Posao za maloljetnike.

poruka: 17
|
čitano: 13.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Posao za maloljetnike.

Evo ovako. Ja i moji prijatelji nemamo što raditi preko praznika pa smo došli na ideju da zaradimo i odemo zajedno na more (da pustimo nase starce na miru malo i da se zabavimo i naucimo raditi :) ) . Ovako imamo 15-16 god i živimo u Virovitici to znači posao dolazi u obzir samo u okolici. Npr. evo do prekjucer smo bili u metlicama i dosta zaradili ali treba nam jos i molim vas da mi kazete neke ideje ako znate (samo bez prodavanja 24h i rada na benzinskoj pumpi el toga sam  se nacitao na forumima).

Hvala unaprijed.

14 godina
neaktivan
Posao za maloljetnike.

E i da moze i za sitne pare :)

14 godina
Posao za maloljetnike.

U mojoj temi su ljudi dosli do zakljucka da je ilegalno prodavanje kukuruza najbolji posao za maloljetnike {#}

LoL NordicEU : Heineken01
16 godina
neaktivan
Re: Posao za maloljetnike.
KKristijan kaže...

U mojoj temi su ljudi dosli do zakljucka da je ilegalno prodavanje kukuruza najbolji posao za maloljetnike {#}

Sprdaj se ti samo. Moj brat sa svojih 14 godina je uspio obrnuti lovu tako sto je zasadio cijelu bastu kuruza i prodao ga nekoj maloj prodavnici. Sa 14 godina on je kupovao telefon(e) sam i jeo sladoled svaki dan...

14 godina
neaktivan
Posao za maloljetnike.

a moze rjesenje neko dr?! ako znate a ne ismijavati samo.

15 godina
neaktivan
kasno si se sjetio, prosla baba s kolacima :P

trebao si prije o tome razmisljat.
... Ako te zanima otkud sam, pogledaj na profil ...
14 godina
neaktivan
mstaglicic kaže...
kasno si se sjetio, prosla baba s kolacima :P

trebao si prije o tome razmisljat.

A jbg kad trea nam sad xD pa makar travu kosit xD

13 godina
Posao za maloljetnike.

Takoder zelim znati imali sta za mene imam 15 godina i zivim u splitu

Nemam nikakve zanimacije ujutro bez veze spavam po cijele dane volia bi to malo bolje iskoristit a da pritom i nesto zaradim :)

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
13 godina

Ma u Splitu skroz slabo,jer je uveden zakon da se vise ne dobijaju kao neki doprinosi ako zaposlis mlade od 18, zato se trgovcima/obrtnicima itd ne isplati zaposljavati nas mlade od 18. Jedino sto znam da se moze je pranje brodova, samo eto ove sezone losa sezona i nema posla tako da i oni slabo uzimaju

13 godina
neaktivan
Posao za maloljetnike.

Prodavanje krafni na plaži, bobić u prometu(sad je prekasno za taječaj, jer je to samo ljeti)...

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
13 godina
VALVE kaže...

Prodavanje krafni na plaži, bobić u prometu(sad je prekasno za taječaj, jer je to samo ljeti)...

Trebas imat dozvolu za to...

14 godina
neaktivan
Posao za maloljetnike.

sad ce opet pocet s tim dozvolama ko u prosloj temi.

15 godina
neaktivan
Bugovac1 kaže...

a moze rjesenje neko dr?! ako znate a ne ismijavati samo.

Probaj se još raspitati vezano uz poljoprivredu, tu bar uvijek ima nešto za raditi. Npr. negdje treba rezati korov u šećernoj repi, itd...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
16 godina
neaktivan
Posao za maloljetnike.

Ako trazis zanimaciju preko ljeta, to ne treba nuzno da bude posao. Nauci neku vjestinu.

Npr, ako naucis kuvati sada, cijeli zivot mozes biti nevisan sto se tice hrane. To je vjestina koja ce ti cijeli zivot koristiti a i ustediti milione i milione ako gledas dugorocno.

Ako ti je bas toliko stalo do love, a posla nema, probaj:

1.  Polijepiti plakate po gradu da vrsis servis racunara.

2. Naci sezonske poslove branja *necega*. Posao je jako tezak ali se placa. Ja sam tako brao jabuke i uzimao 25km (100kn) na dan. Pa dok ti ne dosadi.

3. Djeljenje letaka po gradu. Ja sam upravo zavrsio biznis sa tim. Posao je odlican je problem naci firmu koja ce te zaposliti. Jedini metod je da ides od vrata do vrata i da pitas. Ja sam tako i dobio posao.

4. Peri autodijelove. Otidji do nekog automehanicara i pitaj da li mozes da radis. U 99% slucajeva ces prati masne prljave djelove.

14 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Ako trazis zanimaciju preko ljeta, to ne treba nuzno da bude posao. Nauci neku vjestinu.

Npr, ako naucis kuvati sada, cijeli zivot mozes biti nevisan sto se tice hrane. To je vjestina koja ce ti cijeli zivot koristiti a i ustediti milione i milione ako gledas dugorocno.

Ako ti je bas toliko stalo do love, a posla nema, probaj:

1.  Polijepiti plakate po gradu da vrsis servis racunara.

2. Naci sezonske poslove branja *necega*. Posao je jako tezak ali se placa. Ja sam tako brao jabuke i uzimao 25km (100kn) na dan. Pa dok ti ne dosadi.

3. Djeljenje letaka po gradu. Ja sam upravo zavrsio biznis sa tim. Posao je odlican je problem naci firmu koja ce te zaposliti. Jedini metod je da ides od vrata do vrata i da pitas. Ja sam tako i dobio posao.

4. Peri autodijelove. Otidji do nekog automehanicara i pitaj da li mozes da radis. U 99% slucajeva ces prati masne prljave djelove.

E ovo je odgovor :D

i da bili smo kod automehanicara i mogu mu samo cistiti radionicu i to za 20 kn po danu. xD al i to e nes a za letke moram iat dozvolu. a branje *necega* duhan je jedino osto a i zato sad moramo bit na birou a to moram bit punoljetan jedino da se negdi svercam :D

16 godina
neaktivan
Bugovac1 kaže...

E ovo je odgovor :D

i da bili smo kod automehanicara i mogu mu samo cistiti radionicu i to za 20 kn po danu. xD al i to e nes a za letke moram iat dozvolu. a branje *necega* duhan je jedino osto a i zato sad moramo bit na birou a to moram bit punoljetan jedino da se negdi svercam :D

-Kakva crna dozvola? Ides od zgrade do zgrade, od parkinga do parkinga i rukas. Nece te milicia pitati "ej mali, dozvolu na sunce"...

-Moras biti na birou da beres jagode?? To su izmisljotine, sa mnom su brali klinci mladji od 15...

Ne otvaras banku da ti trebaju papiri jbt. Ides brati jagode i djeliti letke... kakva crna dozvola i biro..

11 godina
neaktivan
Posao za maloljetnike.

Dakle ovako. Uskoro ću 16 godina i odlučila sam naći posao preko tjedna ili samo vikendima,svejedno. Glupo mi je stalno roditelje tražiti novce za izlaske itd. Imate li kakav prijedlog gdje bi mogla raditi?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice