Kak da postavim u biosu da mi je proc na 3.6Ghz ili 3.8Ghz, a da su mi rami na 1333Mhz, pošto imam 4GB na 1600Mhz i 4GB na 1333Mhz.
I kolko bi mi se isplatilo ubacit umjesto ovih 4GB na 1333Mhz iste rame od 1600Mhz pa da mogu napravit OC na 1866Mhz
Hvala! 
Komp je pod Moj PC, a proc je trenutno na 3.2Ghz Stock

Planirao sam si kupiti sljedeci tjedan graficku hd 7850 I vecina mi je rekla da cu morati clockat svoj proc athlon x4 740 na nekih 3.8 pa posto imam maticnu asrock fm2a75-dgs ima x boost koji sam prvi puta odlucio iskoristit da vidim oce biti sve stabilno za novu grafu i eto zla,nakon sto se komp resetira i pocne dizat windows slika se zamrzne i izbaci mi Launch startup repair i Start Windows normally,sa start windows normally se opet zablesa na istom djelu i dođem do istog,a kada iskljucim x boost kompjuter se uredno upali,pa sam pokuso u biosu ga barem malo clockat na 3.3 i isto mi se događa,sad neznam u cemu je problem jel imam los primjerak proca ili nesto nevalja sa maticnom ili su cak windowsi problem,ako je los primjerak proca ili maticne da napravim neku glupost da izgleda ko nesreca pa da odem reklamirat