The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.490.467
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Goddish kaže...
XXX-Man kaže...
Goddish kaže...

Ubiti da... to je bila losa ideja, mozda te jos neko izbode ili izmlati s lopatom ili motikom... nikad neznas kakvih seljaka ima tam, bus na*ebal hehehe
Jesi ti nesto krivo pohvatao ili sam ja nesto tulavo napisao? :O

Z krampom {#}

Ma nije drugi dio posta imao veze s tvojim postom, povukao sam sasvim drugu temu :)

Iako, moglo se protumačit kao da tebi odgovaram...

ili bu te traktorom pregazio...  ili pak motokultivatorom?
ohh...
jos meni bilo cudno, jedva naso ovu jednu {#}
ot:  kakva je to fora da se cure lijepe na decke koje su u vezama, dok sam bio sam (sto je bilo neko duze vrijeme (:forever alone:)) me nijedna cura nije htjela pogledat a otkad sam naso curu ima ih kolko oces... raspravljao sam s frendovima o tome ali nismo dosli do nikakvog pametnog zakljucka.... any ideas?

Zato jer tad misle "kako ga ona moze imat a ja ne". Eh zene..

16 godina
moderator
The Friendzone Club

Nemaju one nikakve veze s logikom...

Evo baš mi je jučer frendica priznala da je bila ljubomorna kad je saznala da sam u vezi s trenutnom curom...mislim WTF?

A dok sam bio zagrijan za nju onda nije bila zainteresirana... {#}

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
13 godina
neaktivan
Goddish kaže...

ot:  kakva je to fora da se cure lijepe na decke koje su u vezama, dok sam bio sam (sto je bilo neko duze vrijeme (:forever alone:)) me nijedna cura nije htjela pogledat a otkad sam naso curu ima ih kolko oces... raspravljao sam s frendovima o tome ali nismo dosli do nikakvog pametnog zakljucka.... any ideas?

Mislim da je stvar u tome da sad vide da si tražena roba odnosno poželjan. Smijeh

16 godina
The Friendzone Club

vjerojatno si necija rezerva a da ni ne znas. kada si solo, one su mirne jer znaju da ti se mogu uvuc kad pozele. kad nades nekog onda je problem jer si ustale bez rezerve.

moja teorija.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Nemaju one nikakve veze s logikom...

Evo baš mi je jučer frendica priznala da je bila ljubomorna kad je saznala da sam u vezi s trenutnom curom...mislim WTF?

A dok sam bio zagrijan za nju onda nije bila zainteresirana... {#}

Necu biti s njim, ali nece ga imati nijedna druga. Zenska logika, dokazano. {#}

16 godina
moderator
Bass kaže...

vjerojatno si necija rezerva a da ni ne znas. kada si solo, one su mirne jer znaju da ti se mogu uvuc kad pozele. kad nades nekog onda je problem jer si ustale bez rezerve.

moja teorija.

Ma nije to, kad se to događa i s curama koje neznaš...bar sam ja imao takvih iskustava...

16 godina
moderator
Gman kaže...

Necu biti s njim, ali nece ga imati nijedna druga. Zenska logika, dokazano. {#}

Ima nešto u tome...

Al izraz lica kad sam joj hladnokrvno rekao da je to njen problem, a ne moj je neprocjenjiv {#}

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Al izraz lica kad sam joj hladnokrvno rekao da je to njen problem, a ne moj je neprocjenjiv {#}

Nema novaca koji mogu nadoknaditi taj osjecaj {#}

16 godina
moderator
Gman kaže...

Nema novaca koji mogu nadoknaditi taj osjecaj {#}

Stvarno nema Smijeh

15 godina
The Friendzone Club

amen

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Spiritual leader. {#}

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jednom je otac mog frenda izjavio:

"Nekad treba proc sa ruznom zenskom preko pijace, da bi vas vidile one zgodne i zapitale se kako ga ona moze imat a ja ne, i eto vam zgodnih" {#}

14 godina
neaktivan
QuidZz kaže...

Jednom je otac mog frenda izjavio:

"Nekad treba proc sa ruznom zenskom preko pijace, da bi vas vidile one zgodne i zapitale se kako ga ona moze imat a ja ne, i eto vam zgodnih" {#}

Treba imat mu*a i proc s grdom zenskom bilodi :P

15 godina
The Friendzone Club

Jel mogu nesto prokomentirat na racun ove teme zenske ljubomore. Sjecate se moje drame koja je na kraju zavrsila tako da mi je s neba pala cura koja je savrsena mentalna kopija mene i sad nam je vec 2 mjeseca sve savrseno. Pa jednu stvar sam naucia. I meni se sad lipe sve koje su me odbijale prije naravno ali bmk. Zasto? Zato sta isto kao sto imate zatucane krkane i inteligentne momke imate i takve cure. Sve te koje ce past na vas radi tako jeftinih stvari su cure za jednu noc ili za idiote bez emocija koji si oce nac curu da je mogu vodat okolo ili se zadovoljavat na njoj. To je ok. Ako zelite kvalitetnu vezu nemate se uopce zasto zamarat takvima niti se trudit i mijenjat da bi im bili privlacni. Jer ako vam je u stvari stalo da si nađete pravu curu nema smisla. Ionako ce vas odj_ebat za 2 mjeseca kad im dosadite. Ako nađete pravu inteligentnu zrelu curu privuc ce je apsolutno suptorne stvari od svega sta ste vidili kod jeftinih glupacica. Naravno temelj svega je da ste im donekle fizicki privlacni, bez toga nikad nista ne ide. Ako to imate prava cura ce cijenit sto ju držite na dlanu a ne u šaci, što ste prema njoj emotivni i ono sta bi vi nazvali 'picki_ca' i cijenit ce prave kvalitete vaše osobnosti a ne ono šta ste odglumili. 

NARAVNO kad kazem da nije lose bit emotivan i ne vjecno "alpha mužjak" prema njoj ne znaci da trebate bit mlitavi te ne imat stav i samopouzdanje. To vam u zivotu uvjek treba, ne samo radi cura. I onda kad si nađete jednu takvu shvatit ce te koliko su gubljenje vremena bile sve druge. Jer cete pravu curu koja vam stvarno odgovara automatski razmatrat na razini zivotne partnerice i bit ce vam bitno dosta stvari koje do sad niste gledali. 

Moj savjet u kratkim crtama: ne zamarajte se curama koje cete privuc glupostima kao drugim curama, odbojnoscu itd... Nego cekajte da naleti ona koja ce stvarno zavolit vašu osobnost. Ali izgradite samopouzdanje da ju mozete pokazat.                

EDIT: Zasto cure tako cesto nemaju smisla? Jer slijede samo svoje emocije i nece napravit nista protiv njih. Jedina je razlika sto ih kod zrele inteligentne cure poticu prave stvari a ne gluposti. Također kad gotovo bilo koju curu pitate za savjet vezan za nekog drugog ili neciju vezu uvjek ce izgledat pametno i zrelo. Sve dok se ne radi o njoj samoj i kad se ono sto bi bilo logicno da napravi ne poklapa s njenim emocijama. Međutim kad se poklapa odjednom ne radi nista glupo i sve ima savršenog smisla. Simple as that. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 18:21 (athlon64).
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

EDIT: Zasto cure tako cesto nemaju smisla? Jer slijede samo svoje emocije i nece napravit nista protiv njih. Jedina je razlika sto ih kod zrele inteligentne cure poticu prave stvari a ne gluposti. Također kad gotovo bilo koju curu pitate za savjet vezan za nekog drugog ili neciju vezu uvjek ce izgledat pametno i zrelo. Sve dok se ne radi o njoj samoj i kad se ono sto bi bilo logicno da napravi ne poklapa s njenim emocijama. Međutim kad se poklapa odjednom ne radi nista glupo i sve ima savršenog smisla. Simple as that. 

Da, a njihove emocije se mjenjaju 10 put dnevno... Ovisi kak ih hormoni puknu,a kad još PMS stisne...-.-

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Meni ova moja kupila opet parfem neki za cca 100-ak kuna, sa obrazloženjem - Pa zato jer me ne tjeraš na ništa šta ne želim, jer si dobar prema meni, pristojan, ponekad zločest hihi, i jer si moja srečica 

A recimo par dana prije se ljutila na mene skroz bezveze, eto toliko o normalnom ponašanju LOL

15 godina
The Friendzone Club

Kad ti se cura/žena naljuti bez razloga, nekad stisni zube i pretrpi to... Obično nakon toga i same priznaju da su bile loše volje i impulzivno reagirale...

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Obicno prije "onih dana", ili prvih par "tih dana".

14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Trebam savjet...bivsa ima bombu od frendice

Situacija:ona i njena frendica sjede iza mene u skoli (jos smo si dobri,cak su namjerno sjele iza mene),bivsa me ostavila prije mjesec dana i vec je s drugim (btw,ovo je ona situacija,ostavi mene,nice guy,i sad je s bahatim nafuranim debilom{#}),donedavno sam jos gajio osjecaje prema njoj ali otkad je s ovim...ne privlaci me vise previse,lik je odvratan,a njezina frendica ima bolje instrumente anyways i s njom bi sigurno bilo lakse bit,bivsa je jedna posebna dekla s kojom nemozes na kraj {#}

btw,iako nece bit samnom,barem jednu subotu,vec je bilo hvatanja prije koji mjesec kad si je popila,mislim da joj nebi smetalo da to napravimo sad kad sam slobodan {#}

da pokusam skraceno:da,nije dobra ideja bit s frendicom bivse,ali bivsoj bogami ide,4 decka u pola godine,sad vec jedan i mogu ih nabrojiti barem 6 kao iz topa koji zele bit s njom...

battlelog:KICKASS_HR
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

uživaj dok možeš stoga navali :-)

16 godina
neaktivan
kurt kaže...

Situacija:ona i njena frendica sjede iza mene u skoli (jos smo si dobri,cak su namjerno sjele iza mene),bivsa me ostavila prije mjesec dana i vec je s drugim (btw,ovo je ona situacija,ostavi mene,nice guy,i sad je s bahatim nafuranim debilom{#}),donedavno sam jos gajio osjecaje prema njoj ali otkad je s ovim...ne privlaci me vise previse,lik je odvratan,a njezina frendica ima bolje instrumente anyways i s njom bi sigurno bilo lakse bit,bivsa je jedna posebna dekla s kojom nemozes na kraj {#}

btw,iako nece bit samnom,barem jednu subotu,vec je bilo hvatanja prije koji mjesec kad si je popila,mislim da joj nebi smetalo da to napravimo sad kad sam slobodan {#}

da pokusam skraceno:da,nije dobra ideja bit s frendicom bivse,ali bivsoj bogami ide,4 decka u pola godine,sad vec jedan i mogu ih nabrojiti barem 6 kao iz topa koji zele bit s njom...

Te fore "nemoj bit s frendicom od bivše" su glupost, pogotovo ak je ona tebe ostavila. Jedino koga bi to trebalo muciti je njezinu frendicu, tako da navali! :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
13 godina
neaktivan
kurt kaže...

Nemas sto izgubit, ako ti se posreci mozda bude i threesome {#}

anyway, GL

15 godina
The Friendzone Club

S frendicom od bivse bez razmisljanja, s bivsom od frenda ni pod razno.

You better run, you better take cover!
15 godina
zerocool12 kaže...
athlon64 kaže...

Da, a njihove emocije se mjenjaju 10 put dnevno... Ovisi kak ih hormoni puknu,a kad još PMS stisne...-.-

Ne. Ako su zrele i stabilne NE. Da, PMS i depresija se znaju desit, desilo se i mojoj i onda bi bile promjene raspolozenja, emocija i svega ali to su faze. Jer bi mi se kasnije ispricala, rekla da je koza i da nisam to zasluzia niti je ona to mislila i sve bi bilo u redu. Tako da ka sta ti je kolega dole reka, ne budi pick_ica koja place na svaki problemcic nego prevedi to vrime uz nju i kasnije ce to cijenit i bit ti beskrajno zahvalna sta si uz nju i zelis je cak i kad je sjebana. 

sirka666 kaže...

Kad ti se cura/žena naljuti bez razloga, nekad stisni zube i pretrpi to... Obično nakon toga i same priznaju da su bile loše volje i impulzivno reagirale...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 1:10 (athlon64).
15 godina
Phantom_RI kaže...

Meni ova moja kupila opet parfem neki za cca 100-ak kuna, sa obrazloženjem - Pa zato jer me ne tjeraš na ništa šta ne želim, jer si dobar prema meni, pristojan, ponekad zločest hihi, i jer si moja srečica 

A recimo par dana prije se ljutila na mene skroz bezveze, eto toliko o normalnom ponašanju LOL

Eto to je normalno i ona je to mislila iako ste se mozda jucer svađali bez razloga. To su zene, ako ih zelis u zivotu to moras prihvatit. Vidis da cura cijeni sve sto radis za nju i da joj to znaci. 

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pozdrav,ekipa!
Evo da ispričam svoju situaciju pa možda tko da kakav savjet.Upoznao sam na vozačkom jednu curu,stvarno je prelijepa,imam osjećaj da se s njom može o svemu razgovarat i baš je onak po mojoj mjeri hehe.E sad na predavanjima su nam se stalno pogledi sretali i dodam ju na fb i pričamo o svemu,kad bi ju god vidio pričala bi sa mnom,doduse nismo nesto puno razgovarali ali imali smo zajedno uvodni sat vožnje pa smo se i tu pogledavali te sam ju tada skoro dopratio do doma jer imamo isti put do kuće.Od tada malo dopkanje ali imam neki osjećaj da nije zainteresirana jer joj posaljem poruku,ona vidi a ne odgovori ({#}),pa onda ja opet posaljem,malo se dopisujemo i opet vidi pa ne odgovori.Sinoć smo bili zajedno u disku,bila je kraj mene sa jednom frendicom i malo smo plesali a ja budala popio previše pa se nisam ni sjetio ponuditi da joj pice platim.Nakon kakvih 10-15 min me frend pozdravio i malo sam popričao s njim i kad sam se okrenuo nije je bilo više....Danas sam joj isto poslao poruku,par puta mi je vratila poruku ali evo sada opet ništa...Sada ne znam,ne bi htio biti naporan i dosadan,možda uopce nije zainteresirana za mene na način na koji sam ja za nju jer smatram da bi onda odgovorila na poruku.Koji je vaš savjet,odustati ili opet poslati poruku?Nekako mi glupo opet slati poruku da joj ne dosađujem ako je nezainteresirana....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
Pozovi ju na kafu. Oce, ok. Ako nece, fakit I nastavi dalje.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Možda te neće jer si big guy. Mislim da nemaš šanse kad je trijezna. Rađe traži dalje.

Real Madrid
16 godina
neaktivan
Bass kaže...
Pozovi ju na kafu. Oce, ok. Ako nece, fakit I nastavi dalje.

Budem sačekao do sutra da ju vidim...imam vožnju poslije nje pa se uvijek pozdravimo kad ona izlazi iz auta...

piksic kaže...

Možda te neće jer si big guy. Mislim da nemaš šanse kad je trijezna. Rađe traži dalje.

Zašto ne bi imao šanse kad je trijezna?A trijezna je stalno jer mi je rekla da ne pije....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
12 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Pozdrav,ekipa!
Evo da ispričam svoju situaciju pa možda tko da kakav savjet.Upoznao sam na vozačkom jednu curu,stvarno je prelijepa,imam osjećaj da se s njom može o svemu razgovarat i baš je onak po mojoj mjeri hehe.E sad na predavanjima su nam se stalno pogledi sretali i dodam ju na fb i pričamo o svemu,kad bi ju god vidio pričala bi sa mnom,doduse nismo nesto puno razgovarali ali imali smo zajedno uvodni sat vožnje pa smo se i tu pogledavali te sam ju tada skoro dopratio do doma jer imamo isti put do kuće.Od tada malo dopkanje ali imam neki osjećaj da nije zainteresirana jer joj posaljem poruku,ona vidi a ne odgovori ({#}),pa onda ja opet posaljem,malo se dopisujemo i opet vidi pa ne odgovori.Sinoć smo bili zajedno u disku,bila je kraj mene sa jednom frendicom i malo smo plesali a ja budala popio previše pa se nisam ni sjetio ponuditi da joj pice platim.Nakon kakvih 10-15 min me frend pozdravio i malo sam popričao s njim i kad sam se okrenuo nije je bilo više....Danas sam joj isto poslao poruku,par puta mi je vratila poruku ali evo sada opet ništa...Sada ne znam,ne bi htio biti naporan i dosadan,možda uopce nije zainteresirana za mene na način na koji sam ja za nju jer smatram da bi onda odgovorila na poruku.Koji je vaš savjet,odustati ili opet poslati poruku?Nekako mi glupo opet slati poruku da joj ne dosađujem ako je nezainteresirana....

man' se fejsa,yebo te fejs....vani na kavu ili sljadoljed :P

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice