Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 850.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Hall of shame
Darth Punisher kaže...
preponosan da bi priznao pogrešku i ispricao se. 
Imaš ti Mislav pravo zalit cu se nadređenima posve sam zaboravio na to :) 
Jesi ti slijep ili je problem u onome što interpretira informacije iz očiju? - Ja sam odavno rekao da je dupla tema pogreška, a za šalu koju netko nije shvatio ispričao sam se ja još u toj temi davno...
Što se žalbe tiče, baš me zanima na što ćeš se žaliti?:)

Baš si Baldrick...
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2008 16:37 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Pa vidjet ceš kad napišem. Tj. neceš jer mislim da ti ne mozeš citat to Belji se 

Ajde uzivaj...

Pusica Poljubac 

EDIT:

eh da u prethodnom postu sam reko da mi se neda više sa tobom svađat jer si nadasve razmažena i prenapuhana osoba koja tjera svoju volju pa makar i pogrešno.

Mora bit po tvome ili nikako.

Sad ispadam ko ti pa moram se prestat prepirat sa tobom jer tome nema kraja. Imam dovoljno dokaza za žalbu pa mogu se prestat prepirati sa tobom.

EOD for me Iznenađen 

Uzivaj.... Pusica Poljubac

May The Force be With You DuDe!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2008 16:50 (Darth Punisher).
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...

Pa vidjet ceš kad napišem. Tj. neceš jer mislim da ti ne mozeš citat to Belji se 

Ajde uzivaj...

Pusica Poljubac 

Vidim ja da si ti opak tip. Reći ću LUXX-u da se pripazi zbog onog brisanja postova, protekcije i skrivanja krunskih dokaza. Mogli bi da na*ebemo i ja i on i ti i mi i vi svi skupa sa mnom.
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
17 godina
protjeran
Horagio kaže...
Shady kaže...

Tražim ja jednu temu i pazite kaj vidim...

LOL!

...

Nisu istog sadržaja, ali svejedno

Takvih imaš beeeeezbroj.
 Al baš smiješno izgleda...
People that think they know it all annoy those of us that do!
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...

Nisam znao kud bi sa ovim pa ajde tu cu bacit  Smijeh

Ima još par ovakvih bisera  Osmijeh

Inace ovo bi sad trebo bit trajni ban valjda Smijeh

Može i 2 bann-aSmijeh
Ja mu otkrio još jedan alter ego

Još 6 accouta i izjednačit će se s pakoslavom
Darth Punisherovo otkriće Darth Punisherovo otkriće
Moje otkriće Moje otkriće
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
naxeem kaže...
Vidim ja da si ti opak tip. Reći ću LUXX-u da se pripazi zbog onog brisanja postova, protekcije i skrivanja krunskih dokaza. Mogli bi da na*ebemo i ja i on i ti i mi i vi svi skupa sa mnom.
 hehe

pa zasto samo ne banate ip te budale i dosta vise prepucavanja,

i ako se ja ne varam
obadoje, pa evo sad i ja, ste prikrsili pravila forum: ovo je off topic ako se ne varam i ako se ne varam nije dopusteno se prepucavati na javnom forumu (takvo je bar pravilo kod mene na forumu..).

http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
naxeem kaže...
 hehe

i ako se ja ne varam
obadoje, pa evo sad i ja, ste prikrsili pravila forum: ovo je off topic ako se ne varam i ako se ne varam nije dopusteno se prepucavati na javnom forumu (takvo je bar pravilo kod mene na forumu..).

ma treba trajni ban acc-a, jer ban ip-a ne pomaze. Nema statični ip tako da niš od toga
E8400--> 2*3.6 ghz, ATI RADEON HD 4870, 4Gb Ram, HD---> WD 640 gb
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Eo jednog.

Zatvorite prozore. linuxzasve.com
17 godina
ambivalent kaže...

Eo jednog.

u mon selu takve zovu Pederčinama,

koliko mi ide naživce... takvi su tribaju dobit ban odma nakon prve gluposti...
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2008 18:11 (puma1400).
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Pobogu ljudi, život ne treba shvaćati preozbiljno a kamoli jedan forum i ljude koje poznajete preko idiotskih nicknamea i još glupljih avatara (ako se ne varam jedan pacijent ima prase malo na avataru).

Toliko, enjoy! ;)

Zatvorite prozore. linuxzasve.com
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Ma to ti je mene briga ko znaš šta.Usprkos upozorenju nastavlja se sa sranjima.Neka se to nazove cenzura ili uskracivanje slobode mišljenja.
Krši se pravilo foruma i usprkos upozorenju.Dakle brišem.
A dal ja nahebo il ne to me zaboli zub Izlanuo se
puma1400 kaže...
 hehe

i ako se ja ne varam

tako je.
Obadvoje su zato i popušili žute kartone.
Tek toliko za upozorenje i reda radi.
Da se nebi tvrdilo da Naxeem ima povlastice ili nešto.

Molio bih da se sada vrati temi i prestanu djecje napuhavanje i provokacije.

I još nešto:

ako odmah ne odgovorim na PM logican je zakljucak da nisam doma.
Cemu onda odmah popratni PM-ovi i neke tvrdnje u forumu?
Dajte vec malo ohladite i bavite se svojim poslovima i ne ucite druge njihovom poslu
C2D E8400@3.9ghz,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gigabyte radeon HD 3870,WD320gb+WD640gb-AAKS
17 godina
ambivalent kaže...

Pobogu ljudi, život ne treba shvaćati preozbiljno a kamoli jedan forum i ljude koje poznajete preko idiotskih nicknamea i još glupljih avatara (ako se ne varam jedan pacijent ima prase malo na avataru).

Toliko, enjoy! ;)

Haha, zvuči poznato.
Možda OVAJ

P.S. Bez uvrede, ipak se samo šalimo, a od šale smo zdravijiNamigiva
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
odjavljen
Comfortably Numb kaže...

Cijeli forum se obrnuo! Neki bug!! (ovo nije nikakvo zezanje il spamanje neg se stvarno dogodilo) Pazite, prva poruka je zadnja.

Meni se isto to dogodilo! Nisam uspio slikati, jer se sve dogodilo jako brzo, ali prvi post je bio zadnji, a zadnji prvi, kao i stranice! Neki bug(u Bug forum-u)!
Goodbye
16 godina
protjeran
Hall of shame

i meni se ista stvar dogodila , bug na bug forumu. Ovo je prvi bug na koji sam naišao na bilokojem forumu uopče trebalo bi se spriječiti da se to ne ponovi.

17 godina
Warlock kaže...

i meni se ista stvar dogodila , bug na bug forumu. Ovo je prvi bug na koji sam naišao na bilokojem forumu uopče trebalo bi se spriječiti da se to ne ponovi.

...more & more Ot...
17 godina
neaktivan
Axlus kaže...
Comfortably Numb kaže...

Cijeli forum se obrnuo! Neki bug!! (ovo nije nikakvo zezanje il spamanje neg se stvarno dogodilo) Pazite, prva poruka je zadnja.

Meni se isto to dogodilo! Nisam uspio slikati, jer se sve dogodilo jako brzo, ali prvi post je bio zadnji, a zadnji prvi, kao i stranice! Neki bug(u Bug forum-u)!

Warlock kaže...

1.) To nije bug na forumu, nego vaše neznanje. Rješenje vam je u slici.
2.) Ova tema nije za bugove itd. nego samo za provale, baljezgarije i gluposti koje članovi postaju.

Rješenje Rješenje
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
protjeran
ambivalent kaže...

Eo jednog.

To je iritiranje, ako nisi skužio, a ne oponašanje homića...
puma1400 kaže...
ambivalent kaže...

Eo jednog.

Ako nisi znao, pederčina nije vulgaran naziv za homoseksualca, nego je to neka strana riječ za pedofila...
17 godina
protjeran
Axlus kaže...
Comfortably Numb kaže...

Warlock kaže...

O Bože mili....
16 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...
Axlus kaže...
Comfortably Numb kaže...

Warlock kaže...

1.) To nije bug na forumu, nego vaše neznanje. Rješenje vam je u slici.
2.) Ova tema nije za bugove itd. nego samo za provale, baljezgarije i gluposti koje članovi postaju.

Meni se to dogodilo bez da sam uopće mjenjao raspored poruka. To se dogodilo nakon što sam refreshao stranu.
Goodbye
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
 Ako nisi znao, pederčina nije vulgaran naziv za homoseksualca, nego je to neka strana riječ za pedofila...
 Evo, ovo ne treba stavljati u Hall of Shame, možete to vlastitim očima vidjeti par postova iznad... Smijeh
Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan
Hall of shame

mislim da će mi mozak eksplodirati...

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...
Shady kaže...
 Evo, ovo ne treba stavljati u Hall of Shame, možete to vlastitim očima vidjeti par postova iznad... Smijeh
 Gledaj ti svoju glupost pa se onda smiji, jel ti ikad pratiš svoja uvjerenja ili ideš provjeriti pa onda napišeš... mislim (znam) da je ovo prvo, upiši u wiki pediu, to je grčka riječ

17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
  hehe

i ako se ja ne varam

Iskreno vec sam ti reko da si panj prije kad si isto reko ovakvu glupost.
Šta tebi nije jasno da ne mozeš nikoga banat putem ip adrese jer ip nije staticki. Bio sam ti i objasnio kakva je razlika između dinamicke i staticke ip adrese.
NEMA tog BANA koji moze neku osobu osobu udaljit zauvijek sa foruma ako nema staticku IP adresu.
Iskreno zao mi je foruma na kojem ti radiš ocito samo dijeliš Ip ban i cudiš se kako se ljudi konstantu vracaju.
Postoje neke druge moteode kako odstranit nepozeljene usere sa foruma ali otišo bi skroz u OF topci....

Inace mješaš se u raspravu o kojoj nemaš pojma buduci da je dobar dio mojih i naxeemovi postova obrisan. 
Te nemaš uvid oko cega se uopce raspravljalo.
Isto tako ako po bilo kakvoj logici ja zasluzujem ban onda to isto bi trebalo zadesit i naxeema zajedno samnom.
Da bilo koji od nas dvojce dobije ban (a jedan prođe nekaznjeno) to bi bila nepravda jer smo oboje jedan drugog jako dobro isprovocirali i polako se poceli vrijeđat i šamart sa niskim udarcima.
puma1400 kaže...
ambivalent kaže...

Eo jednog.

A ti još više radi kiss kiss in naxeem ass Iznenađen  Probaj analno mozda ga više zadovoljiš   Namigiva 
Shvacaš stvari koje se pišu doslovno. 
Ta "pusa" je bilo prcanje i zezanje sa moje strane. Nešto slicno kao sarkazam zbog cega sam ja i stavio naxeema u HOF.
No taj posto skup sa ostalima koji su bili provocranje i vrijeđanje su obrisani.
Moj prvi post je obrisan samo zato jer se valjda ne smije stavit jednog moda u HOF jer "oni nikad ne griješe".
Pa da se to ne vidi idemo obrisat sve :P 

Pusica Poljubac   

17 godina
neaktivan
Hall of shame
puma1400 kaže...
ambivalent kaže...

Eo jednog.

Moram reći samo da su neki tu u zabludi. Ako DP voli muškarce, to je njegovo pravo. To što ja neću odgovoriti na njegov ljubavni zov jer ga ne smatram alfa mužjakom vrijednim promjene seksualne orijentacije, ne znači da on peder ne smije biti.

Pederi su isto ljudi i imaju svako pravo pisati na forumu, stavljati srčeka i poljupce u postove.

Rasizam i diskriminacija na osnovu vjerske, nacionalne ili pripadnosti po seksualnoj orijentaciji, nisu dozvoljeni na forumu. Homoseksualci jesu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2008 0:04 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Hall of shame

E ovo sad vec postaje gore od obitelji Gotovac! Strasno! Mislim da bi ovu temu trebalo zakljucat sto prije jer samo potice na svadjanje!!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
naxeem kaže...

Rasizam i diskriminacija na osnovu vjerske, nacionalne ili pripadnosti po seksualnoj orijentaciji, su dozvoljeni na forumu. Homoseksualci nijesu.

..joke...
17 godina
neaktivan
Shady kaže...
i_rambo_plache kaže...
Shady kaže...
 Gledaj ti svoju glupost pa se onda smiji, jel ti ikad pratiš svoja uvjerenja ili ideš provjeriti pa onda napišeš... mislim (znam) da je ovo prvo, upiši u wiki pediu, to je grčka riječ

Ne znam što si točno mislio pod ovim dal ja "pratim svoja uvjerenja". BTW kad upišem "pederčina" u wikipediji ne pronalazi mi ništa, ali znam da su pederčine oni momci koji si međusobno meću onu stvar, a pedofil je čovac koji ga meće maloj dječici.

Pederčina grčka riječ? Nisam znao...

P.S. Bolje šuti samo se još više sramotiš...
Rambo is watching you!
17 godina
neaktivan

Uopce nije bitno sta znaci ta rijec, svi znamo za kakve ljude se koristi i to je dovoljno, moze znacit na grckom i motokultivator ali oznacava bolesnog covjeka :D

Q6600 @ 3.1Ghz // 4GB DDR2 Kingmax MARS // 8800GTX
17 godina
Darth Punisher kaže...
Iskreno vec sam ti reko da si panj prije kad si isto reko ovakvu glupost.
Šta tebi nije jasno da ne mozeš nikoga banat putem ip adrese jer ip nije staticki. Bio sam ti i objasnio kakva je razlika između dinamicke i staticke ip adrese.
NEMA tog BANA koji moze neku osobu osobu udaljit zauvijek sa foruma ako nema staticku IP adresu.
Iskreno zao mi je foruma na kojem ti radiš ocito samo dijeliš Ip ban i cudiš se kako se ljudi konstantu vracaju.
Postoje neke druge moteode kako odstranit nepozeljene usere sa foruma ali otišo bi skroz u OF topci....

Inace mješaš se u raspravu o kojoj nemaš pojma buduci da je dobar dio mojih i naxeemovi postova obrisan. 
Te nemaš uvid oko cega se uopce raspravljalo.
Isto tako ako po bilo kakvoj logici ja zasluzujem ban onda to isto bi trebalo zadesit i naxeema zajedno samnom.
Da bilo koji od nas dvojce dobije ban (a jedan prođe nekaznjeno) to bi bila nepravda jer smo oboje jedan drugog jako dobro isprovocirali i polako se poceli vrijeđat i šamart sa niskim udarcima.

A ti još više radi kiss kiss in naxeem ass Iznenađen  Probaj analno mozda ga više zadovoljiš   Namigiva 
Shvacaš stvari koje se pišu doslovno. 
Ta "pusa" je bilo prcanje i zezanje sa moje strane. Nešto slicno kao sarkazam zbog cega sam ja i stavio naxeema u HOF.
No taj posto skup sa ostalima koji su bili provocranje i vrijeđanje su obrisani.
Moj prvi post je obrisan samo zato jer se valjda ne smije stavit jednog moda u HOF jer "oni nikad ne griješe".
Pa da se to ne vidi idemo obrisat sve :P 

Pusica Poljubac   

1. postoje nacini da se rjese problemi ssa statickim ipom, ali ako ti nisi dovoljnon razvijen da shavtis sto sam ti i onda reka i objasnio kako to uciniti, nije moja krivica..
2.ja se ne mješam u raspravu nego vam kazem da svoje probleme rjesavate preko msna, xfa, Pm, ali NE na javnom forumu gdje vas svi nadgledaju ili bi ti ipak zelio imati tu pozornost i biti u centru paznje...?
3. ja sam i rekao da ste obodvoje prekrsili pravila foruma.. (zato obodvoje i imate zute kartone...)
4.ovo booldirano necu niti komentirati
5. ako je te3bi pusica samo sala, onda bi stvarno trebao potraziti pomoc jer to upotrebljavaju samo I ISKLJUČICO i jedino osobe ženskog spola, a nadje se i koji pederčina (ilitiga peder, gay, homosexualac..). A kako nisam uspio zakljuciti da si zensko, razmisli o tome da potrazis pomoc...
6.HOF? pa ti ni ne citas ime teme---  HOF-hall of fame,  a ova tema je Hall of shame<----- HOS ako bas hoces
7. ako ti ne odgovaraju postupci ovih admina, samo otidji sa foruma. Cujem da vrapce.hr ima dosta zanimljiv forum.

ps. nemoj zaratit samnom ako ti je zivot mio,
                                                                                                                                                                                                                                                                  Puma1400

ty  
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2008 11:34 (puma1400).
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...

Imam dovoljno dokaza za žalbu 

EOD for me Iznenađen

Vidi panju EOD sam napiso ali opet moram malo dodat. Iako sad ispada da nisam niš bolji od vas ali nema veze. 
Joj baš slatko od vas dvojce naxeem braniš svog decka ha Smijeh 
Nego ova panjina a.k.a. puma ocito nikad nije cula za zajebanciju i stvari shvaca doslovno.
Tebe na selu sigurno zovu panjina ona teška sa korjenima duboko u zemlji.

Šta se tice tvoje prijetnje Smijeh    Smijeh  Smijeh  Smijeh  Smijeh  Smijeh  Smijeh 
Lik daj fof ohladi malo pa ti jedino mozeš kiss kiss in someone ass ma i za to si panj. 

Pusica cmok cmok pumica Poljubac 

EOD    

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice