- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa vidjet ceš kad napišem. Tj. neceš jer mislim da ti ne mozeš citat to
Ajde uzivaj...
Pusica
EDIT:
eh da u prethodnom postu sam reko da mi se neda više sa tobom svađat jer si nadasve razmažena i prenapuhana osoba koja tjera svoju volju pa makar i pogrešno.
Mora bit po tvome ili nikako.
Sad ispadam ko ti pa moram se prestat prepirat sa tobom jer tome nema kraja. Imam dovoljno dokaza za žalbu pa mogu se prestat prepirati sa tobom.
EOD for me
Uzivaj.... Pusica
Pa vidjet ceš kad napišem. Tj. neceš jer mislim da ti ne mozeš citat to
Ajde uzivaj...
Pusica
Tražim ja jednu temu i pazite kaj vidim...
LOL!
...
Nisu istog sadržaja, ali svejedno
Nisam znao kud bi sa ovim pa ajde tu cu bacit
Ima još par ovakvih bisera
Inace ovo bi sad trebo bit trajni ban valjda

Eo jednog.
Pobogu ljudi, život ne treba shvaćati preozbiljno a kamoli jedan forum i ljude koje poznajete preko idiotskih nicknamea i još glupljih avatara (ako se ne varam jedan pacijent ima prase malo na avataru).
Toliko, enjoy! ;)

Pobogu ljudi, život ne treba shvaćati preozbiljno a kamoli jedan forum i ljude koje poznajete preko idiotskih nicknamea i još glupljih avatara (ako se ne varam jedan pacijent ima prase malo na avataru).
Toliko, enjoy! ;)

Cijeli forum se obrnuo! Neki bug!! (ovo nije nikakvo zezanje il spamanje neg se stvarno dogodilo) Pazite, prva poruka je zadnja.
i meni se ista stvar dogodila , bug na bug forumu. Ovo je prvi bug na koji sam naišao na bilokojem forumu uopče trebalo bi se spriječiti da se to ne ponovi.
i meni se ista stvar dogodila , bug na bug forumu. Ovo je prvi bug na koji sam naišao na bilokojem forumu uopče trebalo bi se spriječiti da se to ne ponovi.
Cijeli forum se obrnuo! Neki bug!! (ovo nije nikakvo zezanje il spamanje neg se stvarno dogodilo) Pazite, prva poruka je zadnja.
Eo jednog.
Eo jednog.

mislim da će mi mozak eksplodirati...

Eo jednog.

Eo jednog.
Moram reći samo da su neki tu u zabludi. Ako DP voli muškarce, to je njegovo pravo. To što ja neću odgovoriti na njegov ljubavni zov jer ga ne smatram alfa mužjakom vrijednim promjene seksualne orijentacije, ne znači da on peder ne smije biti.
Pederi su isto ljudi i imaju svako pravo pisati na forumu, stavljati srčeka i poljupce u postove.
Rasizam i diskriminacija na osnovu vjerske, nacionalne ili pripadnosti po seksualnoj orijentaciji, nisu dozvoljeni na forumu. Homoseksualci jesu.
E ovo sad vec postaje gore od obitelji Gotovac! Strasno! Mislim da bi ovu temu trebalo zakljucat sto prije jer samo potice na svadjanje!!
Rasizam i diskriminacija na osnovu vjerske, nacionalne ili pripadnosti po seksualnoj orijentaciji, su dozvoljeni na forumu. Homoseksualci nijesu.

Uopce nije bitno sta znaci ta rijec, svi znamo za kakve ljude se koristi i to je dovoljno, moze znacit na grckom i motokultivator ali oznacava bolesnog covjeka :D

Imam dovoljno dokaza za žalbu
EOD for me