doso u 15:00 s posla pijan i zaspo....sda se probudio... idem na mobitel maltretirat ljude i spavat dalje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jos jedna subota provedena doma za kompom,i gledanje malo televizije.to je sve od mene veceras.
Kao i meni. Ja čak ni jučer nisam išao van. Danas sam se pošteno naspavao do jedan, rješavao sidequestove u falloutu i skinuo par filmova. Sada se spremam da gledam Transportera 3, a kasnije Eagle Eye.
najdraže mi je do kasno u noć čitati portale i bug online forum
Evo ja šutim i čitam sranja od tema...Just joking........
Usput LUXX jos si moderator?
najdraže mi je do kasno u noć čitati portale i bug online forum
blago vama, vi neidete van jer ne želite ja sam imao kolinje doma
p.s. zovem sve na čvarke s lukom i kruhom + toči se domaće vino
svinjokolja FTW, lol.
btw, včrs sam se dobrano naživcirao sa novom TV, koji su to retardirani gadovi, ne mogu pustit da pogledamo Rambo u miru;
zamislite samo podijelili su ga u 2 dijela, između ubacili boks meč (koji nažalost nije bio nimalo napet), i unutar svega toga jedno barem pola sata reklama..... znači da su film prekidali barem 5 puta. a baš je dobar film.
ma gori su od RTL.
A ja išao gledati film. Vidio da glume Jason Statham, Ron Perlman, Ray Liotta, Burt Reynolds, Claire Forlani, John Rhys-Davies (Gimli iz LOTR-a), Kristanna Loken (T-X iz Terminatora 3) i još vidim da je avanturistički fantasy film sličan D&D-u i da je koštao 60 milijuna. Ja ga oduševljeno skidam i grizrem nokte da vidim taj film, čitam sadržaj i kažem sebi: opet priča o farmeru koji kolje sve živo, Dobrom čarobnjaku i zlom čarobnjaku, napadima nekih demona, ali šlivi ti to kada su neki odlični glumci, i još par dobrih ili bar poznatih koji će mi dati pravu dozu RPG "mača i magije" a i nije neki fuš zbog para. I ja počnem gledati film: glumci onako malo nezainteresirani kao da nemaju inspiraciju, počne borba i ja gledam malo scene, kutove kamere i koreografiju borbe i kažem sebi - jebote ko je zaposlio ovog kamermana, pa i retardirano dijete bi napravilo bolji snimak ili možda redatelj jenostavno nema pojma kako bi trebao izgledati film. Nakon pola sata mučenja i još retardirano prikazane priče, okoline uglavnom svega - razmišljam pa j.e.b.e.m ti ko je taj retard od redatelja - a ono ni manje ni više nego Uwe Boll. Bolje mi je bilo da sam gledao ramba s reklamama po pettisućiti put.
Sada gledam Transportera 3 i ni on se nije iskazao po redateljevom prikazivanju i domišljatosti, ali sam barem dobio poštenu dozu akcije, šore i svih macho sranja koje toliko volim.
Šta je ovo? Pa di ste danas ljudi nije valjda da spavate
eh, napokon sam opet stekao dobri stari bioritam ne-spavanja do 3-4 sata ujutro.... :D
sad idem u La-La Land do 12 vjerovatno
evo da malo obnovim temu jednim postom.
Btw. upravo se vratio iz izlaska dobro je bilo(nešto se okretalo, ma neeeeee), dobio pozivnicu za novu godinu i dosta pio pa sam sad osuđen jest doma da se to malo primiri
Evo i ja dođe iz izlaska , bilo otvorenje nekog diska pa se malo više popilo i sve je bilo super, sve dok "prijatelji"(nisam s njima bas nešta extra dobar al kad ti udaraju nekog kog znaš moras mu pomoć) iz moje ulice se nisu pobili. Tuča je bila masovna, to se udaralo na ulici pa po blatu. Al najviše mi je žao majice.... I tako to cijelu večer upropasti jedna glupa tučnjava...sranje...
Također se vratio prije 45min iz diskoteka (bio s curom i društvom), otuširao se, pojeo malo kolača s mlijekom (nisam pio ništa alkoholno), sada provjeravam bug forum, pa ću odlučiti da li ću ići spavati ili ću raditi na plexiglasu za komp! Plexiglas je već izbušen, samo moram polemiti žice na LED-ice=>pravim 2 VU metra (kako imate na BUG forumu temu LED Lightshow preko LPT-a) za party koji će biti za badnjak na privatnoj vikendici
Evo i ja dođe iz izlaska , bilo otvorenje nekog diska pa se malo više popilo i sve je bilo super, sve dok "prijatelji"(nisam s njima bas nešta extra dobar al kad ti udaraju nekog kog znaš moras mu pomoć) iz moje ulice se nisu pobili. Tuča je bila masovna, to se udaralo na ulici pa po blatu. Al najviše mi je žao majice.... I tako to cijelu večer upropasti jedna glupa tučnjava...sranje...

Bok ljudi.
Evo i mene. Još jedne nespavalice.
Kaj sad radim?
Pa konventiram jedan film - Indiana Jones...
Evo i mene, rijetko kad idem spavati prije jedan sat poslije ponoći, trenutno završavam reinstalaciju windowsa (sa XP x32 na Vistu 32). Za sad mi se Vista čini OK.
pozdrav...
meni se sve ćini da pu opet u 5 pol6 ići spavat
jel ima tko kakav dobar film(SF,povijesni,akcijski) za preporuku?
Ajde neka preporuka šta da radim do 5h na kompu???kake stranice pogledat i to??
s tim da sam ono vec riješio
haha:)
Eagle Eye, Quantum of Solace
ja sad imam pun k nekih filmova za pogledat, al nisam siguran koliko su dobri/kvalitetni. na sticku su a pošto mi se sad neda provjeravat koji su točno mogu ti reći da se sjećam imena Babylon A.D., i Deathrace, čini mi se. i Taken.
pa eto ako voliš gledat filmove vjerojatno su dobri za pogledat jer koliko primijetim da ih svi gledaju, onak.
preporuka za Korisnika (lol) - otkrio sam nedavno igru Puzzlequest: challenge of the warlords. pa et probaj, meni se jako svidjela. od sajtova čitaj BOL, imat ćeš šta za čitat do sutra ujutro, heh
kad se vec razgovara o filmovima,gledal ko quantum of solace?
meni je cisti šrot.izbacili su sve kaj ima veze s bondom(martini shake not sturb,my name is bond,james bond pa ona glazba)
to je ipak malo previse,jedina veza je ime.
ja upravo skidam neke pjesme od green daya i coldplaya
ja upravo imo clan war u cod4 i izgubimo bezveze a bolji...
pa di ste ljudi!? nije valjda da spavate!?
Ne spavamo...
ne spavam, gledao james bonda i sve se mislim kako je cijeli svijet pop....o. 007 pije coca-colu. nece valjda u slijedecem nastavku naci decka
skidam spot talk
zapnem na 99%
poludim i sad cu zgasit komp da ga nebi moro nosit na popravak
JA dana nikud nisam isao,bilo dosadno...pa puknuo ciscenje starog PCa,nedavno napunio 5 godina;) oa je bilo vrijeme da izbacim svu prasinu sto se nakupljala...usput me nesto puklo pa obojao kuciste u meni prehebenu plavu boju (onako standard mi jadno izgledalo),pa nisam imao mira,rastavio monitor pa i njega obojao...sad imam viska boje i smisljam sto sa njom...^^
Još jedna u nizu kasno noćnih (skoro jutarnjih) dolazaka doma iz diskača...
Sada ode malo odspavati jer moram se rano dići jer idem s frendom kupiti LED-ice preko u Bosnu...