Evo mene opet, trebam savjet.
Danas me izludila Optima s internetom. Sav živčan sjeo na bicikl, stavio slušalice i krenuo do parka na Dravi pored varaždinske dvorane. Taman je počela padati kiša, polako. Sjeo sam na klupu, upalio cigaretu i oko minutu sam bio sam u parku. Došla je neka cura ko naručena, sa psom i pustila ga s uzice. Pas je došao do mene i pošnjofao me po koljenu. Došla cura i maknula ga. Ja, budala, buljim u mob i samo se nasmijem. Mislio sam započeti razgovor, ali nisamo znao kak započeti. Bili su još koju minutu u parku i otišli. Poslije sam se tukao po glavi .
Recite za drugi put što učiniti.
a jaoooo
pa kazes psu onako ko reterdirane cure "ma dici mi ti, (podragas ga po glavi)" bacis komentar kako je sladak, a onda je pitas kako se zove, pa koja je to pasmina, onda joj naseres kako jako volis zivotinje ali ih nemas gdje drzati itd itd
onda joj kazes inace ja sam piksic i veoma sam privlacan, marko drago mi je, zatim kroz razgovor, dali inace tu dolazis ili si prvi put pa bla bla bla, gdje zivis bla bla i ako dolazi tu cesto, kazes joj da zelis biti u formi i kao trcis tuda cesto pa je pitas da dovede psa i sljedeci put da se igras s njim
GG, za 3 tjedna ste na kavi, a za mjesec dana ko zna gdje
Meni se ovo podebljano čini nemoguće. Imam i ja psa doma, ali u 3 godine nikad se nisam igrao s njim. Inače super odgovor.