Zagreb Games Week pretvara Velesajam u središte do

poruka: 7
|
čitano: 2.051
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zagreb Games Week pretvara Velesajam u središte do".
16 godina

Dugo se nisam osjećao prevaren kao za ovih 10€

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

ajde?

klinac jucer bio sa skolom na interliberu, kaze vidio je taj games paviljon, ali kao, ulaz 10e, a cuo je neki klinci su komentirali da je bezveze, pa nije htio davati 10e. znaci, nista nije propustio.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Zagreb Games Week pretvara Velesajam u središt
1 paviljon naspram prijašnjih 3 4 ak se ne varam...znaci doslovno da su stavili 5 eur cijenu sumnjam da bi dao pare. Nema ništa osim samopromocije domaće lowend opreme
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
12 godina

cekaj jel to sad kao infogamer pa su promijenili ime jer zapravo nicega skoro vise nema ili ? prosli put kad sam bio doslovno sam usel unutra, napravio krug oko svega u 20min i izaso van 

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2025 19:34 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Zagreb Games Week pretvara Velesajam u središt
hahhaajaads kaže...

cekaj jel to sad kao infogamer pa su promijenili ime jer zapravo nicega skoro vise nema ili ? prosli put kad sam bio doslovno sam usel unutra, napravio krug oko svega u 20min i izaso van 

stari vlasnik je propao pa su ovo novi vlasnici koji nisu najbolje krenili

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
17 godina

zadnje 2 godine je to katastrofa... a ove nisam niti otisao, dakle ukupno 3 godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Taj "sajam" informatike je najbolji bio kada je zapravo i nastao, tamo 90ih godina. Kako je vrijeme prolazilo sve je bilo manje prikazanoga da bi nakon infogamera (koji je meni isto bio totalni promasaj) doslo izgleda do ovoga. Sjecam se 90ih, paviljoni na kojima se predstavljala informaticka oprema su bili prepuni, dok je interliber zjapio potpuno prazan. No... Valjda je to i neki normalan slijed. Za razliku od 90ih danas je sve dostupno na ovaj ili onaj nacin iz svoga doma. Ostaje samo neka manjina, ali opet, bas sam isao vidjeti program, volim pogledati dobar turnir, ali tesko da bi gledao turnire s ovim igricama u programu. 

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice