Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.049.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
14 godina
neaktivan
Re: Humor
BenjamiX kaže...
chutac kaže...

Vezano na ovo iznad

Daj me sjetite molim vas kak se zove taj film, danas sam  ga se sjetio, ali nikako imena! :(
Sry za offtopic

http://www.imdb.com/title/tt0102059/?ref_=nm_knf_t3 imas 1. i 2. dio, ne znam koji je na slici

15 godina
neaktivan
Diplomirani pješak kaže...
pinelynx kaže...
win4crazzy kaže...
Franjo15 kaže...

Dvadesetak 'bitnih' stvari koje bez filmova ne biste znali...

1. Detektiv može riješiti slučaj samo ako je suspendiran.

.

.

.

.

28. Uvijek je moguće parkirati neposredno ispred zgrade u koju trebate ići.

I najvaznija od svih, kod nekih odbrojavanja, drzanja dahom pod vodom, vremenskih ogranicenja(16 sati do udara steorida) duzina sekundi/minuta se drasticno produzi tako da 10 sekundi dok ne ekslpodira bomba traje zapravo 2 minute

a i frizure su tako postojane da heidi klum i cijeli taft pucaju od zavisti...

Policajci bez problema ispale preko 20 metaka iz jednog pištolja, s milimetarskom preciznosti na 100 metara pogađaju ravno u otvor spremnika za dizel gorivo, koji odma eksplodira, a vozač prođe s manjim ogrebotinama.

U svakom ratnom, kada padne ručna bomba na drugu stranu, protivnik stigne otić popit kavu pa tek ju onda baci nazad i uvijek eksplodira pola metra od osobe kojoj baca nazad.

Kad god se bježi od nekog, i da se dođe do kraja sobe, koja je na 10. katu, uvijek će se naći kontejner koji je neposredno u ravnini ispod tog prozora i uvijek je pun sa madracima, jastucima i kartonima.

Ako skoči u obični kontejner, ne slomi ništa nego samo stenje par sekundi i eventualno protegne vrat.

Ako njih 50 sa kalašnjikovima puca po helikopteru koji uzlijeće, neće mu biti ništa, no ako je helikopet već 500 metara u zraku, uvijek će samo jedan lik sa đepnim glockom uz 2 sekunde ciljanja pogoditi pilota ravno u čelo.

My code is not working - Don't know why! My code is working - Don't know why!
14 godina
neaktivan
Humor

Šeta Mujo po New Yorku, i ogladnio. Vidi on neki kiosk, idu ljudi i jedu nešto. Stane on u red za to nešto, i vidi piše "Hot Dog".
Pogleda u rječnik: Hot = Vruć, Dog =Pas.
Malo se iznenadi, al' ajde, kad jedu svi jest će i on, valjda je ovdje takav običaj da se jedu psi.
Dođe na red, plati, uzme, i gleda u onu kiflu pa će:
"Jebo te, pa zar od čitavog ćuke meni baš ku*ac da uvale..."

16 godina
Humor

rofl

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 13:24 (Mitch).
16 godina
neaktivan
Humor

Pita Haso Muju :

-"Mujo sto ti je Fata kupila za rođendan?"

Mujo odgovara :

-"Kupila mi neku pidžamu i dala mi pi*ke. Oboje mi veliko." {#}

16 godina
Humor

Treba 7 sekundi da hrana dodje iz usta u zeludac.

Ljudska vlas kose moze podnijeti tezinu od 3 kg.

Penis jednog muskarca je dugacak otprilike kao 3 puta njegov palac.

Bedrena kost je cvrsca od cementa.

Zensko srce kuca brze od muskog.

Na svakom od vasih stopala ima oko tisucu milijardi bakterija.

Zene trepcu dva puta cesce od muskaraca.

Vase tijelo koristi 300 misica samo da bi se odrzalo u ravnotezi kad stojite.

Zene su ovo vec procitale.

MUSKARCI JOS I DALJE MJERE PALAC!

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
12 godina
neaktivan
Humor

Mujo oblijeće mašinu koja mu je odsjekla uho.

-Šta je bilo Mujo? pita ga kolega Haso.

-Tražim nešto.

-A što, bolan?

-Pa, uho Haso!

-E Mujo kasno je sad za uho...

-Ma nije zbog uha nego imao sam cigaru na njemu...

17 godina
neaktivan
Humor
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 12:38 (Darky).
13 godina
neaktivan
Humor
Došla svježe udana crnogorka kod ginekologa.
- Gospođo, čestitam, trudni ste. Imat će te dvojke!
- Viđe, bogati, ufati se i od kuma!

Dode Isus u Crnu Goru i kaze da se niste pomaknuli dok se na vratim.

Igra se deda crnogorac s unukom u pijesku. Mali iskopa neku prastaru žlicu i pita:" đede , a što li je to?"
Đedo mu iščupa žlicu iz ruke baci je u grmlje i kaže: "Goni to, to je sjeme od lopate!!!"
12 godina
neaktivan
Humor

Zašto je Smart proglašen najsigurnijim autom?

-Jer samo dvoje mogu poginuti {#}

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
13 godina
neaktivan
Humor
Mujo na kvizu "Milioner" odgovara na pitanje za 100.000 KM. Voditelj pročita pitanje koje glasi:

Koji je glavni grad BiH:
a) Sarajevo
b) Tuzla
c) Mostar
d) Zenica
Mujo se misli i misli...

- Ja bih ipak pozvao pomoć, iskoristio bih džokera "pozovi prijatelja", pa bih pozvao svog prijatelja Sulju.
- U redu, pozvaćemo vašeg prijatelja Sulju - odgovara voditelj.
- Halo, Suljo? Ovde voditelj kviza "Milioner". Vaš prijatelj je zapeo na jednom pitanju pa izvolite, imate 30 sekundi.
- Zdravo Suljo, šta ima - upita Mujo - kako su ti Fata i deca, ima l' šta novo?
I tako teče priča dok ne istekne 30 sekundi, sirena se oglasi, a Mujo ga ne upita za odgovor na pitanje. Voditelj ga upita:
- Pa dobro Mujo, zašto nisi pitao Sulju za odgovor?

- Ma šta ću ga pitat', znam ja odgovor, al' sam iskoristio priliku da se čujem s njim u Australiji !!!
15 godina
began kaže...
Mujo na kvizu "Milioner" odgovara na pitanje za 100.000 KM. Voditelj pročita pitanje koje glasi:

Koji je glavni grad BiH:
a) Sarajevo
b) Tuzla
c) Mostar
d) Zenica
Mujo se misli i misli...

- Ja bih ipak pozvao pomoć, iskoristio bih džokera "pozovi prijatelja", pa bih pozvao svog prijatelja Sulju.
- U redu, pozvaćemo vašeg prijatelja Sulju - odgovara voditelj.
- Halo, Suljo? Ovde voditelj kviza "Milioner". Vaš prijatelj je zapeo na jednom pitanju pa izvolite, imate 30 sekundi.
- Zdravo Suljo, šta ima - upita Mujo - kako su ti Fata i deca, ima l' šta novo?
I tako teče priča dok ne istekne 30 sekundi, sirena se oglasi, a Mujo ga ne upita za odgovor na pitanje. Voditelj ga upita:
- Pa dobro Mujo, zašto nisi pitao Sulju za odgovor?

- Ma šta ću ga pitat', znam ja odgovor, al' sam iskoristio priliku da se čujem s njim u Australiji !!!

ovaj covjek je bog 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
Humor

{#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
13 godina
Nikola45 kaže...
BenjamiX kaže...
chutac kaže...

Vezano na ovo iznad

Daj me sjetite molim vas kak se zove taj film, danas sam  ga se sjetio, ali nikako imena! :(
Sry za offtopic

http://www.imdb.com/title/tt0102059/?ref_=nm_knf_t3 imas 1. i 2. dio, ne znam koji je na slici

na slici je 2. dio :)

warrior
13 godina
Humor

Won internet for today.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
Humor

- Što kaže kinez kad izađe/dje iz tuša

17 godina
Humor

Dečko: Znaš da sutra idem na transplantaciju brkova? Djevojka: Znam. Dečko: Volim te! Djevojka: I ja tebe! Nakon operacije dečko se budi i vidi samo mamu. Dečko: Gdje je ona? Mama: zar ne znaš ko ti je donirao brkove?

17 godina
Humor

Još mi samo fali onaj frajer ->( americans )<-

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
13 godina
neaktivan
Humor

piše lipo proširi razlomak

12 godina
neaktivan
Humor

Sjede dva idiota za stolom i jedan djeli bombone.

"Jedna tebi, jedna meni!"
"Jedna tebi, jedna meni!"
"Jedna meni, jedna meni, jedna meni.."

Na to ga ovaj drugi zaustavi i kaže:
"Čekaj malo, a tebi?"
15 godina
Humor

Zasto ne mozes izgubiti android telefon? Zato sto je uvijek na punjacu

16 godina
odjavljen
Humor

Dođu čelnici iz splitskog HNK kod Keruma, da odobri sredstva za Malu Floramy opereta da nebi bilo nismo znali

Kad on, mrtav hladan: "Šta je maloj?" 

16 godina
neaktivan
Humor

Prodavac, službenica i direktor odoše na ručak i na stolu u restoranu nađoše staru uljanu lampu.
Protrljaše je, a iz lampe izađe duh u oblačku dima i reče:
- Obično ispunjavam tri želje, ali ću svakom od vas troje ispuniti po jednu.
- Prvo meni - reče službenica - želim da budem na Karibima, da vozim gliser i da me ne interesuje ništa na svetu.
Puf! I ona nestade.
Prodavac, u čudu, reče:
- Ja sam sledeći! Ja sam sledeći! Želim da sam na Tahitiju, da ležim na plaži sa mojom ličnom maserkom i da zauvek budem okružen pinakoladom i ljubavlju svog života.
Puf! I on nestade.
- Ti si na redu - reče duh direktoru.
A on reče:
- Želim da se ovo dvoje posle ručka vrate u kancelariju.

Naravoučenije: Uvek pustite šefa da govori prvi.

sad znam da ništa ne znam
14 godina
odjavljen
Humor

16 godina
neaktivan
Humor

I tako...

Prof. dr. sc. torrentologije
13 godina
neaktivan
Humor

{#}

Neki kazu da je fake, neki ne...svejedno mi je jer sam se pokidao kad sam cuo kako se ovi smiju 

14 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

{#}

Neki kazu da je fake, neki ne...svejedno mi je jer sam se pokidao kad sam cuo kako se ovi smiju 

LCD je vec bio prije razbijen a oni su ga samo dokrajcili jer popravak lcd-a kosta vise nego sam lcd. Al dobra im fora.

12 godina
neaktivan
Space Invader kaže...
coso9288 kaže...

{#}

LCD je vec bio prije razbijen a oni su ga samo dokrajcili jer popravak lcd-a kosta vise nego sam lcd. Al dobra im fora.

da,snimaju samo onaj kut u kojem ima slike i onda tek kad je ovaj udario,okrenuli su kameru......
_____________________________________________________________________________________

http://zaslike.com/files/3685bl56axxgtucmabxu.jpg

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 6:41 (kivic15).
14 godina
neaktivan
Humor

Pijanac ide glavnom ulicom, zaustavi se i počne pišati. Policajac ga spazi i uzvikne:
- Sram vas bilo! Kazna 50 kn.
Pijanac traži po svim džepovima i konačno pronađe 100 kn. Sada policajac traži 50 kn za vratiti, ali ih ne može naći. Na to će pijanac:
- Pišaj i ti, ja častim!

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
12 godina
neaktivan
Humor

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice