Install fever.

poruka: 4
|
čitano: 440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Install fever.

Glavni krivci su razni app storeovi(Ubuntu Linux i Android su krivci kod mene).Jednostavno instalirati aplikacije je postalo prelagano.To je već lakše od windowsaškog next next finish,jer to su one click instalacije.

Rezultat toga je da neki korisnici instaliraju aplikacije blago rečeno tek toliko da ju imaju(a ne upale ju ni jednom),ili samo zato jer im se ikona svidla.Sad većini windows korisnika je to nepoznat pojam jer su oni zadnji uveli app store i windowsi su poznati da su ranjivi na bloatware.

Meni se to isto ponekad događa da jedno 2-3 aplikacije samo tako instaliram.Naravno da ako je aplikacija veća od 100mb da stanem i razmislim ili ako ima neki valjani razlog da ju ne instaliram da ju neću instalirati,ali eto takve stvari mi se događaju.

Dali se vama to događa?

8 Da
1 Ne,ali razumijem poriv.
5 Ne
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 13:50 (g12356).
15 godina
neaktivan
Install fever.

Tema... naslov.. anketa..

{#}

16 godina
Install fever.

Da, događa mi se redovito to.

Pogotovo ako je aplikacija besplatna taj dan moram je ugrabit, neovisno o tome koliko mi je potrebna.

Swedish latin super funk.
15 godina
Install fever.

Zbog Bugovog CD-a, cijeli desktop mi je bio pun ikona.

Say hello to my little friend
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice