Što za rođendan??

poruka: 26
|
čitano: 6.661
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Što za rođendan??

Ovako, imam jako malo vremena jos pa nezelim nikakvo trollanje nego konkretne stvari.

Treba mi preporuka za poklon feendu za 20 rodendan, voli knjige i tehniku a imam na raspolaganju do nekih 50 kn.

Samo pozurite!

Hvala!

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
16 godina
neaktivan
Što za rođendan??

za 50kn nemoš ništa uzet od tehnike ni knjiga

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
17 godina
neaktivan
Što za rođendan??

Kako nemože?

Za 50ak kuna se može ubost neka ( neloša )korištena knjiga.

Od tehnike stvarno ništa.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
15 godina
neaktivan
Re: Što za rođendan??
Boca alkoholnog pica po izboru, s tim da nadodas 30-ak kn ili uzmes nesto jeftinije xD.
16 godina
protjeran
Što za rođendan??

moze preporuka neke knjige onda?

iz algoritma ili one trgovine na cvjetnom isto s knjigama?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
16 godina
protjeran
Što za rođendan??

ili koju bocu alkohola preporucujete?

mislim da bi to bilo najbolje uzeti

15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

ili koju bocu alkohola preporucujete?

mislim da bi to bilo najbolje uzeti

Pa znaš li šta najradije pije kad ste vani...osim pive :D...?

14 godina
neaktivan
Što za rođendan??

johnny walker

14 godina
protjeran
EZY-E kaže...

Ovako, imam jako malo vremena jos pa nezelim nikakvo trollanje nego konkretne stvari.

Treba mi preporuka za poklon feendu za 20 rodendan, voli knjige i tehniku a imam na raspolaganju do nekih 50 kn.

Samo pozurite!

Hvala!

dogovori se sa nekim i kupi mu zajednicki poklon

www.mmo-balkan.com
18 godina
Što za rođendan??

Do 50kn uzmi dobar stari Vigor (okus po izboru) ili malo bolje vino.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
16 godina
protjeran
jurica46 kaže...

johnny walker

to je defibitivno preskupo

17 godina
neaktivan
Što za rođendan??

Knjiga - Justin Cronin The Passage 

Mislim da je super poklon ako zna engleski :) Ima je u Algoritmu brijem.Nije više od 50-tak kuna ja mislim

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
18 godina
Što za rođendan??
14 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
jurica46 kaže...

johnny walker

to je defibitivno preskupo

Isprsi se, isplati se, i popijes mu jos pola i to ti dode na isto :D

17 godina
neaktivan
Što za rođendan??

Ma spoji se s nekim i uzmi mu bocu Red Labela, mislim da dođe 115ak kn.

I am so clever that sometimes I don’t understand a single word of what I am saying.
16 godina
protjeran
Što za rođendan??

ma budem najvjerojatnije vigora uzeo.

kakav je on, ne pijem pa neznam?

17 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Očajan, barem meni.

Da ti budem iskreno, votka kao rođendanski poklon nikoga neće obradovati.

15 godina
thuglife kaže...
EZY-E kaže...

Očajan, barem meni.

Da ti budem iskreno, votka kao rođendanski poklon nikoga neće obradovati.

Pogotovo kad znaš da će se odmah i popiti {#}

16 godina
protjeran
Što za rođendan??

heh pa sta da onda uzmem do nekih 60 kn?

18 godina
EZY-E kaže...

Ne očekuj sad nešto extra, ali sasvim se da piti bilo koji osim borovnice ili što već je :) (možda bolje onda malo samo skuplji Keglevich) Kako god, otvorit će se, piti će se i to je ono što je bitno ^^ I da Vigor se da kupiti za 30 i kusor kuna, tako da još čokolada da ljepše izgleda, mislim da neće odbiti...

15 godina
neaktivan
Što za rođendan??

Bocu kruškovca i 2l mlijeka.Moja preporuka.Ak ništ,bar je ukusno :)

14 godina
Što za rođendan??

Ako voli knjige i to SF onda ti preporučam jednu iz serijala -

http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvodi&Korak=btrazilica&trazi=bujold&q=i

14 godina
neaktivan
Što za rođendan??

Ako nemas puno novca odes u neki gift shop i kupis neki ludi poklon kojeg ce se uvijek sjecat i uzmes neku saljivu cestitku.Puno bolje nego kupit neku cugu koja ce se odma popit.Tako barem ja radim.Prije par dana mi je bio rodendan i vecina poklona je nasla mjesto na polici.Kad pogledam na tu policu sjetim se nekih lijepih trenutaka s prijateljima.I netreba poklon biti skup da bi se nekom svidio.Bitna je namjera, ne donijet nesto samo da se donese.

Nad nama nebo Hrvatsko, pod nama zemlja Slavonska, između živi Kohorta,Šokačka neuništiva!!!
14 godina

Pozdrav

Evo tražim nekakav nacin pakiranja dara za prijatelja ...dakle nije problem što pokliniti nego kako zapakirati ..

naime kad je meni bija rođendan on je meni kupija sljedeće : znaci sve je doniaj u urednoj kesici i u kutijici od sata ..i kad je stavija kutijici pred mene  dava mi ej lsitice na kojima je pisalo ..prvo otvori kutijicu ..zatim kad sam ugledao kinder jaje  dao mi je papiricn a kojem je pisalo da pojedem cokoladu tj kindfer jaje a zatim papir na kojem je pisalo da otvorim zuto jaje i igram se s igrackicom barem 5 minuta ...i da igrao sam se sa 100 kn punih 5 minuta ..i ideja mu je odlicna ,.ali sad je i njemu rođendan ..pa ima li iko kakvu ideju kako zapakirat darr 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 18:56 (ante5656).
14 godina

Itkooooo ??? hitno je jer mu je u nedilju rođ

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
16 godina
ante5656 kaže...

Pozdrav

Evo tražim nekakav nacin pakiranja dara za prijatelja ...dakle nije problem što pokliniti nego kako zapakirati ..

naime kad je meni bija rođendan on je meni kupija sljedeće : znaci sve je doniaj u urednoj kesici i u kutijici od sata ..i kad je stavija kutijici pred mene  dava mi ej lsitice na kojima je pisalo ..prvo otvori kutijicu ..zatim kad sam ugledao kinder jaje  dao mi je papiricn a kojem je pisalo da pojedem cokoladu tj kindfer jaje a zatim papir na kojem je pisalo da otvorim zuto jaje i igram se s igrackicom barem 5 minuta ...i da igrao sam se sa 100 kn punih 5 minuta ..i ideja mu je odlicna ,.ali sad je i njemu rođendan ..pa ima li iko kakvu ideju kako zapakirat darr 

Ti njemu kupi tenga egg (guglaj) i zadaj mu na papiricu da se s time igra 5 minuta a kad dovrsi neka otvori crvenu kutijicu u kojem je na papiricu tvoja pjesma u kojoj pises koliko ti znaci.
Potpis!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice