Ma ne kopcas ti, vjerovatno jer si kandidat za hladjenje. Pises dvije poruke umjesto da si dodao sliku i tekst u prethodnu.
Hall of shame
- poruka: 2.625
- |
- čitano: 849.506
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Učitelji ne bi trebali griješiti.
REČENICA
Ma ne kopcas ti, vjerovatno jer si kandidat za hladjenje. Pises dvije poruke umjesto da si dodao sliku i tekst u prethodnu.

Hex veli naxeemu da nema pojam o Visti ! Al pazi NAXEEMU!
sorry, ja kriv...
pacijent te napravio.
LoL najbolja temo do sad na koju sam naletio
Ajde barem je transparentan a ne podmukao :)
Ajde barem je transparentan a ne podmukao :)
Gledajte ovo, tema se zove Što biste željeli na Bug DVD-u
Protagonist je opet Dvolični

http://forum.bug.hr/forum/topic/bug/sto-zeljeli-citati-novom-bug/926.aspx?page=5&jumpto=94957&sort=asc&view=flat
evo ima na dnu njegov prijedlog... ;D
Ups...
Omaklo mi se.
Izgleda da sam mu zakeljio crveni
Ali obecavam poboljšanje
Zlocesti BAAAAAAD MOD
Čini se da je pako neki car, no nisam ga uspio vidjeti u akciji. Može netko dati koju sliku
Čini se da je pako neki car, no nisam ga uspio vidjeti u akciji. Može netko dati koju sliku
xD, hahaha tako sam se nasmijao kad sam vidio ovo, juro1 vrijeđa HappyDa, al koje fore, citira ga i onda mu neke riječi makne, neke doda, neke promijeni i gledajte kaj ispadne, sada je taj tip protjeran, samo sam jedan post stavil od HappyDa, samo da vidite primjer ismijavanja
xD, hahaha tako sam se nasmijao kad sam vidio ovo, juro1 vrijeđa HappyDa, al koje fore, citira ga i onda mu neke riječi makne, neke doda, neke promijeni i gledajte kaj ispadne, sada je taj tip protjeran, samo sam jedan post stavil od HappyDa, samo da vidite primjer ismijavanja
Hahaha, a lik je stvarno originalan i jak. Citao sam 2 puta i smijao se, kako samo izmjeni njihove postove, a jos baci svoje komentare, hahaha
Jeb3m mu mamu,tko?
Tko koga kopira?
To mi reko brat da napravim!!!!!!!!
Sad moram nesto drugo!!!!!!!!
Neko ga kopira!!!1

Sharp priznaj da ga kopiraš, on je to prvi počel raditi na forumu, vjerojatno si videl njegove postove pa ga kopiraš, ali si puno lošiji od njega