Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 181.528
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Zarada na BubbleWs

Znači,svaki put im trebam poslati hrpu upozoravajućih poruka da izvrše isplatu? A što je sa slanjem čeka? Da li im isto tako trebam poslati hrpu poruka da pošalju ček?

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ima ono fakat super likova koji će na 5 likeova vratiti 5. Evo još malo pa ću skupiti za prvu isplatu. Od sada mijenjm strategiju, svakome tko mi stavi like, vraćam 5 :)

http://www.norgems.com
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Proslo je puno i previse od 17.8. ! Svaki dan saljem 5 mailova..

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
11 godina
protjeran

Vidim da BubbleWS mnogim korisnicima kasni sa isplatama na PayPal. A što je s čekovima? Da li BubbleWS također kasni i sa slanjem čekova kao što kasni sa isplatama na PayPal? Znate li možda nešto o tome?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 10:05 (Tehno-Istraživač).
16 godina
O cemu ti pricas? Bubblews salje novac tj eCheck na paypal.
Windows Phone FTW
11 godina
protjeran

Znači,ipak nema mogućnost za slanje čekova?   Baš  šteta. Jedan moj prijatelj s kojom se dopisujem mi je rekao da BubbleWs osim uplaćivanja na PayPal također može slati i čekove. Ne znam zašto bi mi on to slagao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 10:12 (Tehno-Istraživač).
14 godina
Zarada na BubbleWs

Ja imam iskustvo za sada da oni ništa ne kasne. prvi sam redeem dobio sa jednim danom zakašnjenja. Zatražio sam 23.8. a dobio 24.9. U međuvremenu sam zatražio drugi redeem 19.9. koji bi trebao doći cca ili 19.9. -20.9. no vidim da postoji da mogučnost kašnjenja i više dana, što mene ne zabrinjava jer i razumijem. To je sve ok sa njihove strane.

13 godina
woodgamesfx kaže...

Ima ono fakat super likova koji će na 5 likeova vratiti 5. Evo još malo pa ću skupiti za prvu isplatu. Od sada mijenjm strategiju, svakome tko mi stavi like, vraćam 5 :)

A zasto ne podjelis te super likove i s nama ostalim? :D

Probao sam i tu strategiju ali nije bas prosla bajno, bolje prodjem kad oni koji oznace da me prate njima odem odmah i lajkam 5 postova, iza toga vracaju odmah 5, i svaki iduci post od njih 10, 5 ih nabaci lajk..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Yamacha

Ti sam sebe shebes.. Koristis slike sa shatterstocka i napises da su sa Pixabay..nevjerujem da budes dobil pare..

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
neaktivan
matija410 kaže...

Yamacha

Ti sam sebe shebes.. Koristis slike sa shatterstocka i napises da su sa Pixabay..nevjerujem da budes dobil pare..

Sve slike su preuzete sa pixabay-a tako da ne razumijem u cemu je problem.

Vidim da mnogi ljudi koriste te iste slike.

14 godina
Zarada na BubbleWs

shooterstock je u suradnji sa pixabay. Samo što za neke shooterstock fotke se mora platit. Ja bi još spomenuo zahvale i shooterstocku. Više iz principa.

15 godina
neaktivan
tonik kaže...

shooterstock je u suradnji sa pixabay. Samo što za neke shooterstock fotke se mora platit. Ja bi još spomenuo zahvale i shooterstocku. Više iz principa.

Po meni ako suraduju i ako su slike preuzete sa pixabay-a nebi smjelo biti nekoga problema.

Drugo bi bilo da preko googla preuzmem neku sliku pa se za nju mozda mora platiti, a i evo sto pise u opisu stranice:

Search millions of royalty-free stock photos, illustrations, and vectors.

14 godina
Zarada na BubbleWs

Evo sjeli prvi novci.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

redeem si napravio točno pred 30 dana ili si još čekao?

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
14 godina
stickman1 kaže...

redeem si napravio točno pred 30 dana ili si još čekao?

Nop novci su mi sjeli 25.08. i onda moraš nekih 25-30 dana čekati da ti iz peeding odu u available i onda kada tamo odu čekaš prvi u slijedećem mjesecu da sjednu na karticu. 

11 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

da da to znam, nego sam mislio kad si dobio od bubblewsa, u roku ili si čekao još nekoliko dana, slanje maila i to?

14 godina
stickman1 kaže...

da da to znam, nego sam mislio kad si dobio od bubblewsa, u roku ili si čekao još nekoliko dana, slanje maila i to?

Aham prve tri isplate sam dobio isti dan il dan kasnije. Četvrta isplata mi nije došla ona je bila 21.08. peta mi je došla 25.08. i sada čekam za 29.08. jer kao kasne tri četri dana sa isplatama. 

15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo ga mogu napraviti prvi REDEEM {#}

E sada pitanje, prije nego ga napravim. Račun na bubblews sam napravio na mail koji mi nije vezan na PayPal, drugi mail mi je vezan na PayPal, da li mogu za isplatu taj drugi mail. Naime nisam još pritisnuo redeem jer ono ipak mi je prvi puta i bojim se da ne "zas3r3m" {#}

http://www.norgems.com
16 godina
Ivanjino96 kaže...

Evo sjeli prvi novci.

Također i meni su danas sjeli na karticu {#}

31.8 sam napravio novi redeem tako da bi i to trebao dobit ovih dana.

Stranica je off još uvijek ?

Mogu pristupit svom profilu i pisat postove, al nemogu otić na front page.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 15:47 (AmonZero).
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
@woodgamesfx, moraš mail od Paypala upisat bez obzira jesi li se registrirao na Bubblews s njim ili nekim drugim.
Beware of the sharp edged weapon called human being
12 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
Ivanjino96 kaže...

Evo sjeli prvi novci.

Također i meni su danas sjeli na karticu {#}

31.8 sam napravio novi redeem tako da bi i to trebao dobit ovih dana.

Stranica je off još uvijek ?

Mogu pristupit svom profilu i pisat postove, al nemogu otić na front page.

I meni je to bilo jutros na chrome, obrisao cache i cookies i proradilo.

14 godina
Zarada na BubbleWs

Jel bi moglo bit ikakvih problema ako redeemam recimo 300 - 400$ odjednom ?

Imam nekih 95$, ali ne bih još redeem ako ne moram nego bih pričekao da skupim malo više, pa onda sve odjednom pred kraj ovog mjeseca pa da mi sjedne na početku 12.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina
protjeran
Tomek.Klc kaže...

Jel bi moglo bit ikakvih problema ako redeemam recimo 300 - 400$ odjednom ?

Imam nekih 95$, ali ne bih još redeem ako ne moram nego bih pričekao da skupim malo više, pa onda sve odjednom pred kraj ovog mjeseca pa da mi sjedne na početku 12.ja

Redeemaj 150-200 to mi se cini najbolje.. tak sam ja pocel

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Jeli vama stranica jos pod maintenance,meni je,a pod status page piše da je maintenance completed?

EDIT:Evo došla je i meni stranica

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 20:30 (junak660).
11 godina
neaktivan
junak660 kaže...

Jeli vama stranica jos pod maintenance,meni je,a pod status page piše da je maintenance completed?

ctrl+f5

15 godina
Zarada na BubbleWs

Stigla i meni isplata za 22.8 pretpostavljam (kazem to jer mi je dosao isti iznos novca kao i nakon prvog redeema a ako me sjecanje dobro sluzi, nisu bili isti iznosi...

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

sto mislite hoce li ugasiti stranicu?

15 godina
11glava11 kaže...

sto mislite hoce li ugasiti stranicu?

tko bi lud ugasio stranicu na kojoj zaradjuje?

oni zive od nas a mi od njih, da nema nas nebi dobijali pare od oglasivaca, oni nas prakticki motiviraju malim postotkom kako bi oni zaradili.....recimo da njima oglasivac plati 0.1 za pogled, oni odvoje desetinu i daju nama kako bi mi nastavili klikat, otvarat stranice i njima donosili zaradu

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ne mogu vise postat na twitter...a taman skupio 43 followera xD

Upali mi se neka protekcija od spama i kaze da se twitovi cine automatizirani :(

11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Yamacha

Slike si nasel u onoj trazilici na bubbblewsu? Ak jesi onda se ispricavam. Ali nisam nikad videl takvu sliku sa zigom na pixabay trazilici na bubblewsu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice