Pozdrav pokušao sam kupiti nesto preko steama i uzeo paysafe od 200 kn i sve racunao prije
i mislio oke dovoljno je, ali na kraju mi je i steam i skrill uzeo dosta poreza i ostao sam kratak
za negdje 1 euro pa ako neko ima paysafe na kome je ostao 1 euro bio bih zahvalan kada
bi mi ga poklonio jer mi se ne isplati radi toga uzimati novi paysafe jer minimalna cijena jednoga
je 50 kn.Tako da ako neko ima hvala.Lijep pozdrav :) i ugodan dan !
(kod bona saljite u privatne poruke) :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
..
-da se ne zagubi? :)))
ma katastrofa stari nije prvi put,uvijek kad kupujem nesto sam u situaciji ili da uzmem na knap pa da se
nadam da je dosta zbog poreza ili da uzmem 50 kn vise nego potrebno :/
Pozdrav pokušao sam kupiti nesto preko steama i uzeo paysafe od 200 kn i sve racunao prije
i mislio oke dovoljno je, ali na kraju mi je i steam i skrill uzeo dosta poreza i ostao sam kratak
za negdje 1 euro pa ako neko ima paysafe na kome je ostao 1 euro bio bih zahvalan kada
bi mi ga poklonio jer mi se ne isplati radi toga uzimati novi paysafe jer minimalna cijena jednoga
je 50 kn.Tako da ako neko ima hvala.Lijep pozdrav :) i ugodan dan !
o kojoj igrici je rijec? si pogledo na internetu da imas mozda za jeftinije uzet?
Rijec je o igri "Friday the 13th: the game". Gledao sam na g2a tamo obicno igre budu
jeftinije nego na steamu ali nje tamo ni nema jedino preko steama mogu uzet