The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.482.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
The Friendzone Club

Boga mi, puno ova pojava muci bugovce {#}

100 strana {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 10:30 (pirat01).
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

pozdrav bugovci,

imam pitanje koje nije vezano za friendzonu ali vidim da se ovdje pise opcenito o curama pa cu tu stavit.

dakle, upoznao sam jednu super curu u subotu vani, malo smo popricali pa smo se zbarili, ostavila mi je broj i rekla da joj se javim. i inace vikednom vani cesto zbarim neku curu, ali dosad nikad nisam htio poslije imati neki kontakt, traziti neku vezu itd. no ova cura mi se stv svidja i htio bi ju bolje upoznati, a skuzio sam da i ona isto misli za mene. sad mene zanima kako da joj se javim da ju pozovem na kavu il nesto takvo, da ju zovem ili posaljem poruku? i kada se nadjemo kako da ju pozdravim? da ju zagrlim, poljubim u obraz, poljubim u usta..? nekak mi se zvaljenje na kavi cini cudno iako je moj jezik vec bio u njenim ustima xD ok pitanja su mi jako glupa vjerojatno mislite al iako sam bario desetke cura nikad nisam bio ni s jednom na kavi (u dating smislu). mogu za sebe rec da sam relativno zgodan/lijep ali sam malo socially awkward (ne povucen, nego samo awkward xD). eto nadam se da cete mi pomoci :) imam 18 god ak je bitno.

12 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
el pistolero kaže...

pozdrav bugovci,

imam pitanje koje nije vezano za friendzonu ali vidim da se ovdje pise opcenito o curama pa cu tu stavit.

dakle, upoznao sam jednu super curu u subotu vani, malo smo popricali pa smo se zbarili, ostavila mi je broj i rekla da joj se javim. i inace vikednom vani cesto zbarim neku curu, ali dosad nikad nisam htio poslije imati neki kontakt, traziti neku vezu itd. no ova cura mi se stv svidja i htio bi ju bolje upoznati, a skuzio sam da i ona isto misli za mene. sad mene zanima kako da joj se javim da ju pozovem na kavu il nesto takvo, da ju zovem ili posaljem poruku? i kada se nadjemo kako da ju pozdravim? da ju zagrlim, poljubim u obraz, poljubim u usta..? nekak mi se zvaljenje na kavi cini cudno iako je moj jezik vec bio u njenim ustima xD ok pitanja su mi jako glupa vjerojatno mislite al iako sam bario desetke cura nikad nisam bio ni s jednom na kavi (u dating smislu). mogu za sebe rec da sam relativno zgodan/lijep ali sam malo socially awkward (ne povucen, nego samo awkward xD). eto nadam se da cete mi pomoci :) imam 18 god ak je bitno.

ne možeš bit u boljoj poziciji...ja bih joj na tvom mjestu poslao poruku i pozvao ju na kavu,najbolje da ju zagrliš,jer nikad ne znaš šta one očekuju od tebe,al zagrljaj će sigurno dobro proć....dok ispijate kavu,često ju gledaj u oči i doć će prilika za žvaljenje :P

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
11 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

ne možeš bit u boljoj poziciji...ja bih joj na tvom mjestu poslao poruku i pozvao ju na kavu,najbolje da ju zagrliš,jer nikad ne znaš šta one očekuju od tebe,al zagrljaj će sigurno dobro proć....dok ispijate kavu,često ju gledaj u oči i doć će prilika za žvaljenje :P

znam da je pozicija dobra :D bas zato ne bi htio ispast creep il nest uprskati. da joj posaljem odma poruku "jesi za kavu?", oce ispast creepy? il da prvo malo prochatam "bok, kaj ima" i te stvari, inace nisam bas neki iskusan u tim chatanjima peezdarijama i htio bi sto manje komunikacije prek mobitela/fejsbuka. ma seljacki mi je barit u kaficu, nadam se da ce se vrijeme proljepsat pa da se prosecemo do nekog parka pa na klupicu, al to mi je manje bitno, bitno je da ju upoznam a da ne bude awkward trenutaka u kojima ispadnem jadan :)

15 godina
el pistolero kaže...

pozdrav bugovci,

ja bas suprotno ahahah, uopce mi nije problem pricat s curama, pogotovo s nepoznatim, boli me ona stvar sta ce mislit o meni nakon razgovora, nis ne gubim, mogu samo profitirat jer ako joj je stalo prihvatit ce me onakvog kakav jesam, a ako budem glumio nesto, kasnije ce se samo razocarat a i vece su sanse da te friendzona. Doduse nisam ruzan ali sam prosjecan :P

ont: posalji joj poruku da dog kavu, na kavi je poblize upoznaj, malo je nasmiji, pitas je klasicna pitanja bla bla, nakon toga je pozoves na setnju, nakon par minuta setanja je zagrlis, malo hodate tako, dovedes je do nekog "posebnog" mjesta, naseres joj da si se tu prvi put zbario, te ju zbaris. Mislim da bi se rastopila nakon toga :) Nakon toga je cijela tvoja, mozes se komotno i zenit :)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

ja vise volim poruku,jer kad zovem,onda se spetljam pa saserem sta treba i sta ne treba(ma koga ja lazem,nikad curu vidio nisam..)....ono napises tipa: '' bok,jesi slobodna u xyz,ako jesi,mozemo na kavu...'(trljam bezveze,al shvati se bit)

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 19:18 (kivic15).
15 godina
el pistolero kaže...

znam da je pozicija dobra :D bas zato ne bi htio ispast creep il nest uprskati. da joj posaljem odma poruku "jesi za kavu?", oce ispast creepy? il da prvo malo prochatam "bok, kaj ima" i te stvari, inace nisam bas neki iskusan u tim chatanjima peezdarijama i htio bi sto manje komunikacije prek mobitela/fejsbuka. ma seljacki mi je barit u kaficu, nadam se da ce se vrijeme proljepsat pa da se prosecemo do nekog parka pa na klupicu, al to mi je manje bitno, bitno je da ju upoznam a da ne bude awkward trenutaka u kojima ispadnem jadan :)

ne nemoj da prva poruka bude za kavu, rasprijcajte se malo, na moras mislit o cemu, samo ce krenut, ja se bezveze javljam curama na fejsu(s fejka sto mi lajkaju statuse)- vec sam 4 uspio na kvu nagovorit ahahah

i da, kod mene to posebno mjesto bude tresnja, pogotov u proljece, sve padaju na to

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
odjavljen

Ja ću ti pomoći. Znam točno kako ti je. Ja sam isto jako zgodan, a svejedno mi je do nedavno bilo teško sjesti si i razgovarati se s kokom. Dok probiješ led, onda je lako. Nemaš se kaj bojati, ako te hoće lijepo ju nazovi, reci bok, ja sam el pistolero, bilo mi je lijepo s tobom u subotu i hoću te opet vidjeti, kad imaš vremena? Kad se nađete onda ju zagrli, ma i pusu joj daj ako hoćeš. Samo budi hrabar.

Losing all hope was freedom
11 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

ne nemoj da prva poruka bude za kavu, rasprijcajte se malo, na moras mislit o cemu, samo ce krenut, ja se bezveze javljam curama na fejsu(s fejka sto mi lajkaju statuse)- vec sam 4 uspio na kvu nagovorit ahahah

i da, kod mene to posebno mjesto bude tresnja, pogotov u proljece, sve padaju na to

piksic kaže...

Ja ću ti pomoći. Znam točno kako ti je. Ja sam isto jako zgodan, a svejedno mi je do nedavno bilo teško sjesti si i razgovarati se s kokom. Dok probiješ led, onda je lako. Nemaš se kaj bojati, ako te hoće lijepo ju nazovi, reci bok, ja sam el pistolero, bilo mi je lijepo s tobom u subotu i hoću te opet vidjeti, kad imaš vremena? Kad se nađete onda ju zagrli, ma i pusu joj daj ako hoćeš. Samo budi hrabar.

decki hvala vam al sad sam u jos vecoj nedoumici. ne znam da li da poslusam ovog koji s fejk fejsa zavodi cure ili ovog koji za sebe kaze da je jako zgodan ahahahah (vjerojatno si i jako pametan, dobar, nabildan i bogat - respect). iako mi se zapravo piksiceva ideja vise svidja, vidjet cu jos sto cu napraviti, javim kako je proslo:) hvala vam na odgovorima.

34 poziv
14 poruka
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

napravi ono što ti više paše....po meni je bolja poruka....

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Brate mili, nije ovo fejs i ovdje nisu djevojčice kojima miriše koža da padaju na to.

Uglavnom su dečki. A dečki ne vole "macane" koji se hvale... {#}

A ti, Romeo, zovni žensku, pitaj šta radi, ovo ono i nakon šta se ispričate pitaj ju jel slobodna nekada. Na dan republike.

Ako kaže da nije, pitaj kad je.

Kad kaže kad je, pitaj ju da se nađete negdje u nekakvom parkiću, nečemu gdje ima klupa, a da je 10-ak minuta šetnje taj kafić gdje ju misliš voditi.

Dogovorite se da se nađete tamo i dođi ranije, 5 minuta i čekaj ju. Obuci dvoje gaće da ti muda ne pobjegnu.

Kad ju vidiš da ti je blizu, ustani, nasmiješi se, pozdravi, reci da je lijepa i tak' ta sranja.
Pitaj ju jel joj odgovara kafić i prošetajte do tamo.

Šećite polagano, kao da te bole koljena i uhvati ju za ruku.

Malo ju nasmijavaj, zajebavaj se i tak.

U kafiću joj otvori vrata, sjedni tako da gledaš u nju, ne u kafić i nemoj sjest kraj nekih pušača.

Razgovarajte i na kraju nemoj spominjat račun, samo plati.

Onda opet šećete, zajebavate se.

Pred rastanak uhvatiš ju za ruke, kažeš da ti je bilo lijepo i te picke materine i veliš da bi se htio opet naći i tak'.

Poljubiš ju i odete. Kad se rastanete, okreni se za njom, možda te vidi pa se bude osjećala posebnom.

Eto, pickin dim.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 23:23 (chutac).
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Moj glas ide za poziv. Mnogo zrelije, i jednostavnije po meni. I ne moras stalno cekati da ti vrati poruku, odmah znas na cemu si.

I da, nemoj da ti prvo pitanje bude za kavu, razgovarajte malo, pitaj ju kako je, sta radi, nista predugo i prekomplicirano, i onda ju jednostavno pitas kada je slobodna da odete na kavu ako je za i to je to.

Simple as that, good luck {#}

17 godina
piksic kaže...

Ja ću ti pomoći. Znam točno kako ti je. Ja sam isto jako zgodan, ....

Đastine hoćeš li me ženiti? Naravno ako nam ovi na referendumu to dopuste {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Aw Pero, da si jučer bio vidio bi slike. To sam napisao samo da dočaram situaciju, dok sam još mislio da je ovaj gore zgodan. Htio sam reći da to kaj je netko zgodan ne znači da je dobar s curama. Ako se ne potrudi, uzalud mu i izgled i to kaj je zabavan, bla bla bla. Onda smo otišli u off topic i zato se držite teme. 

Neću te ženiti.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kakve ti droge jedes?

15 godina
The Friendzone Club

O bože, di sam ja živio da prije nisam vidio ovu temu..

Neznam dal bi plako ili..

Šta vi momci danas imate stvarno toliko (100 strana!) problema s curkama ili?

Mislin, svaka vam čast, vidim da su mnogi otvoreni i iskreni, al malo vam je glupo pitat za savjete tu nekog od momaka koji nikad tu curku nisu vidjeli (ili dečka ako prođe referendum).

Ako ste im "frendovi", pa valjda najbolje znate situaciju...

Dok sam bio u srednjoj nekako je to išlo, ko pita taj i dobije i više manje je palio direktan i samopouzdan ulet, doza humora i respekt prema curama (diskrecija prije i poslje..)... pa ako neka nece, nece, poštuješ to i ideš dalje. Al nesjećan se da smo ikad ovako raspravljali u društvu šta koga muči u romantici.

Moja baba bi van rekla, "sve šta trebaš pred curom su čiste gaće".

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
ivan dragi kaže...

O bože, di sam ja živio da prije nisam vidio ovu temu..

Neznam dal bi plako ili..

Šta vi momci danas imate stvarno toliko (100 strana!) problema s curkama ili?

Mislin, svaka vam čast, vidim da su mnogi otvoreni i iskreni, al malo vam je glupo pitat za savjete tu nekog od momaka koji nikad tu curku nisu vidjeli (ili dečka ako prođe referendum).

Ako ste im "frendovi", pa valjda najbolje znate situaciju...

Dok sam bio u srednjoj nekako je to išlo, ko pita taj i dobije i više manje je palio direktan i samopouzdan ulet, doza humora i respekt prema curama (diskrecija prije i poslje..)... pa ako neka nece, nece, poštuješ to i ideš dalje. Al nesjećan se da smo ikad ovako raspravljali u društvu šta koga muči u romantici.

Moja baba bi van rekla, "sve šta trebaš pred curom su čiste gaće".

ma molim te lijepo, pa kolega piksic ima toliko cura da ne zna koju bi izabrao {#}

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

15 godina
odjavljen
win4crazzy kaže...

ma molim te lijepo, pa kolega piksic ima toliko cura da ne zna koju bi izabrao {#}

da. vidiš da dajem dobre savjete, i tebi sam dao savjet, neki mi čak šalju na pm pitanja jer vas se boje.

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Čovječe, kao što sam ti rekao na PM nakon što si izvrijeđao nas ovdje: Ti na svoje veličanstvene savjete dobiješ bar 10 TD-ova.

Ja imam 34 TU-pa, sudeći po postu poviše. ( Sebe navodim jer sam na istoj stranici, ali ima još kolega koji daju kvalitetne savjete)

Inače se ne obazirem na TU i TD, ali budući da ti želim pokazati da se ne pokazuješ kao pozitivna ličnost, to je primjer.

I mi ovdje nismo jadnici, kao što si ti rekao. Ako netko ima problem, pokušamo ga riješiti savjetima, a ne govoreći da smo zgodni, pametni, bogati i sl.

Pročitaj svoje postove i vidi želiš li biti toliko plitak..

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

piksic,ponos je yebena stvar....chutac,ti si jedan od najjačih ovdje na forumu uopće...

15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

piksic,ponos je yebena stvar....chutac,ti si jedan od najjačih ovdje na forumu uopće...

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Je***i, situacija se razvija u pozitivnom smjeru. Kupiti djevojci, lažem, ženi (ne mojoj naravno) samostojeće čarape, ili da se isprsim pa kupim i korzet i haltere? Ili je to malo previše trashy? Ima koja djevojka da podijeli svoje mišljenje?

16 godina
neaktivan
alankish kaže...

Je***i, situacija se razvija u pozitivnom smjeru. Kupiti djevojci, lažem, ženi (ne mojoj naravno) samostojeće čarape, ili da se isprsim pa kupim i korzet i haltere? Ili je to malo previše trashy? Ima koja djevojka da podijeli svoje mišljenje?

Korzet, to je najbolji poklon sebi!

Planiram curi (odnosno to bi bio više poklon sebi) za božić poklonit neki korzetić ako imaš kakvu dobru stranicu sa korzetima,slobodno podjeli...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
15 godina
zerocool12 kaže...
alankish kaže...

Planiram curi (odnosno to bi bio više poklon sebi) za božić poklonit neki korzetić ako imaš kakvu dobru stranicu sa korzetima,slobodno podjeli...

Imam ja. Banggood, hint, prouči ime stranice :) ima svega, korzeta, čarapa, donjeg rublja itd. Kvaliteta je sasvim solidna, kupio sam curi ove samostojeće čarape za nekih 2-3$ i kvalitete su kao ove kod nas za 30ak kuna. Naravno sa nešto skupljim stvarima ide i bolja kvaliteta.

Jedino eto problem što trebaš čekat.

Swedish latin super funk.
13 godina
odjavljen
sirka666 kaže...
zerocool12 kaže...
alankish kaže...

Imam ja. Banggood, hint, prouči ime stranice :) ima svega, korzeta, čarapa, donjeg rublja itd. Kvaliteta je sasvim solidna, kupio sam curi ove samostojeće čarape za nekih 2-3$ i kvalitete su kao ove kod nas za 30ak kuna. Naravno sa nešto skupljim stvarima ide i bolja kvaliteta.

Jedino eto problem što trebaš čekat.

Čekanje se itekako isplati ako je u pitanju nešto izazovnije, i onda kad stigne rastrgaš i isponova naručivanje {#}

13 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Čekanje se itekako isplati ako je u pitanju nešto izazovnije, i onda kad stigne rastrgaš i isponova naručivanje {#}

Naruči bulk paket {#}

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Jedno brzopotezno.....ovak, danas popodne se javim na fejsbuk jednoj curi koja živi nedaleko od mene i znamo se iz viđenja, i tako se mi odmah rasprićali i kaže ona meni da mora izać kupiti nešto i ja joj kažem da bih joj pravio društvo jer mi je dosadno i ona kaže  može super..i tako mi šetamo, pričamo o svemu i svaćemu i predložim joj kavu sutra navečer i ona se odmah složi...e sad kako da saznam ima li momka ili ne i imam li šanse?....na fejsbuku ne piše ni da je slobodna ni da nije...help!

16 godina
Steel123 kaže...

Jedno brzopotezno.....ovak, danas popodne se javim na fejsbuk jednoj curi koja živi nedaleko od mene i znamo se iz viđenja, i tako se mi odmah rasprićali i kaže ona meni da mora izać kupiti nešto i ja joj kažem da bih joj pravio društvo jer mi je dosadno i ona kaže  može super..i tako mi šetamo, pričamo o svemu i svaćemu i predložim joj kavu sutra navečer i ona se odmah složi...e sad kako da saznam ima li momka ili ne i imam li šanse?....na fejsbuku ne piše ni da je slobodna ni da nije...help!

zar mislis da bi cura koja ima decka isla s drugim deckom u setnju i dogovorila kavu navecer? bar ja da sam joj decko nebi to dopustio.

15 godina
Steel123 kaže...

Tesko je to. Mozda da joj ubacis neki keylogger, pratis s kim se dopisuje i onda angaziras privatne detektive da istraze koja od tih osoba s kojima se dopisuje je njen eventualni decko. Ili joj sutra na kavi reci da si homoseksualac. Ako ona kaze da je to super jer joj decko nece biti ljubomoran onda ces znat da ima decka. Ali svejedno ulazis u fantasticnu situaciju jer kroz nastupajuce godine druzenja i glumljenja da si homoseksualac mozes jednom ako bude srece doci u priliku da te ona pokusa preobratiti na hetero.
Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 0:34 (Ezio).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice