Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.761.216
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

chuck norris ne spava...

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Za nespavalice

.. On čeka

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

jel dobar? ja ga nisam gledo još ni jednom? a jesi gledo film Iron Man. to mi je jedan od najboljih u zadnje vijeme

Hello World!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Chuck Norris je popio cijelo pakovanje tableta za spavanje. Od njih je trepnuo.

Hello World!
17 godina
Za nespavalice

uuuuuu

Znaš zašto chuck norris "spava" sa upaljenim svijetlom?

ne zato što se on boji mraka..

nego se mrak boji njega...

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Iron Man odlican , Hulk jos bolji , a super je ono na kraju Hulka kad dode onaj general u bar di je Stark i kad mu kaze da je oduvijek imao dobra odjela xd

16 godina
protjeran
Za nespavalice

Chuck Norris je jedini covjek koji je pobjedio zid u partiji tenisa!

Chuck Noris može izbrisati Recycle Bin...

kad čak noris uđe u sobu on ne pali svjetlo već gasi mrak

Čak Noris je jednom za svoj rođendan pojeo cijelu tortu prije nego što su mu prijatelji stigli reći da je unutra striptizeta.

Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa. ta mi je najjacaŠutim

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dvije najjače:

Chuck Norris-ove suze liječe rak, AIDS i sve moguće bolesti. Šteta što on neće nikada zaplakati

Normalni ljudi mogu pokušati ubiti dvije ptice jednim kamenom, Chuck Norris ubije 2 kamena jednom pticom

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Za nespavalice

Evo ja se vratio iz diskača, još jedna u nizu subotnjih izlazaka koja se proširi do nedjelju ujutro...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajde ljudi nema spavanja, stigao GTA IV od Razor1911, ima da se igraCool

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Za nespavalice

Ja ne spavam, a u 5:30 idem na zornicu i poslije zornice u školu "malo" spavati Cool

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma ja ovu noc sam odlucio ostat budan..nisam mogo spavat popodne a ni ucit jer su mi bilo gosti tako da cu valjda izdrzat 36 sati bez spavanja..

a ne spavam jer moram ucit..a posto nemrem ucit od 12 do 6 bez prestanka..tu i tamo gta4..i malo forum..

MBO: Gigabyte EP45-DSR / PROC: Intel E8400/ GRAFA: Gainward HD4870 512MB/ RAM: Cruical Balistix 2x2GB/ PSU: Corsair 520HX/
17 godina
Za nespavalice

Ma i ja moram učiti (HR i strukovni predmet), ali čisto mi se ne da! Pročitao sam lektiru u sat vremena koju sam morao odgovarati prije mjesec dana (slušao muziku i čitao lektiru)...a na kompu sada ubijam vrijeme na BUG forumu i slušam muziku naravno, jer ne volim kada je tišina...

17 godina
Za nespavalice

I možeš ostati budan 36 sati, moje rekord je 40 i nešto sati, samo je problem bio kada sam sklopio oči na 10 sekundi, zaspo sam u roku tih 10 sekundi, a ono misliš samo da malo sklopiš oči i odmah zaspeš...probaj sutra popit koje energetsko piće...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

..ma nis od energetskih pica..prosle sub zbog miksanja tog s alkoholom sam zavrsio na hitnoj..odreko sam se tog..

kava ce bit dovoljna

MBO: Gigabyte EP45-DSR / PROC: Intel E8400/ GRAFA: Gainward HD4870 512MB/ RAM: Cruical Balistix 2x2GB/ PSU: Corsair 520HX/
17 godina
Za nespavalice

Ja sam ove godine na maturalcu mixao RedBull i neku Vodku od 8-9eura i nije mi ništa bilo...nakon jedno mjesec dana, frend je slavio rođendan u kafiću i ja prvo potukao dvije Žuje i poslije toga 3 Red Bull-Vodka! Čovječe ja sam se "ubio", sjećam se do trenutka kada sam naručio pjesme na đuboksu, ali taman poslije toga me strefilo i od tada se ničeg nisam sjećao, niti kako sam došao doma...a ujutro muka...strašno...i sada pijem ali ne miješam "gradiva"

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma mi prvo krenuli sa 4 runde tekile, pa   2 jegera.. i onda konobar donio bocu votke s nesto ko red bull..bogte pitaj sta..ima list mariuhuane na sebi..

popio ti 0,25 tog sa mislim nesto manje od pol litre votke..mrtav sam bio..nznm zas..brijem da je zbog tog energetskog..i kaj smo prije po tekili i jegeru..

17 godina
RE: Za nespavalice
hara_zg kaže...

ma mi prvo krenuli sa 4 runde tekile, pa   2 jegera.. i onda konobar donio bocu votke s nesto ko red bull..bogte pitaj sta..ima list mariuhuane na sebi..

popio ti 0,25 tog sa mislim nesto manje od pol litre votke..mrtav sam bio..nznm zas..brijem da je zbog tog energetskog..i kaj smo prije po tekili i jegeru..

Nemoj miješati "gradiva" (pića, i to pogotovo žešća)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

04:53

Ima dvije varijante

1.Ili sada sam ustao

2.Ili jos sam budan

Ne secam se Namigiva

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
17 godina
neaktivan

Poceo sam se tetovirati jer gubim pamčenje, koliko je sati, gdje je morte

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nemam pojma, a stvarno bi mogli ić spavatNamigiva

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo mene opet. pretpostavljam da ne soliram,ali  to bum tek sutra videl jer sad napokon idem spat pa do 11 negde.

Cool  Cool

17 godina
Za nespavalice

Evo nije me bilo dugo u ovoj teme, samo da je malo dignem (mislim na temu) i odoh spat, sutra se vidimo, pozz.

هردسري & سبيدسري
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

Evo nije me bilo dugo u ovoj teme, samo da je malo dignem (mislim na temu) i odoh spat, sutra se vidimo, pozz.

Pa kakav je to smisao, postaš u nespavalice, i odmah ideš spavatSmijeh
17 godina
Za nespavalice

Evo i mene prvi put u ovoj temi.dobra večer svima koji su budni i u blizini bugovog foruma!

Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 23:14 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma kad se samo sjetim svih višednevnih putovanja sada u srednjo, ma na svim dvo-tro dnevnim sam bio budan 0-24 al se pilo , ali tek na maturalcu, ajoj ti klubovi u španjolskoj (šmrc šmrc) život počinje oko 1 i traje do zore, ali mi smo si uzimali stanku između 4 i 5 da odemo u mc donalds ili burgerking koji su odmah pored kluba, a onda nazat u optjecaj s tim da se svaki dan u 9 išlo u razgledavanje zemlje, mrtv mrtvi umorni 7 noći=10 h sna

ispravak netočnog navoda 8 dana i 7 naoči =10 h sna

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2008 23:44 (brezonja).
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Evo i mene prvi put u ovoj temi.dobra večer svima koji su budni i u blizini bugovog foruma!

PozdravSmijeh
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra večer ekipa.Evo upravo se vratio s košarkaškog treniga na kojem nisam bio oko 2 mjeseca pa da se i ja javim u temu za nespavaliceOsmijeh.

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR DOMINATOR 2x2 GB TWIN2X4096-8500C5D,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.
17 godina
protjeran
Za nespavalice

HI ALL !

evo baš pogledao film "Muha" na RTL, i moram reći da zbilja ima gadnih scena heheh, iako i nije baš toliko zanimljiv za gledat, a i star je jbg.

a sad bi se onda moglo ić i spavat

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

HI ALL !

evo baš pogledao film "Muha" na RTL, i moram reći da zbilja ima gadnih scena heheh, iako i nije baš toliko zanimljiv za gledat, a i star je jbg.

a sad bi se onda moglo ić i spavat

Nema šanse, sada je tek vrijeme za hororeSmijeh
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice