Dugo se nisam osjećao prevaren kao za ovih 10€
Zagreb Games Week pretvara Velesajam u središte do
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.051
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajde?
klinac jucer bio sa skolom na interliberu, kaze vidio je taj games paviljon, ali kao, ulaz 10e, a cuo je neki klinci su komentirali da je bezveze, pa nije htio davati 10e. znaci, nista nije propustio.....
cekaj jel to sad kao infogamer pa su promijenili ime jer zapravo nicega skoro vise nema ili ? prosli put kad sam bio doslovno sam usel unutra, napravio krug oko svega u 20min i izaso van 
cekaj jel to sad kao infogamer pa su promijenili ime jer zapravo nicega skoro vise nema ili ? prosli put kad sam bio doslovno sam usel unutra, napravio krug oko svega u 20min i izaso van 
stari vlasnik je propao pa su ovo novi vlasnici koji nisu najbolje krenili
zadnje 2 godine je to katastrofa... a ove nisam niti otisao, dakle ukupno 3 godine
Taj "sajam" informatike je najbolji bio kada je zapravo i nastao, tamo 90ih godina. Kako je vrijeme prolazilo sve je bilo manje prikazanoga da bi nakon infogamera (koji je meni isto bio totalni promasaj) doslo izgleda do ovoga. Sjecam se 90ih, paviljoni na kojima se predstavljala informaticka oprema su bili prepuni, dok je interliber zjapio potpuno prazan. No... Valjda je to i neki normalan slijed. Za razliku od 90ih danas je sve dostupno na ovaj ili onaj nacin iz svoga doma. Ostaje samo neka manjina, ali opet, bas sam isao vidjeti program, volim pogledati dobar turnir, ali tesko da bi gledao turnire s ovim igricama u programu.