Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.737.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
protjeran
Za nespavalice

doso u 15:00 s posla pijan i zaspo....sda se probudio... idem na mobitel maltretirat ljude i spavat dalje

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

jos jedna subota provedena doma za kompom,i gledanje malo televizije.to je sve od mene veceras.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Kao i meni. Ja čak ni jučer nisam išao van. Danas sam se pošteno naspavao do jedan, rješavao sidequestove u falloutu i skinuo par filmova. Sada se spremam da gledam Transportera 3, a kasnije Eagle Eye.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 2:24 (Paolo2612).
17 godina
protjeran
Za nespavalice

najdraže mi je do kasno u noć čitati portale i bug online forum

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo ja šutim i čitam sranja od tema...CoolJust joking........

Usput LUXX jos si moderator?

nečitak ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 22:38 (lzgr).
16 godina
RE: Za nespavalice
Mayales kaže...

najdraže mi je do kasno u noć čitati portale i bug online forum

Također, ali kad me ujutro u 6:30 rokne budilica odmah me zaboli glava.
Intel q6600, 4gb 1066Mhz Corsair, Seagate 500GB, HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, THERMALTAKE Soprano, Silverstone 500W, Logitech Wave + MX 518, Z-3
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

blago vama, vi neidete van jer ne želite ja sam imao kolinje doma

p.s.   zovem sve na čvarke s lukom i kruhom + toči se domaće vino

16 godina
protjeran
Za nespavalice

svinjokolja   FTW, lol.

btw, včrs sam se dobrano naživcirao sa novom TV, koji su to retardirani gadovi, ne mogu pustit da pogledamo Rambo u miru;

zamislite samo podijelili su ga u 2 dijela, između ubacili boks meč (koji nažalost nije bio nimalo napet), i unutar svega toga jedno barem pola sata reklama.....   znači da su film prekidali   barem 5 puta. a baš je dobar film.

ma gori su od RTL.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A ja išao gledati film. Vidio da glume Jason Statham, Ron Perlman, Ray Liotta, Burt Reynolds, Claire Forlani, John Rhys-Davies (Gimli iz LOTR-a), Kristanna Loken (T-X iz Terminatora 3) i još vidim da je avanturistički fantasy film sličan D&D-u  i da je koštao 60 milijuna. Ja ga oduševljeno skidam i grizrem nokte da vidim taj film, čitam sadržaj i kažem sebi: opet priča o farmeru koji kolje sve živo, Dobrom čarobnjaku i zlom čarobnjaku, napadima nekih demona, ali šlivi ti to kada su neki odlični glumci, i još par dobrih ili bar poznatih koji će mi dati pravu dozu RPG "mača i magije" a i nije neki fuš zbog para. I ja počnem gledati film: glumci onako malo nezainteresirani kao da nemaju inspiraciju, počne borba i ja gledam malo scene, kutove kamere i koreografiju borbe i kažem sebi - jebote ko je zaposlio ovog kamermana, pa i retardirano dijete bi napravilo bolji snimak ili možda redatelj jenostavno nema pojma kako bi trebao izgledati film. Nakon pola sata mučenja i još retardirano prikazane priče, okoline uglavnom svega - razmišljam pa j.e.b.e.m ti ko je taj retard od redatelja - a ono ni manje ni više nego Uwe Boll. Bolje mi je bilo da sam gledao ramba s reklamama po pettisućiti put.

Sada gledam Transportera 3 i ni on se nije iskazao po redateljevom prikazivanju i domišljatosti, ali sam barem dobio poštenu dozu akcije, šore i svih macho sranja koje toliko volim.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Šta je ovo? Pa di ste danas ljudi nije valjda da spavateNeodlučan

16 godina
protjeran
Za nespavalice

eh, napokon sam opet stekao dobri stari bioritam ne-spavanja do 3-4 sata ujutro....   :D

sad idem u La-La Land   do 12 vjerovatno     Belji se

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo da malo obnovim temu jednim postom.

Btw. upravo se vratio iz izlaska dobro je bilo(nešto se okretalo, ma neeeeeeCool), dobio pozivnicu za novu godinu i dosta pio pa sam sad osuđen jest doma da se to malo primiri

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo i ja dođe iz izlaska , bilo otvorenje nekog diska pa se malo više popilo i sve je bilo super, sve dok "prijatelji"(nisam s njima bas nešta extra dobar al kad ti udaraju nekog kog znaš moras mu pomoć) iz moje ulice se nisu pobili. Tuča je bila masovna, to se udaralo na ulici pa po blatu. Al najviše mi je žao majice.... I tako to cijelu večer upropasti jedna glupa tučnjava...sranje...

Be NooB To Be Cool...
17 godina
Za nespavalice

Također se vratio prije 45min iz diskoteka (bio s curom i društvom), otuširao se, pojeo malo kolača s mlijekom (nisam pio ništa alkoholno), sada provjeravam bug forum, pa ću odlučiti da li ću ići spavati ili ću raditi na plexiglasu za komp! Plexiglas je već izbušen, samo moram polemiti žice na LED-ice=>pravim 2 VU metra (kako imate na BUG forumu temu LED Lightshow preko LPT-a) za party koji će biti za badnjak na privatnoj vikendici

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
16 godina
protjeran
skandalouz kaže...

Evo i ja dođe iz izlaska , bilo otvorenje nekog diska pa se malo više popilo i sve je bilo super, sve dok "prijatelji"(nisam s njima bas nešta extra dobar al kad ti udaraju nekog kog znaš moras mu pomoć) iz moje ulice se nisu pobili. Tuča je bila masovna, to se udaralo na ulici pa po blatu. Al najviše mi je žao majice.... I tako to cijelu večer upropasti jedna glupa tučnjava...sranje...

volim dobar fajt, promatrati   Cool 

nego, večeras se igra EVE,   čim završi seinfeld.     A od sutra startaju zimski praznici, yay. 
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Bok ljudi.

Evo i mene. Još jedne nespavalice.

Kaj sad radim?

Pa konventiram jedan film - Indiana Jones...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Za nespavalice

Evo i mene, rijetko kad idem spavati prije jedan sat poslije ponoći, trenutno završavam reinstalaciju windowsa (sa XP x32 na Vistu 32). Za sad mi se Vista čini OK.

Intel E8400 3.0 GHz // HD4850 512Mb // 2×2 Gb Kingmax MARS // WD 640Gb // Corsair VX550 W // Razer Krait
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozdrav...

meni se sve ćini da pu opet u 5 pol6 ići spavat

jel ima tko kakav dobar film(SF,povijesni,akcijski) za preporuku?

16 godina
protjeran
Za nespavalice

Ajde neka preporuka šta da radim do 5h na kompu???kake stranice pogledat  i to??

s tim da sam ono vec riješio

haha:)

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eagle Eye, Quantum of Solace

16 godina
protjeran
Za nespavalice

ja sad imam pun k nekih filmova za pogledat, al nisam siguran koliko su dobri/kvalitetni.   na sticku su a pošto mi se sad neda provjeravat koji su točno mogu ti reći da se sjećam imena Babylon A.D., i Deathrace, čini mi se. i Taken.

pa eto ako voliš gledat filmove vjerojatno su dobri za pogledat jer koliko primijetim da ih svi gledaju, onak.

preporuka za Korisnika (lol) - otkrio sam nedavno igru Puzzlequest: challenge of the warlords.   pa et probaj, meni se jako svidjela.   od sajtova čitaj BOL, imat ćeš šta za čitat do sutra ujutro, heh

17 godina
Za nespavalice

kad se vec razgovara o filmovima,gledal ko quantum of solace?

meni je cisti šrot.izbacili su sve kaj ima veze s bondom(martini shake not sturb,my name is bond,james bond pa ona glazba)

to je ipak malo previse,jedina veza je ime. 

Only God will judge me
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja upravo skidam neke pjesme od green daya i coldplaya

Linkuto4ever!!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja upravo imo clan war u cod4 i izgubimo bezveze a bolji...

Be NooB To Be Cool...
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

pa di ste ljudi!? nije valjda da spavate!?

Hello World!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ne spavamo...

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ne spavam, gledao james bonda i sve se mislim kako je cijeli svijet pop....o. 007 pije coca-colu. nece valjda u slijedecem nastavku naci decka

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

skidam spot talk

zapnem na 99%

poludim i sad cu zgasit komp da ga nebi moro nosit na popravak

Linkuto4ever!!!
16 godina
neaktivan

JA dana nikud nisam isao,bilo dosadno...pa puknuo ciscenje starog PCa,nedavno napunio 5 godina;) oa je bilo vrijeme da izbacim svu prasinu sto se nakupljala...usput me nesto puklo pa obojao kuciste u meni prehebenu plavu boju (onako standard mi jadno izgledalo),pa nisam imao mira,rastavio monitor pa i njega obojao...sad imam viska boje i smisljam sto sa njom...^^

Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
17 godina
Za nespavalice

Još jedna u nizu kasno noćnih (skoro jutarnjih) dolazaka doma iz diskača...

Sada ode malo odspavati jer moram se rano dići jer idem s frendom kupiti LED-ice preko u Bosnu...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 5:43 (Najbrži).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice