Koji si ti lik hahaha /grabs popcorn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uspjeli ste razbiti tzv. tabu temu o gay ljubavi/bolesti/nastranosti!
Jedino mi se čini da ste to uradili na krivom forumu i u potpuno krivoj temi.
Otvorite "gay" temu pa tamo raspravljajte o Eltonu Johnu i njegovom "frendu" Eminemu!!!
P.S. Možda Darth Punisher nije "muž" (došlo mi iz scene iz LOTR kad Eowen ubije Witch kinga :))), možda je "žensko"!
Imam dovoljno dokaza za žalbu
EOD for me

Pusica...

evo ja najiskrenije mislim da bi zadnje 2 stranice moderator/admin trebao izbrisati... ako ne i cijelu temu... postovi koje ovdje čitam prelaze granice razuma.
Imam dovoljno dokaza za žalbu
EOD for me

@Shady
Ajde daj link, ne mogu naći...
Ova tema je sada uistinu zaslužila ime hall of shame. Jedni ne shvaćaju sarkazam, drugi pljuju jedni po drugima, treći pričaju o pederima itd.
Eto, pusica svima
ovo sam ja nasao
http://hr.wikipedia.org/wiki/Posebno:Tra%C5%BEi?search=peder&go=Kreni
ako znas bolje, RECI
Zašto je zaključana tema "Jedna zabavna igra"?
Zašto je zaključana tema "Jedna zabavna igra"?
Nažalost i ova tema je stvorena za skupljanje kartona i zakljucavanje.
Kad se ljudi neznaju ponašat ko ljudi i pokazat kulturu drugima za koje tvrde da ju nemaju moraju i pobrat par kartona.
Thread je do daljnjeg zaklucan.
Tema opet otvorena.
Pazite kak se ponašate i kaj pišete inace brišem cijelu temu i dijelim kartone
Evo jedan bisercic, da malo zivnemo, onako kako ova tema i treba da bude :)
Jedan od novih kolega forumasa je napravio pocetnicku gresku. On je otisao u podforum vezan za bug forum i u slijedecem podforumu pod nazivom: <Ideje, sugestije, prijava problema i pomoc>, otvorio temu Pomoc-kupujem laptop :)) (vjerovatno je mislio da je taj podforum za hitne slucajeve :))))
No dobro smiješno je ali to je više neznanje i nesnalaženje u forumu nego stvarni "shame"
Tema opet otvorena.
Ma znam, ali mi je bilo onako ''simpaticno smijesno'' (vise je blush, nego shame :)), a i sjetio sam se da je tema locked pa eto :)
Tema opet otvorena.

Ma znam, ali mi je bilo onako ''simpaticno smijesno'' (vise je blush, nego shame :)), a i sjetio sam se da je tema locked pa eto :)

Zašto je sad tema opet otvorena? To si Luxx čekal da se situacija ohladi il šta?
Zašto je sad tema opet otvorena? To si Luxx čekal da se situacija ohladi il šta?

Znam da je Hall of Shame rezerviran samo za provale te ispade na ovom forumu ali ovo je nesto sto nemoze ostati nezapazeno te treba sljedecu osobu postaviti na zid srama i streljati!!! Mom poznaniku je jedan lopov, muljator i prevarant ucinio sljedece.., tekst je preuzet s foruma Rival Clana---> http://rival-clan.com/
Ovako rijec je o ovom covijeku xfire:sniperelitebih neki ga znaju kao styLeeeeR.
Nasem clanu BlackHawku je ukro key na veoma ruzan nacin. Ukratko blacku nije radio cod 4 i zatim mu se javio styleeeer kao nudio pomoc reko mu da negjde u regeditu uslika neki folder i naravno tamo je bio key od blacka i ovaj ga uzo ,a black nije znao jbga..Mislio je da mu ovaj zeli pomoc ali vraga ukro key i dao jos mnogim ljudima nekimam u klanu Prid3 i nekima ovako u trenutki kada ovo postam cak se usudio provocirat i stavit na xfire status takdojer key. Nakon sta sam saznao da je on u Prid3 klanu kontaktiro sam lidera toga klana Juku koji mi je izasao u susret i probao nekako napravit da vrate key to jest da ga ne koriste. Al nije poslusao ,kickan je iz klana. Zatim sam ja razgovarao sa njime i nece ga vratit.Eto ukratko Kradljivac lopov prevarant.
Etu u prilogu se sve vidi
img27.picoodle.com/data/img27/3/9/14/f_keykradam_8e1abb5.jpg
img37.picoodle.com/data/img37/3/9/14/f_lopovm_62873b4.jpg
Ovim putem bi molio sve klanove da stave news na web kako bi sprijecili njega i njemu slicne da rade takve stvari
Ti si ovom slikom sad još više gurnuo u ponor svog timskog kolegu jer sad ce još neki ljudi vidjet njegov originalni key na slici i uzet ga...