The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.491.995
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
win4crazzy kaže...
Tinča14 kaže...

Evo mene opet, trebam savjet.

Danas me izludila Optima s internetom. Sav živčan sjeo na bicikl, stavio slušalice i krenuo do parka na Dravi pored varaždinske dvorane. Taman je počela padati kiša, polako. Sjeo sam na klupu, upalio cigaretu i oko minutu sam bio sam u parku. Došla je neka cura ko naručena, sa psom i pustila ga s uzice. Pas je došao do mene i pošnjofao me po koljenu. Došla cura i maknula ga. Ja, budala, buljim u mob i samo se nasmijem. Mislio sam započeti razgovor, ali nisamo znao kak započeti. Bili su još koju minutu u parku i otišli. Poslije sam se tukao po glavi {#}.

Recite za drugi put što učiniti.

a jaoooo

pa kazes psu onako ko reterdirane cure "ma dici mi ti, (podragas ga po glavi)" bacis komentar kako je sladak, a onda je pitas kako se zove, pa koja je to pasmina, onda joj naseres kako jako volis  zivotinje ali ih nemas gdje drzati itd itd

onda joj kazes inace ja sam piksic i veoma sam privlacan,  marko drago mi je, zatim kroz razgovor, dali inace tu dolazis ili si prvi put pa bla bla bla, gdje zivis bla bla i ako dolazi tu cesto, kazes joj da zelis biti u formi i kao trcis tuda cesto pa je pitas da dovede psa i sljedeci put da se igras s njim

GG, za 3 tjedna ste na kavi, a za mjesec dana ko zna gdje

Meni se ovo podebljano čini nemoguće. Imam i ja psa doma, ali u 3 godine nikad se nisam igrao s njim. Inače super odgovor.

Axtross_Hr - Origin
15 godina
Tinča14 kaže..

Meni se ovo podebljano čini nemoguće. Imam i ja psa doma, ali u 3 godine nikad se nisam igrao s njim. Inače super odgovor.

stvar je da se pravis da ti je stalo ahahha, i da joj na prvu loptu postanes zanimljiv i simpatican. Sta mislis da ja idem na kavu s curama da slusam njihove price, pih, na jedno udje na drugo izadje {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Šteta pa je na dnu prošle strane pa tvoj post mnogo ljudi neće vidjeti (pogledajte), ali jako tužno je bilo, jako jako tužno. Uz malo tužne muzike cure bi plakale. 

Ove bih stvari trebao negdje pisati....

15 godina
Onjegin kaže...

Ove bih stvari trebao negdje pisati....

Recimo na forum. Smijeh

Swedish latin super funk.
15 godina
The Friendzone Club

Pomoc.... danas sam u ducanu isao kupiti novi dzemper, i tako ja odlucim probat jedan, i kaze mi prilicno zgodna plavusa- mislim da vam je velik, ja na to ko iz topa- dobro mislite... i ponudio joj da odemo do kabine, medjutim pozvala je policiju.

U cemu sam pogrijesio?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
moderator

Možda ti nije bio dovoljno velik Smijeh

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
XXX-Man kaže...

Ma je, kad je usla samnom u kabinu, rekla je "nisam znala da ste policajac" pa sam je sljedecih 15 minuta uvjeravao da to nije pendrek

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Znam da je ovo tema friendzone club, ali vjerovatno je svi vidimo kao temu za opće jadikovke. 

Napunio sam 18 godina. Mislim da sam došao na ovaj forum s 13 ili 12. Trinaestogodišnjaci, nađite se.

Postao sam ono što sam želio biti: okorjeli gamer, društveni poremećaj, ekscentrik, samotnjak, ali nisam znao da ću time postati ljuštura i propalica. 

Da pojasnim stanje u koje sam se doveo: da nađem curu kojom bih se oženio, nemam niti jedne osobe na svijetu koja bi mi bila kum na vjenčanju. Ljudi s kojima sam proveo hiljade sati, ako ne igrajući onda pričajući na Teamspeaku, samo su dragi ljudi -kompatibilni duhovi. Sigurno sam uživao u njima, no oni su samo potrošeno vrijeme. Imam gdje noćiti u Harareu, ali s kim ću otići na pomfrit, sladoled, picu, ćevape?

Do sada sam se vadio na to da sam zapeo u svom gradiću, ali za 20 dana ću voziti, Sarajevo je udaljeno pola sata. Ja ću opet morati sam u kino.

U svakodnevnom životu mi to ni najmanje ne smeta, ali nakon slušanja cijelosatne lekcije svoje familije poželio sam da ja nisam ja.

Nemojte si to dozvoliti.

Siguran sam da mi je prije 5 godina bilo lakše uključiti se u ono što svi rade. Svi problemi koje imate s jednom curom, simpatijom ili slično (iako jesu veliki) nisu teški, trebate ih pogledati iz drugog ugla. Kao kad radite nešto što volite pa izađete iz sebe i objektivno pogledate kako da se poboljšate. 

Ljudi su sigurno i dobri i loši, ali se ne druže skupa. Priđite dobrim, zapalite cigaru, popijte pivu, smijte se lošim šalama.

Izgleda kao glup savjet kojeg bi vam dala i vaša mama, ali iako vi možda mislite da ste sigurno bolji od mene i da ćete se snaći, čisto sumnjam. Vaša mama bila bi upravu. Ja sam čitao subtitlove filmova s tri godine, nisam rođen kao propalica.

Nema ničeg lijepog u tome kad je netko poseban i drugačiji, pogotovo kad 18. rođendan proslaviš s tatom, mamom, tetkom, ujkom i dedom i jedine osobe u koje se možete uzdati su forumaši koji će vaš post prijaviti jer je offtopic i F1-IVO koji će ga obrisati.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jesam proklet i ja bože .. ako je ko čitao moje prijašnje postove znat će o čemu pričam ,uglavnom ,cura kojom sam izlazio ,a nisam baš osjećao nešto prema njoj , tee sam trazio nacina da joj kazem da bismo trebali prestati , je sad odjednom u vezi , iako mi nismo izasli ima 2 sedmice , uglanvom sta hocu reci je to , da mi sad odjednom nije svejedno o.O ..

Semper Fidelis
17 godina
win4crazzy kaže...

mislim da vam je velik, ja na to ko iz topa- dobro mislite... i ponudio joj da odemo do kabine,

XXX-Man kaže...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Znam da je ovo tema friendzone club, ali vjerovatno je svi vidimo kao temu za opće jadikovke. 

Napunio sam 18 godina. Mislim da sam došao na ovaj forum s 13 ili 12. Trinaestogodišnjaci, nađite se...

Tek ćeš završiti srednju školu, preselit ćeš se u drugi grad, upoznati nove ljude. Imaš još prilika za socijalizaciju.

Ako ne budeš na vjenčanju imao koga za kuma, imaš me na Facebooku, javi mi se, ja ću ti biti kum.

Sve najbolje za 18 rođendan i ostatak života.

Italian mobster shoots a lobster
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 23:17 (Unix).
14 godina
Onjegin kaže...

ja 2 godine mislio da se ti zajebavaš. ili je ovo next lvl...

o/
17 godina
The Friendzone Club

party-frendzona je kada ti fredica popushi rac i tu i tam zabrijete (ak ste nagudrani na nekoj afterici ) al ne zeli stobom bit u vezi niti ic na cuge kave  te povjeravati se {#}

kome ovak nes pase nek mi stisne TU {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 22:09 (4mal).
17 godina
Deep kaže...

je sad odjednom u vezi , iako mi nismo izasli ima 2 sedmice , uglanvom sta hocu reci je to , da mi sad odjednom nije svejedno o.O ..

Imate 17 godina ili manje i to je sasvim normalno. Ti sad oćeš jer ona neće. Klasična udica na odjeb.

Unix kaže...
Tek ćeš završiti srednju školu, preselit ćeš se u drugi grad, upoznati nove ljude. Imaš još prilika za socijalizaciju.

Ja se čujem možda sa dvoje ljudi iz srednje, a na faksu sam upoznao nekoliko ljudi za koje zbilja mogu reći da su mi prijatelji - ono po peesu, za pomoć, posudit bubreg i tak...

4mal kaže...

party-frendzona je kada ti fredica popushi rac i tu i tam zabrijete (ak ste nagudrani na nekoj afterici ) al ne zeli stobom bit u vezi niti ic na cuge kave  te povjeravati se {#}

Jel ima kod vas mladih sada neka gejmer frendzona, ono ja skinuo Betmena danas pa bi igro, al bi i da mi ga neko fafa? Al sam da odfafa pa da ode jel mi se neda pričat, čuo sam da ima mnogo detalja u igri pa da ne propustim nešto?

Ja bih odma pristo da odguzim rundu dok ona gleda Kućanice pa da se pokupim kući nakon toga.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 22:18 (wyks).
13 godina
neaktivan
wyks kaže...
Deep kaže...

je sad odjednom u vezi , iako mi nismo izasli ima 2 sedmice , uglanvom sta hocu reci je to , da mi sad odjednom nije svejedno o.O ..

Imate 17 godina ili manje i to je sasvim normalno. Ti sad oćeš jer ona neće. Klasična udica na odjeb.

Jel ima kod vas mladih sada neka gejmer frendzona, ono ja skinuo Betmena danas pa bi igro, al bi i da mi ga neko fafa? Al sam da odfafa pa da ode jel mi se neda pričat, čuo sam da ima mnogo detalja u igri pa da ne propustim nešto?

Ja bih odma pristo da odguzim rundu dok ona gleda Kućanice pa da se pokupim kući nakon toga.

Neću ja , meni je u jednu ruku i ok to , jer rijesila me muke da joj kazem , jer to nije imalo buducnost, samo kazem da mi je cudno to sad zasto mi nije svejedno , to ne znaci da mi je dovoljno stalo da hocu nesto opet

Semper Fidelis
16 godina
moderator
wyks kaže...

{#}

wyks kaže...

Sviđa mi se način na koji razmišljaš{#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
Deep kaže...

Neću ja , meni je u jednu ruku i ok to , jer rijesila me muke da joj kazem , jer to nije imalo buducnost, samo kazem da mi je cudno to sad zasto mi nije svejedno , to ne znaci da mi je dovoljno stalo da hocu nesto opet

Kad sam ja imao 17, jednom sam nakon svirke nekog benda sjeo na pozornicu i ljubakao neku curu pričom da sam bubnjar. Kad se ova zapričala sa frendicom, ja sam posjeo drugu curu i njoj rekao da sam pjevač, a to što drugoj curi trenutno držim ruku na guzici ne treba smetati našem odnosu.

Drugi put sam ostao zadnji na tulumu sa dvije djevojke, i nećkao sam se s kojom biti pa sam se samo s jednom mazio kroz noć. Sutradan smo išli na koncert, a ja sam kasnio. Kad sam stigao i jedna i druga su se već drpale sa frajerima.

Tako da sve to gotovo ništa ne znači, osim da ste mlad i da vam se j*ebe i doslovno i preneseno. To što te sad ona otkantala samo ti je narušilo ego, pa si odjednom počeo razmišljati.

No to te ne treba brinuti otkada je vijeka i televizije, uvijek si čuo drugačiju priču, tko je zbilja prvi prekinuo, cura ili dečko.

13 godina
neaktivan
wyks kaže...
Deep kaže...

Kad sam ja imao 17, jednom sam nakon svirke nekog benda sjeo na pozornicu i ljubakao neku curu pričom da sam bubnjar. Kad se ova zapričala sa frendicom, ja sam posjeo drugu curu i njoj rekao da sam pjevač, a to što drugoj curi trenutno držim ruku na guzici ne treba smetati našem odnosu.

Drugi put sam ostao zadnji na tulumu sa dvije djevojke, i nećkao sam se s kojom biti pa sam se samo s jednom mazio kroz noć. Sutradan smo išli na koncert, a ja sam kasnio. Kad sam stigao i jedna i druga su se već drpale sa frajerima.

Tako da sve to gotovo ništa ne znači, osim da ste mlad i da vam se j*ebe i doslovno i preneseno. To što te sad ona otkantala samo ti je narušilo ego, pa si odjednom počeo razmišljati.

No to te ne treba brinuti otkada je vijeka i televizije, uvijek si čuo drugačiju priču, tko je zbilja prvi prekinuo, cura ili dečko.

Nismo mi bili u vezi , niti je ko koga otkantao u ovoj prici , zato sam naveo "ako je ko citao moje prijasnje postove"  zna dobro situaciju , nego eto samo mislio sam da je mogla barem reci , hej ,znas ovo oono , nismo mi bili posebno vezani pa sad da mi je to nešto extra {#}

Semper Fidelis
17 godina
Deep kaže...

mislio sam da je mogla barem reci , hej ,znas ovo oono

Mene je žemska otkantala tijekom seksa.

Pa si zamisli to.

Znači, trebala je otić vanka sa mnom, platit piće, pričat dva sata, odvest me do njenog stana jer ja auta nemam, skinut sebe i mene, oveklokat mog Durona na operativne herce, a nije mogla izdržat proklete 3 minute mog benčmark testa, već je prekinula sve "Nemam dobar osjećaj" razgovorom...

Već sam mislio reći da promjenimo pozu jer se zguza osjeti većim, no ona je stvarno mislila na one emocionalne osjećaje. Ma makaršta...

Pirova pobjeda...

(I ja sam platio piće, da se zna, naučila je mene baka bontonu!)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 22:51 (wyks).
17 godina
The Friendzone Club

hahahaha wyks koja si ti legenda {#}

16 godina
neaktivan
Više manje slično Smijeh
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 9:14 (Mitsuoka).
17 godina
The Friendzone Club

congratulation boy you just got rebound {#}

13 godina
neaktivan
wyks kaže...
Deep kaže...

mislio sam da je mogla barem reci , hej ,znas ovo oono

Mene je žemska otkantala tijekom seksa.

Pa si zamisli to.

Znači, trebala je otić vanka sa mnom, platit piće, pričat dva sata, odvest me do njenog stana jer ja auta nemam, skinut sebe i mene, oveklokat mog Durona na operativne herce, a nije mogla izdržat proklete 3 minute mog benčmark testa, već je prekinula sve "Nemam dobar osjećaj" razgovorom...

Već sam mislio reći da promjenimo pozu jer se zguza osjeti većim, no ona je stvarno mislila na one emocionalne osjećaje. Ma makaršta...

Pirova pobjeda...

(I ja sam platio piće, da se zna, naučila je mene baka bontonu!)

Ala brate hahaha...

btw. sad kad sam joj rekao kako to ,sto ne spomenu nista i bla bla ,kad je sve objasnila , i rekla da se kaje i da ce prekinut prvom prilikom o.O .. i onda rece kako joj je bilo prefino dok smo izlazili ,i pita me šta cemo sad .. pa boze moj >.<

Semper Fidelis
16 godina
Onjegin kaže...

Napunio sam 18 godina. Mislim da sam došao na ovaj forum s 13 ili 12. Trinaestogodišnjaci, nađite se.

Postao sam ono što sam želio biti: okorjeli gamer, društveni poremećaj, ekscentrik, samotnjak, ali nisam znao da ću time postati ljuštura i propalica. 

Da pojasnim stanje u koje sam se doveo: da nađem curu kojom bih se oženio, nemam niti jedne osobe na svijetu koja bi mi bila kum na vjenčanju. Ljudi s kojima sam proveo hiljade sati, ako ne igrajući onda pričajući na Teamspeaku, samo su dragi ljudi -kompatibilni duhovi. Sigurno sam uživao u njima, no oni su samo potrošeno vrijeme. Imam gdje noćiti u Harareu, ali s kim ću otići na pomfrit, sladoled, picu, ćevape?

Do sada sam se vadio na to da sam zapeo u svom gradiću, ali za 20 dana ću voziti, Sarajevo je udaljeno pola sata. Ja ću opet morati sam u kino.

U svakodnevnom životu mi to ni najmanje ne smeta, ali nakon slušanja cijelosatne lekcije svoje familije poželio sam da ja nisam ja.

Nemojte si to dozvoliti.

Siguran sam da mi je prije 5 godina bilo lakše uključiti se u ono što svi rade. Svi problemi koje imate s jednom curom, simpatijom ili slično (iako jesu veliki) nisu teški, trebate ih pogledati iz drugog ugla. Kao kad radite nešto što volite pa izađete iz sebe i objektivno pogledate kako da se poboljšate. 

Ljudi su sigurno i dobri i loši, ali se ne druže skupa. Priđite dobrim, zapalite cigaru, popijte pivu, smijte se lošim šalama.

Izgleda kao glup savjet kojeg bi vam dala i vaša mama, ali iako vi možda mislite da ste sigurno bolji od mene i da ćete se snaći, čisto sumnjam. Vaša mama bila bi upravu. Ja sam čitao subtitlove filmova s tri godine, nisam rođen kao propalica.

Nema ničeg lijepog u tome kad je netko poseban i drugačiji, pogotovo kad 18. rođendan proslaviš s tatom, mamom, tetkom, ujkom i dedom i jedine osobe u koje se možete uzdati su forumaši koji će vaš post prijaviti jer je offtopic i F1-IVO koji će ga obrisati.

ovo ti je najbolji post koji si napisao na ovom forumu, za vrijeme dok si bio mentalist a i sad onjegin. ali prijatelju ima jos nade, imas vremena za sve, pa imas tek 18 godina, da propustio si neke bitne stvari, ali bit ce ih jos milijun

13 godina
Onjegin kaže...
...

You merely adopted solitude. I was born into it, molded by it. {#}

Jako iskren post, šteta što ti samoća baš i nije "sjela". Nije to za svakoga, kao što ni danonoćno partijanje također nije za svakoga.

Na kraju krajeva, najbitnije od svega je da se pojedinac "pronađe" u nečemu što ga čini zadovoljnim.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
14 godina
The Friendzone Club

A koje je to stvari propustio prije 18.-e???? Prvi poljubac? Seks? cjelodnevna pijanstva? tuče i naguravanja zbog tko zna čega?

propustio nije ništa, boga mu bogovog ima 18. godina!!! i sve redom stigne napraviti bilo banalne stvari od ljubljena i pijančevanja sa ekipom. kao da ljudi od 17-18 ulaze u toliko ozbiljne veze i spremaju se za brak. te veze i vezice su 80% oko navlačenja po parku i jebodromima.

mene su frendovi zajebavali na faksu kad sam imao 21, da sam djevac, kako igram CS dok oni bare i ševe, kako ne pijem i sve stvari koje se rade u toj dobi. jednog dana nakon završetka zimskog semestra puklo mi u glavi i sve rješio bez beda onda su me gledali u čudu.

a ti mentalist, jebo te blesavog kad moram bit prost. oslobodi se i povrati se u život. sam si zaključio da e-prijatelji nisu prijatelji. nađi ekipu u novom gradu, upoznaj ljude, kad se poželiš povući u sebe i maknuti se od svih tad pozovi nekog van, odi na pivu, čevape, koji su inače precjenjeni u srajevu {#}

zbari žemske, dobit ćeš odjeba mali milijun, sa druge strane bit će vremena kad ćeš se osjećat kao da si dobio na lotu. ffs kreni se. plačkanja po forumu i tuđe simpatije ti neće pomoći, osim ako ne želiš čitati "jadan mentalist" onda se jebi.

o/
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 9:31 (Apachy).
15 godina
The Friendzone Club

Hej hej hej, ne diraj mi sarajevske cevape :D ne znam zasto mislis da su precijenjeni, ono sto turisti koji dodju ne znaju da cevape ne treba jesti u najrazvikanijim, a ujedno i najskupljim cevabdzinicama.

Sorry za OT. Sto se tice Onjegina, covjece ne sikiraj se, ja i danas pocesto znam 5 dana ne izaci iz kuce, nisi ti nista propustio, mnoge stvari je cak i bolje proci malo stariji i zreliji.

You better run, you better take cover!
16 godina
Smucek kaže...

Hej hej hej, ne diraj mi sarajevske cevape :D ne znam zasto mislis da su precijenjeni, ono sto turisti koji dodju ne znaju da cevape ne treba jesti u najrazvikanijim, a ujedno i najskupljim cevabdzinicama.

Sorry za OT. Sto se tice Onjegina, covjece ne sikiraj se, ja i danas pocesto znam 5 dana ne izaci iz kuce, nisi ti nista propustio, mnoge stvari je cak i bolje proci malo stariji i zreliji.

cuj ti to 5 dana, pa ja preko tjedna ni ne izlazim nigdje, nemam vremena ni novaca, imam skolu, trening, kad bi joj ubacio taj izlazak, izlazim mozda petkom i subotom.

15 godina
The Friendzone Club

Na ovo mislim, nikako se ne pomjerit, mozda do prodavnice, trenutno sam nazalost bez posla pa najvise dangubim. A 5 dana nije malo kad imas neku "obavezu" prema porodici, djevojci i prijateljima.

You better run, you better take cover!
15 godina
The Friendzone Club

.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice