The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.500
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
XXX-Man kaže...

Dečec beži od toga ke vrag od tamjana...

Takva bu prvom prilikom pak žnjem vu krevetu završila i onda buš cviljel ke vrag u šarafštuku (gdo nezna kaj pak to je, nek me pita)...

Smijeh

Šrafštuk

na 0:29, ne želi mi stavit s "početkom u" {#}

Knowledge speaks, but wisdom listens.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 13:44 (14_centurion_11).
13 godina
neaktivan
14_centurion_11 kaže...
XXX-Man kaže...

Takva bu prvom prilikom pak žnjem vu krevetu završila i onda buš cviljel ke vrag u šarafštuku (gdo nezna kaj pak to je, nek me pita)...

Smijeh

Šrafštuk

Kak je XXX-Man izbrisao post čim je dobio hrpetinu TD-ova {#}{#}

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

e,a da sam ja nesto glupo napisa,onda bi namjerno ostavio {#}

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
16 godina
peterstern9 kaže...
14_centurion_11 kaže...
XXX-Man kaže...

Smijeh

Šrafštuk

ko fejs male.

15 godina
moderator
peterstern9 kaže...

Ma nije zbog TD, briga me za to...nego jer mi je post bio bezvezan

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
16 godina
XXX-Man kaže...
peterstern9 kaže...

Ma nije zbog TD, briga me za to...nego jer mi je post bio bezvezan

da bar ja imam mogucnost brisanja, pola svojih postova bi izbriso iz tog razloga.

15 godina
moderator
mar123 kaže...

da bar ja imam mogucnost brisanja, pola svojih postova bi izbriso iz tog razloga.

Tebi su svi bezvezni {#}

{#}

16 godina
The Friendzone Club

evo nesto od mene, netrebam savjet, mozda neki komentar(na ovu bedastocu).

znaci najbolji frend je prekinuo s curom, ta cura je sad s nekim novim i sad se mom frendu javila bivsa od tog decka, i prica on s njom(mala je inace iz splita) i pita mene jel ocu da joj kaze da mi se javi, ja kazem sto ce mi se javljat, mala je u split, sto cu ja s njom(ja sam u zgu), a nisam fan dopisivanje preko fejsa s curom kad ju nemogu upoznat. al dobro javi se mala meni, i pricamo mi sad o svemu i tako, i kaze ona da ce ona na zimu tu doc kod neke frendice(ja ono si mislim super, aj imat cu sto radit na zimu), ja gledam njene slike malo, mala je bomba, i kaze mi da ima sutra tek 15 godina, jbt ja gledamo kako, izgleda ko da ima 17 bar. da skratim pricu, volim te mlade curke jer su skroz ono, lako ih obradit, i sad ta mala, nezna me ni par sati vec bi ona nesto ovo ono, takvu spiku ima neku. tako da, ceka se zima. i da, ja njoj sad kazem idem spavat i stavim pusu, a onda odgovori da i ona i srce stavi(hejtam srce).friendzone me ne brine, jer vec sam skuzio curu, s takvima je jednostavno nemoguce, samo se treba znat postavit u dopisivanju.

15 godina
The Friendzone Club

a link na njen face profil, to nista?

nema komentara bez profila, pm {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

'ocemo link!! {#}

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

BREAKING NEWS:Crna Lala obrisala fejs {#}

13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

BREAKING NEWS:Crna Lala obrisala fejs {#}

Nije ga obrisala, deaktivirala ga je na dan-dva kao i sve ostale hahaha

15 godina
mar123 kaže...

evo nesto od mene, netrebam savjet, mozda neki komentar(na ovu bedastocu).

znaci najbolji frend je prekinuo s curom, ta cura je sad s nekim novim i sad se mom frendu javila bivsa od tog decka, i prica on s njom(mala je inace iz splita) i pita mene jel ocu da joj kaze da mi se javi, ja kazem sto ce mi se javljat, mala je u split, sto cu ja s njom(ja sam u zgu), a nisam fan dopisivanje preko fejsa s curom kad ju nemogu upoznat. al dobro javi se mala meni, i pricamo mi sad o svemu i tako, i kaze ona da ce ona na zimu tu doc kod neke frendice(ja ono si mislim super, aj imat cu sto radit na zimu), ja gledam njene slike malo, mala je bomba, i kaze mi da ima sutra tek 15 godina, jbt ja gledamo kako, izgleda ko da ima 17 bar. da skratim pricu, volim te mlade curke jer su skroz ono, lako ih obradit, i sad ta mala, nezna me ni par sati vec bi ona nesto ovo ono, takvu spiku ima neku. tako da, ceka se zima. i da, ja njoj sad kazem idem spavat i stavim pusu, a onda odgovori da i ona i srce stavi(hejtam srce).friendzone me ne brine, jer vec sam skuzio curu, s takvima je jednostavno nemoguce, samo se treba znat postavit u dopisivanju.

Moze link ;)

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 17:05 (Coder256).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ne meže

16 godina
The Friendzone Club

ma je sto posto cu linkat profile osoba tu.

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma je sto posto cu linkat profile osoba tu.

PM

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa ta bas i nije "casna". Osim ako lazes.

Nije bas da ces ju okaljati

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Uvijek se pitam što nije u redu s curom koja izjavljuje ljubav nekome preko FB-a, nekome koga nije vidjela....Jel samo glupa ili ima treću sisu?

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Uvijek se pitam što nije u redu s curom koja izjavljuje ljubav nekome preko FB-a, nekome koga nije vidjela....Jel samo glupa ili ima treću sisu?

Nema treću nego ju svrbe ove dvije

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 18:37 (chutac).
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club
Pričekaj koji tjedan sad kad ovi malo upoznaju nove škole,bit će opet zaljubljenih duša...
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Čovječe da ti znaš koje su benđike bile pod šatorom na Špancirfestu.{#}

Axtross_Hr - Origin
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ovaj gif je bio specijalno za tebe :)

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)///Svi smo mi Mentalist///
16 godina
The Friendzone Club

.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
14 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
kivic15 kaže...

Čovječe da ti znaš koje su benđike bile pod šatorom na Špancirfestu.{#}

Znaci od tvojih i XXX-man- ovih postova umirem :D
1 savjet za tebe, prije nego sta se ides nac s curom... Uzmes preworkout ( suplement za teretanu), red bull, casu od pola litre
stavis u tu casu 1/2 secera ,  da da... stavi secer do pola case, ostalo stavi redbull, 2 velike šeflje preworkouta... po bi trebali biti dosta secera da budes budan i hiperaktivan narednih nekoliko dana, eventualno uzmi i Viagru i testosterone booster
pljesni si 2-3 samara prije videnja s curom i pocni se derat na sav glas '' Danas bum Je*al... nemoj se prevec brinut reakcijom drugih ljudi ( valjda ce mislit da si malo cuknut u glavu)
e kad se vidis s curom i kad se polagano raspricate ( vjerujem da ces pricat od tolkog silnog secera... a bome i viagre) ukoliko vidis da nije zainteresirana primi ju za lice
 'vako ju primi (slika kao primjer je dole)  ( cure se pale na sado mazo... trust me, I know
 pa joj kazi '' Ima da me volis ili cu ti zapalit kucu i prodat  obitelj u crno roblje'' 
Ukoliko kaze nesto sto ti se nesviđa nastavi s drugim metodama.... mozes i njoj pljesnut koj  samar,  cupanjem noktiju, cupanjem obrva, dlaka pod pazuhom itd itd itd 
Kao sto su ti drugi forumasi predlozili... pokazi joj da si pravi muž 
Ako hoces biti pravi muž spi si 2-3 casice ciste votke i pocni se derat '' jel ima ko jaci'' ( ALPHA AS FUCK) pa ako ima malo nabubetas tog frajera i sve supac

Da nebudem {#}
Bili ja i mala ( evo 1 god i 2 mj smo zajedno ) u Dugom selu na ''Rođendanskoj proslavi'' radio martina
bila je opca opasnost, sve puno ljudi i tako
U jednom trenu nailazimo na brata od moje cura s njegovom curom ( on ima 18, a ona je sad krenula u 1 srednje.. valjda ima 14 ili 15 hahaha)
Uglavnom... njegova cura place i pitamo mi sta je bilo
Znaci brat od moje cure je zamolio najboljeg frenda da se zbari s njegovom curom tak da ju moze napucat... a bili su pola metra jedni od drugog kad ju je lik zbario
Sou sou {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 3:06 (Goddish).
15 godina
moderator
Goddish kaže...

Ako hoces biti pravi muž spi si 2-3 casice ciste votke i pocni se derat '' jel ima ko jaci'' ( ALPHA AS FUCK) pa ako ima malo nabubetas tog frajera i sve supac

bold - piše se pravi mouž, a i izgovara Smijeh

A ak se počneš derati "Jel ima gdo jakši odmene", bu se javil kakov hudi majmun i bu te potegnul čez zube da se buš 6 put okrenul v zraku i neš znal jel si došel ili ideš nazaj {#}

Smijeh

OnT:

Kakva je to luda fora s curama da se lijepe za tebe kad znaju da si u vezi? WTF? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 3:10 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Goddish kaže...

bold - piše se pravi mouž, a i izgovara Smijeh

A ak se počneš derati "Jel ima gdo jakši odmene", bu se javil kakov hudi majmun i bu te potegnul čez zube da se buš 6 put okrenul v zraku i neš znal jel si došel ili ideš nazaj {#}

Smijeh

OnT:

Kakva je to luda fora s curama da se lijepe za tebe kad znaju da si u vezi? WTF? {#}

Ubiti da... to je bila losa ideja, mozda te jos neko izbode ili izmlati s lopatom ili motikom... nikad neznas kakvih seljaka ima tam, bus na*ebal hehehe
Jesi ti nesto krivo pohvatao ili sam ja nesto tulavo napisao? :O

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 3:14 (Goddish).
15 godina
moderator
Goddish kaže...

Ubiti da... to je bila losa ideja, mozda te jos neko izbode ili izmlati s lopatom ili motikom... nikad neznas kakvih seljaka ima tam, bus na*ebal hehehe

Z krampom {#}

Ma nije drugi dio posta imao veze s tvojim postom, povukao sam sasvim drugu temu :)

Iako, moglo se protumačit kao da tebi odgovaram...

14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Goddish kaže...

Z krampom {#}

Ma nije drugi dio posta imao veze s tvojim postom, povukao sam sasvim drugu temu :)

ili bu te traktorom pregazio...  ili pak motokultivatorom?
ohh...
jos meni bilo cudno, jedva naso ovu jednu {#}
ot:  kakva je to fora da se cure lijepe na decke koje su u vezama, dok sam bio sam (sto je bilo neko duze vrijeme (:forever alone:)) me nijedna cura nije htjela pogledat a otkad sam naso curu ima ih kolko oces... raspravljao sam s frendovima o tome ali nismo dosli do nikakvog pametnog zakljucka.... any ideas?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 3:29 (Goddish).
14 godina
neaktivan
Goddish kaže...
XXX-Man kaže...
Goddish kaže...

Z krampom {#}

ili bu te traktorom pregazio...  ili pak motokultivatorom?
ohh...
jos meni bilo cudno, jedva naso ovu jednu {#}
ot:  kakva je to fora da se cure lijepe na decke koje su u vezama, dok sam bio sam (sto je bilo neko duze vrijeme (:forever alone:)) me nijedna cura nije htjela pogledat a otkad sam naso curu ima ih kolko oces... raspravljao sam s frendovima o tome ali nismo dosli do nikakvog pametnog zakljucka.... any ideas?

Ako imas curu znaci da vrijedis neki klinac, a zene vole muskarce koje nisu za bacit, a pogotovo one koji su zauzeti, sto opet znaci da neki klinac vrijedis :D 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice