The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.481.800
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

zaboravio sam kazati kako ona zna moje roditelje tako da nisam siguran jel pristala iz pristojnosti ili.....a bilo nam je super stalno mi je govorila da sam humorističan itd....i što da radim sada kad odemo na kavu?

16 godina
Re: The Friendzone Club
Steel123 kaže...

zaboravio sam kazati kako ona zna moje roditelje tako da nisam siguran jel pristala iz pristojnosti ili.....a bilo nam je super stalno mi je govorila da sam humorističan itd....i što da radim sada kad odemo na kavu?

pa pricaj s njom, upoznaj ju bolje.

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Steel123 kaže...

raćunam ja što više ulazimo u priču to je veća šansa da upadnem u friend zonu....neznam kako izest da odmah pokažem da je ne želim kao frendicu nego kao curu {#}

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Još nešto od mene {#} haha

Semper Fidelis
12 godina
neaktivan
Steel123 kaže...
mar123 kaže...
Steel123 kaže...

raćunam ja što više ulazimo u priču to je veća šansa da upadnem u friend zonu....neznam kako izest da odmah pokažem da je ne želim kao frendicu nego kao curu{#}

e to baš ne ide....meni se čini da je ona pristala,jer joj treba prijatelj na kojeg će se oslonit.....u ovom slučaju,friendzonu ne možeš izbjeć...

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
15 godina
Ezio kaže...

Tesko je to. Mozda da joj ubacis neki keylogger, pratis s kim se dopisuje i onda angaziras privatne detektive da istraze koja od tih osoba s kojima se dopisuje je njen eventualni decko. Ili joj sutra na kavi reci da si homoseksualac. Ako ona kaze da je to super jer joj decko nece biti ljubomoran onda ces znat da ima decka. Ali svejedno ulazis u fantasticnu situaciju jer kroz nastupajuce godine druzenja i glumljenja da si homoseksualac mozes jednom ako bude srece doci u priliku da te ona pokusa preobratiti na hetero.

lijepo objasnjeno, polomio sam se od smijeha :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
Deep kaže...
piksic kaže...

Ja mislim da ta veza nema smisla. Još malo čekaj. Teško je to objasniti ako nisi bio u takvoj situaciji. Prijateljica ti se sviđa više od te cure i to bi te sigurno kočilo. Ti ne bi bio sretan i ne bi osjećao ono što bi trebao, a ta cura hoće osjećaje. Onda ni ona ne bi bila sretna. Ako si normalan, a vjerujem da jesi, onda ti je bitno da li je ona sretna. A svatko zaslužuje biti sretan. Zato je najbolje da čekaš da ti se osjećaji srede, a s vremenom sigurno budu. Ako ta cura hoće čekati, još bolje. Ako neće, nema veze, neka si traži drugoga dečka, a ti budeš našao drugu curu. Samo nemoj ulaziti u vezu s nekim u koga nisi zaljubljen, jer to obično loše završi.

Evo da vas malo obavijestim .. poceo sam izlaziti sa ovom curom , svidja mi se cura stvarno ,i sta ja znam sve je tu , al evo npr. kad vidim nju , dobijem ja onaj neki "osjecaj" .. ali kad vidim tu prijateljicu ipak dobijem nekakav jaci osjecaj,ne znam , necu da je tako , vidjet cemo jos s vremenom .. uglavnom sa ovom mi je predivno ali et 

I tako to , opet dodjem ja da vas obavijestim , sa ovom curom ne izlazim skoro nikako , ne ide nekako , sa prijateljicom ide odlično osim glavne stvari ,a to je da je u vezi i dalje , i da je do prije 2 sata ta veza bila na rubu propadanja,a tako je vec mjesec dana, gdje joj ja i njena naj prijateljica govorimo da treba da prekine jer veza i momak stvarno nema smisla i gdje nam ona kaze kako je svjesna svega toga itd. ali eto , uglaavnom , sto se tiče mene i nje licno , svašta se tu ima za reci , iz prve ruke se vidi da nismo obicni prijatelji , prije svega odavno naglasava kako me voli  , i ne na glasava ono prijatelj stalno ,kao sto to inace biva, stalno je govorila kako joj je pun k ove veze ,ali ima nesto sto ju drzi , bezveze .. jednom u kao zajebanciji kaze meni , hajmo ja i ti biti u vezi , to bi bilo bas prejako ovo ono , i onda kaze ,salim se naravno , ,a znate onu u svakoj sali pola istine .. da ne nabrajam dalje , kad joj nekad odgovorim "volim i ja tebe" ona kaze ja tebe više , itd itd. nema smisla znam , ali necu ja da napravim onaj korak,da riskiram sve,sreca pa sam strpljiv ,kad sam cekao ovoliko,cekat cu jos mjesec dana,nece dugo ova veza ,oboje su svjesni toga ,ali eto , disu na slamku .. kad to prodje ja cu to lijepo iskulirati .. cekati nju , znam da ce doci osjetio sam ja to , po svemu , svako malo mi prica kako me sanja ,sinoc sam ja njoj rekao kako sam sanjao da je bila kod mene i da smo spavali zajedno (doslovno spavali) ona rekla kako bi to bilo prejako , i tamo ovamo, hoce da odemo negdje ovako ,da izidjemo,na neko mirno mjesto , park ovo ono , a ne stalno u kafic, itd itd. sve je to lijepo i bajno ali nelogicno ..je*ati ga. slozit ce se kockice sve lagano ..ako se sjetim jos sta dodam {#}

Semper Fidelis
13 godina
kivic15 kaže...

Proplakao sam na 2:10 {#}

Ubi bene, ibi patria.
17 godina
The Friendzone Club

pokemon koji mjenja cure svaki dan i boji se cura sa pirsom {#}

sto si pripremio cokolada sexy girl --a tony wtf ! {#}

cura mu je natasa a pozdravi neku helenu kakav kralj {#}

i fox legenda... fali mi ova emisija bas je bilo bisera npr ovaj ...

kak trlja ruke lol ... i am litile leperchaun hihihihihih !

ovakvi likovi su u frendzoni dozivotno ili nemogu ni prisprdit istom {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 9:26 (4mal).
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

pokemon koji mjenja cure svaki dan i boji se cura sa pirsom {#}

sto si pripremio cokolada sexy girl --a tony wtf ! {#}

cura mu je natasa a pozdravi neku helenu kakav kralj{#}

i fox legenda... fali mi ova emisija bas je bilo bisera npr ovaj ...

kak trlja ruke lol ... i am litile leperchaun hihihihihih !

ovakvi likovi su u frendzoni dozivotno ili nemogu ni prisprdit istom {#}

LOL mijenja,mijenja....kad se umori desanka,onda prebaci na lijevu....mozda se desna zove helena a lijeva se zove natasa? {#}

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Ajmo ekipa, bacite savjet. Dakle radi se o curi, rijetka sorta kako bi se reklo.

Dečko bivši se nije htio odreći cuge i cigara zbog nje, bar cuge ako ništa cigare bi izdržala nekako po njezinoj priči.

Dopadam joj se, ali je totalno u komi zbog tog dečka i nikako ga ne može prežaljeti a kad god ju pitam za piće uvijek je za piće.

Donekle se otvorila, povjerila ali i dalje tupi po tome da ne želi ništa ljubavno , čak niti one night stand.. ne želi ništa zasad.

Ali cura je A klasa bokte, nema stvari na njoj ( fizički ) da nije po mojem mjerilu savršene cure, od usnica, kose, očiju ,guze, sisa, sve na mjestu. 

I kako da sad ja budem s njom kao neki " privremeni frend " i kad bude spremna, go for it, to je moj plan neki, a sad prepuštam vas na čitanje

i  vaš stav na to.

13 godina
protjeran
The Friendzone Club

Naš kak se veli "najlakse je zaboraviti curu tako da je zamjeniš drugom".

Ti ovoj ocito nisi dovoljno zanimljiv da bivšeg zamjeni tobom, tak da bude to teško. 

Daj joj vremena ako ti se da navlaciti pa budes sam najbolje videl kud to vodi, makar sve ti je rekla na pocetku.

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pazi da ne potoneš u friendzonu, ili familyzonu ne daj Bože. 

Da sam ja na mijestu njezinog bivšega identično bih postupio. Il' me prihvati kakav jesam, ili se odmakni. Nema tu velike filozofije. 

15 godina
Gman kaže...

Da sam ja na mijestu njezinog bivšega identično bih postupio. Il' me prihvati kakav jesam, ili se odmakni. Nema tu velike filozofije. 

danas mi cura rekla da me voli ko brata, ja sam joj rekao da nekad i brat utrpa sestri, ne javlja mi se 5h sta da radim?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Gman kaže...

danas mi cura rekla da me voli ko brata, ja sam joj rekao da nekad i brat utrpa sestri, ne javlja mi se 5h sta da radim?

vjerovatno se uzbudila previse

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
win4crazzy kaže...
Gman kaže...

napravio si dovoljno

16 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Ajmo ekipa, bacite savjet. Dakle radi se o curi, rijetka sorta kako bi se reklo.

Dečko bivši se nije htio odreći cuge i cigara zbog nje, bar cuge ako ništa cigare bi izdržala nekako po njezinoj priči.

Dopadam joj se, ali je totalno u komi zbog tog dečka i nikako ga ne može prežaljeti a kad god ju pitam za piće uvijek je za piće.

Donekle se otvorila, povjerila ali i dalje tupi po tome da ne želi ništa ljubavno , čak niti one night stand.. ne želi ništa zasad.

Ali cura je A klasa bokte, nema stvari na njoj ( fizički ) da nije po mojem mjerilu savršene cure, od usnica, kose, očiju ,guze, sisa, sve na mjestu. 

I kako da sad ja budem s njom kao neki " privremeni frend " i kad bude spremna, go for it, to je moj plan neki, a sad prepuštam vas na čitanje

i  vaš stav na to.

1. Hebeš curu koja će te nagovarati da se nečeg odrekneš zbog nje. Ako je bivšeg pokušavala nagovoriti da se odreče bilo čega zbog nje,onda će i tebe. Nije lijep život kada se zbog nečega prodaš, pa tako ni zbog ženske. To ne znači da nije dobro raditi kompromise,ali treba znati granicu između običnog kompromisa i mijenjanja sebe.

2.Svaka frendica je uvijek za piće, naravno kada ona govori o tome kako voli bivšega a ti pozorno slušaš i govoriš "ma on je budala" i pokušavaš ne izreči misao koja ti se vuče po glavi cijelo to vrijeme "ja bih bio bolji prema tebi". Najljepše je kada ti kaže kako bi ona htjela dobrog i brižnog dečka,ali ti iako si dobar i brižan ne dolaziš u obzir jer bi tako mogla ugroziti ovaj "predivan" odnos koji imate.

3. Moj savjet ti je da ju vodiš nekam di se možete skupa naroljat, te joj se pokušat uvalit. Barem neš da dobiješ ako već ne možeš imati nju.

I izbaci iz glave slušanje njezinih priča o tome kolko voli svog bivšeg, budi joj prijatelj ali onaj koji se uvijek zahebava a ne onaj koji sluša njezino cmizdrenje...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 0:32 (zerocool12).
15 godina
The Friendzone Club

ah sarkastican sam bio 

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

napravio si dovoljno

mozda je i imao neke sanse da se izvuce iz familyzone ali sa onim trpanjem se utrpao da na ne kazem di

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
17 godina
Phantom_RI kaže...

i  vaš stav na to.

Da te želi, ne bi se ni sjetila razloga zašto ne želi.

Privemeni frend je nepošteno jer ne samo da je glupo glumatati nešto, a želiš joj ga metnut, gluplje je i što će neizbježno i 100% sigurno doći netko zbog kojeg se neće sjetiti niti jednog razloga koje je nabrojala tebi.

Njena volja se može i razviti tokom druženja, no postoji mogućnost da ćeš jednom krivo protumačiti njenu volju/bezvolju što će nju iziritirati.

Možeš u obzir uzeti i jedan primjer moje prijateljice koja je 3 mjeseca pokušavala nešto s jednim tipom, dok je meni na kavi pričala o bivšem (s kojim je bila 6 godina) i kako joj je još teško.

Nakon što je prekinula s tim od 3 mjeseca, našla je drugog tipa i od tada nikad nije spomenula ovog od 6 godina.

Jednostavno ju je ovaj novi frajer toliko osvojio da ne razmišlja o razlozima zašto se ne prepustiti.

I s nijme je već godinu dana.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Zaključak : žene su kompliciranije od kvantne fizike.

Odlučio sam ovo, do sad smo pričali na mob, i u dobru stranu, ni rijeći o dečku nego sam ju nasmijavao i zahebavao ju malo.

2 sata smo pričali i sutra idemo na jedno šetalište uz jezero, pa ću pokušati nešto ako se ukaže dobra prilika.

Nego...  mislim da ču biti frend s njom dok se malo ne oporavi od svega, ali čim mi spomene nešto u vezi bivšega napravit ću neku sprdačinu ili nešto ili bilo šta samo da preokrenem temu u nešto pametnije i korisnije. Ma ona ga je navodno htjela da se prekine družiti s dečkima svaki petak i subotu i napijati i u nedjelju dolaziti mamuran kod nje... ja bi to napravio taj čas jer j ecura prva liga, a i nije da se napijam svaki vikend. :D

17 godina
Phantom_RI kaže...
Nego...  mislim da ču biti frend s njom dok se malo ne oporavi od svega,

Radi što hoćeš, ali nemoj se previše iznenaditi kada se pojavi sa frajerom.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
odjavljen
wyks kaže...
Phantom_RI kaže...
Nego...  mislim da ču biti frend s njom dok se malo ne oporavi od svega,

Radi što hoćeš, ali nemoj se previše iznenaditi kada se pojavi sa frajerom.

Ne očekujem čuda, a svejedno me ništa ne košta biti s njom u društvu makar zbog njezinih frendica ili  bivših cura itd... ;))

15 godina
odjavljen

Ako je tako dobra kako veliš i ako se možeš zamisliti s njom, nemoj samo ići dalje.

To kaj je dečku rekla da prestane piti, to je normalno. Sigurno mu nije zabranila jedno, dva piva. Ja znam puno ljudi koji ne znaju stati i normalno da neće biti s takvim.

U friendzone i familyzone ne možeš upasti, zato jer to ne postoji. To je glupost koju je izmislio neki jadnik dok ga je cura odbila. Ako ti cura veli da na tebe gleda kao prijatelja, to ne znači da joj se sviđaš, ali neće izgubiti poseban odnos koji imate, nego to znači da nisi dovoljno dobar da bi bila u vezi s tobom. Zato jer je prijateljstvo super, ali dvoje ljudi u vezi osjeća ono kaj nikakav prijatelj i prijateljica ne mogu osjetiti. I zato ako si ti dovoljno dobar da te ta cura hoće, ne moraš se brinuti za te gluposti.

Ako ti se da čekati, onda čekaj. Ako ti se neda, onda se iskreno razgovaraj s njom. Iskreno joj reci kaj hoćeš od nje, ili bude završilo dobro ili loše, ali barem si ne budeš trošio vrijeme.

Losing all hope was freedom
16 godina
neaktivan
piksic kaže...

Ako je tako dobra kako veliš i ako se možeš zamisliti s njom, nemoj samo ići dalje.

To kaj je dečku rekla da prestane piti, to je normalno. Sigurno mu nije zabranila jedno, dva piva. Ja znam puno ljudi koji ne znaju stati i normalno da neće biti s takvim.

U friendzone i familyzone ne možeš upasti, zato jer to ne postoji. To je glupost koju je izmislio neki jadnik dok ga je cura odbila. Ako ti cura veli da na tebe gleda kao prijatelja, to ne znači da joj se sviđaš, ali neće izgubiti poseban odnos koji imate, nego to znači da nisi dovoljno dobar da bi bila u vezi s tobom. Zato jer je prijateljstvo super, ali dvoje ljudi u vezi osjeća ono kaj nikakav prijatelj i prijateljica ne mogu osjetiti. I zato ako si ti dovoljno dobar da te ta cura hoće, ne moraš se brinuti za te gluposti.

Ako ti se da čekati, onda čekaj. Ako ti se neda, onda se iskreno razgovaraj s njom. Iskreno joj reci kaj hoćeš od nje, ili bude završilo dobro ili loše, ali barem si ne budeš trošio vrijeme.

Tebe čovjek da zamisli kao savjetnika na međuljudske odnose - impossible.

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

A znaš kaj je najbolje, da to vele ljudi koji si ne mogu naći curu, i nemaju koga u stvarnom životu pitati za savjet. Majstori za međuljudske odnose.

Losing all hope was freedom
16 godina
neaktivan
piksic kaže...

U friendzone i familyzone ne možeš upasti, zato jer to ne postoji. To je glupost koju je izmislio neki jadnik dok ga je cura odbila. Ako ti cura veli da na tebe gleda kao prijatelja, to ne znači da joj se sviđaš, ali neće izgubiti poseban odnos koji imate, nego to znači da nisi dovoljno dobar da bi bila u vezi s tobom.Zato jer je prijateljstvo super, ali dvoje ljudi u vezi osjeća ono kaj nikakav prijatelj i prijateljica ne mogu osjetiti. I zato ako si ti dovoljno dobar da te ta cura hoće, ne moraš se brinuti za te gluposti.

Bravo, u istoj rečenici si shvatio što je friendzone i podijelio s nulom...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

piksic preferira gayzone {#}

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja se isto djelomično slažem s njime. Možda je cura htjela da prestane pit jer joj je stalo do njega. Čovjek bi se vjerojatno oblokao, zaspao u grmu, skoro se ugušivši u svojoj rigotini... 

Al ovo za friendzone, da, postoji to. Em je mene friendzonalo, em sam ja friendzonao, em sam s nekima u obostranom friendzoneu. Al najgore mi je ipak bilo kad sam friendzoneao žensku koja mi se i sviđala i to čak nesvjesno, završivši u vezi s drugom ženskom. Da bi onda tu drugu žensku prevario s ovom kad sam skužio da mi se ova više sviđa i da se ja njoj sviđam. Naravno, odmah sam prekinuo s tom drugom nakon toga... sa ovom na kraju nikad nisam završio u vezi jer je to bilo taman ljeto prije nego smo ja i ona trebali na fakultet i došli smo do zaključka da je bolje ne uništavat sve s vezom na daljinu. Još smo odlični, još mi je lijepo kad sam s njom u društvu i opet smo friendzoneali jedno drugo međusobno. Tako mi je sa 3 ili 4 ženske s kojima sam bio u ekipi, sa svakom sam završio, ali s nijednom nisam završio u vezi i to mi je ludilo. One mi daju savjete kako uvatit žensku, katkad su wingmani u klubu i usput odlična zajebancija u kojoj ne moraš pazit što ćeš reć. S jednom sam u family zoni, znamo se od rođenja iz rodilišta, doslovno, i kao brat i sestra smo. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
The Friendzone Club

Ekipa trebam mali savjet :)
eto nedavno prekinuo s curom nakon 4 mjsca veze,   onak nisam ju prebolio jos uvijek ju volim jako .. Ona se javlja meni svaki dan i kaze mi da me zeli natrag i sve,. al fora je u tome da ja nju ne zelim natrag..kak da joj to objasnim na lijep nacin ?    Takoder imam frendicu najbolju vec jako dugo vremena, znam sve o njoj, cujemo se svaki dan,  uvijek sam tu za nju i tak to..  e sad mi smo se vec par put nasli i bilo je "akcije" .. kak da ja sad njoj kazem da bi zelio nesto vise s njom ?   

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice