MMO koji žele uvesti u GW (otvoreni svijet za razliku od dosadašnjeg udruživanja samo u gradovima, sve tri osi kretanja - skakanje - igrača, itd.) sa stvarima koje čine kvalitetu GW, plus neke sasvim nove stvari. Zagrizli su malo previše, pa kasne, ove je godine rebala ići otvorena beta, ali ništa od toga.

Ali ćeš postignuća i imena svojih sadašnjih likova moći importirati u GW2 i dičiti se time u nekakvom Hall of Heores ili tako nekako...

Sorry za OT, idemo dalje.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
17 godina
neaktivan

Kupio sam igru (cim je izasla) i bila je smece neispolirano. Poceo sam prat prije mjesec i pol, na Cromu se sapirem lvl 52 Bear Shaman (u nekoj gildi Ambrosia ili tako nesta, ne znam bas ljude pa sam random upo da se probam skompat, ima ih pun K pa i nemam previse prijatelja :-) )...I istinski uzivam, kakav WoW kaki bakrači...Sada cekam patch 1.05 i ono da cemo moc radit jednog lvl 50 lika, ne svijda mi se moj shamanko zbo ogranicenog izbora oruzija (samo jedno). Pa cu vjerojatno prec na Conquerera. Na lvlu 40 sam vec imao 3 golda, i kupio si samostalno mounta koji je BTW heeeeben. Istinski uzivam sada u ovoj igri, preporuke i drago mi je da se ljudi vracaju i hvala na ovom topicu di sam vidio da se igra poboljsala i odlucio probat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 17:25 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Ja sam se već vratio i igram neko vrijeme. Igra je sada odlična i sve su puniji serveri. Nisam baš previše aktivan zbog nedostatka vremena, ali trudim se.

17 godina
neaktivan

Tako i ja u 2 mjeseca lvl 52, al ono casual i fun, to mi je odlicno. Totalno relax Osmijeh Koja si ti klasa? Sta opcenito ljudi kazu o Bear Shamanu i tak ono talk o klasama, koje su "najbolje" ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 17:59 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Ja sam još onda dignuo rangera na 80 i raidao onu prvu instancu s rupom u krovu. :) Zadovoljan sam, ok je klasa, sada mislim čak i da rade spellovi xD.

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Istinski uzivam sada u ovoj igri, preporuke i drago mi je da se ljudi vracaju i hvala na ovom topicu di sam vidio da se igra poboljsala i odlucio probat.

I meni je AoC veliko zadovoljstvo, a što je još čudnije za moj melee duh po prvi put u povijesti svog PC igranja sam se oduševio rangerom. Prije su to za mene bili onako, malo suzdržani likovi, vole iz daljine, pussy, ne čuje im se baš nešto oružje, itd. Ali kad sam ovdje u AoC vidio animacije lika, zvuk ubilačkog muškog odapinjanja strijele, pa onaj tracing... poludio sam. Sad sam ostavio tenka na lvl80 samo s jednim komadom elitne opreme, PoMa na lvl50 da čeka, a ranger je sad prva ljubav...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice