ibra daje i psg dobiva
500 naku
ibra daje i psg dobiva
500 naku
Bradford-Southend-1x
Hull-Brighton-1
Fenerbahce-Lokomotiva Moskva-1
Benfica-Zenit-1
Odigrao benfica-zenit X, te pobjede psg, fenerbahce i yaroslav. sta bude bude
rekoh vam psg i ibra daje
1500 u đepu :)
opet 2500 plusa. ronaldo daje i real dobiva i wolfsburg 500 kn prolazii
jebiga dodjem ovdje dok popijem pivu dvije i nemam namjeru neku slikat tikete
a i nemam negu potrebu lagati xyz ljude iskusni kladionicaru :)
sama cinjenica sto se tako nazivas je smijesna
i sam znas da si prokockao vise para nego sto si dobio kao sto sam i ja tako da gl hf
Naravno da sam više izgubio, eto nazvat ću se iskusni gubitnik heh, a o tome sam već i pričao u ovoj temi, kažem ti nemoj krivo shvatit a ti shvatio baš naopako, kažeš glupo ti slikat tikete, a nije ti glupo pisat cifre koje si uplatio i na koje parove heh, po meni to je barem 10 puta gluplje, kako god dbgda sutra opet dobio
ajd kad ste već iskusni, roknite jedan tiket sa slikom uplate pa da skupa ispratimo. Kad je već tema dajte prijedlog izgubljenoj braći. :D
Imate kakvu preporuku za danas?
Imate kakvu preporuku za danas?
nemoj se kladit, bolju preporuku nećeš dobit
danas eventualno duplati
odigrat fiorentina 1x
i napoli 2x
Ni slučajno stavljati pare na napoli danas....
trener Sarri če odmarati mnoge od udarnih aduta za predstojeće presudne bitke u Serie A koja im je, jasno, apsolutni prioritet. To je prava prilika za ove sezone sjajni Villarreal da nastavi niz uspjeha.
početni sastav Napolija: Gabriel – Maggio, Chiriches, Regini, Strinić – Valdifiori, Chalobah, David Lopez – El Kaddouri, Gabbiadini, Mertens
Dobra preporuka.
Ali uvijek postoje iznimke.
Kladi se već danas da će Hrvatska osvojiti naslov europskog nogometnog prvaka u Francuskoj, i možda dobiješ lijepe pare.
Real Madrid-AS Roma 1
VfL Wolfsburg-KAA Gent 1
da ili ne?
Real Madrid-AS Roma 1
VfL Wolfsburg-KAA Gent 1
da ili ne?
tak je trebalo biti i jucer
Poznanik ima štelu preko nekog svog rođaka, traži 400kn za dojavu, a na parove koliko želim uložiti. Sutra bi išli zajedno uplatiti, a koeficijenti su 10~30. Sad hoće li biti jedan par dojavljen ili dva, nisam siguran. Dal' grunuti 500kn na par za koeficijent 10+ (mimo tih 400kn što mu moram dati) ili propustiti to i šljakerisati dalje za kikiriki (minimalac)? BTW taman danas plaća sjela :@
8 parova zta koeficijent 13. ahaha ne
Pozdrav,
Dal zna netko šta o ovom liku i ovoj grupi na faceboooku
https://www.facebook.com/zvonimir.babic.10?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/438940216300192/?fref=ts
Znaci lik daje sisteme 12 parova i sistem je obicno 8/12 i prolazi tjedno npr 2 ili 3.Znaci placa mu se 200kn za 3 sistema i u slucaju da niti jedan od ta ne prode vraca novce,ali kaze da do sad jos nije imao takav slučaj.A kad listic prode na ulozenh 100 kn dobitak je 10 000,20 000,30 000 kn
Tajna grupa ima 23000 članova.
Dal je netko već uzimao od njega ili zna nešto o njemu?
Hvala ;)
Ajmo dns neki udarni
Leicester 1
Fiorentina 1
Barcelona F2