Ubiti da... to je bila losa ideja, mozda te jos neko izbode ili izmlati s lopatom ili motikom... nikad neznas kakvih seljaka ima tam, bus na*ebal hehehe
Jesi ti nesto krivo pohvatao ili sam ja nesto tulavo napisao? :O
Z krampom 
Ma nije drugi dio posta imao veze s tvojim postom, povukao sam sasvim drugu temu :)
Iako, moglo se protumačit kao da tebi odgovaram...
ili bu te traktorom pregazio... ili pak motokultivatorom?
ohh...
jos meni bilo cudno, jedva naso ovu jednu 
ot: kakva je to fora da se cure lijepe na decke koje su u vezama, dok sam bio sam (sto je bilo neko duze vrijeme (:forever alone:)) me nijedna cura nije htjela pogledat a otkad sam naso curu ima ih kolko oces... raspravljao sam s frendovima o tome ali nismo dosli do nikakvog pametnog zakljucka.... any ideas?
Zato jer tad misle "kako ga ona moze imat a ja ne". Eh zene..

battlelog:KICKASS_HR
),pa onda ja opet posaljem,malo se dopisujemo i opet vidi pa ne odgovori.Sinoć smo bili zajedno u disku,bila je kraj mene sa jednom frendicom i malo smo plesali a ja budala popio previše pa se nisam ni sjetio ponuditi da joj pice platim.Nakon kakvih 10-15 min me frend pozdravio i malo sam popričao s njim i kad sam se okrenuo nije je bilo više....Danas sam joj isto poslao poruku,par puta mi je vratila poruku ali evo sada opet ništa...Sada ne znam,ne bi htio biti naporan i dosadan,možda uopce nije zainteresirana za mene na način na koji sam ja za nju jer smatram da bi onda odgovorila na poruku.Koji je vaš savjet,odustati ili opet poslati poruku?Nekako mi glupo opet slati poruku da joj ne dosađujem ako je nezainteresirana....