Aarklash: Legacy

poruka: 5
|
čitano: 1.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Otvaram temu za jednu zanimljivu igru. Igra je deklarirana kao taktični rpg. Vi igrate s 4 lika, koja možete birate u bilo kojem trenutku obzirom kako ih nalazite. Od RPG opcija nema ih baš puno ali su tu i u bilo kojem trenutku možete resetirati skilove. Tijekom borbe možete u bilo kojem trenutku pauzirati bitku i svakog lika poslati na određenu stratešku poziciju. Igram ju otprilike 2 sata i igra me poprilično oduševila (bar u ovom prvom dijelu)

Link s spoilerima:

Evi i 3 slike (zaboravio sam slikat prvog bossa):

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 15:38 (formula1live).

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Nakon odigranih oko 20 sati (još nisam došao do kraja) mogu dati kvalitetniju ocjenu igre. Igra je stvarno jako dobra. Čudi me da se o njoj ne govori puno više. Dojmilo me se sve u njoj, od priče do samog stila igranja. Evo neke  ocjene:

priča: 8/10 (priča je, ako se uspoređiuje s ostalim igrama iznad prosjeka)

grafika: 8/10 (ako se uzme u obzir pogled iz zraka možda se može dati i veća ocjena)

zvuk: 8.5/10 (ne znam zašto se po forumima ljudi žale na zvuk jer on uopće nije loš)

igrivost: 10/10 (ova ocjena je malo subjektivna, ali stil igranja mi se sviđa)

Kod igre je dobro da treba taktizirati i u pravo vrijeme napasti određenog protivnika. Ako napadneš tenka (i to ne primijetiš na vrijeme) najvjerojatnije će te ostali protivnici ubiti. Makar se bitka svodi na isti princip još uvijek nisam dobio onaj osjećaj repetivnosti (što je dobro). Valjda je razlog da svako malo trebaš mijenjati taktiku ovisno o protivnicima koji se pojave i njihovim skilovima.Zagonetke nisu baš napravljene za razmišljati, ali dobro služe za predah.

Evo još nekoliko slika (slike su smanjene rezolucije tako da u igri to izgleda bolje):

1 0 hvala 0
17 godina

Znaći combat sistem je poput Dragon Age-a?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Aarklash: Legacy
acca kaže...

Znaći combat sistem je poput Dragon Age-a?

E to je ta igra. Nisam se mogao sjetiti gdje se tako igra, ali da isto kao u DA:O.

14 godina

Seems interesting {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice