Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Najbolji dio svih blockbuster igara su iščekivanje, nagađanje i mašta. Hladan tuš po izlasku nije takav gušt.:)

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 17:19 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LOL, novi patchevi su svi zajedno između 1 i 1.5 GB ! Iznenađen Preko 10.000 datoteka za update! A još nije gotovo skidanje, tako da ne znam kraj.

Cijeli Update Notes je u četiri velika posta.

Svaka čast.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
Faerdhur kaže...

LOL, novi patchevi su svi zajedno između 1 i 1.5 GB ! Iznenađen Preko 10.000 datoteka za update! A još nije gotovo skidanje, tako da ne znam kraj.

Cijeli Update Notes je u četiri velika posta.

Svaka čast.

Ja sam još oko 12 popodne skinul patch i igral. Ima dosta poboljšanja ali i dosta bugova i problema s serverom i trenutno su serveri opet down jer popravljaju te neke najbitnije bugove posle patch. Najveći problem je bil užasan lag, odjednom nisi bil u guildu, nije se moglo uči u grupu ili raid... Nadam se da budu to sad popravili u ovih par sati kolko budu serveri down.

Inače igra posle ovog patcha radi malo bolje (mislim na fps) i puno ljudi iz moje guilde je to primjetilo.

btw. ja sam se prebacil s rp-pvp servera na pvp fury i jako sam zadovoljan, u 10 dana s pvp lvl 3 na pvp lvl 4  :D, ima jako puno ljudi i puno pvp akcije.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 1:44 (hUntEr).
16 godina
neaktivan

lag je jucer bio nevjerovatan, valjda su popravili po noci.

probao sam slaughterhouse igrat i ok je, ne znam kaj misle sa onim jajima, pa jucer sam ih skupio za 40-ak silvera u 45min, mislim da ce im malo smanjiti cijenu.

danas idemo na yakhmara, da vidimo dal ga mozemo rusit, nadam se da hocemo Osmijeh

ono prije je bilo nemoguce, pogotovo kad nema dovoljno dpsa za minione

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pored tolikog patcha pravo bi čudo bilo da nema nekog buga ili laga. Ali bitno je da dečki stalno rade na tome i to sve govore javno. Toliki patch je razumljiv za toliku igru i takvu grafičku kompleksnost.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

znam, i nek samo rade :)

meni je igra dobra, ne mislim je tak brzo maknut sa harda

dok ne izađu sg ili st online (ako izađu), ne micem se od ovoga, ekipa je dobra, igra je zabavna i to je sve sto mi treba

btw. kupljena je domena za gild, sad je www.cro-guild.com

mozes se javit ak si na crom serveru jos pa se zabavimo malo.

likovi su mi Snyder i Konobarica

17 godina
neaktivan

Jesu uključili DirectX 10?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

mozes se javit ak si na crom serveru jos pa se zabavimo malo.

likovi su mi Snyder i Konobarica

LOL, Konobarica Smijeh

Javit ću se, samo ne znam kad, jer čekam uslugu preimenovanja lika, usrao sam stvar kad sam prelazio na Crom. Pored originalnog imena mi stavili neki veliki broj i kad sam se htio logirati pita me za novo ime. Ja pomislih kako mi staro nije bilo dobro (a budući sam više RP tip imena mi dosta znače), pa sam išao onako na brzinu promijeniti ime i zeznem stvar Plač Sad me sramota, pa čekam preimenovanje, vidim da imaju na accountu to, ali još nije aktivno, valjda se čeka kraj besplatnog transfera.

A i nisam nekakav faktor na Cromu za guild, lvl30+, jer još održavam tenka lvl80 na PvP serveru sa starom ekipom (RP klanovske borbe, Vistrix i Kyllikki).

Čujemo se.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 11:11 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan

pa ne trebas u gild doc :)

samo se javis pa se zabavimo malo, imam ja jos nesto low lvl likova za igrat. 2 su na 80, 1 na 41, 1 na 21, za razliku od frenda koji ima 7 komada na 80 :)

e da, 41 mi je guard imena Sluga, 21 mi je hox imena Informaticar (automehanicar je bilo zauzeto Smijeh)

@naxeem: nisu, al budu brzo jer su sve vec postavili u opcije

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 13:15 (Snyder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Jesu uključili DirectX 10?

1) odgovorio ti je kolega snyder

2) jel ti bilo teško kliknuti na onaj gornji link Update Notes u mom postu?Belji se

3) uvijek me uveseljavaš svojim pitanjem o DX10 u AoC-u, jer mi djeluješ kao nezasitni tehno-freak, budući da je AoC danas grafički najnaprednija MMO igra s fenomenalnim "flimskim" grafičkim ugođajem. Što očekuješ od DX10 u AoC-u? Ako nije samo benchmark za tvoj stroj...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 13:45 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Očekujem bolje efekete sa svjetlom. Očekujem to da uključim veći AA i očekujem veće performanse za iste grafičke postavke. To je ono što DX10 mora ponuditi.

Btw na kojem serveru ti igraš? Nisam dugo bio u Conanu... kako uopće ide to sa spajanjem danas?

17 godina
neaktivan

Ah, mislio sam da benchmarkiraš svoj uber-stroj Osmijeh

Ma, imam samo tenka lvl80 na Aquilonia serveru (Abrams), healera lvl50 na Aquilonia (Corax), rangera lvl30+ na Cromu (trenutno ime lika Crnobog), lvl10 assassina na Fury (Thinna, ne igram, slabi su assassini).

Podigneš loader normalno, skineš oko 2 GB patcha (valjda se toliko nisi spajao), i pogledaš na koje servere su ti prebacili tvoje likove. Ako imaš kakvu brojku pored imena lika, morat ćeš preimenovati prije upada.

Na Funcom accountu imaš nove opcije (plaćanje, transfer likova, preimenovanje, itd.). Besplatni transfer lika ti traje još par dana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 13:53 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Ti igraš negdje?

17 godina
neaktivan

Serveri su opet down za novi hotfix, očito imaju puno problema s novim patchom, neznam kaj su testirali tolko na test serverima....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ti igraš negdje?

Samo Abrams (Aquilonia) u PvP eventima i pokoji raid, te levelam rangera, Crnobog (Crom). Sve to ponekad, kad se zaželim one realističnosti Hyborie.

Javi se. Ako imaš averziju prema gankerima, dođi na Crom da probamo malo s ovim našim CRO dečkima.

17 godina
neaktivan

Ajme.. ja voli PvP...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ajme.. ja voli PvP...

E, onda idi na Fury server, a ako dođeš među malo zrelije društvo na Aquiloniu (ali ima i tamo gankera) onda ću ti praviti društvo s tenkom i pozvati te u koji PvP RP event (obično Cimmerians protiv Stygians). Za raide baci pogled na onaj kalendar koji sam linkao prije više postova (raidplanner) pa vidi kad ima slobodnog mjesta.

17 godina
neaktivan

Ali ja hoćem RP PvP :=)

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ali ja hoćem RP PvP :=)

Il' si pijan pa me *ebeš, ili ti je mlađi braco dohvatio BUG account ili su te hakeri provalili ovdje na forumu Osmijeh Ajde, reci što hoćeš ili idi igraj 9Dragons... Osmijeh

17 godina
neaktivan

Dakle... želim PvP server bez obzira jel' RP ili nije iako je RP sasvim OK:)

PvE ne želim - želim realističnu mogućnost da ubijem koga hoću kada hoću.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Dakle... želim PvP server bez obzira jel' RP ili nije iako je RP sasvim OK:)

PvE ne želim - želim realističnu mogućnost da ubijem koga hoću kada hoću.

Onda RP PvP Aquilonia ili čisti PvP Fury. Aquilonia manje ljudi i imaš rp guilde, nema baš tolko pvp akcije ali ima dovoljno. Fury ako hoćeš PvP akciju kamo god da kreneš i pogledaš :).
17 godina
neaktivan
hUntEr kaže...
Onda RP PvP Aquilonia ili čisti PvP Fury. Aquilonia manje ljudi i imaš rp guilde, nema baš tolko pvp akcije ali ima dovoljno. Fury ako hoćeš PvP akciju kamo god da kreneš i pogledaš :).

Eto, tako nekako.

Ja sam ipak rangera prebacio na PvE jer u mjestima za primanje i predaju kvestova čak i na Aquiloniji postaje predosadno za*ebavati se s gankerima. Premda je ranger prezabavan dok se ganjamo u divljini i dok kažnjavam svaki napad na mene, ali kažem, kad se dođe, recimo u Tesso, a tamo bar 5 stealthanih kretena stoje točno van dometa straže i ubijaju dok primaš i predaješ kvest, a kada se krenem osvetiti, oni stanu uz stražare, i onda mi dojadila ta za*ebancija, gubljenje vremena, pa sam prešao na PvE da leveliram, a poslije ću vidjeti.

Dok mi je tenk na PVPu druga priča Osmijeh

16 godina
neaktivan

meni se zbog tih likova koji ne dopustaju ni da quest predas ne sviđa pvp.

evo npr. idem na white sands, lik pita na globalu za grupu, ja mu se javim, lik me pozove u grupu, dođe do mene, izađe iz grupe i ubije me.

onda se stane na res point i ceka, bas lijepo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

HAHAHA

17 godina
neaktivan
Snyder kaže...

meni se zbog tih likova koji ne dopustaju ni da quest predas ne sviđa pvp.

evo npr. idem na white sands, lik pita na globalu za grupu, ja mu se javim, lik me pozove u grupu, dođe do mene, izađe iz grupe i ubije me.

onda se stane na res point i ceka, bas lijepo.

LOL! Da, to je tako. Zato se maksimalno isplati rangerov stealth i tracking Osmijeh Ali izvan mjesta s kvestovima.

Ma, sve je to otišlo u kuratz. Nema pravih, poštenih PvP zajednica, svugdje su maloumnici, tako da lagano razmišljam od odlasku iz takve vrste igara...

17 godina
neaktivan

Shvati da ti to netko može napraviti i IRL. Pozove te u auto i na piće i ti odeš s njim, odveze te negdje, izađete iz auta, sjekirom ti razbije lubanju i popiša se po tvom truplu.

Dakle, sasvim realna situacija. Ne vidim tu ništa strašno problematično. Ne idi sam s nekim na čudna mjesta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 12:56 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Shvati da ti to netko može napraviti i IRL. Pozove te u auto i na piće i ti odeš s njim, odveze te negdje, izađete iz auta, sjekirom ti razbije lubanju i popiša se po tvom truplu.

Dakle, sasvim realna situacija. Ne vidim tu ništa strašno problematično. Ne idi sam s nekim na čudna mjesta.

Predlažem ti malo apstinencije od igara. Počeo ti je lagani fading između stvarnosti i virtualne stvarnosti Osmijeh Ovo što si spomenuo svakako se MOŽE dogoditi, ali ono u MMO igrama se redovito događa.

Može nam se dogoditi, evo već slijedeći sat da nas smlavi asteroid, ali ne događa se. A kada bi me u MMO igri svakih 5 minuta nekakav asteroid brutalno ometao u igri, više ne bih to igrao i točka.

Razumijem što kažeš, ali nije baš gušt igrati MMO samo da stojiš oko jednog rez pointa i ganjaš se s klincima. AoC treba guštati i kroz taj lore, i još je sve ljepše kad se tu i tamo pomlatiš s nekim, ali nikako cupkati oko rez pointa i za to plaćati pretplatu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 13:32 (Faerdhur).
17 godina
naxeem kaže...

Usporedba ti ne stoji, jer u stvarnom životu nema res pointa, kad te zatuče gotovo je, ali zato i on može na doživotnu robiju, zato se i ne događa, bar ne tako često, u stvarnom životu. Nego zamisli situaciju, netko te ubije na u AOCu i ti uspiješ dokazati da je bilo bez povoda i oni onda banaju acc tom što te zatuka. To je već malo više slično stvarnom životu... samo onda nebi bilo zanimljivo, brzo bi ljudi odustali od igre. Ukratko, nemoš usporedit to sa stvarnim životom jer u stvarnom životu postoji kazna za takvo (ne)djelo dok u AOCu moš proć bez beda.
Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
17 godina
neaktivan

To neka riješe mehanikom igre. Čuvari... uostalom gdje je taj bounty sistem koji je najavljivan? - Gdje je to da ja mogu ponuditi nagradu za nečiju glavu i tog nekog onda svi mogu ubiti za nagradu? - To je jedan od najbitnijih elemenata najavljenih u Conanu koji je trebao oživjeti world-wide PvP u MMO igrama i omogućiti da PvP serveri postanu ugodniji i zaista PvP, a ne Ganker versus Victim.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Gdje je to da ja mogu ponuditi nagradu za nečiju glavu i tog nekog onda svi mogu ubiti za nagradu? - To je jedan od najbitnijih elemenata najavljenih u Conanu

Ima Notoriety sustav. Ali mislim da je nerfan do jaja. I ne odnosi se na RP igranje! (LOL, čemu onda to?!)

Dakle, ti ideš ubiti nekog tko je više od 7 levela ispod tebe i dobiješ oznaku "criminal" (ikona lubanja). To ti traje najprije 10 minuta. Ako ustraješ u svojim "nedjelima" prema manjim levelima dobiješ ikonu dva ukrižena mača i status criminal ti traje duže. Za to vrijeme, kao "kriminalac" ne možeš koristiti legalne putove kretanja i trgovanja, ali zato postoje NPC smuggleri negdje u kutovima mape koji ti prodaju robu i prebacuju te na druge mape. Idiotizam! Kakve su onda kazne gankerima?! Kakve su kazne onima koji na RP serveru napadaju sve i svakog bez RP smisla?! Glup i neodvršen dodatak igri.

Neka me drugi kolege isprave u detaljima, ako sam što propustio u svezi notoriety sustava, ali to je uglavnom tako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 14:13 (Faerdhur).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice