Iphone 3GS

poruka: 6
|
čitano: 2.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Iphone 3GS

Malo sam gledao po apple-ovim stranicama i vidio sam ovo sto je razilika između ovoga?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 11:37 (oo7).
15 godina
Re: Iphone 3GS
To je na pretplatu.A ovaj dolje je tvornički otključan
robimarko@gmail.com
16 godina
Iphone 3GS

A kolko je onda ta pretplata?

14 godina
Iphone 3GS

Pozdrav ljudi,ova tema dosta dugo nije dirana no da neotvaram novu temu imam pitanje,ovako cura mi je donjela svoj iPhone 3G 8gb,digitizer otišao a ja trebam po njemu raditi,pa me zanima dali postoji način s kojim bih mišem čačkao po njemu,znači screen od iphonea da bude na mom monitoru i da ja mišem listam kao što bih prstom listao.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
16 godina
kruskar kaže...

Pozdrav ljudi,ova tema dosta dugo nije dirana no da neotvaram novu temu imam pitanje,ovako cura mi je donjela svoj iPhone 3G 8gb,digitizer otišao a ja trebam po njemu raditi,pa me zanima dali postoji način s kojim bih mišem čačkao po njemu,znači screen od iphonea da bude na mom monitoru i da ja mišem listam kao što bih prstom listao.

Ne postoji(jedino ako je jailbreakan i ima instaliran Veency)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
kruskar kaže...

Nikada nisam cuo za tako nesto mislim da nema

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice