Najbolji dio svih blockbuster igara su iščekivanje, nagađanje i mašta. Hladan tuš po izlasku nije takav gušt.:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL, novi patchevi su svi zajedno između 1 i 1.5 GB ! Preko 10.000 datoteka za update! A još nije gotovo skidanje, tako da ne znam kraj.
Cijeli Update Notes je u četiri velika posta.
Svaka čast.
LOL, novi patchevi su svi zajedno između 1 i 1.5 GB ! Preko 10.000 datoteka za update! A još nije gotovo skidanje, tako da ne znam kraj.
Cijeli Update Notes je u četiri velika posta.
Svaka čast.
lag je jucer bio nevjerovatan, valjda su popravili po noci.
probao sam slaughterhouse igrat i ok je, ne znam kaj misle sa onim jajima, pa jucer sam ih skupio za 40-ak silvera u 45min, mislim da ce im malo smanjiti cijenu.
danas idemo na yakhmara, da vidimo dal ga mozemo rusit, nadam se da hocemo
ono prije je bilo nemoguce, pogotovo kad nema dovoljno dpsa za minione
Pored tolikog patcha pravo bi čudo bilo da nema nekog buga ili laga. Ali bitno je da dečki stalno rade na tome i to sve govore javno. Toliki patch je razumljiv za toliku igru i takvu grafičku kompleksnost.
znam, i nek samo rade :)
meni je igra dobra, ne mislim je tak brzo maknut sa harda
dok ne izađu sg ili st online (ako izađu), ne micem se od ovoga, ekipa je dobra, igra je zabavna i to je sve sto mi treba
btw. kupljena je domena za gild, sad je www.cro-guild.com
mozes se javit ak si na crom serveru jos pa se zabavimo malo.
likovi su mi Snyder i Konobarica
Jesu uključili DirectX 10?
mozes se javit ak si na crom serveru jos pa se zabavimo malo.
likovi su mi Snyder i Konobarica

pa ne trebas u gild doc :)
samo se javis pa se zabavimo malo, imam ja jos nesto low lvl likova za igrat. 2 su na 80, 1 na 41, 1 na 21, za razliku od frenda koji ima 7 komada na 80 :)
e da, 41 mi je guard imena Sluga, 21 mi je hox imena Informaticar (automehanicar je bilo zauzeto )
@naxeem: nisu, al budu brzo jer su sve vec postavili u opcije
Jesu uključili DirectX 10?

Očekujem bolje efekete sa svjetlom. Očekujem to da uključim veći AA i očekujem veće performanse za iste grafičke postavke. To je ono što DX10 mora ponuditi.
Btw na kojem serveru ti igraš? Nisam dugo bio u Conanu... kako uopće ide to sa spajanjem danas?
Ah, mislio sam da benchmarkiraš svoj uber-stroj
Ma, imam samo tenka lvl80 na Aquilonia serveru (Abrams), healera lvl50 na Aquilonia (Corax), rangera lvl30+ na Cromu (trenutno ime lika Crnobog), lvl10 assassina na Fury (Thinna, ne igram, slabi su assassini).
Podigneš loader normalno, skineš oko 2 GB patcha (valjda se toliko nisi spajao), i pogledaš na koje servere su ti prebacili tvoje likove. Ako imaš kakvu brojku pored imena lika, morat ćeš preimenovati prije upada.
Na Funcom accountu imaš nove opcije (plaćanje, transfer likova, preimenovanje, itd.). Besplatni transfer lika ti traje još par dana.
Ti igraš negdje?
Serveri su opet down za novi hotfix, očito imaju puno problema s novim patchom, neznam kaj su testirali tolko na test serverima....
Ti igraš negdje?
Ajme.. ja voli PvP...
Ajme.. ja voli PvP...
Ali ja hoćem RP PvP :=)
Ali ja hoćem RP PvP :=)

Dakle... želim PvP server bez obzira jel' RP ili nije iako je RP sasvim OK:)
PvE ne želim - želim realističnu mogućnost da ubijem koga hoću kada hoću.
Dakle... želim PvP server bez obzira jel' RP ili nije iako je RP sasvim OK:)
PvE ne želim - želim realističnu mogućnost da ubijem koga hoću kada hoću.

meni se zbog tih likova koji ne dopustaju ni da quest predas ne sviđa pvp.
evo npr. idem na white sands, lik pita na globalu za grupu, ja mu se javim, lik me pozove u grupu, dođe do mene, izađe iz grupe i ubije me.
onda se stane na res point i ceka, bas lijepo.
HAHAHA
meni se zbog tih likova koji ne dopustaju ni da quest predas ne sviđa pvp.
evo npr. idem na white sands, lik pita na globalu za grupu, ja mu se javim, lik me pozove u grupu, dođe do mene, izađe iz grupe i ubije me.
onda se stane na res point i ceka, bas lijepo.

Shvati da ti to netko može napraviti i IRL. Pozove te u auto i na piće i ti odeš s njim, odveze te negdje, izađete iz auta, sjekirom ti razbije lubanju i popiša se po tvom truplu.
Dakle, sasvim realna situacija. Ne vidim tu ništa strašno problematično. Ne idi sam s nekim na čudna mjesta.
Shvati da ti to netko može napraviti i IRL. Pozove te u auto i na piće i ti odeš s njim, odveze te negdje, izađete iz auta, sjekirom ti razbije lubanju i popiša se po tvom truplu.
Dakle, sasvim realna situacija. Ne vidim tu ništa strašno problematično. Ne idi sam s nekim na čudna mjesta.

To neka riješe mehanikom igre. Čuvari... uostalom gdje je taj bounty sistem koji je najavljivan? - Gdje je to da ja mogu ponuditi nagradu za nečiju glavu i tog nekog onda svi mogu ubiti za nagradu? - To je jedan od najbitnijih elemenata najavljenih u Conanu koji je trebao oživjeti world-wide PvP u MMO igrama i omogućiti da PvP serveri postanu ugodniji i zaista PvP, a ne Ganker versus Victim.
Gdje je to da ja mogu ponuditi nagradu za nečiju glavu i tog nekog onda svi mogu ubiti za nagradu? - To je jedan od najbitnijih elemenata najavljenih u Conanu
Dakle, ti ideš ubiti nekog tko je više od 7 levela ispod tebe i dobiješ oznaku "criminal" (ikona lubanja). To ti traje najprije 10 minuta. Ako ustraješ u svojim "nedjelima" prema manjim levelima dobiješ ikonu dva ukrižena mača i status criminal ti traje duže. Za to vrijeme, kao "kriminalac" ne možeš koristiti legalne putove kretanja i trgovanja, ali zato postoje NPC smuggleri negdje u kutovima mape koji ti prodaju robu i prebacuju te na druge mape. Idiotizam! Kakve su onda kazne gankerima?! Kakve su kazne onima koji na RP serveru napadaju sve i svakog bez RP smisla?! Glup i neodvršen dodatak igri.