Vitamor UK? zaključana tema

poruka: 18
|
čitano: 5.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Vitamor UK?!?!?

Poštovanje, 

prijavio sam se na moj-posao na natječaj care assistent, u engleskoj, vitamor uk tvrtka i danas dobijem odgovor, tj. čovjek me nazove.

Pričao je hrvatskim jezikom, vrlo uljudan, susretljiv i tako to, neki kao posrednik njihov, i objasnio mi ukratko o čemu se radi.

Naime, čovjek je rekao odma da ja prema njemu nemam nikakvih financijskih obveza.

Ali on ugovara razgovor sa MST agencijom nekom, s kojom ja potpisujem ugovor i koja mi otvara tvrtku i osigurava posao, neki kao self employment company

naveo mi je neke mjesečne troškove i tako to, al najviše me brine ovo sa otvaranjem tvrtke i to, jel imao netko slična iskustva ili ima savjet, bio bih jako zahvalan, hvala unaprijed

evo malo sam nejasno to sve i nabrzinu napiso, pa evo dokument koji mi je poslao i u kojem je sve jasnije napisano http://www.scribd.com/doc/213561527/Ukratko-CA-DW

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 19:16 (heisenberg031).
11 godina
neaktivan
Re: Vitamor UK?!?!?

Hey!

Ja ti možda ne mogu reći neku povratnu informaciju,jer me zanima isto što i tebe.

Isto sam prošla što i ti,samo što je mene neki dan i gospođa iz Myskillledteam-a,iz Uk,zvala i fino se mi popričale na engleštini,pošalile i svašta nešto.

Mislim da bi nam bilo najpametnije stupiti u kontakt s nekim tko je taj sav proces prošao,da nam otvoreno kaže kako i šta.

Ali,generalno,ja sam za.{#}

Molim te,javi ako dođeš do kakvih novih saznanja,a i ja ću tebi!

11 godina
neaktivan
Vitamor UK?!?!?

Pozdrav,

ja sam razgovarala prije dva dana prvo sa gospodinom iz U.K. i on mi je rekao da će me kontaktirati gospodin iz Hrvatske koji

će mi detaljno objasniti o čemu se radi. Dotični gospodin me ubrzo i nazvao i rekao mi sve isto što i Vama. Zanima me dali je itko od vas saznao šta novo

i jeli već nešto ugovorio s njima? Strah me da nije riječ o nekoj prevari. Ako netko ima bilo kakvu informaciju bilo bi mi drago, a i ja

ću odmah javiti ako nešto novo saznam.

Lp

11 godina
neaktivan
Pozdrav

pišem tebi jer si ti najnovija eto ja danas trebam telefonski razgovarati ali ja sam čuo priču o cca 50 GBP da se uplati kao neka vrsta osiguranja da ćeš ti zaista ići raditi a ti

LP
11 godina
neaktivan
Vitamor UK?!?!?

Također sam prošla sve što i Vi i zanima me jel imate kakvih novosti u vezi svega toga? Jel netko otišao?? 
Pošto sam dosta mlada, voljela bih da mi pomognete oko svega toga :( 

11 godina
neaktivan

Meni su pak rekli da bih trebala uplatiti 20GBP prije skype intervjua, a 80GBP nakon. Što su ti danas rekli? Jel planiraš ići?

11 godina
neaktivan
Vitamor UK?!?!?

Ja isto idem, meni su rekli 100 funti prije polaska, već sam imao interview i sve sam poslao, još samo tih 100 funti moram skupit. Ne znam za vas sve ali ja definitivno idem.

12 godina
protjeran
Vitamor UK?!?!?

Ja nemam nikakve fucking veze s ovim. Ali me zanima jel ovo jedan covjek radi accounte i pokusava navesti druge ljude na prevaru? Ne mogu vjerovati zasto ali uzasno me zanima. {#}

HOW ABOUT NO
17 godina
Vitamor UK?!?!?

Naravno da je to isti lupež. A onaj ko uplati ikome iti kune na ovakav način je glupan. I to kus glupana.

Rvat katolik!
11 godina
neaktivan
Vitamor UK?!?!?

Meni je sve sad nekako sumnjivo. Jer mislim da sve takve stvari trebaju ici preko ambasade. Jel znate adresu gdje se tocno ide? Kako se preziva Mrs.Nicolle? Sve mi je nekako sumnjivo...

11 godina
neaktivan

Ja imam adresu gdi bi trebao ic radit, i je, to je care home tamo, i ima adresa od te firme samo ne znam kak provjerit jel prava adresa ili poštanski pretinac

11 godina
neaktivan
Vitamor UK?

Ajd mi posalji to, pa cu ja preko svoje rodbine provjeriti.

11 godina
neaktivan
Re: Vitamor UK?

206 Turners hill road, Cheshunt, Herts, EN8 9NE

To je na dnu ugovora

11 godina
neaktivan
Vitamor UK?

Kada bi ti trebao ići?? Jesi već potpisao ugovor?? 

I uostalom, zašto moraš potpisivati ugovor ako ćeš otvoriti svoju firmu? To mi nikako nije jasno -.-  jer kazu da ih englezi placaju, a ne mi.. cemu onda ugovor izmedu nas i njih? I kolika ce ti bit satnica?

Jel to adresa gdje bi trebao zivjeti ili raditi?

11 godina
neaktivan

29.4. Jesam. Plaćaju ih oni po tome koliko radimo pa moraju valjda, nemam pojma. Plaća je 900 plus prekovremeni, kažu da bi trebalo oko 1200 na mjesec bit. Ne to je adresa te firme, my skilled team

11 godina
neaktivan
Vitamor UK?

Da, i meni su rekli 29.4. da bi mogla putovati jer tada ide jedna grupa.. stvarno nezz sto da mislim..

11 godina
neaktivan

ja idem pa kaj bude bude

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice