To su prastare vijesti. Populacija je krajem prošle godine počela rasti i vratilo se jako puno igrača, a za razliku od Warhammera koji je u konstantnom padu populacije, AoC populacija raste iz tjedna u tjedan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To su prastare vijesti. Populacija je krajem prošle godine počela rasti i vratilo se jako puno igrača, a za razliku od Warhammera koji je u konstantnom padu populacije, AoC populacija raste iz tjedna u tjedan.
samo da ne nestanes iz igre :)
evo jucer, napokon, ubili gargoyle mastera u BRC W1, mucili se vec par tjedana oko njega...

Evo ja bih se vratio igranju AoC-a ali problem je sto nemam instalacijski cd a da dignem sa neta ce trebat vjecnost jer je instalacija poprilicno velika .
Ima li medju vama itko da mi kopira instalaciju ili da mi posalje a ja mu vratim ? Glupo pitanje ali gdje ja zivim nitko tu igru ne igra pa nemam drugog izbora :D
novi trailer: http://www.gametrailers.com/player/47488.html
novi trailer: http://www.gametrailers.com/player/47488.html
Upravo igram AOC trail verziju. Kad sam skidao igrru skinuo sam "full game client".
Sad me zanima dal ikako mogu kupiti samo prepaid bon ili moram kupiti igru sa kutijom??
TNX
Kada napravis trial acc i on nakon 7-10 dana bude ugasen trebas ukucati AoC key koji se dobiva sa igrom i onda dobijes 1 mjesec free
Bas razmisljam da kupim igru preko "digital downloada". Malo sam na vagi jer mi se cini da ga bas ne igra previse ljudi iz Hrvatske. Kupiti ili ne pitanje je sad
ima hrpa hrvata na crom serveru, za ostale ne znam :)

Jel zna neko dobar i AKTIVAN guild u AOC-u? Naletio sam na neke likove iz CRO guilda ali sve samo ne Hrvati
Pa javi se meni:)
snyder, konobarica, unfortunate : biraj:)
inace, guild je internacionalni, cro je samo jer smo poceli samo hrvati, al od toga nije bilo kruha:)
imas web na www.cro-guild.com
dodao sam neki dan iteme likova koji se vuku sa aoc.yg.com, samo trebas slikati lika u tortageu kod tradera...
Pa javi se meni:)
snyder, konobarica, unfortunate : biraj:)
inace, guild je internacionalni, cro je samo jer smo poceli samo hrvati, al od toga nije bilo kruha:)
imas web na www.cro-guild.com
dodao sam neki dan iteme likova koji se vuku sa aoc.yg.com, samo trebas slikati lika u tortageu kod tradera...
ne ide automatski, moras otici u tortage kod tradera i slikati lika
meni je necro 59 a na yg je jos 17... :(
btw.mogao si to i na nasem forumu pitat:)
Zanima me sad igram igru trial vec 2 dana i jako mi se dopala, inace igram gw ( Guild Wars) i sad ako si kupim one pretplatu jel cu mos sa tim likom nastaviti kojeg imam na trialu?
Zanima me sad igram igru trial vec 2 dana i jako mi se dopala, inace igram gw ( Guild Wars) i sad ako si kupim one pretplatu jel cu mos sa tim likom nastaviti kojeg imam na trialu?
Ma da, al bilo bi glupo kad vec daju liku da proba igru igra cijele dane i onda mora napravit novi acc kad mu istece trial acc.
inace igra netko od na chromu? jucer poceo i lvl 13 sam... igra mi je predobra bolja od guild wars. zato ako netko zeli prodajem gw sva 4 nastavka.
za aoc account.
prodajem gw sva 4 nastavka.
prodajem gw sva 4 nastavka.
Kupio sam igru (cim je izasla) i bila je smece neispolirano. Poceo sam prat prije mjesec i pol, na Cromu se sapirem lvl 52 Bear Shaman (u nekoj gildi Ambrosia ili tako nesta, ne znam bas ljude pa sam random upo da se probam skompat, ima ih pun K pa i nemam previse prijatelja :-) )...I istinski uzivam, kakav WoW kaki bakrači...Sada cekam patch 1.05 i ono da cemo moc radit jednog lvl 50 lika, ne svijda mi se moj shamanko zbo ogranicenog izbora oruzija (samo jedno). Pa cu vjerojatno prec na Conquerera. Na lvlu 40 sam vec imao 3 golda, i kupio si samostalno mounta koji je BTW heeeeben. Istinski uzivam sada u ovoj igri, preporuke i drago mi je da se ljudi vracaju i hvala na ovom topicu di sam vidio da se igra poboljsala i odlucio probat.
Ja sam se već vratio i igram neko vrijeme. Igra je sada odlična i sve su puniji serveri. Nisam baš previše aktivan zbog nedostatka vremena, ali trudim se.
Tako i ja u 2 mjeseca lvl 52, al ono casual i fun, to mi je odlicno. Totalno relax Koja si ti klasa? Sta opcenito ljudi kazu o Bear Shamanu i tak ono talk o klasama, koje su "najbolje" ?
Ja sam još onda dignuo rangera na 80 i raidao onu prvu instancu s rupom u krovu. :) Zadovoljan sam, ok je klasa, sada mislim čak i da rade spellovi xD.
Istinski uzivam sada u ovoj igri, preporuke i drago mi je da se ljudi vracaju i hvala na ovom topicu di sam vidio da se igra poboljsala i odlucio probat.